Şimdi Ara

En iyi İngilizce kursu ? Parası mühim değil ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
26
Favori
266.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ateşkes

quote:

Orijinalden alıntı: olrich

quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada forumda çok fazla ankara daki kent english kursunun reklamı yapılmış hızlandırılmış 1 aylık kursuna gittim evet yabancı hoca geliyor ama çoğunluğu dünyayı gezen takılmaya gelen iyi muhabbet edilecek insanlar eyvallah ama dil eğitimiyle pek alakalı değiller bilmediğiniz bir gramer konusunu öğrenemiyorsunuz.çocuk kitabı gibi bir kitaptan zaten dersler işleniyor eğlenceli bir kitap ama çok boş bi kitap(face 2 face).2-3 haftalık eğitim kursu sertifikalarıyla yurt dışında dil öğretmeye geliyorlar bizim hoca bilgisayar ile ilgili bir bölümden mezundu.seviye yükseldikçe gramer konularını anlatmakta zorlanıyorlardı. Hatta intermediate ın sonunda hiç anlatamamaya başlamıştı hoca. Önceki kurlarına gelen arkadaşlar michael diye bir hoca olduğunu söylemişti çok iyi olduğunu söylüyorlardı ama. Adam zaten 15 yıldır ankara da bu işi yapıyormuş ona bi şey diyemem.bizimkisi tahtaya yazarak dahi doğru dürüst anlatmıyordu.....

Hangi hocadan ders aldınız merak ettim.Bu zamana kadar kurstaki 5 hocadan da ders aldım.Kurstaki hocalar takılmaya gelen demişsiniz en az 10 yıldır hocalar o kursta takılmaya mı gelmiş yani?1-2 deseniz doğru fakat bu imkansız.Elementary 1 den başladım Şu an İntermediate 2 kurundayım sınavlarıda en az 70 le geçtim nasıl öğrenemediniz bilmediğiniz konuları anlayamadım :) Şu an michaeldan ders alıyorum 2. alışım ondan.o zaten ayrı birisi yoruma gerek yok.Bir diğeri Kent English e hep yabancı şirketlerde çalışan mühendisler ve diğer meslek gruplarından insanlar gelir çünkü kalitesini kanıtlamıştır şirketler çalışanlarını buraya yönlendirirler hafta sonu kuruna gelseydiniz bunun doğruluğunu görürdünüz.

Bu arada yabancı hoca kalitesi olarak Ankara'da en iyi kurs Kenttir.Diğer kurslara giden bir sürü arkadaşım var kültür derneği kurslarında her ikisindede yabancı hoca adında 1-2 saat ders yapılıyor ona da Ülkemize erasmusla gelen öğrencileri getiriyorlar onlarda zaten bizim gibi ingilizceyi bilmiyorlar.

Eğer gerçekten kurs öğrencisi isen ingilizce bilgini ölçmek için ingilizce yayınlanan bir gazete al veya makale oku intermediate 2 seviyede isen kursun sonunda ingilizce bir makalenin %60 sini en azından anlayabiliyor olman lazım. Keşke ankara da gerçekten ingilizce öğretmenliği veya ingiliz dili ile ilgili eğitim almış yabancı hocalar olsa ama çoğunluğu bir kaç haftalık sertifika ile hocalık yapıyorlar. Mühendisler geliyor demişsin evet ingilizce konuşma becerisini kazanmak için iyi bir yer ama kullanılan kitap ileri ingilizce, mesleki ingilizce veya akademik ingilizce için çok yetersiz ingilizce mühendislik okuyalar hazırlıkta hangi kitap okuyor ona bak ankarada face2face new headway , new cutting edge gibi kitaplar çoğunlukla okutuluyor ve gerçekten yetersiz kalıyor bunu yaşayarak anladın odtü, boğaziçi, itü language leadder diye bahsettiğim kitap okutuluyor bunlar değil kitabı incelediğim de farkı gerçekten anladım bende bu kitabı takip eden bir kurs arıyorum.odtü den bir okutman her ingilizce hocasının bu kitaptan takip edemeyeceğini ve hocalarında pek yanaşmadığını söylemişti. kurs genel ingilizce de olsa en azından bunlara alt yapı sağlamalı kelime bilgisiyle sadece gramer le olmuyor bu iş advance seviye yi bitirip kpds üds den 50 alamayan çok kişi gördüm ..

Odtü de arkadaşlarım var Qskills adında bir kitap kullanıyorlar ve hala 90lardan kalma read at worklere çabalıyor.sizi yanlış bilgilendirmişler.ayrıca öğrenci olmadığı söylemişsiniz öğrenciyim.dediklerini gibi bir kurs bulursanız biz de gidelim :) kent english hoca konusunda ankaranın en iyi dediğinizde çok haklısınız michael bile economi mezunu.kötünün iyisi olabilir ama asla kötü olduğunu düşünmüyorum.ankarada bilimum kurslara giden bir sürü arkadaşım var.ayrıca dediğiniz vocabulary olayı kimse sizin kafanızı açıp içerisine kelimeleri koyamaz biraz da siz çabalayıp sürekli reading yapacaksınız.Her şey kurs değil.Aşağıda yaptığım seviye tespşti sınavından seviyemi görebilirsiniz.

http://www.limasollunaci.com/sertifika.htm?type=1&dogru=25

kent englısh ankara da iyi demedim.kurstaki diğer hocalarının mesleği ne imiş ne okumuşlar ona bak odtü de yükseklisan hazırlık sınıflarında language leadder okutuluyor boaziçi,itü ,yıldız teknik, ankara da yıldırım beyazıt da bu kitabı okutuyor.ingilizce seviyeni gerçekten ölçmek istiyorsan geçmiş yıl üds kpds sınavlarını bir çöz bakalım internette var. intermediate isen soruların en azıdan yarısından fazlasını doğru yapman lazım eski kpds 100 soruda 50-55 doğru yeni üds kpds de 80 de40-45 arası yapıyosan evet kurstaki seviyeni yansıtıyosun demektir. Limansollu naci deki sorular kolay. ekşi sözlüğe bakarsan limansollu naci nin internet sitesindeki sorularla nasıl dalga geçiyorlar görürsün. Forum da düzenli olarak kent reklamı yapmışsın zaten

yüksek lisans ne okutuyorlar bilmem.hocaların mesleğinin ne olduğunu zaten biliyorum bahsettiğiniz michael bile ekonomi mezunu.benim kente bi çıkarım yok zaten 2 kurum kaldı ondan sonra biticek işim reklam yapsam ne yapmasam ne.herkes sevicek diye bi kaide yok ozaman çalışın gidin yüksek lisans yapın o kitaptan öğrenin çok meraklıysanız.bu arada gazi de de öypden gelenler ve yüksek lisans kurslarında bahsettiğiniz kitap okutuluyor.Ben size Kent English hocaları iyi dediniz demedim eğer ankarada hoca kalitesi olarak yani dediğiniz tarzda yabancı hocalardan ders veren kurs varsa söyleyin beraber gidelim dedim.
    Ayrıca tahminlerime göre bilgisayar mezunu hocanın Chris olması lazım eğer oysa kendisi zaten gitti kurstan.

önceki attığın mesajı kaldırmışlar doğru düzgün konuş. Buradaki beyanların la bağlı olduğunu unutma. Alıntı yaptığım için bana mesaj geliyor o yüzden cevap verdim demişsin peki benim ingilizce kursu yorumlarken kent english in geçtiği ilk mesajımda yani kent english ile ilgili yaptığım olumsuz yorum senin mesajından mı alıntı bi bak bakalım. doğrudan bağımsız bir mesaj sen de hemen zıplamışsın kent english ile ilgili biri beğenmediğini belirttiğinde.senin mesajından aylar sonra alıntı yapmadan biri mesaj atıyor hemen zıplıyorsun kent english adı geçtiğinde. Forumdaki bu sayfayı düzenli takip etmesen nerden haberin olur alıntı yoksa... Dürüst ol bir yeri savunacaksan bari yönetici veya tüzel kişi ortağı isen ,sahibi isen her neysen açıkça belirt. Belki gerçekten öğrencisindir işi gücü olmayan bir yıldır düzenli olarak forumun bu sayfasını takip eden bir kaybedensindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olrich -- 1 Nisan 2012; 16:03:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada forumda çok fazla ankara daki kent english kursunun reklamı yapılmış hızlandırılmış 1 aylık kursuna gittim evet yabancı hoca geliyor ama çoğunluğu dünyayı gezen takılmaya gelen iyi muhabbet edilecek insanlar eyvallah ama dil eğitimiyle pek alakalı değiller bilmediğiniz bir gramer konusunu öğrenemiyorsunuz.çocuk kitabı gibi bir kitaptan zaten dersler işleniyor eğlenceli bir kitap ama çok boş bi kitap(face 2 face).2-3 haftalık eğitim kursu sertifikalarıyla yurt dışında dil öğretmeye geliyorlar bizim hoca bilgisayar ile ilgili bir bölümden mezundu.seviye yükseldikçe gramer konularını anlatmakta zorlanıyorlardı. Hatta intermediate ın sonunda hiç anlatamamaya başlamıştı hoca. Önceki kurlarına gelen arkadaşlar michael diye bir hoca olduğunu söylemişti çok iyi olduğunu söylüyorlardı ama. Adam zaten 15 yıldır ankara da bu işi yapıyormuş ona bi şey diyemem.bizimkisi tahtaya yazarak dahi doğru dürüst anlatmıyordu.....

Hangi hocadan ders aldınız merak ettim.Bu zamana kadar kurstaki 5 hocadan da ders aldım.Kurstaki hocalar takılmaya gelen demişsiniz en az 10 yıldır hocalar o kursta takılmaya mı gelmiş yani?1-2 deseniz doğru fakat bu imkansız.Elementary 1 den başladım Şu an İntermediate 2 kurundayım sınavlarıda en az 70 le geçtim nasıl öğrenemediniz bilmediğiniz konuları anlayamadım :) Şu an michaeldan ders alıyorum 2. alışım ondan.o zaten ayrı birisi yoruma gerek yok.Bir diğeri Kent English e hep yabancı şirketlerde çalışan mühendisler ve diğer meslek gruplarından insanlar gelir çünkü kalitesini kanıtlamıştır şirketler çalışanlarını buraya yönlendirirler hafta sonu kuruna gelseydiniz bunun doğruluğunu görürdünüz.

Bu arada yabancı hoca kalitesi olarak Ankara'da en iyi kurs Kenttir.Diğer kurslara giden bir sürü arkadaşım var kültür derneği kurslarında her ikisindede yabancı hoca adında 1-2 saat ders yapılıyor ona da Ülkemize erasmusla gelen öğrencileri getiriyorlar onlarda zaten bizim gibi ingilizceyi bilmiyorlar.

Eğer gerçekten kurs öğrencisi isen ingilizce bilgini ölçmek için ingilizce yayınlanan bir gazete al veya makale oku intermediate 2 seviyede isen kursun sonunda ingilizce bir makalenin %60 sini en azından anlayabiliyor olman lazım. Keşke ankara da gerçekten ingilizce öğretmenliği veya ingiliz dili ile ilgili eğitim almış yabancı hocalar olsa ama çoğunluğu bir kaç haftalık sertifika ile hocalık yapıyorlar. Mühendisler geliyor demişsin evet ingilizce konuşma becerisini kazanmak için iyi bir yer ama kullanılan kitap ileri ingilizce, mesleki ingilizce veya akademik ingilizce için çok yetersiz ingilizce mühendislik okuyalar hazırlıkta hangi kitap okuyor ona bak ankarada face2face new headway , new cutting edge gibi kitaplar çoğunlukla okutuluyor ve gerçekten yetersiz kalıyor bunu yaşayarak anladın odtü, boğaziçi, itü language leadder diye bahsettiğim kitap okutuluyor bunlar değil kitabı incelediğim de farkı gerçekten anladım bende bu kitabı takip eden bir kurs arıyorum.odtü den bir okutman her ingilizce hocasının bu kitaptan takip edemeyeceğini ve hocalarında pek yanaşmadığını söylemişti. kurs genel ingilizce de olsa en azından bunlara alt yapı sağlamalı kelime bilgisiyle sadece gramer le olmuyor bu iş advance seviye yi bitirip kpds üds den 50 alamayan çok kişi gördüm ..

Odtü de arkadaşlarım var Qskills adında bir kitap kullanıyorlar ve hala 90lardan kalma read at worklere çabalıyor.sizi yanlış bilgilendirmişler.ayrıca öğrenci olmadığı söylemişsiniz öğrenciyim.dediklerini gibi bir kurs bulursanız biz de gidelim :) kent english hoca konusunda ankaranın en iyi dediğinizde çok haklısınız michael bile economi mezunu.kötünün iyisi olabilir ama asla kötü olduğunu düşünmüyorum.ankarada bilimum kurslara giden bir sürü arkadaşım var.ayrıca dediğiniz vocabulary olayı kimse sizin kafanızı açıp içerisine kelimeleri koyamaz biraz da siz çabalayıp sürekli reading yapacaksınız.Her şey kurs değil.Aşağıda yaptığım seviye tespşti sınavından seviyemi görebilirsiniz.

http://www.limasollunaci.com/sertifika.htm?type=1&dogru=25

kent englısh ankara da iyi demedim.kurstaki diğer hocalarının mesleği ne imiş ne okumuşlar ona bak odtü de yükseklisan hazırlık sınıflarında language leadder okutuluyor boaziçi,itü ,yıldız teknik, ankara da yıldırım beyazıt da bu kitabı okutuyor.ingilizce seviyeni gerçekten ölçmek istiyorsan geçmiş yıl üds kpds sınavlarını bir çöz bakalım internette var. intermediate isen soruların en azıdan yarısından fazlasını doğru yapman lazım eski kpds 100 soruda 50-55 doğru yeni üds kpds de 80 de40-45 arası yapıyosan evet kurstaki seviyeni yansıtıyosun demektir. Limansollu naci deki sorular kolay. ekşi sözlüğe bakarsan limansollu naci nin internet sitesindeki sorularla nasıl dalga geçiyorlar görürsün. Forum da düzenli olarak kent reklamı yapmışsın zaten

yüksek lisans ne okutuyorlar bilmem.hocaların mesleğinin ne olduğunu zaten biliyorum bahsettiğiniz michael bile ekonomi mezunu.benim kente bi çıkarım yok zaten 2 kurum kaldı ondan sonra biticek işim reklam yapsam ne yapmasam ne.herkes sevicek diye bi kaide yok ozaman çalışın gidin yüksek lisans yapın o kitaptan öğrenin çok meraklıysanız.bu arada gazi de de öypden gelenler ve yüksek lisans kurslarında bahsettiğiniz kitap okutuluyor.Ben size Kent English hocaları iyi dediniz demedim eğer ankarada hoca kalitesi olarak yani dediğiniz tarzda yabancı hocalardan ders veren kurs varsa söyleyin beraber gidelim dedim.
    Ayrıca tahminlerime göre bilgisayar mezunu hocanın Chris olması lazım eğer oysa kendisi zaten gitti kurstan.

önceki attığın mesajı kaldırmışlar doğru düzgün konuş. Buradaki beyanların la bağlı olduğunu unutma. Alıntı yaptığım için bana mesaj geliyor o yüzden cevap verdim demişsin peki benim ingilizce kursu yorumlarken kent english in geçtiği ilk mesajımda yani kent english ile ilgili yaptığım olumsuz yorum senin mesajından mı alıntı bi bak bakalım. doğrudan bağımsız bir mesaj sen de hemen zıplamışsın kent english ile ilgili biri beğenmediğini belirttiğinde.senin mesajından aylar sonra alıntı yapmadan biri mesaj atıyor hemen zıplıyorsun kent english adı geçtiğinde. Forumdaki bu sayfayı düzenli takip etmesen nerden haberin olur alıntı yoksa... Dürüst ol bir yeri savunacaksan bari yönetici veya tüzel kişi ortağı isen ,sahibi isen her neysen açıkça belirt. Belki gerçekten öğrencisindir işi gücü olmayan bir yıldır düzenli olarak forumun bu sayfasını takip eden bir kaybedensindir

Forumu takip etmekle kaybeden olmanın ne alakası var onu çözemedim.Gayet tabi foruma girebilir Ankarada ingilizce kursu tavsiyesine bakabilir kim neler yazmış okuyabilriim yasak mı?kendi gittiğim kurs hakkındaki yalan beyanlarıda düzeltebilirim.Bu benim en doğal hakkım.siz nasıl kendi düşünceleriniz söylüyorsanız benimde kendi düşüncelerimi söyleme hakkım var sanırım.insanlar üniversitelerini tartışıyor birinin kötü dediğine diğeri hayır benim üniversitem çok iyi diyor o çok iyi diye rektörü veya çalışanı mı olmak zorunda o üniversitenin?Forumlarda üniversitelerinin ODTÜ nün bile açtığı ingilizce kurslarına kötü diyenler sadece paraya baktığını söyleyenlerde var.Farklı fikirlerin olması doğal değil mi?Herkes aynı şeyi mi düşünmek zorunda?Ayrıca orası bi ailedir.Demişsiniz ya ben kimin önceden ne okuduğunu nasıl bilirim diye demekki sınıfınıza çakılıp kalmışsınız biraz kantine geçseydiniz hocalarla birebir muhabbet edebilir kursun sahipleri ile sürekli iletişim içinde olabilirdin.
    Farklı fikirlerin olması çok doğal ama halen neden uzattığınızı çözebilmiş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateşkes -- 1 Nisan 2012; 18:47:45 >

• evinde oturarak ingilizce öğren..www.ingilingi.com burayı ziyaret et tek kelimeyle muhteşem birşey yapmışlar... facedede sayfaları var
  • ankara amerikan dil kültür derneğine 9 ay gitmiş birisi olarak gerçekten çaba sarf edeceksen gitmeni öneriyorum
    birkaç hocasını uzun zaman tanıdım çok çok iyi insanlar ama sadece o kadar
    sınıflarda eğitim görenlerde elit kesimden oluyorlar genellikle ve sınıflar temiz,klimalı,tvli vs vs. bu yüzden bir artı daha
  • Arkadaşlar Bursa'da önerebileceğiniz bir yabancı dil kursu var mı???
  • Bursa'da en iyisi dil kursu uklaacademy. 2 seviye eğitim aldım orada. beni en çok çeken kısmı disiplinli olmasıydı. para ödüyorsunuz ister gelin ister gelmeyin gibi bir durum yok. derslere devam etmen gerekiyor. 1 sınıfa 3 farklı hoca giriyor. yabancı eğitmen de var. hevesliysen sana ingilizceyi resmen zorla öğretiyorlar. tavsiye ederim pişman olmazsın
  • 2007-2008 de kızılay sakarya da Kent English e gitmiştim.

Oldukça faydalı oldu,kurs içinde kesinlikle Türkçe yasaktı,eğitmenlerin ana dili İngilizceydi.Bir artısı da aksan olarak çeşitlilikleri olmasıydı.

Hala oradaysa tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar Infolang nasıl bir kurs bilgisi olan var mı?
  • ANKARA ACTİVE ENGLISH İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MI. BU GÜN GÖRÜŞMEYE GİTMİŞTİM YABANCI HOCALAR VAR DİYE. DERS SAATLERİ FENA DEĞİLDİ BİR SEVİYE 120 SAAT TAKİP EDİLEN KİTAPTA İYİYDİ. AMA ÖĞRENCİLERLE KONUŞTUĞUMDA YABANCI HOCALARIN NASIL OLDUĞUNU SORDUĞUMDA HOCALARIN KİMİSİ İRANLI KİMİSİ SİERRE LEONELİ KİMİSİ İSE TÜRKTÜ. KAFAMI KARIŞTIRDI GİREBİLECEĞİM GRUPLARDA HİÇ İNGİLİZ YA DA AMERİKALI HOCA YOKTU. ACTİVE GİDEN VARSA BİLGİ VEREBİLİR Mİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olrich -- 2 Mayıs 2012; 20:08:01 >
  • Active English le görüştüm yabancı hocalar var diye ama benim seviyemdeki kurlarda ve gidebileceğim günlerdeki grubun birinde Türk hoca , diğerlerinde yabancı hoca vardı ama İranlı, Sierra Leone li falan hoca vardı. Neyse dedim. Benim kuruma uygun gidebileceğim saatlerde yeni başlayacak yoktu 15-20 saat ders işlemiş yerli bi hocanın sınıfı vardı. Ben de 15-20 saatte önemli konu kaçırmış olup olmadığımı görmek istedim bu sebeple kayıt yaptırmadan bir saat derse girmek istedim ama müsaade etmediler. Sonuçta başlamış olan bir gruptu önemli bir konu işlenmişse yeni başlayacak grupları bekleyecektim oysaki. Derse girmeme izin vermeleri ki haklı olarak 15-20 saat ders yapılmışken , hiç önemsememişlerdi ister gel ister gelme havası vardı, kedine güvenen gerçekten iyi olan bir yer kayıt öncesi derse girilmesinden çekinmez özellikle benim durumum gibi zaten başlamış olan bir kur hakkında durumu görmek için, bu yüzden kayıt yaptırmadım. Bir yer çok fazla imaja kasmışsa iyice anladım ki aslında boş bir yerdir. Active de böyle bir yer anlıycağınız.Yabancı hoca var diye reklam yapıp bazı hocaların ana dili ingilizce olmakla beraber bazı yabancı hocaların ana dili ingilizce olmayan hocalara ders verilen bir yer

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk_devrim

Arkadaşlar Infolang nasıl bir kurs bilgisi olan var mı?

hiç tavsişye etmem, istanbuldaysanız britishtime öneririm
  • Yanlış yere yazmışım. Silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myndos -- 5 Mayıs 2012; 0:09:33 >
  • ANKARA DAKİ BEST ENGLİSH İLE BİLGİSİ OLAN VAR MI NASIL BİR YER .
  • Forumlarda active english tavsiye yorumlar vardı. Yabancı hocalar vardı gittim . Evet yabancı hoca vardı ama mesela benim gidebileceğim kurlarda bana söylenen hocalar İranlı , Afrikalı, Türk hocalardı yani aslında anadili ingilizce olmayan hocalar vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olrich -- 6 Mayıs 2012; 10:50:43 >
  • bana sorarsanız infolang dil okulları gayet iyi.
    öğretme garantisi veriyorlar daha ne olabilir ki?
    en iyisi gidip kendiniz görüşün konuşun o zaman daha net anlarsınız zaten
  • bende infolanga gitmeni öneririm şimdi genelde kurslar speakinge önem vemiyor ama burda gayet iyi bir konuşmaya sahip olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezz01

bana sorarsanız infolang dil okulları gayet iyi.
    öğretme garantisi veriyorlar daha ne olabilir ki?
    en iyisi gidip kendiniz görüşün konuşun o zaman daha net anlarsınız zaten

öğretme garantisini her yer veriyor zaten. önemli olan amerikalı ve ingiliz hocaları olması.özel dersle telafi.gösterdiği kitaplar speaking cluplar
  • quote:

Forumlarda active english tavsiye yorumlar vardı. Yabancı hocalar vardı gittim . Evet yabancı hoca vardı ama mesela benim gidebileceğim kurlarda bana söylenen hocalar İranlı , Afrikalı, Türk hocalardı yani aslında anadili ingilizce olmayan hocalar vardı.

aynen öyle kurslar böyle yapabiliyorlar.ingilizce bilen bir yabancıya başımıza öğretmen diye koyuyorlar.sizin ingiliz veya amerikalı bir eğitmenden eğitim almanız gerekir.
  • British English teki 7 aylık eğitim hakkımı yarı fiyatına satıyorum. ilgilenen arkadaşların dikkatine.

Not// Askerlik problemi yüzünden mecburen satıyorum, satış işlemleri ilgili kursun, kadıkoy şubesinde yapılacaktır.

http://resim.donanimhaber.com/m_60279688/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60279688
  • arkadaşlar ben kzıılayda Perfect Englishe gidiyorum speaking derslerimizin hepsine sadece yabancı hocalar giriyor, şu an upper seviyesindeyim gayet güzel ve akıcı bir şekilde konuşabiliyorum herkese tavsiye ederim, okul derslerime de yardımcı oldu, finallerimden dolayı 2 ay dondurdum yazın devam edeceğim, az kaldı advanced olucam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyhappy -- 10 Mayıs 2012; 12:44:04 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.