Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisi en iyisi onu söylemek zor ama en kötülerinden biri digital.com.tr, tavsiyem uzak durun. Ticket açarsanız cevap bulamazsınız, ararsınız açmazlar. Sorun yaşarsınız çözülmez. Koyun gibi sürekli tiftiklerler, nerden biraz daha para koparsam diye düşünürler. Paranıza, zamanınıza yazıktır. Gidin radoreden, natrodan, hatta isimtescilden alın ama digital.com.tr den almayın. En azından muhatabınız olacaktır bu firmalarda. Kesinlikle kurumsal firmalarla çalışın.
  • Nesil Hosting Bilişim Hizmetlerine Hoşgeldiniz.

www.NesilHosting.com

100 MB Web Alanı
    100 GB Aylık Trafik
    2 Adet Subdomain
    2 Adet POP3 E-posta Hesabı
    2 Adet MySQL veritabanı
    7/24 Ücretsiz Destek

SADECE 10 tl

HEMEN SATIN ALMAK İÇİN

www.NesilHosting.com
  • Gençler ben iki senedir Hostinger kullanıyorum bedavaya çok iyi hosting veriyorlar :)

Bedava Plan :

2 GB Depolama
    100 GB/Aylık Trafik
    Sınırsız süre açık hosting . 30 gün aktif olmazsa kapanıyor o ayrı mesele :D

hostinger.web.tr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.NesilHosting.com

100 MB Web Alanı
    100 GB Aylık Trafik
    2 Adet Subdomain
    2 Adet POP3 E-posta Hesabı
    2 Adet MySQL veritabanı
    7/24 Ücretsiz Destek

SADECE 10 TL

HEMEN SATIN ALMAK İÇİN

www.NesilHosting.com
  • www.akwebhostingi.com inceleyebilirsiniz

Hosting, SEO reseller, Limitsiz reseller.
  • web hosting firması seçimin onemi!
    internet’te milyonlarca web hosting firmaları bulunmaktadır. paylaşılan sunucu barındırma dezavantajı hosting şirketleri çok az sunucu paylaşımı ile çok fazla müşteri barındırma sağlanınca, web sitenizin yavaş çalışmasına neden olabilir. burada birinci endişe ziyaretçilerinizin sayfalar arasındaki gezinmeleri sırasında ziyaretçilerinizin web sitenizi çabuk terk etmesine neden olur. bir istatistik çalışması sonucuna göre 10 saniye süren sayfa gösterimi açılmaması sonucunda, ziyaretçilerin amacına ulaşmadan ilgili web siteleri terk ettikleri göstermiştir. bir diğer handikap ise, arama motorların botları bir siteyi indekslerken web sitelerin sayfaları geç açılması nedeniyle, sayfaların indekslennesinin başarısız olması sonucunda o sitelerin, pr (sayfa sıralaması) değerinin yüzlerce ve hatta binlerce sıralamasını gerilere atmasına neden olduğu bilinmektedir. internet piyasasında kaliteli ve yeterli teknik donanıma sahip web hosting firmaları oldukça sınırlıdır. web hosting firması seçiminde profesyonel, hızlı ve kaliteli barındırma hizmetleri sunma yeteneğine sahip web hosting şirketi birincil tercihimiz olmalıdır. kaynak:http://www.sitenasilkurulur.net/ en iyi ilk 5 hosting şirketleri hangisi? İşte detaylar...

• quote:

Orijinalden alıntı: whoyouare

quote:

Orijinalden alıntı: kasitilim

Hangisi olduğu hakkında detaylı bilgi vermek çok kolay değil. Ben GODADDY yi seçtim DDOS koruması verdiğinden.

Karar verme aşamasında eniyiyabancihosting.com sitesinden faydalandım. OLUMSUZ OLUMLU tüm özelliklerini yazmışlar...

Saolasın gerçekten çok detaylı incelemeler olmuş. Böyle kaynakları bişey almadan önce okumak çok işe yarıyor. En iyi hosting konusunda seçim yaparken karar vermek gerçekten zor. Zaten 10larca hosting içinden seçilip birde orda incelenmiş, sanırım benim tercihim hostgator olacak...

Tavsiyemdir>http://eniyiyabancihosting.com/

Rica ederim...

Umarım faydası olmuştur. Benim çok işime yaradı. Gereksiz yere ihtiyacım olmayan firmaya para ödemek zorunda kalmadım.

• Ne konuymuş :) 5 yıldır devam etmiş. Tabi bu süre zarfında iyi kötü anlaşılmıştır, şimdi cevaplar daha net verilebilinir. Bence herşeyden önce alacağımız yer için whois sorgusu yapmalı, kaç yıldır bu işi yapıyor, sonra Vergi Levhası ve YS gerekli bunlar varsa 7 gün iadesi olmalı, 7 gün boyunca başlarına ekşirsiniz, sorun yoksa devam derim ben :) Çok eski ve köklü bir firma ile çalışıyorumwww.hostingall.net dilekolay 6 yılı geçkindir, tabiki ufak kesintiler yada sorunlarımız oldu ama çözme hızları sizi hayran bırakıyor.. İlk zamanlar gülmüştüm Mutlu Müşteri Hattı nedir diye, adamlarda müşteri hizmetleri mantığı yok, mutlu müşteri mantığı var. Sunucuları çok hızlı, kendileri bilgili, maile anında dönüyorlar telefonla gece4 de sorun çözüyorlar. Daha fazla översem orda çalıştığımı düşünenler olacak. Ama gerçekten deneyin derim, 7 gün içinde kaybınız olmaz ki zaten vazgeçemeyeceksiniz..

• Arkadaşlar özellikle sanallaştırma yapısı ve yeni kurulmasından kaynaklı sunucu performansları yüksek ve band genişliği açık olan muvhost com 'u öneririm, teknik testeği iyi ve ilgisiz bırakmıyorlar. Hazır sistemleri sayesinde işimi rahat görebiliyorum.
  • Arkadaşlar detaylı incelemelerin bulunduğu bir sayfa. Buraya mutlaka bakmanızı tavsiye ederim

Buradan ulaşabilirsiniz : www.incele.co/hosting

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokiman -- 12 Ağustos 2015; 23:26:06 >
  • Merhabalar,

Kendi kullandığı ve çok memnun olduğum her geçen gün gittikçe kullanıcı kitlesi artan DigitalOcean sitesini tavsiye ediyorum.

Türkiyede şu anda bir merkezleri yok fakat Frankurt'ta sunucu barındırabiliyorsunuz ve hızı gayet iyi.

Üstelik aylık 5$'dan başlıyan fiyatlarla site kurabiliyorsunuz. Türkiyede sitelere göre bedava sayılır.

Bunların dışında eğer çok azda ingilizce biliyorsanız çok güzel makalelerin paylaşıldığı comminty'si var.

https://cloud.digitalocean.com/support/suggestions

Örnek Worpress Kurulumu

https://www.digitalocean.com/community/tutorials/one-click-install-wordpress-on-ubuntu-14-04-with-digitalocean

Sakın 1 çekirdekli işlemci çok yavaştır demeyin disk olarak SSD alt yapısı olduğukları için 1 çekirdekli işlemci bir çok iyi performans veriyor. 5$'lık en düşük paketi bile gayet stabil çalışıyor.

Eğer üye olmak isterseniz alttaki referanstan 10$'lık bedava kupon ile üye olabilirisiniz. Daha ne diyim

https://www.digitalocean.com/?refcode=d98c73b83588

• benim 5 yıldır kullandığım hosting firması aşağıdaki , amerikada sunucuları ve ingilterede var . Firma teknik desteği iyi ,bir sorun yaşamadım 7/24 destek var zaman farkı gibi bir durum da söz konusu değil , İsterseniz telefon isterseniz livechat ile yardım almak mümkün.Fiyatları da uygun şu an aylık 2.5 usd .Uptime oranları %99.9 yani sürekli açık .(%0.1 olasılık okadar da olsun :) ) Domain ücretsiz , Wordpress ve joomla otomatik kurulumu var.

hosting kampanyası ve bilgi

yada satın alma linki ;

satın alma linki

• http://www.hostinger.web.tr
    bakınız derim
  • https://ttshosting.com.tr

sorunsuz barındırma ve hızlı destek için tts hosting

Ekonomik
    20 TL
    YILLIK
    1 Web Sitesi
    1GB Disk Alanı
    5GB Trafik
    Sınırsız E-Posta
    Sınırsız Veritabanı
    C-Panel

Limitsiz
    40 TL
    YILLIK
    3 Web Sitesi
    Limitsiz Disk Alanı
    Limitsiz Trafik
    Sınırsız E-Posta
    Sınırsız Veritabanı
    C-Panel
  • cliaweb kullanıyorum 50 website sınırsız eposta 8gb disk alanı ilk yıl 40tl 2. yıl 80

çok hızlı geri dönüyorlar yani en fazla cevap beklediğim zaman gece 2 de 10dk beklemiştim.

genel olarak da hız problemi yaşamadım gayet hoş bence.
  • isim tescil derim kardeşim erişimine bak nekadar tırafik alsada sıkıntı olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antepevdeneve -- 16 Ekim 2015; 9:40:56 >
  • Şu ana kadar çalıştığım ve tek bir şikayetimin bile olmadığı firma SolidNIC firması oldu. Abi bir sorun yaşasanız bile adamlar utanmasa bizzat evinize gelip yardım edecek. Müşterisini bu kadar düşünen ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen başka bir firma görmedim. Hosting veya sunucu kiralamak isteyenler gözü kapalı bu firmayla çalışabilirler.

Adamlar öyle kaliteli hizmet sunuyor ki, bu mesajı yazmadan duramadım. Bazıları reklam da sanabilir, onları da suçlayamam, çünkü bu zamanda böyle övülecek bir firma bulmak gerçekten çok zor. Ama iyiki de Google'da sunucu firması ararken üşenmeyip her sonuç sayfasına bakmışım. Bu sayede böyle güzide, kendi reklamını yapmaya çalışmayan bir firmayı keşfettim. Bu yazdıklarıma inanmayanlar firmadan sunucu kiralayıp kendileri deneyebilir. Zaten fiyatları da çok uygun olduğu için bir şey kaybetmiş olmazsınız. Ama ne zaman ki firmanın kalitesini keşfedeceksiniz, işte o zaman benim gibi vantuz misali yapışacaksınız firmaya.

Bu arada şunu da söylemeden edemicem. Çalışanları, sanki bir müşteriye değil de bir arkadaşına bir dostuna yardım eder gibi yaklaşıyor olaya ve başından savmaya değil olayı çözmeye çalışıyorlar. Olay dediysem de onlardan kaynaklı olmayan benim mallığımdan kaynaklanan sorunlar :)

• Ustalar en iyisini seçmeden önce hangi türde site açacağınıza karar verin. Çünkü bir hosting firması neye göre en iyi buna karar vermek lazım? Sadece ucuz olması veya çok alan veriyor olması onu iyi yapmaz.

Mesela wordpress kurulacak bir site için en iyi wordpress hostinglerini incelemek lazım:

http://eniyiyabancihosting.com/en-iyi-4-wordpress-hosting-tavsiyesi-ve-yorumlar/

Yok ben ad*lt açacağım dersen bu seferde bu konudaki detayları öğrenmek lazım. Çünkü her hosting firması herşeye izin vermez.:

http://eniyiyabancihosting.com/en-iyi-4-adult-hosting-firmasi-ve-yorumlar/

Yani işin özü nasıl bir veri paylaşım platformu kuracağınıza karar verin sonra hostunuzu alın derim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoyouare -- 7 Kasım 2015; 23:37:28 >

• www.hosttr.in Ulimited Free Web Hosting
  • benim bildiğim en iyi hosting netinternet tir
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.