Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi hosting firmalarından olan HOSTGATOR'un sınırsız hostinglerinde bugün %50 indirim var kaçırmayın arkadaşlar....

ÜYELİK İŞLEMLERİ İÇİN BURADAN yararlanabilirsiniz

• Askmeter İnternet Hizmetleri sitemizin hosting ürünlerinde %50 indirim yaptık.
    Yani yıllık 7.5tl'ye acemilik için hosting alabilir yada aylık 5 TL'ye gelişmiş bir hosting sahibi olabilirsiniz. Diğer tüm ürünlerimizi ve bilgilerimizi buradan öğrenebilirsiniz.

Eğer isterseniz size deneme amaçlı, kalitemizi göstermek içiz 1 hafta ile 2 hafta arasında denemek amaçlı bedava hosting verebilirim. Tabi gene size kalmış.

Teşekkürler

www.askmeter.com
  • 4-5 Ay oldu natro.com dan hizmet alalı şuanlık memnunum. Gerçekten söylendiği gibi gece gündüz hizmet veriyorlar aradım ve uykulu bir adamdan ziyade yardımcı olmak için can atan bir çalışan ile karşılaştım.

Performans anlamında hızlı hiç sorun yok o konuda fakat smtp konusunda bir yapamadığım bir şey oldu onu arayarak yardım istedim sağolsunlar.

Güvenilir bir firma tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumgezer

Konu cok SIĞ Kaldı..Yok mu kullandıgı firmayı önerecek birileri?

Detaylı incelemelerde bulundum. Şurada birkaç tane firma var kesinlikle incelemeni tavsiye ederim:http://www.incele.co/en-iyi-5-yabanci-hosting-firmasi-tavsiye/
  • burda yazılanlara hemen kanmayın. önce söylenilen firmaların şikayetvar.com da şikayetini felan araştırın, konu googlede ilk sıralarda diye bilerek kendileri yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insanikamil

4-5 Ay oldu natro.com dan hizmet alalı şuanlık memnunum. Gerçekten söylendiği gibi gece gündüz hizmet veriyorlar aradım ve uykulu bir adamdan ziyade yardımcı olmak için can atan bir çalışan ile karşılaştım.

Performans anlamında hızlı hiç sorun yok o konuda fakat smtp konusunda bir yapamadığım bir şey oldu onu arayarak yardım istedim sağolsunlar.

Güvenilir bir firma tavsiye edebilirim.

Natroda deneme amacli hosting aldim. Ilk ve aon olacak. Mail formum her serverda calisti. Bir bunlarda calismadi. Ornek dokuman diye bos dokuman var. Gececiler de zaten konudan bihaber. Mail ile verilen yanit ise bir uzmana danismam gerektigiydi. Neyae 3 gun ugrastan sonra kendi kendime istedigim gibi olmasa da hallettim. Smtp auth mailden gordunuz mu kacin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arvixe turkiye hakkında olumlu olumsuz bilgisi olanlar varmıydı acaba? hosting konusunda kafam bayağı karışık. beni güvensizlik kapladı... işin tekniklerini bilen gerçek bir arvixe kullanıcı yorumuna ihtiyacım var.
  • benwww.domanilehosting.com kullanıyorum sizede tavsiye ederim.
  • Farklı hosting tecrübelerimi burada paylaştım arkadaşlar.http://www.incele.co/en-iyi-yabanci-hosting-firmalari-tavsiye/
  • Hostinger şüphesiz. Hem dünya çapında çalışan bir marka. Size aylık 4$ a sınırsız alan sınırsız e posta veriyor. Üstelik ücretsiz hosting hizmetleri de var reklamsız 2000 mb alan veriyorlar. Benim gibi 15 kişiyi ikna edin ücretsiz premium hesap ta kazanırsınız
    api.hostinger.web.tr
    403 Forbidden
    http://api.hostinger.web.tr/redir/5016134
    buradan kaydolup bana 1$ kazandırmış olacaksınız

• bu sıralar cloud hosting de digitalocean moda. blog kurulumu felan da çok basit, şurada anlatımı var.

http://sercanov.com/digitalocean-wordpress-kurulumu/
  • Bende burdaki arkadaşların natroyu övmesi üzerine aldım. Almaz olaydım....

Ne mail doğru düzgün çalışıyor wordpress te nede ipb kurdum adam akıllı kurulum yapabildim...

Geçtiğime bin pişman oldum yemin ederim. cPanel hostlar bin kat daha iyi.

Zamanında netinternet kullanıyordum ufak tefek sorunlar oluyordu fakat natro gibi değil..

Tek artı tarafı destek talebine cevap vermeleri gecikmiyor. Onun dışında hosting cok sıkıntılı....

• ben TURKISHOST kullanıyorum gayet memnunum, 9-10 domain, 6-7 hosting barındırıyorum 5 senedir hiç kesintiye uğramadı.
  • reseller hosting satın almadan detaylı inceleme yazımı okumanızı tavsiye ediyorum:http://www.incele.co/en-iyi-reseller-hosting-firmalari/
  • Natro almayın da ne alırsanız alın .
  • ben garanti web aldım 1 hafta oldu ftp bağlanmıyor şifrede değiştirmiyor nerden aldım nerden bulaştım anlamadım alan adını aldım ikiside aynı yer olsun dedim arıyorum 5 gündür hallediyoruz 20 dk sonra diyorlar 5 gün geçti hala aynı . yarın arayıp para iadesi isteyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katip58

En iyi hosting firmalarından olan HOSTGATOR'un sınırsız hostinglerinde bugün %50 indirim var kaçırmayın arkadaşlar....

ÜYELİK İŞLEMLERİ İÇİN BURADAN yararlanabilirsiniz

Selam arkadaşlar sadece bu elemanın mesajlarına cevap vermek için üye oldum. sanırım kendisi Hostgator çalışanı...
    Hostgatorda 3 gündür açmadığım Ticket kalmadı ne cevap veren var ne ilgilenen.. Canlı Chat safsatasına da kanmayın bağlanmanız için standart 30dk bekletiyor her zaman, bağlandığınızda çat diye gidiyor bağlantı bazen NEDEN SE!
    Firmanın fiyatları ve imkanları uygun olabilir ilk etapta, fakat bizim gibi biraz ileri düzeyde veya kesintisiz hizmet almanız gereken işlerde kesinlikle yarı yolda kalırsınız. İlk üye olduğunuzda ilgilenirler daha sonra muhattap bulana hak getire(bu sadece benim değil birçok kişinin başına geldi).

Aynı zamanda Natroyla da çalışıyorum saçma sapan sorunlar oluyor orada da, lakin destek konusunda hakkını yemeyelim çok hızlı ve işinizi çözüyorlar zaten hosting işinde önemli olan destektir unutmayın.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsam -- 16 Ocak 2015; 11:35:13 >

• www.baskentmedya.net
    www.kolivva.com
    %45 CPU İZNİ VARDIR

• Wordpress konusunda kaliteli firma arayan arkadaşlar son inceleme yazıma bakabilirler:http://www.incele.co/en-iyi-wordpress-hosting-firmasi/
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.