Şimdi Ara

En iyi İngilizce kursu ? Parası mühim değil ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
26
Favori
266.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gazi Tömer 'e genel ingilizceye gittim hiç ama hiç memnun kalmadım hatta yarım bıraktım upper intermediate kursuna gitmiştim öğrencilerin seviyeleri kesinlikle o seviye değildi. Kimse konuşamıyordu, derste bol bol türkçe konuşuluyordu ve geyik hat safhadaydı
  • onceki mesajlarda kent english reklamcisi oldugum soylendi ama ben sadece ogrenciydim.su an upper1 oldum ve kursumu degistirmek istiyorum cunku face 2 face yetersiz birde kur ta kasimda acilacakmis.beklemek istemiorum merkez active englishi dusunuyorum giden arkadaslarim ortamdan memnun her ne kadar hocalar ingiliz olmasada.fiyatlar hakkinda bilginiz var mi? hafta ici gitmeyi dusunuyorum
    .bu arada language leadr kullaniolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateşkes

onceki mesajlarda kent english reklamcisi oldugum soylendi ama ben sadece ogrenciydim.su an upper1 oldum ve kursumu degistirmek istiyorum cunku face 2 face yetersiz birde kur ta kasimda acilacakmis.beklemek istemiorum merkez active englishi dusunuyorum giden arkadaslarim ortamdan memnun her ne kadar hocalar ingiliz olmasada.fiyatlar hakkinda bilginiz var mi? hafta ici gitmeyi dusunuyorum

Face2face her açıdan yetersiz ortaokul öğrencilerin yapılmış bir kitap.Nedense kurslar bu kitabı kullanıyor.Oysa bomboş.Upper kitabı diğer kitaplarına göre zor ve bilgi açısından yetersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

onceki mesajlarda kent english reklamcisi oldugum soylendi ama ben sadece ogrenciydim.su an upper1 oldum ve kursumu degistirmek istiyorum cunku face 2 face yetersiz birde kur ta kasimda acilacakmis.beklemek istemiorum merkez active englishi dusunuyorum giden arkadaslarim ortamdan memnun her ne kadar hocalar ingiliz olmasada.fiyatlar hakkinda bilginiz var mi? hafta ici gitmeyi dusunuyorum

Face2face her açıdan yetersiz ortaokul öğrencilerin yapılmış bir kitap.Nedense kurslar bu kitabı kullanıyor.Oysa bomboş.Upper kitabı diğer kitaplarına göre zor ve bilgi açısından yetersiz.

Dün gittim bence Active tamamen kandırmaca.Intermediate-Upper Int. testinde 50 soruda 28 doğrum vardı.Seviyeniz İnter başı dediler.Birde speaking sınavında topu topu 5 soru sordu.Acaip saygısızlık sürekli türkçe konuşuluyo ortamda.İnsan bi hoşgeldiniz der merhaba der nasılsınız ders speaking sınavında.Speaking yapan kızdan daha çok ingilizce bildiğime eminim.What are we doing now? Ne demek ya.Napıyo olabiliriz konuşuyoruz işe.Bu soruyu sordu bana.
    Ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.

• Ateşkes meraba. Seninle Kent english nedeniyle epey tartışmıştık. Ben active english e intermediate a gitmiştim. Öncelikle şunu söyliyim. Kent'in hocaları tabiki active englishden genel olarak çok daha iyi. Ama active in kitabı çok daha iyi ders saati seviye başına daha fazla. Ben de language leadder kitabı ve yabancı hocalar var diye gittim. Active deki yabancıların büyük çoğunluğu ana dili ingilizce değil bu hakikaten büyük handikap ve Kent teki kadar deneyimli değiller. Bir tane İskoç erkek hoca var o gelirse iyi. Ana dili ingilizce olmasa da bir kaç tane bu işi uzun yıllar yapan deneyimli hoca var (David vardı) bunlar zaten kursta en çok kazanan hocalardı.Ama derslerde ingilizce konuşulmuyor bu da büyük handikap. Sana kent active karışımı TBA Türk ingiliz kültür derneğini önerebilirim ben de orayı düşünüyorum upper int. için. Türk İng. Kültür Derneğinde Türk ve İngiliz hocalar var İngiliz hocanın geldiği bir upper sınıfına gidilebilir. Yanılmıyorsam upper ve advance seviyeyi language leader dan takip ediyolarmış

• quote:

quote:

quote:

Dün gittim bence Active tamamen kandırmaca.Intermediate-Upper Int. testinde 50 soruda 28 doğrum vardı.Seviyeniz İnter başı dediler.Birde speaking sınavında topu topu 5 soru sordu.Acaip saygısızlık sürekli türkçe konuşuluyo ortamda.İnsan bi hoşgeldiniz der merhaba der nasılsınız ders speaking sınavında.Speaking yapan kızdan daha çok ingilizce bildiğime eminim.What are we doing now? Ne demek ya.Napıyo olabiliriz konuşuyoruz işe.Bu soruyu sordu bana.

Ateşkes meraba. Seninle Kent english nedeniyle epey tartışmıştık. Ben active english e intermediate a gitmiştim. Öncelikle şunu söyliyim. Kent'in hocaları tabiki active englishden genel olarak çok daha iyi. Ama active in kitabı çok daha iyi ders saati seviye başına daha fazla. Ben de language leadder kitabı ve yabancı hocalar var diye gittim. Active deki yabancıların büyük çoğunluğu ana dili ingilizce değil bu hakikaten büyük handikap ve Kent teki kadar deneyimli değiller. Bir tane İskoç erkek hoca var o gelirse iyi. Ana dili ingilizce olmasa da bir kaç tane bu işi uzun yıllar yapan deneyimli hoca var (David vardı) bunlar zaten kursta en çok kazanan hocalardı.Ama derslerde ingilizce konuşulmuyor bu da büyük handikap. Sana kent active karışımı TBA Türk ingiliz kültür derneğini önerebilirim ben de orayı düşünüyorum upper int. için. Türk İng. Kültür Derneğinde Türk ve İngiliz hocalar var İngiliz hocanın geldiği bir upper sınıfına gidilebilir. Yanılmıyorsam upper ve advance seviyeyi language leader dan takip ediyolarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: olrich

quote:

quote:

quote:

Ateşkes meraba. Seninle Kent english nedeniyle epey tartışmıştık. Ben active english e intermediate a gitmiştim. Öncelikle şunu söyliyim. Kent'in hocaları tabiki active englishden genel olarak çok daha iyi. Ama active in kitabı çok daha iyi ders saati seviye başına daha fazla. Ben de language leadder kitabı ve yabancı hocalar var diye gittim. Active deki yabancıların büyük çoğunluğu ana dili ingilizce değil bu hakikaten büyük handikap ve Kent teki kadar deneyimli değiller. Bir tane İskoç erkek hoca var o gelirse iyi. Ana dili ingilizce olmasa da bir kaç tane bu işi uzun yıllar yapan deneyimli hoca var (David vardı) bunlar zaten kursta en çok kazanan hocalardı.Ama derslerde ingilizce konuşulmuyor bu da büyük handikap. Sana kent active karışımı TBA Türk ingiliz kültür derneğini önerebilirim ben de orayı düşünüyorum upper int. için. Türk İng. Kültür Derneğinde Türk ve İngiliz hocalar var İngiliz hocanın geldiği bir upper sınıfına gidilebilir. Yanılmıyorsam upper ve advance seviyeyi language leader dan takip ediyolarmış

Aslında bakıldığında yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal olayı var.Kentin hocaları Ankaradaki çoğu kurstan iyi araştırmalarıma göre hatta hepsinden bile denilebilir.Sizinde dediğiniz gibi Activeye kaç yabancı hocanız var dediğimde sayıyı söylemediler.Ana dilleri ingilizce olan var mı dedim yine söylemediler.Bir de Kenti sevme yönüm bu insanlar para derdinde değil.Eğer para derdinde olsalar ilk sınava girdiğimde arkadaşlarıma Elementary2 deyip bana 1 demezlerdi.Tıpkı Activenin yaptığı gibi bi kur aşağı söyler para kazanırdı.Ayrıca şahsen ben Kente alıştığım için Activeyi çok yadırgadım sürekli Türkçe konuşuluyordU.Biz Kentte ofise indiğimizde dahi İngilizce konuşuyorduk.Eğer sizin dediğiniz gibi Activede derste dahi Türkçe konuşuluyosa bu daha da kötü iyi ki bi hata yapıp yazılmamışım.
    Kent sahipleriyle uzun zamandır içli dışlı olduk.Müsait olduğum bi gün uğrayıp Face2Face kitabı yerine Language Leader kitabını kullanmayı önericem. Mutlaka dürüst bi sebepleri olacağına inanıyorum.
    Active 120 saat diyor bi seviyeye Kentte 96 saat bi seviye.Başta saat farkıda beni cezbetti.Fakat 4 yıl Anadolu lisesi okumuş New English File kitabının tüm seviyelerini lisede bitirmiş biri olarak bu işin Derste öğrenip dışarda Türkçe konuşmayla olmayacağını çok çok iyi öğrendim.O yüzden ne olursa olsun Kentten vazgeçemeyeceğim gibi duruyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olrich

quote:

quote:

quote:

Aslında bakıldığında yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal olayı var.Kentin hocaları Ankaradaki çoğu kurstan iyi araştırmalarıma göre hatta hepsinden bile denilebilir.Sizinde dediğiniz gibi Activeye kaç yabancı hocanız var dediğimde sayıyı söylemediler.Ana dilleri ingilizce olan var mı dedim yine söylemediler.Bir de Kenti sevme yönüm bu insanlar para derdinde değil.Eğer para derdinde olsalar ilk sınava girdiğimde arkadaşlarıma Elementary2 deyip bana 1 demezlerdi.Tıpkı Activenin yaptığı gibi bi kur aşağı söyler para kazanırdı.Ayrıca şahsen ben Kente alıştığım için Activeyi çok yadırgadım sürekli Türkçe konuşuluyordU.Biz Kentte ofise indiğimizde dahi İngilizce konuşuyorduk.Eğer sizin dediğiniz gibi Activede derste dahi Türkçe konuşuluyosa bu daha da kötü iyi ki bi hata yapıp yazılmamışım.
    Kent sahipleriyle uzun zamandır içli dışlı olduk.Müsait olduğum bi gün uğrayıp Face2Face kitabı yerine Language Leader kitabını kullanmayı önericem. Mutlaka dürüst bi sebepleri olacağına inanıyorum.
    Active 120 saat diyor bi seviyeye Kentte 96 saat bi seviye.Başta saat farkıda beni cezbetti.Fakat 4 yıl Anadolu lisesi okumuş New English File kitabının tüm seviyelerini lisede bitirmiş biri olarak bu işin Derste öğrenip dışarda Türkçe konuşmayla olmayacağını çok çok iyi öğrendim.O yüzden ne olursa olsun Kentten vazgeçemeyeceğim gibi duruyor.

Evet Kent'in hoca kalitesi çok daha iyi active de dediğim hocalara denk gelirsen o da iyi tabi. Mükemmel yer yok. Active de kitabın ve her ünitede hoca kelime ve söz öbekleri listesi verilmesi kelime öğrenme açısından çok iyi. Kent in ise takip edilen kitap ve ders saati yetersiz. Active de language leadder kitabı için 120 saat bile az geliyordu. Ben Bestekar sokakdaki Türk İngiliz Kültür Derneğini bir deniycem yabancı hoca gelise eğer ciddi bir yer gibi duruyor. Bayağı bir tavsiye aldım burası hakkında bu o kadar araştırdım bu üç kurstan başka iyi yer de yok gibi

• Benden sana en iyi tavsiye şu olur. En pahalı ingilizce kursuna gidiyorum diye en iyi şekilde ingilizceyi diğerlerinden daha iyi öğrenicem diye gidersen kendi kendini kandırırsın. kurs tabiki önemli ama olay sende bitiyor. bak ben uzun bir zaman maerikada yaşadım. benim 2 yılda yaptığım ingilizceyi orda 15-20 sene kalan adam (abartmıyorum) konuşamıyordu. çünkü ben gramerim kusursuz olsun, aksanım amerikalılardan farklı olmasın diye kasarken öbür abi derdimi anlatayım yeter modundaydı.. planlarını ona göre yap
  • Ayrıca Active english hakikaten çok kazık ana dili ingilizce olmayan öğretmenlerin girdiği bir yer de o para çok
  • kpds vb. sınavlara hazırlanan arkadaşlara karaca dil kursuna da bir göz atmalarını tavsiye ediyorum (karacan değil, onun hakkında bilgim yok)
    uzun süre oldu gideli
    ama hala orada öğrendiklerim kafama kazınmış durumda
    ingilizceyi içinde boğulmadan tepeden bakarak anlamama vesile oldular
    teşekkürler kendilerine...
  • en verimli yolu amerikada bir dil okuluna gitmektir, benim şubatta yapacağım gibi..
  • ben şimdi Ankara dayım ana dilim gibi ingilizce yi nerde öğrenebilirim?kurs şart mı internet üzerinden öğrenmem mümkün mü bu sene üni sınavına da gireceğim için internet kaynağı olursa daha iyi olur.bu sene derdimi anlatacak kadar öğrensem seneye kursa gidip mükemmelleştiririm diye düşünüyorum.yardım edermisiniz?
  • http://www.berlitz.com.tr

Dünyanın en iyi ve en büyük dil kursu Berlitz'dir. İngilizce kursu, Almanca kursu ve Toefl - Ielts kurslarını verir.

Ayrıca dünyanın 72 ülkesinde yer alır. Türkiye'nin de en eski dil kursudur, Atatürk tarafından tebrik belgesi almıştır.

Üstelik İstanbul'da olamayanlar içinde online dil eğitimleri de sunmaktadır.

IOS - Andriod ve Blackberry uygulamaları ile de rakipsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 9 Kasım 2012; 16:54:29 >
  • Just English reklamlari cok komigime gitti

En son konunun baslarinda yazmisim yurt disina gidin diye, hala bu dusuncemin arkasindayim. Dusunun ki İngilizce cevirmenlik okuyorum, ustune bir de neredeyse her gun Araplarla, İranlilarla İngilizce konusuyorum. Evet, pratikte iyiyim, konusabiliyorum ama ne kadar iyi?

Onun yerine yurt disinda kalsaydim 3 ay, her sekilde kendimi gelistirirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her taraf just english reklamı..yok artıkkk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif544 -- 14 Kasım 2012; 20:59:08 >
  • Arkadaşlar ben ingilizce kursuna yazılcam.Çevremdeki birçok kişi bunlardan bir tanesi ingilizce öğretmeni Amerikan Kültür Derneği'ni öneriyor.AmerikanKültür Derneği pazarlıkla en ucuz fiyatı kaç yapar? Tecrübeli insanlardan fikir alıp ona göre kursa gidip pazarlık yapmak istiyorum.Seviyem Elementary.Bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Her türlü fikire açığım.Şimdiden teşekkürler.Pazar gününe kadar son kararı vercem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___ukyo___

onları bilmiyorum ama ben taksimde amerikan kültür derneğine gitmiştim orası vip miş sonradan öğrendim :) konular bana göre çok hızlı ilerliyordu açıklaması ise 5-6 kişilik sınıf olduğu için her öğrenciyle ilgilenme zamanı çokmuş, neyse sonuç olarak öğrenemedim ama sorun birazda benden kaynaklanıyordu çalıştığım için gündüz iş yerinde sonra kurs ordan eve git gece 23:00 te evde oluyordum, çalışamadım dersleri çalışmayıncada biryerden sonra unutuyorsun, nereye gidersen git çalışmadıktan sonra olmaz eğer çalışırım diyorsan bütçene göre bir kursa git veya yurtdışına çık hangisinin olduğu çok önemli değil.

Hocam ben taksim amerikan kültür derneğinin vip olma olayını anlayamadım.Bu konuyu biraz daha açarmısın.Bende dil kursu araştırıyorum.Bu pazar son kararı vericem.Çevremdeki herkes ve 1 'de ingilizce öğretmeni bana Amerikan kültür derneğini önerdi.Oda bana gitceksen taksim şubesine git dedi.Ben avcılarda ikamet ediyorum.Bakırköydeki şubesine gitmeyi düşünüyorum.Siz ne dersiniz? Şubeler arası kalite farkı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORKUN///M -- 15 Kasım 2012; 23:08:51 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.