Şimdi Ara

En iyi İngilizce kursu ? Parası mühim değil ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
26
Favori
266.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de uzun bir süredir ,ingilizce kursu araştırmasındaydım,en son internetten formlardan bulduğum dünya dilleri merkezi kadıköy şubesinde genel ingilizce eğitimi almaya başladım.hocam ceren hocaydı,ben diyorum ki bir hoca ancak bu kadar iyi olabilir.ingilizceye karşı olan tüm antipatiyim bir anda silindi gitti.yaklaşık sekiz aylık eğitim sonunda kendimi ifade edebilir hale geldi.ingilizce kursu araştıranlara dünya dilleri merkezi kadıköy şubesini tavsiye edebilirim...
  • Infolange kayıt oldum ve dün ilk dersime girdim ilk gün için izlenimim hoca gayet iyi öğretmeye çalışıyor ve dersten sıkılmamanız için aktiviteler yapıyor umarım böyle giderde öğreniriz şu dili
  • bende yaklaşık 15 gün önce meşrutiyette ki amerikan kültüre yazıldım arkadaşlar 30 haziranda A2 den başlayacağım bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhas

sayın reklam yapanlar
    bari diğer konulara da,bir iki yorum yapın da,anlaşılmasın reklam yaptığınız.0 mesj,1 mesaj.biri soruyor,diğeri cevaplıyor.lütfen çekilin gidin.inanın sırf bu yaptığınız sebebiyle,sizin kursunuza gelmem.

aynen, mide bulandırıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyhappy

arkadaşlar ben kzıılayda Perfect Englishe gidiyorum speaking derslerimizin hepsine sadece yabancı hocalar giriyor, şu an upper seviyesindeyim gayet güzel ve akıcı bir şekilde konuşabiliyorum herkese tavsiye ederim, okul derslerime de yardımcı oldu, finallerimden dolayı 2 ay dondurdum yazın devam edeceğim, az kaldı advanced olucam :)

Seni her forumun dil bölümlerinde görüyorum perfect'in reklamcısısın besbelli.

Ben de sizin kursunuza geçen sene gitmiş biri olarak ve sonuna kadar sadece zaman, para kaybetmis 1 kelime bile ogrenememis biri olarak tüm çevreme sizi uygun bir dille tanitiyorum hic merak etmeyiniz.

Kac tane mail attim, sikayetvar'a yazdim, destek hattiniza da yazdim cevap yok.

Kursunuz tarafindan magdur edildim ve baskalarinin da magdur olmamasi icin caba sarf ediyorum. Sonuna kadar bu fikrimin arkadasindayim, 5 para etmez bir kurssunuz.

Sadece ucuz reklam kampanyalarinizdan kazaniyorsunuz musterilerinizi. İnkar etmeyeyim ben de sizin bu politikaniza kanip gelmistim. Bir suru yere konusmaya gitmeme ragmen en iyi agirlayan, en iyi tanitan sizdiniz ama son derece pismanim.

Burdan tekrar yaziyorum ankara'daki sahtekar otesi perfect english'e asla gitmeyin bu adami da adminler lutfen forumdan banlasin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 17 Haziran 2012; 1:28:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerçekten perfect english bütün forumlarda sistemli bir reklam furyası yapıyor . dikkat edinjavascript:void(AddText(''))
  • Arkadaşlar Adana'da en en iyi eğitim veren dil kursu hangisidir.?
  • ANKARADA OLAN SEVGİLİ ARKADAŞLARIMIN DİKKATİNE...
    KPDS ÜDS TOEFL'DA UZMAN OLAN HAle HOCA MEŞRUTİYET CADDESİNDE YER AÇMIŞ...
    GEÇENLERDE ZİYARETİNE GİTTİM. ÇOK SEMPATİK HOŞ Bİ YER AÇMIŞ. . BEN ONUN SAYESİNDE KPDS 'DEN 95 ALDIM. İLGİLENENLERİN DİKKATİNE ADRESİ MEŞRUTİYET 27 NUMARA YEDİNCİ KAT İLK OLİMPİYAT DERSANELERİ ...SİZE KÜÇÜK Bi TİO VEREYİM BENİMLE GİREN TÜM ARKADAŞLAR GEÇTİ. EN DÜŞÜK NOT 78 ....
    GİTMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR TELEFONU 4240466
  • İngilizce kursu gerçekten en az maliyetle nasıl çok para kazanırız amacıyla tamamen imaj üzerinden yürütülüyor. Ortalık hiç ingilizce bilmeyen kurs sahipleri ile dolu hem de en popüler kursların çoğunluğu bile. Kimse eğitim sistemine kurs da takip edilen kitap gibi metaryallere bakmıyor hale basma kalıp kitaplar kullanıyor yabancı hoca diye ana dili ingilizce olmayan hocalar derslere çoğunlukla giriyor( mesala ankara active english böyle her milletten hoca var ama ana dili ingilizce olan hoca sayısı çok daha az active english de . Benim gördüğüm öyleydi). Bu iş gerçekten yabancı hocalardan öğrenilmeli ama ana dili ingilizce olan ve işi bilen yani öğretmenliği kendine iş edinmiş ana dili ingilizce olan hocalardan Türkiye de öyle dünyayı gezerken biraz da burada takılıyım ya da yüksek lisans yaparken ingilizce dersi veriyim diyen hocalar görüyorsunuz düşük ücretle ama popüler pahalı kurslarda. Hala eski zihniyette çocuk kitaplarından ingilizce eğitimi veriliyor yabancı dil de eğitim yapan üniversiteler 3-4 sene önce language leadder diye kitap okutuyorlardı özel kurslar hala bu kitabı okutmazken şimdi yabancı dilde eğitim veren bu üniversiteler için language leadder bile eskidi Q skills for success diye bir kitaba geçmişler(mesalaz odtü) 6 seviye her seviye için iki kitap biri reading-writing biri listening - speaking için gerçekten müthiş bir kitap , kurslar ise hala millattan kalma headway , face2face, new cutting edge , new english file gibi çocuk kitaplarıyla milleti kandırıyor.id(AddText(''))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olrich -- 22 Haziran 2012; 21:52:29 >

• Intermediate seviyesine kadar her yer öğretir de o sevide işler değişiyor.Üniversitede hazırlık okudum face2face kitabı kullanılıyordu bence kitapta, eğitimde yetersizdi.Zaten o seviyede işin içine deyimler ve karmaşık gramer konuları giriyor.O kitap bu konuda yetersiz.Speaking ve listening olmadıkça kuru gramerde hiçbir işe yaramıyor.Upper'ı bitirdik sınavdan sonra sertifika aldık ama ben upper seviyesi değilim.İzmir'de doğru düzgün ingilizce kursu yok, kursa da gitmiyorum.Yüksek lisanslara language leader kitabı okutuluyor o kitap gerçekten daha iyi.
    Kuru gramerle hiçbir şey olmaz önemli olan konuşmak.Speaking hocası ingilize Türkçe öğretmişler adam ingilizce konuşmuyordu tabi bizim zararımıza oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Intermediate seviyesine kadar her yer öğretir de o sevide işler değişiyor.Üniversitede hazırlık okudum face2face kitabı kullanılıyordu bence kitapta, eğitimde yetersizdi.Zaten o seviyede işin içine deyimler ve karmaşık gramer konuları giriyor.O kitap bu konuda yetersiz.Speaking ve listening olmadıkça kuru gramerde hiçbir işe yaramıyor.Upper'ı bitirdik sınavdan sonra sertifika aldık ama ben upper seviyesi değilim.İzmir'de doğru düzgün ingilizce kursu yok, kursa da gitmiyorum.Yüksek lisanslara language leader kitabı okutuluyor o kitap gerçekten daha iyi.
    Kuru gramerle hiçbir şey olmaz önemli olan konuşmak.Speaking hocası ingilize Türkçe öğretmişler adam ingilizce konuşmuyordu tabi bizim zararımıza oldu.

Çok haklısın en başta yabancı dil öğrenebilmek için iyi bir ana dili ingilizce öğretmen gerekli ama işi bilen. Ondan sonra ise eğitim metaryalleri önemli. Hazırlıkta yada kursta advance seviyeyi bitirenler toefl ielts ya da kpds üds de bi şey yapabilmek için ayrıca kursa gidiyor hem de birçok kuruna gittiği advance seviyeyi bitirdiği kursun sınav programlarına . Orada kelime , okuma çalıştırıyor . Kardeşim madem bunlar önemli bu kelimeler . Millet advance ı bitirdiği halde bu sınavlardaki metinlere öyle aval aval bakıyor bunları niye öğretmiyosun buna uygun metaryallerle kursu takip ettirmiyosun. İşte face2face headway gibi çocuk kitapları ile gramer ve listening çalıştırıyorlar o kadar.

• ben birçok kursa gittim arkadaşlar çok fazla paralar harcadım şuanda american academy of english e devam ediyorum, bana göre istanbulda gidebileceğiniz en iyi kurs artık klasik yöntemlerden bıkmıştım burası çok iyi direk konuşmaya yönelik bi kurs 0 dan başladım burda çünkü gramerden çok ne kadar konuşabileceğinize bakıyorlar ondan sonra hangi seviyeden başlamanız gerektiğini söylüyorlar hiç ingilizce eğitimi almamış arkadaşlar mutlaka burayı tercih etsinler çünkü aldığınız klasik yöntemli eğitimler çok kafanızı karıştırıyor sizi yavaşlatıyor şuan upper-intermediate seviyesindeyim ve artık işyerinde rahat mail yazıp çok iyi bir şekilde müşterilerle birebir sohbet edebiliyorum, bence en azından gidin görüşün çok faydalı biyer.
  • Arkadaşlar ben 9 yıldır evliyim.Eşim Londra'da doğdu ve büyüdü.Londra'da ki bir üniversitenin fen ve hemşirelik bölümünden mezun olduktan sonra yine Londra'da ki ingilizce öğretmenliği sertifikası veren bir yerden sanırım 3-6 ay arası eğitim alarak dünya çapında ingilizce öğretmenliği yapmaya hak kazanan sertifikasını aldı ve Türkiye'ye geldi.Acemice başladığı ingilizce öğretmenliği esnasında English time (sanırım 7sene), Amerikan kultur (1sene gibi) ve özel dersler vererek kendisinide geliştirdi.Headteacher, zümre başkanı v.s.. görevlerini yapt.
    Şu anda oğlumuz olduğu için normal bir kolejde öğretmenliğe devam ediyor.Daha yeni konusu açıldığında konuşmuştuk. En iyi ingilizce nasıl öğrenilir diye? Bana şöyle demişti. Önce öğrenmeye hevesli olacaksın.Eğer evde tekrar yapmayı ve verilen ödevleri yerine getirmeyi seviyorsan level 1,2 ve 3 için
    sadece ingilizce konuşulan ve haftada 5 gün, günde 3 saat ders veren ve biri ingiliz,diğeri amerikan aksağanına sahip iki öğretmenle 3 kursu bitirip Londra'nin dışına, üstüne basa basa söylüyor Londra'nın içi olmayacak, şehir dışında iyi bir kursa 4,5 ve 6 için devam edeceksin.
    Eğer maddi durumun çok iyiyse backgroundu çok iyi olan yabancı bir öğretmenden ki ingiliz olması tercih sebebi, özel ders alacaksın.Bir hafta boyunca ne kadar çok ingilizce konuşursan okadar çabuk öğrenirsin der eşim.O yüzden hep şunu söyler. Hafta içi çalışıp sadece hafta sonu ingilizce öğrenmek için kursa gelen arkadaşlar sadece para verip giderler.İyi ve kalıcı bir ingilizce öğrenmek için haftanin neredeyse tamamını ayırmak gerekir der...
    2-4 arkadaş özel bir hoca tutarak meblağı kurs seviyesine indirebilir diye düşünüyorum.

Bu arada sadece bilgi amaçlı paylaştım.Eşim özel ders vermiyor.

Aklıma gelenler bunlar... iyi akşamlar...

• Dil dile değmeden öğrenilmiyor arkadaşlar...
  • fiyatlar ne kadar acaba ben sadece speaking için gitmek istiyorum
  • ben berlitze gittim çok memnun kaldım fiyatı biraz pahalı kabul ediyorum fakat sınıfları az en fazla 9 kişi speaking yönünden çok iyi ortam,hocalar falan süper hakikaten ben bayağı araştırma yaptım bu kurslar için berlitz çok iyi.Hocalar yabancı acayip espritüeller çok sıcaklar.Bence paranıza kıyın gidin kesinlikle pişman olmayacaksınız.

Aslında dilkonun fiyatları falan da bayağı iyi ama ben oraya gittiğimde face to face kitabını görünce bu ne yaa oldum.Çok ezbere birşey yapmışlar gibi geldi.Dilkoda intermediateden sonra yabancı hocalar var full parası da uygun hatta bi ara kampanyası vardı bir bakın derim.Öğrenci sayısı biraz fazla dilkoda 19 kişiye kadar çıkıyor.
    Just english te saat sayısı fazla yani az paraya çok saat ama ben hocalar yabancı olsun diyordum ama yarı yarıyaymış yabancı öğrenci-hoca oranı.o yüzden istemedim
    Amerikan kültür derneğine benim kuzen gitmişti işte o da pek memnun kalmamış.Hocalardan çok yabancı yokmuş geyiğe bağlanıyormuş türk hocalarla olay bir yerden sonra.
    wall streeti beğenen var beğenmeyen de ama sizi körü körüne pc başında oturtuyorlar.Ona razıysanız gidin derim.
    kanada kültür derneğinde sınıflar 4 kişilik .ben aradım orayı gramer e önem veriyorlarmış birde sanırım yabancı hoca pek yok.
    ef dil okulları bayağı pahalı geldi bana binası falan da güzel değildi soğudum yani.

sözlerimi yabana atmayın arkadaşlar bunlar kaç yıllık araştırmanın sonucu:)herkese kolay gelsin

• tömere gittim ben güzeldi. tabi hoca faktörünü unutmamak lazım
  • Arkadaşlar Amerikan Kültür Derneği nasıl bir kurs? Tecrübesi olan varmı?
  • 1- Kurs seçerken sınav ayrımıda yaparak mı seçmeliyiz,örneğin x kursunun ielts kursu iyidir,y kursunun toefl kursu iyidir gibi bir ayrım varmıdır?
    2- Bütün yorumları okudum ama karar veremedim,gerçekten Ankara'da ücretine bakılmaksızın en iyi dil kursu hangi kurstur?
    3-Toefl ibt 80 mi,ielts 6,5 mu almak daha kolaydır ve daha kısa zaman alır?
  • Özel kurslarla bu işi halletmek gerçekten çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olrich -- 13 Temmuz 2012; 11:55:51 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.