Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya bir çok kişi ve kurum yorum atmış. Fakat çoğu önerilen firmalar merdiven altı firması. Sitelerinde telefon ve adres bulunmayan hiçbir siteden alışveriş yapmayın. Hatta bence kurumsal olmayan hiçbir hosting firmasından alışveriş yapmayın. Çünkü ftpleriniz de barındırdığınız sitelerinizi kopyalayabilirler temalarınızı çalabilirler alan adınızı transfer etmek istediğiniz de transfer kodunu yollamayıp mecbur yeniletmek için vakit geldiğinde sizden uçuk fiyatlar isteyebilirler.Çok tehlikeli bir şey merdiven altı firmalar ile çalışmak.

Yurt dışı firmaları fiyat konusunda iyiler ama ne destek verebiliyorlar ne de ihtiyaç karşılayabiliyorlar. Yani ihtiyaçtan kastım. Sadece talepler ile iletişime geçebiliyorsun çünkü arayamazsın ! Telefon faturan cüzdanını tırtıklar sonra. fark olarak 20-30 tl ödemediğin faturayı telefon faturası olarak 50-100 ek olarak ödersin.. Ben hep türk firmalarını öneririm bu konuda seo , hizmet , destek , kalite anlamında da sitenizin alan adınızdan tutun hosting firmanızın hangi lokasyon da olduğu bile çok önemli google için ve tüm arama motorları için bu yüzden türk firmaları.

Firma olarak önerim ise natro hostingi tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Çünkü sabah ve gece saat kaç olursa olsun destek veriyorlar bayram olsun seyran olsun farketmiyor. E şimdi ben 7/24 destek alabileceksem bir TÜRK firmasından neden yurt dışına paramı yatırayım ? Yatırmam ! Yatırmamalıyım da yatırmamalısınız da.. Türkiye de ki firmaların eksisi yok artısı var. Destek konusunda özellikle bence bunlar yabana atılmamalı. Bir alan adım hakkında bir şey oldu Natro'ya kadar gittim ve hallettik. Go daddy'de olsa ne yapıcaktım san francisco'ya mı gidecektim ? Ne olacaktı alan adı elden gidecekti. Onca emek her şey elden gidecekti. Hosting firmalarının ulaşılabilir olması her zaman en büyük etken olmalı aksi halde bir çok şeyden olabilirsiniz.

• Sirket Unvani: VEBGALERISI INTERNET VE BILISIM TEKNOLOJILERI LTD. STI.
    WEBGALERISI, BURSA TICARET VE SANAYI ODASINA (BTSO) NA KAYITLIDIR
    Vergi No: 883 032 08 08
    Vergi Dairesi : YILDIRIM
    YS BELGE NO 2665

• forumgezer F kullanıcısına yanıt
    Aradığınız kriterlerde http://www.hostbul.net 'den firma, paket ve yorumları inceleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pop-up

Buraya bir çok kişi ve kurum yorum atmış. Fakat çoğu önerilen firmalar merdiven altı firması. Sitelerinde telefon ve adres bulunmayan hiçbir siteden alışveriş yapmayın. Hatta bence kurumsal olmayan hiçbir hosting firmasından alışveriş yapmayın. Çünkü ftpleriniz de barındırdığınız sitelerinizi kopyalayabilirler temalarınızı çalabilirler alan adınızı transfer etmek istediğiniz de transfer kodunu yollamayıp mecbur yeniletmek için vakit geldiğinde sizden uçuk fiyatlar isteyebilirler.Çok tehlikeli bir şey merdiven altı firmalar ile çalışmak.

Yurt dışı firmaları fiyat konusunda iyiler ama ne destek verebiliyorlar ne de ihtiyaç karşılayabiliyorlar. Yani ihtiyaçtan kastım. Sadece talepler ile iletişime geçebiliyorsun çünkü arayamazsın ! Telefon faturan cüzdanını tırtıklar sonra. fark olarak 20-30 tl ödemediğin faturayı telefon faturası olarak 50-100 ek olarak ödersin.. Ben hep türk firmalarını öneririm bu konuda seo , hizmet , destek , kalite anlamında da sitenizin alan adınızdan tutun hosting firmanızın hangi lokasyon da olduğu bile çok önemli google için ve tüm arama motorları için bu yüzden türk firmaları.

Firma olarak önerim ise natro hostingi tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Çünkü sabah ve gece saat kaç olursa olsun destek veriyorlar bayram olsun seyran olsun farketmiyor. E şimdi ben 7/24 destek alabileceksem bir TÜRK firmasından neden yurt dışına paramı yatırayım ? Yatırmam ! Yatırmamalıyım da yatırmamalısınız da.. Türkiye de ki firmaların eksisi yok artısı var. Destek konusunda özellikle bence bunlar yabana atılmamalı. Bir alan adım hakkında bir şey oldu Natro'ya kadar gittim ve hallettik. Go daddy'de olsa ne yapıcaktım san francisco'ya mı gidecektim ? Ne olacaktı alan adı elden gidecekti. Onca emek her şey elden gidecekti. Hosting firmalarının ulaşılabilir olması her zaman en büyük etken olmalı aksi halde bir çok şeyden olabilirsiniz.

Hostbul.net'ten güvenip bir kaç firmadan domain ve hosting aldım beni yarı yolda bıraktılar ne destek ne geri dönüşler hızlı ne bir güler yüzlülük hiçbir şey yok. Asla güvenmiyorum o siteye artık.
    İsimtescil ve ihs'ye taşıdım. İsimtescil'in çalışan personellerinden biri jenerik domaini'mi ÇALMIŞ kendine taşımış. Üstüne üstün isimtescil'de domain sorguladığımda domainlerin 5 dakika içerisinde isimtescil tarafından alındığını gördüm. Adamlar log tutuyor ve güzelse domainler hemen alıyorlar lanet olsun asla ve asla almayacağım isimtescilden domain falan.
    İhs de zaten zamların ağababası maşallah ne yaptığı belli değil dolar belimizi büküyor zaten birde üstüne İHS GİZLİ ZAM YAPIYOR ! Haber vermeden etmeden fatura kesimine son 2 gün kala zamı geçiriyor ve zamlı fiyatını benden ödememi bekliyor. Ben o kadar kolay kazanmıyorum kusura bakmasınlar. Kafamı duvarlara vuruyorum artık

Hocam önerinize istinaden şuan tam şu dakika sitelerimi natro'ya taşıyorum umarım memnun kalırım ki kalırsam mutlaka yazacağım buraya kalmazsam da yazacağım. Bana kaliteli hizmet, aradığımda kaliteli destek verebilecek bilgili eleman çıksında karşıma başka bir şey istemiyorum. İlk izlenimim güzel natro hakkında bakalım ne olacak yazacağm buraya...

• forumgezer F kullanıcısına yanıt
    www.victorbilisim.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: medyxnet

quote:

Buraya bir çok kişi ve kurum yorum atmış. Fakat çoğu önerilen firmalar merdiven altı firması. Sitelerinde telefon ve adres bulunmayan hiçbir siteden alışveriş yapmayın. Hatta bence kurumsal olmayan hiçbir hosting firmasından alışveriş yapmayın. Çünkü ftpleriniz de barındırdığınız sitelerinizi kopyalayabilirler temalarınızı çalabilirler alan adınızı transfer etmek istediğiniz de transfer kodunu yollamayıp mecbur yeniletmek için vakit geldiğinde sizden uçuk fiyatlar isteyebilirler.Çok tehlikeli bir şey merdiven altı firmalar ile çalışmak.

Hostbul.net'ten güvenip bir kaç firmadan domain ve hosting aldım beni yarı yolda bıraktılar ne destek ne geri dönüşler hızlı ne bir güler yüzlülük hiçbir şey yok. Asla güvenmiyorum o siteye artık.
    İsimtescil ve ihs'ye taşıdım. İsimtescil'in çalışan personellerinden biri jenerik domaini'mi ÇALMIŞ kendine taşımış. Üstüne üstün isimtescil'de domain sorguladığımda domainlerin 5 dakika içerisinde isimtescil tarafından alındığını gördüm. Adamlar log tutuyor ve güzelse domainler hemen alıyorlar lanet olsun asla ve asla almayacağım isimtescilden domain falan.
    İhs de zaten zamların ağababası maşallah ne yaptığı belli değil dolar belimizi büküyor zaten birde üstüne İHS GİZLİ ZAM YAPIYOR ! Haber vermeden etmeden fatura kesimine son 2 gün kala zamı geçiriyor ve zamlı fiyatını benden ödememi bekliyor. Ben o kadar kolay kazanmıyorum kusura bakmasınlar. Kafamı duvarlara vuruyorum artık

Hocam önerinize istinaden şuan tam şu dakika sitelerimi natro'ya taşıyorum umarım memnun kalırım ki kalırsam mutlaka yazacağım buraya kalmazsam da yazacağım. Bana kaliteli hizmet, aradığımda kaliteli destek verebilecek bilgili eleman çıksında karşıma başka bir şey istemiyorum. İlk izlenimim güzel natro hakkında bakalım ne olacak yazacağm buraya...

Öncelikle geçmiş olsun hocam kafanızı duvarlara çok vurmayın natroya taşıdıysanız sorun çıkmaz daha memnun kalırsın. Benim sunucum var çokda memnunum Cpanel'li kullanıyorum performans hız vs. konusunda da iyi.
    Çok önceden donanımhaber'de biri önermişti bana natro'yu o şekilde tanıştım firmayla sonra baktım ki işinin ehli insanlar var sorunlarımı hemen çözebiliyorlar zaten benim için önemlisi bu. Birde performans. Bakalım hocam umarım memnun kalırsınız görüşlerini görmek istiyorum mutlaka

• sistem724.com.tr yi öneririm arkadaşlar. Hem profesyonel, hem kesintisiz. 5 Yıldır müşterileriyim ya 1 ya da 2 problem yaşamışımdır onu da anlık çözümlediler.
  • Kullanmış olduğu türkçe panel ile çok kolaylık sağlıyor natro 7/24 destek işin en önemli kısmı zaten benim için kesintisiz hizmet 7/24 destek ve performans önemli ki bunlara göre kıyaslayınca da natro biraz daha önde gibi duruyor.

Sabah namazını kıldıktan sonra sitemle ilgileneyim dedim bir sorun ile karşılaştım ve aradığımda uyuklayan lafları geveleyen biri değil de müşteri memnuniyetine önem veren güleryüzlü insanlar çıktı karşıma. Bir çok firma 7/24 hizmet düşüncesini benimseyememiş.

Hosting satın aldıktan sonra duruma göre bir çok sorun çıkacaktır. Eğer hosting firmanız nazlı ve uğraşılmaz bir hal alıyorsa bir an önce terkedin orayı çünkü çokca görüşeceksinizdir eğer bir çok proje ile uğraşıyorsanız. Ki natro gibi 7/24 destek veren firma için ne zaman ararsanız ulaşabiliyorsunuz.

Bir çok site de araştırma yapılmış analiz edilmiş. En iyi hosting firması olarak.. Yine de fikir olması için BKNZ :http://hostarastir.com

• quote:

Orijinalden alıntı: katip58

Merhaba arkadaşlar sizlere benim de kullandığım hem ucuz hem de özellikleri son derece iyi bir hosting firması tavsiye edeceğim.
    Bu firmayı bu işi profosyenel yapan birçok kişi zaten iyi bilir HOSTGATOR

FİRMANIN AVANTAJLARI
    SINIRSIZ Alan adı ekleme (istediğin kadar site ekle)
    SINIRSIZ Web Alanı
    SINIRSIZ Trafik

Peki fiyat ne diyeceksiniz hemen söyliyim
    Aylık 7,96 $ Yıllık 89 $

ayrıca 25 dolar veya % 25 indirim kuponu kullanarak fiyatı düşürebilirsiniz
    KUPON KODLARI:
    %25 indirim kuponu: indirimkazan
    25 dolar indirim kuponu: turkiye

siteyi BURADAN inceleyebilirsiniz
    bence kaçırmayın derim... kolay gelsin...

Tavsiyemi yineliyorum ille de HOSTGATOR diyorum....

>>>HOSTGATOR

• Merhaba arkadaşlar. ben de bir domain ve host alani alacagim. uzun suredir bu islere uzak kaldim. ihs den daha once kendi adima bir domain aldim oyle duruyor. yeni ve guzel bir host alip oraya hem bir hobi aiteso hem de kisisel bir blog acmayo düşünüyorum.

şimdi sorum su olacak. basit bir forum icin vBulletin gibi. ne kadarlik bir host almalıyım. buna uygun paketi de onerecek hem domain alip hem de bunu koyacağımiz bor firma önerebilir misiniz.

rakamlar me merlezde bu konuda da hic bilgim yok dogrusu..
    teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • natrodan hemen destek bölümünden satış a giriyorum çok ağırlar 15dakikadır bekliyorum bakalım dönüş ne zaman olacak?

edit : bu mesajdan hemen sonra döndüler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtn2013 -- 22 Nisan 2014; 14:39:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRADERXXX

Merhaba arkadaşlar. ben de bir domain ve host alani alacagim. uzun suredir bu islere uzak kaldim. ihs den daha once kendi adima bir domain aldim oyle duruyor. yeni ve guzel bir host alip oraya hem bir hobi aiteso hem de kisisel bir blog acmayo düşünüyorum.

şimdi sorum su olacak. basit bir forum icin vBulletin gibi. ne kadarlik bir host almalıyım. buna uygun paketi de onerecek hem domain alip hem de bunu koyacağımiz bor firma önerebilir misiniz.

rakamlar me merlezde bu konuda da hic bilgim yok dogrusu..
    teşekkür ederim

LH-1
    5 TL /aylık
    Yıllık 50 TL
    Yıllık alımlarda alan adı hediyelidir!
    1 Web Sitesi Barındırabilme
    1 GB Disk Alanı
    10 GB Aylık Trafik
    Limitsiz E-Posta ve Veritabanı
    Limitsiz Sub Domain Oluşturma
    PHP, MySQL, HTML desteği
    Türkiye Lokasyon
    Türkçe cPanel
    %99.9 Uptime
    7 Gün İade Garantisi

LH-2
    6 TL /aylık
    Yıllık 60 TL
    1 Web Sitesi Barındırabilme
    Limitsiz Disk Alanı ve Trafik
    PHP, MySQL, HTML desteği
    Türkiye Lokasyon
    Türkçe cPanel
    %99.9 Uptime
    7 Gün İade Garantisi

LH-3
    7 TL /aylık
    Yıllık 70 TL
    3 Web Sitesi Barındırabilme
    PHP, MySQL, HTML desteği
    Türkiye Lokasyon
    Türkçe cPanel
    %99.9 Uptime
    7 Gün İade Garantisi

LH-4
    8 TL /aylık
    Yıllık 80 TL
    5 Web Sitesi Barındırabilme
    PHP, MySQL, HTML desteği
    Türkiye Lokasyon
    Türkçe cPanel
    %99.9 Uptime
    7 Gün İade Garantisi

Tüm paketlerde İsteğe göre anında wordpress, joomla, forum kurulumu ve Ücretsiz Taşıma Hizmeti.
    Ayrıntılı Bilgi için TıklayınAYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

• Yaklasik 5 senedir Internet siteleri tasarlayip gelistirdigim bir sirketim var.
    Bu zaman icerisinde yuze yakin internet sitesi yaptim. Onlarca Hosting servisi kullandim. Bazi hostingleri musterilerimiz hali hazirda kullandigi icin kullanmak zorunda kaldik yoksa hayatta kullanmazdim.

Kullanmamaniz gereken, iki yerli hosting firmasi Doruk.net ve Natro'dur. Bu hostinglerin, guvenlik ayarlarinda, email gonderme servislerinde surekli sikintilar yasadik. Ozellikle de Doruk.net musteri hizmetleri son derece ilgisizdi.

Tam yerli firmalardan umidimi kesmistim ki, bir arkadasim Turhost'u tavsiye etti. Su an kendi sitelerimizi de Turhost'a kuruyoruz.
    Bir de yabanci hosting olarak Bluehost.com kullaniyoruz. hem fiyat hem hizmet olarak oldukca guzel.

Ozetle, Turkiyede Turhost, Yabanci olarak da Bluehost'u tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha8877 -- 3 Mayıs 2014; 1:13:43 >
  • Yabancı hosting firmaları arasında hostgator; Türkçe destek ve Türkçe Cpanel hosting paneli ile tercih edilebilir.

Yardıma ihtiyaç duyduğunuzda destek@hostgator.com.tr ye Hasan Beye mailde atabilirsiniz.

Hostgator, wordpress ve joomla siteler için ideal çözümdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi argekutlay -- 10 Kasım 2016; 4:34:50 >

• quote:

Orijinalden alynty: katip58

Merhaba arkada?lar sizlere benim de kullandy?ym hem ucuz hem de özellikleri son derece iyi bir hosting firmasy tavsiye edece?im.
    Bu firmayy bu i?i profosyenel yapan birçok ki?i zaten iyi bilir HOSTGATOR

FYRMANIN AVANTAJLARI
    SINIRSIZ Alan ady ekleme (istedi?in kadar site ekle)
    SINIRSIZ Web Alany
    SINIRSIZ Trafik

Peki fiyat ne diyeceksiniz hemen söyliyim
    Aylyk 7,96 $ Yyllyk 89 $

ayryca 25 dolar veya % 25 indirim kuponu kullanarak fiyaty dü?ürebilirsiniz
    KUPON KODLARI:
    %25 indirim kuponu: indirimkazan
    25 dolar indirim kuponu: turkiye

siteyi BURADAN inceleyebilirsiniz
    bence kaçyrmayyn derim... kolay gelsin...

Ayryca bu dünyaca ünlü Hosting firmasy HOSTGATOR'a ÜYELYK oluphttps://store.donanimhaber.com/e8/8d/c4/e88dc4b19ddab19542354c681c6d6da5.pngucuz hosting alma konusunda bu link size yardymcy olacaktyr.

>>>www.ekis-internette****parakazanmayollari.org/en-iyi-ve-ucuz-web-hosting-hostgatora-uyelik

HOSTGATOR ÜYELYK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katip58 -- 4 Mayıs 2014; 20:49:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: medverdev

quote:

Orijinalden alıntı: medyxnet

quote:

Öncelikle geçmiş olsun hocam kafanızı duvarlara çok vurmayın natroya taşıdıysanız sorun çıkmaz daha memnun kalırsın. Benim sunucum var çokda memnunum Cpanel'li kullanıyorum performans hız vs. konusunda da iyi.
    Çok önceden donanımhaber'de biri önermişti bana natro'yu o şekilde tanıştım firmayla sonra baktım ki işinin ehli insanlar var sorunlarımı hemen çözebiliyorlar zaten benim için önemlisi bu. Birde performans. Bakalım hocam umarım memnun kalırsınız görüşlerini görmek istiyorum mutlaka

Yorumlarınızı üşenmeden okudum. Bir çoğunda doğru söylemişsiniz.
    İHS GİZLİ ZAM YAPIYOR Buna şahit oldum.
    İsimtescil'in kendi sitesi bile gün içerisinde 2-3 saat kapalı kalıyor. Ben sitelerimi bu firmaya emanet etmem.

"İsimtescil ve ihs'ye taşıdım. İsimtescil'in çalışan personellerinden biri jenerik domaini'mi ÇALMIŞ kendine taşımış. Üstüne üstün isimtescil'de domain sorguladığımda domainlerin 5 dakika içerisinde isimtescil tarafından alındığını gördüm. Adamlar log tutuyor ve güzelse domainler hemen alıyorlar lanet olsun asla ve asla almayacağım isimtescilden domain falan."

Üzüldüm hocam geçmiş olsun ama böyle firmalar la çalışmayın işte iyi imaj veriyorlar ama içlerine giriyorsun yok öyle bir dünya.

Ben natro kullanıyorum bu firmalardan bıktığım için çünkü bu firmalardan daha kaliteli hizmet ve daha çözüm odaklı destek sağlıyorlar İsimtescil'de sunucumda bir problem çıkmıştı çözemediler yeter artık dedim ! sonra natroya taşıdım çünkü ben sitelerimin kapanmasına dayanamıyorum onca emeğim vs. kapalı kalıyor yani.Ve gelir de elde edemiyorum çünkü firmalar sitem kapalı olunca gösterimi daha düşük oluyor ve daha az gelir elde ediyorum..

Sunucularımı hizmetlerimi falan natroya taşıdım şimdilik bir sorun yok güzel ilgilendiler satış sonrası hizmetleri de ilgiliydiler. Destek istediğimde de yardımcı oluyorlar gayet güzel bir firma güvenle alışveriş yapabilirsiniz sıkıntı bana yaşatmadı muhtemelen size de yaşatmaz çok şikayet görmedim natro ile alakalı.

• ysamel kullanıcısına yanıt
    Hosting firmalarıyla yaşadığınız sorunları, Hostbul.net'tin yorumlar bölümüne yazarsanız, mutlaka dönüş sağlıyorlar. Bende hosting firmalarıyla sorunlar yaşamış biri olarak hostbul.nette araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Adamlar, hostbulu ciddiye alıyorlar olumsuz yorum gördüklerinde çözüm için öncelik sağlıyorlar.

Hosting firması seçmeden önce olumlu,olumsuz yorumlara bakıp değerlendirme yapacağınız yerhttp://hostbul.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti28

Hosting firmalarıyla yaşadığınız sorunları, Hostbul.net'tin yorumlar bölümüne yazarsanız, mutlaka dönüş sağlıyorlar. Bende hosting firmalarıyla sorunlar yaşamış biri olarak hostbul.nette araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Adamlar, hostbulu ciddiye alıyorlar olumsuz yorum gördüklerinde çözüm için öncelik sağlıyorlar.

Hosting firması seçmeden önce olumlu,olumsuz yorumlara bakıp değerlendirme yapacağınız yerhttp://hostbul.net

Hostbul hiç inandırıcı gelmiyor hocam bir firmanın 200 den fazla olumlu yorumu varsa ve 1 adet olumsuz görüş varsa kusura bakmayın inanmam ben

• Arkadaşlar bende yeni yeni girdim web işine hostingerden bedava olanı kullanıyorum hazır şablon site lazım bana kullanımı zyro ile çok kolay oluyor acaba premium olana geçsem mi 150 lira gibi bir fatura çıkıyor yıllık tavsiye edermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xml-arif

quote:

Orijinalden alıntı: musti28

Hostbul hiç inandırıcı gelmiyor hocam bir firmanın 200 den fazla olumlu yorumu varsa ve 1 adet olumsuz görüş varsa kusura bakmayın inanmam ben

Ben de benzer şekilde düşünmüştüm ama benim sorunum için bu kanal çok etkili bir çözüm yolu oldu. Bundan dolayı aslında herkesin bu konuda fikri olsun diye paylaştım. Olumsuz yorumların azlığının sebebi insanların burayı kullanabileceğini bilmemesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Çünkü olumlu yorumlar için hosting firmaları, müşterilerini özellikle bu alana görüş bildirmeleri için yönlendiriyor. Tabi ki yönlendirdikleri müşteriler de olumlu yorum yazma eğilimi yüksek olanlar (ben de bu vesile ile Hostbul ile iki yıl önce tanışmıştım)J. Haklı olduğunuza inanıyorsanız sonuçta yaptırım gücü yüksek bir platform. Muhakkak deneyin.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.