Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes birşeyler yazmış. Bende yazayım. Okuyanlara fikir versin.

Öncelikle yaptığım işi internet ortamına dökme fikri kafamda belirdiğinde hostingden domainden zerre kadar anlamıyordum. Bir iki webmaster arkadaştan aldığım tavsiyeler doğrultusunda, internet ortamında yaptığım kısa bir araştırmanın akabinde natro da karar kıldım. İyi ki de natro da karar kılmışım. Benimle birlikte yakın zamanlarda benzer araştırmalar yaparak farklı hosting firmalarından host alan birkaç kişi ile konuştuğumda natroyu seçtiğim için bir kere daha mutlu oldum. Bugüne kadar tek bir sıkıntı bile yaşatmadılar.

Alelade bir kişisel site için natronun kişisel planını tercih edin.

Profesyonel bir site yapma amacındaysanız natronun kurumsal planı işinizi hayda hayda görüyor. mysql veri tabanı ile çalışıyorsanız zaten kurumsal plan her istediğinize cevap veriyor. Çok çok profesyonel ayrıca datnet in tabanı olan microsoft sql veritabanı ile çalışacaksanız belki yine kurumsal yetebilir fakat sadece 1 adet ve 50 mb ile sınırlı olduğundan bu aşamada kurumsal pro planı düşünebilirsiniz.

Yani demem o ki natrodan gerisine hiç ilişmeyin. 49 dolara alın bi kurumsal plan. tepe tepe kullanın. hızını vs. test etmek isteyen arkadaşlar benim sitem natro kurumsal plan hostingde. Girin hızını görün.www.parcalariz.com

yardımcı olabildiysem ne mutlu.

• http://birdjoe.com/hosting-saglayici.html birde bu adrese bakın derim ben aldım yeni gelmişler türkiyeye 49 lira yıllık hostingleri güvenilir amerikan firmasıhttp://birdjoe.com/hosting-saglayici.html
  • aynen kopyaladım ve yapıştırdım :)
    http://birdjoe.com/hosting-saglayici.html
    STANDART PLAN

Türk Lirası Fiyatlandırma - 49.00 TL/YIL
    MULTI-PLATFORM CLOUD HOSTING - LINUX
    Web Sitesi Barındırma - 5 ADET
    Disk Alanı - 50GB
    Trafik - 500GB
    FTP Hesabı - 5 ADET
    E-Posta Hesabı - 10 ADET
    MySQL Veritabanı - 5 ADET
    MsSQL Veritabanı (50 Mb) - YOK
    Sub Domain - SINIRSIZ
    Otomatik Uygulama Kurulumu - VAR
    Servis Seviyesi Garantisi (SLA) - VAR
    PRO PLAN

Türk Lirası Fiyatlandırma - 99.00 TL/YIL
    Web Sitesi Barındırma - SINIRSIZ
    Disk Alanı - SINIRSIZ
    Trafik - SINIRSIZ
    FTP Hesabı - SINIRSIZ
    E-Posta Hesabı - SINIRSIZ
    MySQL Veritabanı - SINIRSIZ
    MsSQL Veritabanı (50 Mb) - VAR
    Sub Domain - SINIRSIZ
    SIPARIŞ VER - BILGI TALEP ET

• türkiyeye yeni gelmişler güçlü köklü bir amerikan şirketi buradada bir holding bünyesinde hizmet vermeye başlamışlar bird joe bir inceleyin maskotları harika ama :))

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI?

aynen kopyaladım ve yapıştırdım :)
    http://birdjoe.com/hosting-saglayici.html
    STANDART PLAN

Türk Lirası Fiyatlandırma - 49.00 TL/YIL
    Web Sitesi Barındırma - 5 ADET
    Disk Alanı - 50GB
    Trafik - 500GB
    FTP Hesabı - 5 ADET
    E-Posta Hesabı - 10 ADET
    MySQL Veritabanı - 5 ADET
    MsSQL Veritabanı (50 Mb) - YOK
    Sub Domain - SINIRSIZ

PRO PLAN
    Türk Lirası Fiyatlandırma - 99.00 TL/YIL
    Web Sitesi Barındırma - SINIRSIZ
    Disk Alanı - SINIRSIZ
    Trafik - SINIRSIZ
    FTP Hesabı - SINIRSIZ
    E-Posta Hesabı - SINIRSIZ
    MySQL Veritabanı - SINIRSIZ
    MsSQL Veritabanı (50 Mb) - VAR
    Sub Domain - SINIRSIZ

• www.alastyr.com memnunum tavsiye ederim.
    Çok hızlı teknik destek geri dönüşleri var ve oldukça kurumsallar
  • Webim hosting'i öneriyorum uzun süredir kullanıyorum ve destek hizmetlerinden tutunda hemen kur paneline kadar müşteri odaklı ve çok samimi insanlar çözüm odaklı bir anlayış var probleminizi çözene kadar uğraşıyorlar. Benide çok memnun ediyor böyle olmaları. Hosting hizmetlerine göz atabilirsiniz..
  • aslında sitenizi ne amaçla kullandığınıza göre değişir ama genel performans olarak şöyle bir özet çıkabilir:

1) iyi, yurtiçi sunucuda, pahalı: sadecehosting ve doruknet
    2) iyi, yurtdışı sunucuda, pahalı: dreamhost ve heart internet
    3) iyi, olsun, ekonomik: beyazhosting.com ve alastyr

diğerleri vasat, kötü kategorisinde.

bana şahsen sorarsanız: sadecehosting

bu arada sürpriz var, çok memnunum diyen duydum: hozzt.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terpp -- 7 Şubat 2015; 10:11:31 >
  • Bilisimist.net bakmadan gecme 3 adet hostum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizuslu -- 7 Şubat 2015; 12:50:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükkemmel bir site dostum tebrikler.
    Tecrübelerini ve bilgilerini gerçekten çok güzel aktarmışsın, paylaştıkların çok değerli, çok teşekkürler.
    Özellikle Wordpress hakkında bu tarz bilgiler paylaşan siteler biliyorsanız lütfen paylaşın arkadaşlar, hazine bulmuş gibi sevindim

• Buradaki siteler alan adının başına www koymuyor.
    WWW koyan site var mı?
  • www.beyazhosting.com problemsiz ve ekonomik. bir çok firmadan çok daha profesyonel hizmet veriyor.
  • Hangisi olduğu hakkında detaylı bilgi vermek çok kolay değil. Ben GODADDY yi seçtim DDOS koruması verdiğinden.

Karar verme aşamasında eniyiyabancihosting.com sitesinden faydalandım. OLUMSUZ OLUMLU tüm özelliklerini yazmışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasitilim -- 23 Nisan 2015; 18:51:46 >
  • Hem hızlı hem güvenilir uygun ve kaliteli hosting firması içinhttps://www.domainilehosting.com/ sitesini tavsiye edebilirim.
  • Ben uzun zamandan beri hosting firmalarıyla çalışıyorum her zaman ilk başlarda güler yüzlülük vardır fakat sonrasında ilgil promlemi vardır. R10 Da araştırdım donanimbaher de araştırdım karşıma bir kaç tavsiye edilen site geldi. Fakatwww.plus.net.tr şimdiye kadar çalıştığım en güvenli en hızlı firmadır. Benim firmam falan değil yanlış anlaşılmasın sadece arayıp kararsız kalanlar için ve firmanın gerçekten hizmetinden memnun kaldığım için paylaşıyorum. 20 adet bildiğim firma içerisinde en hızlı en güvenli en güler yüzlüwww.plus.net.tr.

• Arkadaşlar selam,

www.gigaveri.com.tr yi bir inceleyin derim. Firma çok sağlam ve ciddi bir yatırım yapılmış fiyatlar ise çok uygun..

Kolay gelsin...
  • HOSTİNG alan herkese ÜCRETSİZ galeri sitesi...
    https://www.domainilehosting.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasitilim

Hangisi olduğu hakkında detaylı bilgi vermek çok kolay değil. Ben GODADDY yi seçtim DDOS koruması verdiğinden.

Karar verme aşamasında eniyiyabancihosting.com sitesinden faydalandım. OLUMSUZ OLUMLU tüm özelliklerini yazmışlar...

Saolasın gerçekten çok detaylı incelemeler olmuş. Böyle kaynakları bişey almadan önce okumak çok işe yarıyor. En iyi hosting konusunda seçim yaparken karar vermek gerçekten zor. Zaten 10larca hosting içinden seçilip birde orda incelenmiş, sanırım benim tercihim hostgator olacak...

Tavsiyemdir>http://eniyiyabancihosting.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoyouare -- 6 Temmuz 2015; 13:51:45 >

• Arkadaşlar bu konuda yapılmış tüm yönlendirmeler, söylemler, şikayetler veya övgüler hep sözden ve şahış tecrübesnden ibaret olduğunu düşünerek verilere dayalı bir çalışma yaptım ve 2 haftalık emeğim sonucu ortaya çıkarttığım çalışmamı sizlerle paylaşıyorum; en iyi hosting firması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin Baygin

Sayın forumgezer,

İnternet Dünyasında sizlerinde yerini alması ve ihtiyaçlarını karşılaması adına Bilişimist ailesi olarak 5 yıldır profesyonel hizmet vermekteyiz.

Sizlerin de talebi doğrulttusunda kampanyalarımızı ve paketlerimizi incelemenizi öneririm. Teşekkürler....

https://www.bilisimist.net/aff.php?aff=008

nekadar super ya yillik 3 tl'ye hosting
  • Selam ;
    Babamın oğlu değiller,
    şahsımında tek alakası 3 senedir çalışmam.
    TC dışı hızlı ve her zaman sorunsuz destek alınabilecek ,
    en önemlisi epey EKONOMİK hizmet alacağınız bir yer arıyorıyorsanız (ingilizce çatpat bilseniz veya google trans. kullansanız konuya hakim iseniz sorun yaşamazsınız)

GHESİ

tavsiye ederim.

web hostig, reseller hosting ,vps sunucuları Romanyada (neden Romanya ? Türkiyeye yakın ping (erişim) süresi düşük alt yapısıda iyi) Romanya sunuculu hosating
    dedicated-server USA da

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.