DİLKO KADIKÖY'deki 2 Kur Hakkımı Devrediyorum - 1195 TL Buradan 1 kur aldım ve çok memnun kaldım. Mühendisim ve sektörüm gereği genelde şehir dışı şantiyelerdeyim, bu yüzden kurlara maalesef devam edemiyorum. Bulunduğum şehirlerdeki kurslarda devam edeceğim, Dilko'daki hakkımıda devretmek istiyorum. Acil satmam gerektiğinden fiyat 1500 TL'den düşmüştür, alacak kişi hem kurs kalitesi olarak, hemde fiyattan yana gayet şanslıdır. Kesin almaya kararlı kişi ile birlikte Kadıköy Dilko'da buluşuruz. Devir teslim işlemlerini ödeme ile birlikte orada gerçekleştiririz.
Samet DEMİRCİ / 0555 626 34 81
istanbul beylikdüzü bölgesinde ingilizce kursu tavsiye eder misiniz?
En iyi ingilizce kursu YDS, Active, Kent,Icon wolt streert, ya en güzeli ingilizce kursları için kurkayıt.com bak. hem fiyatları hakkında da bilgi sahibi olabilirsin.
wall street institute denilen yerden uzak dur. hayatimda bu kadar berbat bi yer gormedim. 2 tane native speaker var. 500 tane adama onlar bakiyor. zaten verdigim paraya hala aciyorum.bilgisayar basina oturturup hikaye izliyorsun. ilk baslarda diyorlar ki sinif dersleri var vs. yalan. sinif dersleri 20 kisi oldugu oluyor.hocalar desen ayri bi hava.
paran varsa ingiltere veya amerika dusun. emin ol verdigin paranin karsiligini alirsin
quote:
Orijinalden alıntı: olrich Bu arada bilginiz olsun AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI ile TÜRK AMERİKAN DERNEĞİ farklı kurumlar ankara da kızılayda ve türkiyenin bir çok yerinde şubesi olan amerikan kültür derneği dil okulları ,dernek falan değildir iyi olduğu yönünde isim yapmış olan orası değildir franchise dır hepsi. Gerçek ün yapmış olan 50 yıldır sadece ankara da eğitim veren ve dernek olan Türk Amerikan kültür derneğidir. Tek Dernek yeri ise ankara da cinnah caddesindedir ankara da kızılay haricinde bir iki yerde ve türkiyede bir kaç ilde şubesi var ama onlar da franchise dır. Aynı muhabbet İngiliz Kültür ve Türk İngiliz Kültür Derneği arasındada var isim yapmış olan ve dernek olan Türk ingiliz kültür derneğidir o da tek şubesi sadece ankarada dır Bu iki dernek türkiye nin en eski ingilizce eğitimi veren yerler diğer yerlere isimle ilgili dava açıp kazanmışlar..Ben bu kurslara gitmedim gerçekten iyi olup olmadığını bilmiyorum ama halk arasında çok yanlış bilgi var duyurayım dedim
Bu tespitiniz çok işime yaradı. Dün meşrutiyet ve ziya gökalp üzerindeki Amerikan ve İngiliz Kültür Derneklerine gitmiştim. 1950'lerde kurulan gerçek derneklerin bunlar olmadığını sayenizde öğrendim.
Bugün ise Cinnah Cad. başındaki Amerikan Kültür ve Bestekar Sokağın sonlarına doğru sol taraftaki İngiliz Kültür'e gittim. Bunlar 1950'lerde kurulmuş olan köklü ve daha ciddi kurumlar. Sınavları daha profosyonel ve buralarda hoca olabilmek daha zor(muş).
Kızılaydakiler ise diğer bütün ingilizce kurslarıyla aynı, farkları veya özellikleri yok.
Hangi kitabın iyi olduğu konusunu araştırmadım ancak bahsettiğiniz gibi Language Leader iyi ise bunu Active English okutturuyor. Active English'ten de kötü bir intiba almadım, sınavına girdiğimde.
Kent English'te etrafımda söylenenlere bakılırsa iyi.
Bence hiçbirine büyük paralar bağlamadan, önce 350TL'lik 1 Aylık parayı ödeyin. O 1 ay içindeki ders işleyişleri içinize sinerse o zaman toplu kur alımı yaparsınız.
Tam istenildiği gibi bir kurs bulmak zor active de okutulan kitap iyi ama yabancı hoca diye afrikalı, rus , iranlı , tayland lı asıl mesleği öğretmenlik olmayan kişiler ders veriyor ve eğer siz o seviyenin gramerini bilmiyosanız pek anlatamıyorlar ve çok yüzeysel geçiyorlar. Kent in hocaları çok iyi ama sınıflar tam karma olduğu için orta okul çocuklarıyla aynı sınıfta olabiliyorsunuz kitapta zaten çocuk kitabı
quote:
Orijinalden alıntı: rodinnn
En iyi ingilizce kursu YDS, Active, Kent,Icon wolt streert, ya en güzeli ingilizce kursları için kurkayıt.com bak. hem fiyatları hakkında da bilgi sahibi olabilirsin.
yds nin iyi bir kurs olduğuna kesinlikle katılmıyorum wall street ise para tuzağı
Infolang dil kursunu hiç önermiyorum bana 4 aylık yaz kampı diye anlattılar haziranda başladı ve hala bitmedi bütün işlerimi ona göre ayarlamıştım bu zamana kadar 1 tane yabancı hoca dersimize girmedi haftanın 5 günü olacaktı 3.kurda bunu 4 güne sonrada 3 güne indirdiler hoca 2 gün derse geldiyse 3.gün mutlaka bir işi çıkıyordu ders iptal oluyordu konuşma sınıfı aktivite falan hiç birşey yok kitapları 60 TL karşılığında satıyorlar ve işin ilginç tarafı 4.kur dersleri bitmeden kuru bitirme kararı almışlar paranızın karşılığını alamıyorsunuz bende çok araştırdım yazılmadan önce ama yanılmışım imkanı olan varsa yurtdışına gidip öğrensin buradaki kurslara boşuna paranızı kaptırmayın.
Ben Yds kursu için İstanbul dil akademisine gidiyorum..hocalarım ve sistemleri çok iyi..kesinlikle tavsiye ederim.
Herkese Merhaba Baştan söyleyeyim bir ingilizce kursunda çalışıyorum ama buraya reklam amacı ile yazmıyorum zaten kurumumun adını da yazmayacağım. amacım kafası karışmış herkese doğru bilgiler vermek. Birkaç arkadaş aslında yazmış hiç bir kurs hocası kitabı sistemi ne olursa olsun kafanızı açıp içine bilgiyi koyamaz. bilgiyi siz ister ve çalışırsanız alırsınız. Anadili gibi ingilizce konuşmak sadece dili öğrenerek olmaz doğru telaffuz için o dil ile yaşamak gerekir. Kim ki size sen ne yaparsan yap ben sana ana dilin gibi dil öğretirim diyorsa yalandır. Kursun kalitesi size öğretmeyi ne kadar istediğine bağlıdır. Reklamı bol olan kendini duyurmak için sizin işinize yarar eğitim vermeyi umursamayanlar ne kadar lüks olursa olsun kalitesizdir. önemli olan baştan sona bir süreci kurs ile birlikte yaşamaktır. kurs gerekiyorsa etüdler ve tekrar dersleri veya aktivitelerle destek olmalı ama sizi de derse devam etmeye ödevleri yapmaya sınavlara girmeye sınav başarısını yükseltmeye eksik olduğunuz yerleri tespit edip o konularda gelişmeniz için hem kendisi hem de sizin fedakarlık yapmanızı (çalışma olarak) zorlamalıdır. Yani Gerektiğinde size eğitimi size rağmen vermeye kendini adamış olmalıdır. O halde ne yapacaksınız. 1-Gerçekten çalışmaya ve öğrenmeye hazırmısınız. karar verin. 2-Fedakarlık yapmaya hazır olun 3-Kurslarda görüşürken hakkınızda ve hedeflerinizle ilgili tam ve doğru bilgilendirin. 4-Size ihtiyacınız olandan fazlasını satmaya çalışanlardan uzak durun (ör: seviye tespitinde inter e yakın not aldınız size elementary dan başlayın daha sağlıklı olur derlerse) 5-Deneme dersine girin 6-eğitim de başarı garantisi (eğitim tekrarı) isteyin 7-Kursu süreç yönetimi konusunda sorgulayın 8-En önemlisi kararınızı kesinleştirip öyle başlayın tereddüt öğrenmenize engeldir.
UNUTMAYIN Kİ HER ŞEYE RAĞMEN BAŞARI SİZİN.
SON OLARAK;ÖĞRENCİ OLDUĞUNUZ YERE GİDİN MÜŞTERİ OLDUĞUNUZ YERE DEĞİL. BAŞARILAR
istanbulda konuşmamızı geliştireceğimiz iyi bir yer yok mu ya?british side,ef dil okuluna gittim memnun kalmadım oralardan.
amerikan kültüre ben de gittim ama inanın bildiğimiz dışında çok çok fazla öğreneceğiniz bişey yok, kendi çalışmanızla da aynı şeyleri başarabileceğinize inanıyorum. Kursa gitmenin tek özelliği, para verdim mantığı ile daha çok yüklenmektir. Bedava olunca bişey para etmiyo biliyosunuz. Ama online ingilizce öğreten siteler var, devletin ücretsiz kursları var, evde de gayet rahat öğrenebilirsiniz. bu sitede online eğitim nasıl olmalı onu yazmışlar hoşuma gitti. Güzel bir site bulun, kalem ve defterinizi hazırlayın ve hergün düzenli çalışın.
Bu kurslardaki yaş ortalaması nedir yani üni öğrencisiyim ve yaşıtlarım olmasını tercih ederim öyle yaşını başını almış benden 10 yaş büyük insanlar olsun istemem zira daha önceki kursumda böyleydi ortamdan memnun değildim. Özellikle Ankara'daki akd, active ve deulcom hakkında bilgisi olan varsa çok memnun olurum.
Ankara'da Q Skills for Success kitabını okutan ingilizce kursu var mı bildiğiniz ingilizce öğretmenleri de takip ediyor sayfayı belki bilen vardır. Odtü artık bu kitabı okutuyor ve bayağı komplike bir kitap grammer - listening ayrı reading - writing ayrı kitap tam hazırlık kitabı yani öyle klasik alıştığımız kitaplar gibi listening , writing, reading, speaking tek kitap değil
quote:
Orijinalden alıntı: SilentPunch
Arkadaşlar Ankara'da en en iyi eğitim veren dil kursu hangisidir.Ücreti önemli değil yeterki eğitim seviyesi en üst düzeyde olsun.Acilen yardımları bekliyorum.
Amerikalı hocamız uygun fiyatlı ingilizce konuşma dersleri vermektedir. İlgileniyorsanız richard.groban@yahoo.com adresinden bana ulaşınız.
ÜNİVERSİTELERİN KURSLARINI TAVSİYE EDİYORLAR. EN KÖTÜ DERSENİZ İNGİLİZ KÜLTÜR DERNEĞİ ( KADIKÖY ) OLABİLİR TAM ANLAMIYLA SİZE BU DİLDEN SOĞUTABİLİCEĞİNE EMİN OLABLİRSİNİZ.
Kadıköy Akmar Dünya Dilleri Merkezinde 1 kur hakkım var DEVREDİYORUM. İngilizce almanca fransızca rusça italyanca farketmez. 550 lira 60 saat kur ücretini, 55 saat 380 lira olarak devrediyorum. Kalan 5 saati toplam ücrete böldüğümüzde 45 lira ediyor. Yeni kur alıcağınıza bu fiyat gayet uygundur.
benım sana tavsiyem sprachcaffe emın ol hıc pısman olmazsın ben gittim ve cok memnun kaldım herseyiyle mukemmel
Arkadaşlar ben Bakırköy istanbul caddesinde Target Dil Akademisini tavsiye ederim. kardesim gidiyor çok ilgileniyorlar. 3 kurdan sonra isteğeni ingiltereki okullarında 1 ay ücretsiz okutuyorlar. Kaçırdığı dersleri tekrar veriyorlar ve özel ilgileniyorlar. Fiyatı da pahalı değil başlangıç seviyesinden orta seviyeye kadar kardeşim için biz 1600 verdik. targetakademi