Şimdi Ara

En iyi İngilizce kursu ? Parası mühim değil ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
26
Favori
266.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 yılında istanbulda çok iyi diye tabir edilen bir kursa 6 aylık eğitim için 2500 tl nakit para ödedim, sözleşmeyi imzalayıp parayı ödeyene kadar yabancı hocalarını eğitimlerini sınıf kitap vb. çok güzel bir şekilde sizi tavlamak için ballandıra ballandıra anlatıyorlar üstelik sizi çekmek için üzerinde durdukları kilit nokta ise efendim bizde ders kaçırma diye bir şey yok istediğimiz zaman istediğiniz gün istediğiniz saat (10:00-21:00 arası) gelip dersinize girebilirsiniz yani ders günlerini kendiniz belirleyip gelirsiniz demekteler. Buraya kadar herşey güzel aklınıza yatıp sözleşmeyi imzalayıp parayı yatırdınız mı size direkt olarak çalışma kitaplarınızı ve alıştırma kitaplarınızı ve yanında kullanıcı adı ve şifre yazan bir kağıdı vermekteler. Bu kullanıcı adı ve şifreyi ne yapacağım diye sorduğunuzda efendim bilgisayar sınıfımızdaki bilgisayarlardan veya isterseniz evinizdeki bilgisayardan girip oradaki interaktif alıştırmaları (speaking reading boşluk doldurma resim eşletirme vb.) %70'in üzerinde başarıyla tamamlayıp ardından kitabınızda o üniteye ait örnekleri çözüp bizden istediğiniz gün ve saate ders için randevu alabilirsiniz dediler. Bunun ardından belirlediğiniz gün ve saatteki dersinize geldiğinizde sınıfta sizinle birlikte 4-6 arası kişi bulunmakta hoca geldiğinde ilk iş olarak herkesin kitabını alıp çözümlerini kontrol etmekte yanlış olanların üstünü çizip doğrularını yazmakta ardından herkese sırayla sorular sorup eksik yanlış görülen kısımları doğru olarak anlatıp anlaşılmasını sağlayıp ardından bir takım çalışma kartları çıkarıp örnekler vermekte ve bir üniteyi max 1 saatte tamamlamaktadır. 6 ay almış olduğum eğitim boyunca beginner 2 beginner 3 elementary 1 elementary 2 olmak üzere 4 kitap bitirdim ama adam gibi doğru dürüst öğrenemedim çünkü 1 konu için hocayla yapabileceğiniz ders 1 saatten öte geçmiyordu toplamda 6 ay boyunca 16 saat hocayla ders işlemişimdir. Sözde en iyi diye tabir edilen amerikan kökenli dil kuruluşunun ne kadar yanıltıcı ve çıkarcı olduğu ortadadır hocalara saat başı az ücret ödeme sayesinde yüksek kar elde etme ve müşteriyi yolma yöntemiyle kolay yoldan para kazanma. Eğitim sisteminin büyük oranda bilgisayar üzerine kurulu olduğunu açıkça söyleyecek kadar dürüst olsalar asla oraya gitmezdim gider 300 tl verip en iyi bilgisayar setlerinden alırdım aynı şeye gelirdi. Haram olsun

• Ankara English Anchor a giden var mı yorumlarınızı bekliyorum (''))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olrich -- 13 Temmuz 2012; 12:57:41 >
  • Konu başlığı altındaki tüm mesajları okudum olrich kardes bende senin söylediğin herseye katılıyorum, bu arada bende senin tarif ettigin gibi bir kursa gitmek istiyorum. English anchor hakkında bir bilgim yok kent English e gidip gerekenleri yazmışsınız active icinde öyle, bu nasil birsey anlamıyorum 5 milyon kisinin yaşadığı başkent olan ve en az 3 büyük Üniversitesi olan bir yerde iyi bir ingilizce kursu olmaması. Eğer iyi bir kurs bulursan paylasirmisin bende gideyim istersen yaz burda ben gidip görüşeyim hatta birlikte bile gidebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şunu söyleyebilirim ki arkadaşlar doğru düzgün alabileceğimiz bir ingilizce kursu yok bütün kurslar lisede üniversitede nasıl gördüysek öyle eğitim veriyorlar hoca çıkıyo boşluk bırakıyo yok araya is koycan yok are koyucan yaa bunlardan banane ben ingilizce konuşmak istiyorum türkçeyi biz formüllerle mi öğrendik yahu 10 kur dediler 10 unu da aldım 5500 lira para ödedim 1.5 yıl gittim günlük tekrarda yaptım hiçbirşey yok bilmiyorum yani şimdiki kursum daha iyi buraya 4100 lira para ödedim daha konuşmaya yönelik bir eğitim nlp semineride yapıyorlar ara sıra tavsiye ederim çok güzel bir eğitim nlp motivasyonu ve beyni yönetmeye yönelik bir eğitim bu okulda 3.seviyeden başladım 6 seviye var toplamda şuanda 5.seviyedeyim advance seviyesinde çok rahat artık hocalarla konuşuyorum çok memnun kaldım bakırköyde american academy of english çevremdeki herkese öneriyorum mutlaka gidin en azından derste eğitim nasıl oluyor görün tamamen konuşarak öğreniyorsunuz.

• iyi bir yer bulursam tabiki söylerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvtuzl

Konu başlığı altındaki tüm mesajları okudum olrich kardes bende senin söylediğin herseye katılıyorum, bu arada bende senin tarif ettigin gibi bir kursa gitmek istiyorum. English anchor hakkında bir bilgim yok kent English e gidip gerekenleri yazmışsınız active icinde öyle, bu nasil birsey anlamıyorum 5 milyon kisinin yaşadığı başkent olan ve en az 3 büyük Üniversitesi olan bir yerde iyi bir ingilizce kursu olmaması. Eğer iyi bir kurs bulursan paylasirmisin bende gideyim istersen yaz burda ben gidip görüşeyim hatta birlikte bile gidebiliriz.

iyi bir yer bulabilirsem tabi ki söylerim
  • İngilizce kursuna giderken şunu anladım ki lise de veya üniversite de görülen hazırlık eğitimi gibi hafta da 4-5 gün 4-5 er saat eğitim olmadıkça öğrenilemiyor tam anlamıyla öyle hafta iki günle olacak bi şey değil. Ayrıca öyle bir seviye 90-120 ders saati gibi kurlarla da öğrenilmiyor bence. Hazırlık eğitimi alanlar hatırlayın bir seviyeyi hazırlıkta ne kadar da tamamladığınızı ben lise hazırlıkta hafta da 5 gün 7 şer saatte 2 aydan daha uzun sürede bir seviyeyi bitirebiliyorduk yaklaşık 250 saat falan yapar . Ama o öğretim kalıcı oluyor ingilizce kurslarında bir seviye en az 160 saat olmalı
  • istanbul anadolu yakası iyi kurs önerisi olan var mı? görmüş geçirmiş veya tanık olmuş cevap verecek arkadaş varsa çok sevinirim
  • Ankara'da mozaik'e uğrayın hocam.
    başka yere kaydolmadan önce mutlaka kurs ortamına girip kıyas yapma imkanı sağlayın kendinize.
    evet para bir derece mühim olmasın çünkü bazen tasarruf edeceğim diye vakit israfı yapabilirsiniz.

ben şu an önerdiğim yerde almadım ama eşiyle telefonda ingilizce konuşan, kızı -gerçek anlamda- türkçe'den çok ingilizce konuşan hocalara rastlayacağınız yer nadirdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.s.b.3

Ankara'da mozaik'e uğrayın hocam.
    başka yere kaydolmadan önce mutlaka kurs ortamına girip kıyas yapma imkanı sağlayın kendinize.
    evet para bir derece mühim olmasın çünkü bazen tasarruf edeceğim diye vakit israfı yapabilirsiniz.

ben şu an önerdiğim yerde almadım ama eşiyle telefonda ingilizce konuşan, kızı -gerçek anlamda- türkçe'den çok ingilizce konuşan hocalara rastlayacağınız yer nadirdir.

Hocam mozaik de ne hiç duymadım
  • Hocam size 2 tavsiye ;
    Kursla birlikte hocalarıda araştırın.
    Atanamayan bazı öğretmenleri karın tokluğuna çalıştırıyorlar ve bu öğretmenler atansakta kurtulsak diyor haliyle işini iyi yapan çıksada genelde malum.
    Ancak bazıları dershaneciliği meslek edinmiş ve kariyer hedefliyor bu kişiler kpss falan düşünmeden bu yolda ilerliyor kendini geliştiriyor yani ne kadar iyi çalışırsa o kadar isim yapıyor...
  • infolang dil okulları cok kaliteli bir eğitim veriyor,ayrıca olurda aldıgın kurda başarılı olamazsan aynı kuru ıkıncı kere ucret almadan yeniden verebiliyo bunları dusundugunde insan gercekten infolang dil okullarını sana gonul rahatlıgıyla tavsiye edebilirim.
  • Konuda dershane elemaları var dikkat edin arkadaşlar hem rakiplerini kötülüyorlar hemde kendi dershanelerini övüyorlar..kişilerin diğer mesajlarına bakın sürekli aynı şeyi övüyorsa, yada yeni üye olmuşsa dikkatli olun güvenmeyin hemen...
  • Ankara'da gözüm kapalı gidebileceğim bir tek Odtü'nünki var..
    onun da istediği para çok fazla..
    1400TL kur başına.. 6 kur var, 8400TL ediyor..
    wall street'e bakıyorum, onun verdiği eğitim bana hitap ediyor sanki..
    ancak ingilizcem beginner seviyesi olduğu için kendime pek güvenemiyorum.
    wall street'in Ankara şubesi hakkında fiyat bilgisi olan var mı?
  • Odtü nün 120 saatlik 1450 tl olan hafta sonu kursları giden arkadaşım oldu pek de tavsiye etmedi ama hafta içi sertifika programları cidden iyiymiş ama onun fiyatı da 6,000 tl ... bu fiyatta ne ama ya.. Devlet üniversitesi okutmanı gelecek sonuçta yabancı hocalar ana dili ingilizce olan biri gelmeyecek derse niye bu kadar pahalı anlamadım. Tamam kâr amacı güdebilir ama bu kadar da güdülmemesi gerek devlet üniversitesi ve devlet üniversitesi imkanlarını kullanarak kurs veriliyor
  • Hocam wall street i sormuşsunuz . Giden 5-6 kişi tanıdım bütün wall streetler aynı sistem var. 7000-8000 lira civarı kayıt yaptıran tandıklarımın bazılarına hiç , bazılarına iki hafta hoca gelip ders anlatmış sonra kabinin içinde bir bilgisayar programının başında ingilizce öğreniyorsun, daha doğrusu kendi kendine çabalıyorsun ... Aman diyim...bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: rutrut06

Ankara'da gözüm kapalı gidebileceğim bir tek Odtü'nünki var..
    onun da istediği para çok fazla..
    1400TL kur başına.. 6 kur var, 8400TL ediyor..
    wall street'e bakıyorum, onun verdiği eğitim bana hitap ediyor sanki..
    ancak ingilizcem beginner seviyesi olduğu için kendime pek güvenemiyorum.
    wall street'in Ankara şubesi hakkında fiyat bilgisi olan var mı?

Hocam wall street i sormuşsunuz . Giden 5-6 kişi tanıdım bütün wall streetler aynı sistem var. 7000-8000 lira civarı kayıt yaptıran tandıklarımın bazılarına hiç , bazılarına iki hafta hoca gelip ders anlatmış sonra kabinin içinde bir bilgisayar programının başında ingilizce öğreniyorsun, daha doğrusu kendi kendine çabalıyorsun ... Aman diyim...bak (''))kjavascript:void(AddText(''))

• Arkadaşlar çok kararsız kaldım hangi kursu önerirsiniz.English time , kent english ya da sizin öneriniz.
  • Arkadaşlar Eskişehir'de kurs önerisi olan var mı?
  • Türkiyede'ki ne kurslarda nede üniversitelerin dil kurslarında ingilizce öğrenilmez,pratik yapılmadıktan sonra.Kitapdan çalışın bol bol hikaye kitabı ve ingilizce alt yazılı dizi,film izleyin.Başka çaresi yok.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.