Şimdi Ara

EN İYİ İNGİLİZCE KURSU (ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara da en iyi ingilizce kursu hangisidir arkadaşlar? Tecrübeleriniz ve memnuniyetiniz doğrultusunda tavsiye verebilirmisiniz?
    Upper seviyesine yakın olmak istiyorum en azından bitirince. Oyunlardan, alt yazılı filmlerden ve ingilizceye merakımdan dolayı şuanki seviyem Pre-Intermediate Seviyesi vardır. Asıl hedefim Advanced seviye tabiki ama 5-6 ayda o seviyeye gelebileceğimi sanmıyorum. şuanki 5-6 ayımı tamamiyle ingilizceye ayırabilirim. 3 arkadaş başlamayı düşünüyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum

• oradan ciktim seni gordum:)) ayni kisisiniz gibi geldi a degilseniz faydasi olur

https://www.eksiduyuru.com/mobil/duyuru/1122252/ankara-da-dil-kursu-tavsiyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piykam P kullanıcısına yanıt
    hocam sağolasın da sonuçlar oy vermeden görülmüyor herhalde bende şimdi oy versem sonuçları görmek için yanlış yönledirmiş gibi olucam milleti
    edit: Anket değilmiş yorumlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatX -- 18 Eylül 2016; 20:55:56 >
  • Yokmu tavsiye?

• bulursan bana da söylermisin temelim yok 0 dan başlayacağım kursa
  • Bir arkadaşımın ablasının arkadaşı kızılayda bir kursa gitmiş tavsiye etmiş. American exam dı galiba adı. YDS odaklı eğitim alıcaz biz ilk olarak 3kişi yazılmayı düşünüyoruz. Eğer sende orayı düşünürsen 4 kişi yazılıp daha çok indirim alabiliriz. 1 hafta içerisinde bilgi edinip yazılmayı düşünüyoruz. Bugün arkadaşlardan birisi gerekli bilgiyi almak için k
  • fuatX kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende suan bir dil okulu ariyorum genel ingilizce icin bir sizin acmis oldigunuz konunu var yeni olarak cevapta pek yok. Siz hangi kursa yazildiniz?

• Akin dil eğitim e Yazildim tunalı tarafında. Memnun kalirsin garanti ederim ama seninde çok cabalaman lazim.

• nereye giderseniz gidin deneme dersi isteyin !! Hocalarının sık sık değiştiren kurumlardan uzak durun.. en önemlisi zamanınızı ayarlayın.. çok zaman ayırmanız gerekecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.