Şimdi Ara

En iyi İngilizce kursu ? Parası mühim değil ! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
382
Cevap
26
Favori
266.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PERFECT ENGLİSHLE ALAKALI
    - Dil öğretmeyle uzaktan yakından alakaları yok YDS diyolar ama ne anlattıklarını kendileri bile bilmiyolar. Kursmu arıyosunuz Ankarada başka heryere gidin ama oraya gitmeyin. bide sizi hertürlü bağlıyolar üyelik iptali yaparsanız adamların işine geliyor hukuk müşavirleri var sizi arıyolar illa bu parayı ödeyeceksin yoksa mahkemeye verir misliyle alırız diye gerçektende yapıyorlar çünki başta size bi senet imzalatıyolar bizde tabiii öğrenci mantığıyla okumadan imzalıyoruz. Bunlar eğitici felan değil direk tefeci 1000 TL verdim bi halt öğrenmedim bide yazıları var "Başkaları anlatır Biz öğretiriz diye" bu kadar yüzsüzlük olmaz Başarılarının devamını diliyorum arkadaşların
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bragonnius

Size bir tavsiyem olsun ilk seferinde 70 alamadım ama 2. kez tekrar gittim çünkü 70 alamadığım için 2. kez ücretsiz gittim 78 aldım onun için Eskuda Akademi ile bi görüşün bana dua edeceksiniz. Hacettepe Üniversitesinden Berk ben. Selamlar ...

Bende eskuda akademi ye gittim. Oraya gitmemdeki etken 2. sefer in bedava olmasından değil ilk seferde kazanmak içindi. Bir çok yeri de araştırdım ufak bir dersane olmasından dolayı orayı tercih ettim. YDS puanlarım da parlak değildi aldığım en iyi puan 40 seviyelerindeydi 55 puan işimi görecek iken kıl payı 57,5 aldım. Onun için tavsiyem gideceğiniz dersanelerin küçük dersaneler olmasıdır.
  • Para ve zaman sıkıntın yoksa zaten herkesin onerecegi o dilin kendi ülkesinde ogrenmendir fakat diyosan ki ben kendi ülkemde kursta öğrenmek isterim benim de gittigim icin rahatlıkla önerebilecegim kurs JustEnglish-Kadikoy Şubesi'dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamgee

Para ve zaman sıkıntın yoksa zaten herkesin onerecegi o dilin kendi ülkesinde ogrenmendir fakat diyosan ki ben kendi ülkemde kursta öğrenmek isterim benim de gittigim icin rahatlıkla önerebilecegim kurs JustEnglish-Kadikoy Şubesi'dir
    Tömer Kadıköy ya da Amerikan Kültür Kadıköy düşünüyorum..Seviyem A2-B1 gibi..
    TÖmer 495 lira fiyat vermişken Amerikan Kültür 1.500 lira civarı dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Tömer Kadıköy ya da Amerikan Kültür Kadıköy düşünüyorum..Seviyem A2-B1 gibi..
    TÖmer 495 lira fiyat vermişken Amerikan Kültür 1.500 lira civarı dedi.

Alıntıları Göster
    resmen reklamcıların kapışma yeri olmuş burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

resmen reklamcıların kapışma yeri olmuş burası

Alıntıları Göster
    AMERİKAN DİL KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI BAKIRKÖY ŞUBESİNDE ALMAM GEREKEN 2 KUR EĞİTİMİMİ TAYİN NEDENİYLE ALAMAYACAĞIM. AMERİKAN KÜLTÜRÜN BAŞKA ŞUBELERİNİ BİLMEM ANCAK BAKIRKÖY ŞUBESİNİN EĞİTİMİ OLDUKÇA KALİTELİ. DEVAMSIZLIK SINIRINI AŞMADIĞINIZ SÜRECE KALDIĞINIZ HER KUR İÇİN SINIRSIZ BEDAVA TEKRAR HAKKINIZ BULUNMAKTA. AYRICA ÜCRETSİZ ÖZEL DERSLER VE BUNLARA EK OLARAK LATİN DANSLARI VE DİKSİYON KURSLARI DA ÜCRETSİZ. İLGİLENEN ARKADAŞLAR VARSA MAKUL FİYATA ANLAŞABİLİRİZ. 05066520346

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

PArası mühim değil ise en iyisi özel ders

Alıntıları Göster
    İstanbul için İlk başlarken ben de demiştim. Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Kursları pahalı, uzak vb. diye...

Ama gördüm ki English Time, British Side, Amerikan Kültür, Tömer vb. gibi yerlerden sonra (hepsine de gitmiş biri olarak) İstanbulda İngilizce öğrenmek için gidilecek tek adres Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Kurslarıymış. Keşke birisi beni daha önceden uyarsaydı da para ve zamanımı kaybetmeseymişim.

Yukarıdaki saydıkllarım fena değildir. Ama fena olmadığı taraf ya hocalarının dudak boyası, ya binanın güzelliği, ya binanın konumu, ya koltuklarının şıklığı veya kursun ucuzluğu...

Ancak İngilizce öğrenmek için Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Kursları...

• Perfect english

• quote:

Orijinalden alıntı: mertk1999

Perfect english
    Merhaba arkadaşlar english time dan 4 adet kur almıştım 3 kuru tamamladım. Fakat 1 kurluk hakkım kaldı zamanım olmadığı için kurumu satıyorum. İstediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Şube : İST- Kadıköy şubesi istediğiniz şubeye nakil aldırabilirsiniz. Normalde 1 kur = 1.500 TL ben kurumu 900 TL satıyorum. İsteyen olursa ÖM atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DetectiveFusco

Merhaba arkadaşlar english time dan 4 adet kur almıştım 3 kuru tamamladım. Fakat 1 kurluk hakkım kaldı zamanım olmadığı için kurumu satıyorum. İstediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Şube : İST- Kadıköy şubesi istediğiniz şubeye nakil aldırabilirsiniz. Normalde 1 kur = 1.500 TL ben kurumu 900 TL satıyorum. İsteyen olursa ÖM atsın.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar, ben daha önce forumlarda genel ingilizce ye yönelik kurs araştırması sonucunda eskuda akademi ye kayıt yaptırdım. Forumlardan da araştırmam sonucunda çoğu kişi gramer derslerinin sıkıntısından bahsediyor. Doğru dur çünkü ders içerisinde hem gramer hem konuşma hemde kelime çalışması olunca ilerleyen zamanlarda artık ingilizce konuşmak istemiyorsunuz. Benim gitmiş olduğum bu kursta çok ayrı bir sistem var. Sınıfları zaten max 8 kişi. Language Leader kitap kullanıyoruz ve gramer dersini derste değil ayrıca ek ders şeklinde gramer derslerine giriyoruz böylelikle de gramerimiz daha güzel oturuyor. Derste sadece ingilizce konuşarak eğlenceli bir şekilde ingilizce konuşmaya çalışıyoruz. Çokda zevkli ve eğlenceli geçiyor dersler. Ben gerçek anlamda faydasını gördüğüm için sizede tavsiye etmek istedim. Araştırmalarınızda aklınızda bulunmasını istedim. Umarım siz forum kullanıcılarına da bir nebze faydam olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gerçeklerin peşinde

JUST ENGLİSH DİL KURSUNA GİTMEYİN

JUST ENGLISH DENİLEN KURUMUN BEŞİKTAŞ ŞUBESİNDE İELTS KURSUNA KAYDOLDUM. KURS BAŞLADI DERSE GİREN HOCA BİZE OKUMA PARÇASI VERDİ BİLGİSAYARIYLA OYNUYO. BİRŞEY SORMAYA GİTTİĞİMDE BİR DE BAKTIM FACEBOOKTA YAZIŞIYOR. BU İLK DERS DİYE BÖYLEDİR HERHALDE DEDİM. ERTESİ GÜN HOCA 30 DK GEÇ GELDİ 1 SAAT ERKEN BIRAKTI.

ÖSYM İELTS DENKLİĞİNİ KALDIRDI DAHA KURSUN BAŞLAMASINDAN 1 HAFTA SONRA. BEN DE DAHA 11 HAFTASI VAR DİYE GİDİP PARAMI GERİ İSTEDİM. İSTEMEZ OLAYDIM.

ŞUBEYE BİRİNİ KOYMUŞLAR. ARAMIZDAKİ DİALOG AYNEN ŞU

- PARAYI VERMEYİZ. TOEFL A YAZIL YA DA YDS
    -TOEFL A YAZILMAK İSTEMİYORUM. YDS YE DE 1 AY KALDI KURS NEYE YARAR
    -BEN BİLMEM YA YAZIL YA DA PARANI UNUT
    -YDS YE YAZILAYIM BARİ AMA YDS KURSU BAŞLAMIŞ. ONUN FİYATI 800TL BEN 1300 TL ÖDEDİM
    - BENİ İLGİLENDİRMEZ.
    -AMA BEYEFENDİ 500 LİRA FAZLADAN ÖDEYECEZ HAKSIZLIK.
    -İŞİNE GELİRSE.
    -MÜDÜRÜNÜZLE GÖRÜŞEBİLİR MİYİM?
    -SEN BANKADA DİREKT MÜDÜRLE Mİ GÖRÜŞÜYORSUN? EN YETKİLİ BENİM BURDA
    -AMA...

BU ŞEKİLDE DİALOGLARIN GEÇTİĞİ TAM BİR TİCARETHANE MANTIĞININ HÜKÜM SÜRDÜĞÜ BİR DİL KURSU. ELİNİ VEREN KOLUNU KAPTIRIR SAKIN AMA SAKIN GİTMEYİN. BEN VE 4 ARKADAŞIM KAZIKLANDIK SİZ KAZIKLANMAYIN!

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar KADIKÖY ENGLİSH TİME den aldığım
    iki kuru devretmek istiyorum. istediğiniz
    seviyede iki kur alabilirsiniz.1 kur 60 saat
    olup english timenin istediğiniz kurumlarından
    istediğiniz kurları alabilirsiniz.iki kurumun
    fiyatı 900 TL olup almak isteyenler 05385808971
    nolu telefondan ulaşabilirler.

• Mustafa özay hocayi tek gecerim ingilizcede. Bence mutlaka arastirilmali

• quote:

Orijinalden alıntı: lezginka

Size tavsiyem ingilizce kursu seçerken çok hassas olmanız,ince eleyip sık dokumanız.Kesinlikle sadece ingilizce eğitim veren bir kurum olmalı aynı zamanda almanca dersi veriyorsa yeteri kadar ingilizcede kendini geliştiremez,sınıf açamaz vs...Eğer elemantary seviyesinden başlayacaksanız,kesinlikle başlangıç için Türk bir hoca olmalı.Yabancı öğretmenle başlangıç başta cazip gibi gelse de kesinlikle paranız çöpe gidecektir.Kurum sık sık sınıf açabilmeli.Upper int.seviyesine kadar eğitim almanızı öneririm.Sınıfın mevcudu ne çok ne de az olmalı.Çünkü kulak dolgunluğu için farklı farklı seslerden duymalısınız.Verilen ders kitapları headway veya oxford serisi olmalı çünkü adamlar 100 yıldır bu işi yapıyorlar.Yabancı öğretmenlerle kesinlikle speaking cluplar olmalı.Bol bol pratik yapabileceğiniz bir yer olmalı.En önemlisi markaya inanmayın franchising uygulaması yapan yerlere hiç güvenmeyin çünkü her kurumun patronu başkadır hepsi istediği eğitim şeklini uygular...Şimdilik aklıma gelenler bunlar,aklınıza takılacak bir şey olursa sorabilirsiniz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bostancı tren istasyonunun orada bilidiğim ve tavsiye edebileceğim bir kurs var.
    biraz küçük bir yer ama öğretmenler çok kaliteli ve işlerini çok iyi yapıyorlar diyebilirim.

http://www.bostanci-els.com/ adresinden bakabilirsiniz

• Gun Expert kullanıcısına yanıt
    ben bank steeti önererim .ayrıca suanki durumumdan dolayı 3 kur birine devertmek istiyorum düşşünürseniz tabi.5 kişilik sınıflar konuşma aggırlıklı arastırrsanız görceksizniz.1ayda 1kur.ama english time ile bir birleşme yaşanmıs sanırım dilerseniz english time formatında( normal sınıflar 1kur 2,5 ay ) secebilirsiniz.tabi ben bank streeti önerriirm ikisini de bildiğimden söylüyorum .düşünürseniz yardımcı olurm :0554 9470203
  • Arkadaslar genel ing bilmem ama sınav hazırlıgı için( pte ielts toefl) bünyesinde yds lys 5 falan verebilen hocaların old biyere gitmek gerekir örnegin cope tofel verebilen kurslar iyidir bence ankaradaki en iyi yer englis exam center oranın hocaşarı tr deki en iyi yds ve reading kitaplarını üreten tupitak onaylı passage work sitesini kuran adamlar bence grammer temwliniz varsa direk akademik kurslara giden exam center aegla acadmy( tr deki ilk türkce ielts kitabını yazan adam var o kurumda) perfect eng şu cope sınavı programı olanlar vb ingilizcede enzor readingdir listeningdir yazma ve konusma taktiklerle öğrenilir okuma birikim ister

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy

Arkadaslar genel ing bilmem ama sınav hazırlıgı için( pte ielts toefl) bünyesinde yds lys 5 falan verebilen hocaların old biyere gitmek gerekir örnegin cope tofel verebilen kurslar iyidir bence ankaradaki en iyi yer englis exam center oranın hocaşarı tr deki en iyi yds ve reading kitaplarını üreten tupitak onaylı passage work sitesini kuran adamlar bence grammer temwliniz varsa direk akademik kurslara giden exam center aegla acadmy( tr deki ilk türkce ielts kitabını yazan adam var o kurumda) perfect eng şu cope sınavı programı olanlar vb ingilizcede enzor readingdir listeningdir yazma ve konusma taktiklerle öğrenilir okuma birikim ister
    Başlığı görünce aklıma bu geldi

En iyi İngilizce kursu ? Parası mühim değil !

• quote:

Orijinalden alıntı: myanemicnick

Başlığı görünce aklıma bu geldi

En iyi İngilizce kursu ? Parası mühim değil !

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar, ingilizce öğrenmek istiyorum. Nasıl bir yol izlenmeli sizce? Aslında bilgisayar dili ingilizcesi yeterli bana ama öğrenmişken tam mı öğrenmeliyiz ve hangi kursu tercih etmeliyiz?

Lütfen msj sayısı düşük olanlar cevaplamasın, yanlış anıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

merhaba arkadaşlar, ingilizce öğrenmek istiyorum. Nasıl bir yol izlenmeli sizce? Aslında bilgisayar dili ingilizcesi yeterli bana ama öğrenmişken tam mı öğrenmeliyiz ve hangi kursu tercih etmeliyiz?

Lütfen msj sayısı düşük olanlar cevaplamasın, yanlış anıyorum.

Alıntıları Göster
    Ben yazabilir miyim:)
    Şu site 5 üzerinden 4 eder.
    http://www.ingilizcenet.com/elementary/ buradan başlayabilirsin.
    Ama elinde kağıt ve kalem olmalı.
    Ayrıca ilk başta kelime öğrenmen gramer öğrenmenden daha önde olmalı;yoksa bocalar,sıkılırsın.
    Daha ileride de bir kursa gidebilirsin.

• myanemicnick kullanıcısına yanıt
    estağfirullah hocam :) sizin gibi arkadaşlar lazım bize

konunun hali belli, taraftar kaynıyor

Aldım hocam yönteminizi kayıtlara, ciddi ciddi düşünüyorum ingilizce öğrenmeyi. Yaş 30 u geçti ama artık bu yaştan sonra birşeyler yapmaya calışacağım. Özel sektör çok yoruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

estağfirullah hocam :) sizin gibi arkadaşlar lazım bize

konunun hali belli, taraftar kaynıyor

Aldım hocam yönteminizi kayıtlara, ciddi ciddi düşünüyorum ingilizce öğrenmeyi. Yaş 30 u geçti ama artık bu yaştan sonra birşeyler yapmaya calışacağım. Özel sektör çok yoruyor
    Merhaba,

Benim de İngiliz Kültür Derneği Taksim şubesinde 1 kurum bulunmaktadır. İlk kayıtta 3 kur aldım fakat işlerimin değişmesi dolayısıyla son kura gidemeyeceğim. Haftaiçi veya haftasonu istediğiniz gün ve saat seçeneği bulunmaktadır. Her kurda 2 öğretmen bulunmaktadır. 1 Türk öğretmen (Grammer verir) 1 İngiliz öğretmen (Speaking yapar). Eğitim kalitesi ve ulaşım bakımından çok iyidir.

Normal Kur Fiyatı: 750 TL
    Ben kurumu 550 TL ye satıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.