Şimdi Ara

En iyi İngilizce kursu ? Parası mühim değil ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
26
Favori
266.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada yurtdışına belirli bi süre gönderen ingilizce kursu var mı
  • Macintosh38 M kullanıcısına yanıt
    keske ankarada okusaydım arkadaslar ankarada çok efsane kurslar özellikle şu english exam center(passage work sitesini kuran adamalr) glen in dil okulu agela ensütü ve perfect english cope ielts kursları var istanbuldan bile kaliteli kurslar var bunun sanırım asıl sebebide odtü bilkent vb için öğrencilerin hazırlık atlama ihtiyaçlarını karşılıyorlar buda kaliteyi arttırıyor.. ben kocaelideyim zar zor bi ielts kursu bıulduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR1001TR

Ankarada yurtdışına belirli bi süre gönderen ingilizce kursu var mı

quote:

Orijinalden alıntı: TR1001TR

Ankarada yurtdışına belirli bi süre gönderen ingilizce kursu var mı

hocam o iş yALAN ALDATMACA VAR ENGSİH TİME IN Kİ ÖYLEYDİ bildiğin insan kandırma
  • Bazı mesajlarda Berlitz ingilizce kursundan bahsedilmiş. Ben Ankara'dakine gittim ve özellikle yabancı hocalar sayesinde konuşmam baya ilerledi.

Kurstan sonra ELS programıyla Amerika'ya gittim. İkisi için ayrı ayrı ödeme yapmam gerekti. Belki yurt dışı eğitimiyle Türkiye'deki eğitimi bir arada sunan paketleri de vardır. İsterseniz berlitz-ankara.com'dan bakın.
  • Alpagut Urungu A kullanıcısına yanıt
    Şehir değişiklliği nedeniyle almış olduğum eğitim hakkımı devrediyorum.

Bilişim Eğitim Merkezi Ankara şubesinde 1400 TL'ye almış olduğum eğitimi 900TL'e devretmek istiyorum.

Bilişim Eğitim Merkezi'nde dil kursları bildiğim kadarıyla var.

Şu sıralar Bilişim Eğitim Merkezi tüm eğitim programlarında %30 - %40 indirim yapıyor.

Hem siz kazanın hem de ben vermiş olduğum paranın bir bölümünü geri alayım.

İlgilenenler (İstanbul ya da Ankara) bana PM'den ulaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖCAL -- 6 Şubat 2015; 17:58:45 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Ankara'da Netacademy Schools Of English var. Callan method ile eğitim veren bir kurs. Ana dil öğretim metodu olan Callan Method İngilizce'yi 4 kat daha hızlı öğretiyor. Üstelik konuşarak öğreniyorsunuz. Klasik metotlara göre çok farklı Ankara'da İngilizce kursu düşünenlerin mutlaka değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum. 1 Haftalık ücretsiz demo derslerine de katılabilirsiniz.

web sitesi :www.batifen.com
    (312) 433 00 40
  • herkese selamlar,
    içinizde new york studio dil okuluna gitmiş olanlar varmı ? bende kurs araştırıyorum.
  • Ankara karacan ya da Amerikan kültür olabilir ama elbette onlarca farklı kurs mevcut fakat en mükemmel kurslara da gitseniz iş büyük oranda sizin isteğiniz ve özverili çalışmanıza bağlı. Umarım herkes kendisine en faydalı olacak kursu ya da yardımı bulur.

http://gercekingilizceogren.blogspot.com
  • İyi hort ancak boş geçmemeyim

İstanbul Avcılar'daki merkezimizde yetişkinler için dil kursumuz vardır.
    2+1 kur şeklinde, her kur 3 ay sürecektir.
    Mülakatta başarılı olanlar için %50 ye kadar burslu eğitim olacaktır. Yabancı menşeili kurslara göre fiyatlarımız gayet uygundur.
    Kolay gelsin.

İrtibat: 0531 652 88 94
  • bence en iyi kurs New line english. kızılayda. ben gittim. hem ücretleri uygun hemde eğiitmi çok kaliteli, hocalar çok iyi. bir bir özel ders alıyorsun öğretene kadar eek harcıyorlar. ödediğin paradan daha fazla eğitim alıyorsun...new line ingilize kursuna gönül rahatlığı ile gidin derim...
  • ___ukyo___ kullanıcısına yanıt
    vallahi ben gitmedim ama size bir anımı yazayım ben kyk da kalan bir öğrenciydim.doğal olarak benimde ingilizce adına araştırmalarım oldu. tabi maddiyat kısıtlı hem ekonomik hemde kaliteli bir eğitim aradım bir türlü aklıma yatan bir yer bulamadım. günün birinde kaldığım yurda bir afiş asmışlar.kyk öğrencilerine özel diye. gittim görüşmeye orda çok tatlı dilli bir abla vardı adını şuan hatırlamıyorum herhalde demetmiydi dilekmiydi neydi çok ilgilendi ama insanoğlu hep şüpheci yaklaşır ya anlattıklarına baktım fiyatlara baktım bu anlattıklarına ödenecek ücret çok komiğime gitmişti doğrusu vazgeçtim. ben hala ingilizce kursu ararken oda arkadaşım mehmet kurslarla haşir neşir olduğu için ankarada ileri gelen pahalı bir iki kursa gitmiş ama tatmin olmamıştı yani bayağı şikayet etmişti.yurttan arkadaşlar onada tavsiye etmiş oraya gitmiş anlattığım gibi oda biraz anlatılanları istenilen ücret karşısında abartılı bulmuş kız arkadaşının ısrarına dayanamayarak kayıt yaptırmış ve onca kursa gidip beğenmeyen mehmet bu kurs hakkında bayağı güzel şeyler söylemiş ve bende giderek kayıt yaptırdım tabi arkadaşlardan bir dönem geçikmeli. geçikmelide olsa geç oldu ama güç olmadı şuan yds de güzel bir notum var ve türkiye şartlarında ingilizce konuşuyorsam bu kurs sayesinde oldu. bırakın pahalı ve isimli yerleri birebir ilgi alaka samimiyet istiyorsanız böylesi yerleri bulun çok zor değil bırakın akıllı tahtaları interektif şaşalı sınıfları öğrenmek istiyorsanız bu gibi yerleri bulun...pardon kursun ismini yazmadım new lıne english kızılayda bi görüşün derim. saygılar...

• sdfghnmnbfdddx S kullanıcısına yanıt
    ben çok araştırdım çok gezdim nereye başvuru yapsam bi sıkıntısı çıktı arkadaş tavsiyesiyle gittim new lıne ingilizce kursuna çok memnun kaldım fiyatlarıda gerçekten çok uygun ama önemli olan fiyat değil eğitim ve ben fazlasıyla aldığıma inanıyorum. bi bakın isterseniz.
  • incimeric06 İ kullanıcısına yanıt
    incimeric06 sen hangi dönem gittin
  • quote:

Orijinalden alıntı: memirpasa

incimeric06 sen hangi dönem gittin

ben haziranın başında bitirdim. siz hangi dönem..
    benim 2 sene önce 3 seviyeyi birde yds bitirmiştim. sen genel ingilizce eğitimimi aldın.
  • memirpasa M kullanıcısına yanıt
    evet benim sadece genel ingilizceydi...
    derslere hangi hocalar girdi
  • memirpasa M kullanıcısına yanıt
    ilk iki seviyede Gahir hoca vardı o girdi dersimize. sonra 3. seviyede savaş hoca var odtülü. sonra son seviyede de james hoca vardı ingiliz. hepsi de birbirinden iyi öğretmen tanıyosanız.
    gahir hoca hala ordamı insan olrak çok iyi biri onunla eğitim aldığına sevindim ama savaş ile james çıkartamadım yeniler herhalde
  • ben eğitime başladığımdan bitirene kadar ordalardı belki sana denk gelmemiştir yada sen eğitimi bitirdikten sonra başlamışlardır. ne yalan söyleyim gahir hocada savaş hocada muazzam ama james çok samimi değildi gerçi benim için önemli olan ingilizce ama gahir ve savaş hocadan sonra bir ingilizden eğitim almak biraz ağır geldi.ama iyi oldu arkadaşlarımda bazı kurslara gitti benim aldığım eğitimi aldılar ama ben aralarında farlıyım buda herhalde ya james farkı yaa kurs farkı.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.