Şimdi Ara

En iyi İngilizce kursu ? Parası mühim değil ! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
26
Favori
266.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetten bakınca her kurum paragöz her kurumda bır olumsuzluk var cogu memnun degıl yanı bır yere kadar ..artık hangısı olursa neresı cıkarsa nasıl cıkarsa sansına oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kurs araştırıyorum..

Telefonda görüştüm 2 kurum ile.

Just English 3 seviye ,iş ingilizcesi yanında veriliyor.Eğitim hafta içi için 7.5 ay sürüyormuş.(Çok fazla geldi)

British English 4+1 kur kampanyası varmış hafta içi eğitim olursa 5-6 ay sürüyor.

Fiyat olarak da tam bilgi vermediler ama yine de bir şeyler öğrenmek için zorladım British az daha uyguna geliyor.Ama Just English daha samimi geldi sanki ? Fakat kurs süresi uzun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirkn1

Ben de kurs araştırıyorum..

Telefonda görüştüm 2 kurum ile.

Just English 3 seviye ,iş ingilizcesi yanında veriliyor.Eğitim hafta içi için 7.5 ay sürüyormuş.(Çok fazla geldi)

British English 4+1 kur kampanyası varmış hafta içi eğitim olursa 5-6 ay sürüyor.

Fiyat olarak da tam bilgi vermediler ama yine de bir şeyler öğrenmek için zorladım British az daha uyguna geliyor.Ama Just English daha samimi geldi sanki ? Fakat kurs süresi uzun.

yabancı dili ne kadar sürede öğrenmeyi planlıyorsun ? süreye takılma bence. birde üniversitelerin dil kursları var oralarıda yokla derim.
  • Kent Enghlish'e gitmeyi planlıyorum, giden arkadaşlar var mıdır acaba yorumları nedir?

Alternatif kurslar olarak da ODTU ve Tömer belirledim.

Yardım ve görüşlerinizi alabilir miyim?

Teşekkürler.
  • Ben marmara bölgesindeyim ama ankaradakilere english exam center ı öneririm yayınlarına bi bakın yds passage workler vb bu yayınları yapan kurumun kursu kötü degildir yani sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eğer ingilizce konuşmak istiyorsanız callan metod ile ingilizce öğreten kurslara yönelmelisiniz. Ben Ankarada Netacademy İngilizce Kursunun demo dersine katıldım ve yıllarca bosuna korkmuşum dedim. Konuşarak ingilizce öğretiyorlar ve her derse farklı hoca giriyor aradaki aksan farklılıklarını gidermek içinmiş tahta kalem yok kitap kullanmak yasak hocalar çarklar reflex ve tiyatral yetenekleriyle ders anlatıyorlar. Kaydımı yaptırdım bu hafta başlıyorum sanırım budefa öğrenicem. tekrar burdan yazarım fikirlerimi
  • Ankara Kızılay Active English dil kursuna eylüldeki YDS için kayıt oldum, bazı sebeplerden ötürü devam edemeyeceğim, 400 TL lik kaydımı 300 TL ye devrediyorum. Hocası kitap yazarı olan birisi, Osman Çetin, şu an çıkmış soruları tek tek ayrıntılı olarak çözüyor. An itibari ile 40 saat ders olacak. Saati 10 Tl çkmış soruları ayrıntılı görmek bence güzel fırsat. Dersler haftasonu 9 ile 13:30 arasında; ingilizce alt yapısı olup da çalışanlar için mükemmel bir teknik-taktik çalışma, konu tekrarı babında iyi bir antreman olur. Döküman vs gibi internetten destekliyecek hoca.

BUNUNLA BERABER, YDS'ye giremeyeceğim fakat YDS'den önce alt yapı hazırlamak istiyorum diyorsanız, ya da ben genel ingilizcemi geliştirmek istiyorum diyorsanız, ya da hazırlık okuyacaksanız hazırlık destek eğitimi almak vs gibi durumlarda da yine bu 400 TL lik kur ücreti kullanılır. Yani ben sizden 300 TL alacağım, siz kurs ile anlaştığınız fiyat üzerinden 400 TL düşüreceksiniz. Kısacası 400 TL lik kredimi size 300 TL ye devrediyorum.

GÜNCel FİYAT 400---- >> 300 TL

• Arkadaşlar ne yapın ne edin sakın ama sakın English Time'ın İstanbul/Maltepe şubesine gitmeyin.
  • arkadaşlar izmir'de bildiğiniz gittiğiniz memnun kaldığınız bir kurs var mıdır?
    şuan english academy ve international house arasında kalmış gibiyim.
  • Arkadaşlar bende uzun süredir kursları araştırıyorum. Şu anda wall street english ağırlık basıyor. Gramerin çok önemi yok. Konuşma ağırlıklı bir kurs olsun istiyorum. Gramer benim için belki şu anda en sonlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner_06

Arkadaşlar bende uzun süredir kursları araştırıyorum. Şu anda wall street english ağırlık basıyor. Gramerin çok önemi yok. Konuşma ağırlıklı bir kurs olsun istiyorum. Gramer benim için belki şu anda en sonlarda.

konuşma için başka yerlerde bulunuyor. fiyat aldınız mı ?
  • Verdikleri fiyat 5000 civari.

• 2 ay ingilizce konuşma sınıfı - Bakırköy - DİLKO.

2 ay, haftada 3 gün ingilizce konuşma sınıfı paketi aldım, liste fiyatı 750 TL idi, nakit verdiğim için toplam 600 TL ödemiştim.

Ancak zamansızlıktan devam edemiyorum, Hafta içi 3 akşam saat 19:30 - 21:15 arası

para iadesi yapmıyorlar ancak devir hakkı verdiler.

500 TL ye hakkımı devir edeceğim, ilgilenenler benimle iletişime geçebilir.

İlgilenirseniz mervedog@gmail.com iletişime geçebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhabalar.Öncelikle Avcılarda oturuyorum Bakırköy de önerebileceğiniz en iyi kurs hangisidir ? Avcılarda da iyi eğitim veren kurs varmıdır ? Teşekkürler.
  • slm arkadaşlar bende ankarada bi ing kursuna yazılmayı düşünüyorum ama işim vardıyalı sistem [sabah 8 öglen 4,30 ayda 2 hafta öglen 3 aksam 11,30 diger 2 hafta] bu şekilde gidip ögrenebilecegim bi ingilizce kursu varmıdır. seviyem intermediate konuşma sıkıntım var evde çalısıyorum ama bi kursla pekiştirerek tamamen çözmek istiyorum ingilizceyi.
  • Just englishden uzak durun abi. Eğer ısrarla başlamak istiyorum derseniz de memnuniyetle kursu devredebilirim.
    Mesajlarınızı bekliyorum bunun için...

• Arkadaşlar İngilizce online YDS kursu almak isterseniz,www.ulvihoca.com yadawww.onlineydskurslari.com adreslerinden bilgi alabilir, hatta Facebook'ta YDS with Ulvi Arpacı grubuna üye olarak günlük ücretsiz paylaşımlardan istifade edebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pehhie -- 7 Kasım 2015; 21:51:16 >
  • Halkalı küçükçekmece taraflarında ing kursa gidip tavsiye edebilecekler var mı ?
  • Arkadaşlar konuşmaya dayalı bir kurs arıyorsanız Ankara Kızılay'da Netacademy Schools Of English Callan method ile 4/1 zamanda ingilizce öğretiyor kurs ingilizce eğitimleri yanında yds toefl ve çocuklar için ingilizce programlarını kapsıyor. Ücretsiz demo derslerine katılabilirsiniz.
  • ankarada kent english var tavsiye ederim. gayet başarılılar dil konusunda.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.