Şimdi Ara

En iyi İngilizce kursu ? Parası mühim değil ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
26
Favori
266.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım şirketlere otellere filan ing. dersi veriyor. dersanelerde yeterince öğrenci toplayamadıkları için birbirinden farklı düzeydeki öğrencileri biraraya topluyorlar ve iyi eğitim veremiyorlar diyor. dersanelerin hiçbiri işe yaramaz diyor. 3-4 kişi biraraya gelip ders almak en mantıklısı diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: skyhappy

arkadaşlar ben kzıılayda Perfect Englishe gidiyorum speaking derslerimizin hepsine sadece yabancı hocalar giriyor, şu an upper seviyesindeyim gayet güzel ve akıcı bir şekilde konuşabiliyorum herkese tavsiye ederim, okul derslerime de yardımcı oldu, finallerimden dolayı 2 ay dondurdum yazın devam edeceğim, az kaldı advanced olucam :)

Seni her forumun dil bölümlerinde görüyorum perfect'in reklamcısısın besbelli.

Ben de sizin kursunuza geçen sene gitmiş biri olarak ve sonuna kadar sadece zaman, para kaybetmis 1 kelime bile ogrenememis biri olarak tüm çevreme sizi uygun bir dille tanitiyorum hic merak etmeyiniz.

Kac tane mail attim, sikayetvar'a yazdim, destek hattiniza da yazdim cevap yok.

Kursunuz tarafindan magdur edildim ve baskalarinin da magdur olmamasi icin caba sarf ediyorum. Sonuna kadar bu fikrimin arkadasindayim, 5 para etmez bir kurssunuz.

Sadece ucuz reklam kampanyalarinizdan kazaniyorsunuz musterilerinizi. İnkar etmeyeyim ben de sizin bu politikaniza kanip gelmistim. Bir suru yere konusmaya gitmeme ragmen en iyi agirlayan, en iyi tanitan sizdiniz ama son derece pismanim.

Burdan tekrar yaziyorum ankara'daki sahtekar otesi perfect english'e asla gitmeyin bu adami da adminler lutfen forumdan banlasin !

Ben de senin nerenin "reklamcısı" olduğunu tahmin edebiliyorum. Perfect English'te uzun zamandır öğrenciyim ve belli ki algı seviyen pek iyi değil. O insanlar; hocalarım, eğitim danışmanları son derece ilgili insanlar. Sahte samimiyetle gerçeği ayırabilecek yeterlilikte ve donanımdayım. Sahte olan şey uzun süre devam ettirilemez, mutlaka bir yerde patlak verir. Herkesten rica ediyorum; şikayetvar.com deyip duruyorlar , girip bakar mısınız lütfen kaç tane şikayet var? 13 senelik ve 3000 öğrencisi olan bir kurum hakkında 3 tane "şikayet" olması çok doğal. Diğer kurumlar gibi vaat edip sonra arkalarını dönmüyorlar, müşteri değil öğrenci muamelesi görüyorsunuz. söylenen her şeyi fazlasıyla aldım ben. Ailemden farkı yok o insanların, her şeyden önce çok ayıp bence böyle "çamur at izi kalsın" kampanyası yürütmek. 3000 öğrenci, 6 şube.. Bundan iyi referans mı olur. bence herkes haddini bilsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: scream.then

siz buradaki insanları enayi zannediyorsunuz ama merak etmeyin değiller burada boş reklam çabalarına girmeyin , sizin gibiler yüzünden insanlar fikir alışverişinde bulunamıyorlar.
  • quote:

quote:

siz buradaki insanları enayi zannediyorsunuz ama merak etmeyin değiller burada boş reklam çabalarına girmeyin , sizin gibiler yüzünden insanlar fikir alışverişinde bulunamıyorlar.

herkes dilediğini düşünmekte ve uygulamakta özgür. algınızın düşük olduğunu söylemiştim; farkında değilsiniz ama biz bile şu anda sizinle fikir alışverişi yapıyoruz :) ben kim reklam yapmak kim, gördüğümü yaşadığımı söyledim ben, kimse babamın oğlu değil. ....
  • quote:

quote:

quote:

herkes dilediğini düşünmekte ve uygulamakta özgür. algınızın düşük olduğunu söylemiştim; farkında değilsiniz ama biz bile şu anda sizinle fikir alışverişi yapıyoruz :) ben kim reklam yapmak kim, gördüğümü yaşadığımı söyledim ben, kimse babamın oğlu değil. ....

tabi :)
    8 Mart'ta katılıyorsunuz ve yazdığınız tüm yorumlar ingilizce kurslarıyla alakalı .
    hala insanları enayi yerine koymaya çabalıyorsunuz, asap bozmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 7 Nisan 2013; 17:35:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

tabi :)
    8 Mart'ta katılıyorsunuz ve yazdığınız tüm yorumlar ingilizce kurslarıyla alakalı .
    hala insanları enayi yerine koymaya çabalıyorsunuz, asap bozmayın

Hmm evet mantıklı; bundan sonra siz tarih belirtin lütfen, o tarihlerde girip yorum yazarım .. :))

• Arkadaşlar Just English güncel İngilizce kurs fiyatlarını aşağıdaki bağlantıdan sağ üst taraftaki güncel fiyat listesine tıklayıp inceleyebilirsiniz.

ingilizce kurs fiyatları
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben kzıılayda Perfect Englishe gidiyorum speaking derslerimizin hepsine sadece yabancı hocalar giriyor, şu an upper seviyesindeyim gayet güzel ve akıcı bir şekilde konuşabiliyorum herkese tavsiye ederim, okul derslerime de yardımcı oldu, finallerimden dolayı 2 ay dondurdum yazın devam edeceğim, az kaldı advanced olucam :)

Seni her forumun dil bölümlerinde görüyorum perfect'in reklamcısısın besbelli.

Ben de sizin kursunuza geçen sene gitmiş biri olarak ve sonuna kadar sadece zaman, para kaybetmis 1 kelime bile ogrenememis biri olarak tüm çevreme sizi uygun bir dille tanitiyorum hic merak etmeyiniz.

Kac tane mail attim, sikayetvar'a yazdim, destek hattiniza da yazdim cevap yok.

Kursunuz tarafindan magdur edildim ve baskalarinin da magdur olmamasi icin caba sarf ediyorum. Sonuna kadar bu fikrimin arkadasindayim, 5 para etmez bir kurssunuz.

Sadece ucuz reklam kampanyalarinizdan kazaniyorsunuz musterilerinizi. İnkar etmeyeyim ben de sizin bu politikaniza kanip gelmistim. Bir suru yere konusmaya gitmeme ragmen en iyi agirlayan, en iyi tanitan sizdiniz ama son derece pismanim.

Burdan tekrar yaziyorum ankara'daki sahtekar otesi perfect english'e asla gitmeyin bu adami da adminler lutfen forumdan banlasin !

alakası yok, ben bir üni. öğrencisiyim perfect englishle yakından uzaktan alakam yok, kursum da bitti zaten. sadece memnuniyetimi ve minnetimi dile getirmek istiyorum bana çok fazla şey katan kursa. burası özgür bir platform isteyen istediğini paylaşır yoksa senin de dediğin gibi reklam vs. yapmıyorum yapanlara ben de karşıyım. ayrıca forumların dil bölümlerine giren herkes reklamcı mı sanıyorsun:) peki sen niye giriyorsun o halde?

senin neler yaşadığını bilmem, belki de benim üzerimden tamamen karalama politikası izliyorsun!

ama gerçek şu ki gerçekten perfect englishden çok şey öğrendim, şu an gayet rahat bir şekilde yabancı arkadaşlarımla konuşabiliyorum.

sen nasıl uygun bir şekilde tanıyorsan(kendine göre), ben de aynen kendime göre uygun bir şekilde tanıtıyorum!

zaten herkese sataşmışsın ne olduğun belli konuşmaya gerek yok;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyhappy -- 16 Nisan 2013; 20:48:34 >

• quote:

saldırın saldırın, diğer elemanlarınızı da gönderin
  • yıl 2013

en iyi , en kaliteli ve en ucuz kurs = İNTERNET

Yüzlerce seçenek var, seviyene, bütçene kafana göre birini seç , kayıt ol ve başla.

Not: parasız olmuyor arkadaşlar, parasını verip herhangi online kursu eğer hergün boşluk vermeden çalışırsanız bu iş olur. Nerde bedava bedava diye ararsanız, kısıtlı imkanlar ve daldan dala atlamaktan başka bir işe yaramıyor, vakit ve emek kaybı
  • Benim düşünceme göre en iyi kurs diye bir kavram yok, tecrübeli yabancı eğitmenler ve iyi eğitim kitapları, multimedia sınıflar vardır.

Eğitmen tecrübeli ve Amerikali / İngiliz ise, eğitim materyali sağlam ise, sınıflarda bu konuya uygun olarak hazırlanmış ise, eğitim danışmanları da sizi iyi dinliyorsa, siz zaten en iyi kursta eğitim alıyorsunuz yada alacaksınız demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

quote:

Orijinalden alıntı: olrich
    Bu arada bilginiz olsun AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI ile TÜRK AMERİKAN DERNEĞİ farklı kurumlar ankara da kızılayda ve türkiyenin bir çok yerinde şubesi olan amerikan kültür derneği dil okulları ,dernek falan değildir iyi olduğu yönünde isim yapmış olan orası değildir franchise dır hepsi. Gerçek ün yapmış olan 50 yıldır sadece ankara da eğitim veren ve dernek olan Türk Amerikan kültür derneğidir. Tek Dernek yeri ise ankara da cinnah caddesindedir ankara da kızılay haricinde bir iki yerde ve türkiyede bir kaç ilde şubesi var ama onlar da franchise dır. Aynı muhabbet İngiliz Kültür ve Türk İngiliz Kültür Derneği arasındada var isim yapmış olan ve dernek olan Türk ingiliz kültür derneğidir o da tek şubesi sadece ankarada dır Bu iki dernek türkiye nin en eski ingilizce eğitimi veren yerler diğer yerlere isimle ilgili dava açıp kazanmışlar..Ben bu kurslara gitmedim gerçekten iyi olup olmadığını bilmiyorum ama halk arasında çok yanlış bilgi var duyurayım dedim
    Bu tespitiniz çok işime yaradı.
    Dün meşrutiyet ve ziya gökalp üzerindeki Amerikan ve İngiliz Kültür Derneklerine gitmiştim.
    1950'lerde kurulan gerçek derneklerin bunlar olmadığını sayenizde öğrendim.

Bugün ise Cinnah Cad. başındaki Amerikan Kültür ve Bestekar Sokağın sonlarına doğru sol taraftaki İngiliz Kültür'e gittim.
    Bunlar 1950'lerde kurulmuş olan köklü ve daha ciddi kurumlar.
    Sınavları daha profosyonel ve buralarda hoca olabilmek daha zor(muş).

Kızılaydakiler ise diğer bütün ingilizce kurslarıyla aynı, farkları veya özellikleri yok.

Hangi kitabın iyi olduğu konusunu araştırmadım ancak bahsettiğiniz gibi Language Leader iyi ise bunu Active English okutturuyor.
    Active English'ten de kötü bir intiba almadım, sınavına girdiğimde.

Kent English'te etrafımda söylenenlere bakılırsa iyi.

Bence hiçbirine büyük paralar bağlamadan, önce 350TL'lik 1 Aylık parayı ödeyin.
    O 1 ay içindeki ders işleyişleri içinize sinerse o zaman toplu kur alımı yaparsınız.

Evet böyle bir isim karmaşası var. Ancak Cinnahtaki Türk - Amerikan Derneği nasıl olmuşsa fiyatları uçmuş durumda 30 saatlik kura 345 lira fiyat çekiyorlar .... yok artık... Bu fiyatı hakedecek bir yer de değil. Eskiden derslere yabancı hocalarda gelirmiş ancak şu anda genel ingilizce kurslarına sadece türk hocalar geliyormuş. Sadece Türk hocaların geldiği bir yerde bu kadar yüksek fiyatlar çok fazla toplu kur kaydı yaptırılsa bile bir seviye 120 saat lik kurs 1200 tl ye geliyor... Türk - Amerikan derneği gibi bir yerde bile artık amerikalı veya ingiliz hoca yoksa ne anladım bu işten sonuçta Türk- Amerikan Derneği adı üstünde '' Amerikan'' ama Amerikalı hoca yok daha ucuz maliyete daha fazla fiyat çekiyorlar ankara da daha ucuza daha iyi ingilizce kursları var... Kesinlikle tavsiye etmiyorum artık burayı gösterdikleri kitap zaten amerikan ingilizcesine özgün olsun diye biraz çocuk kitabı da kalıyordu bence ama bu fiyatlara sadece türk hocalardan ders almak hiç te mantıklı değil

• açıkcası bir yaştan sonra ingilizceyi öğrenmek zor gerçekten.bence kadıköyde yaptığım araşatırmalr sonucunda iki üç eli ayağı düzgün kurstan biri olduğunu düşünerek dünya dilleri merkezine yazıldı.açıkçası eğitimlerden de memnun kaldım.diğer gittiğim kurslardan farklı olarak direk kitap üzerinden gitmiyolar.toplam 6 kur demelerine rağmen 3 kurda genel anlamda tüm konular bitmiş oluyo.her ne kadar ben şuan yine konuşamasamda kurs gerçekten iyiydİ
    hocamız bayağı bir uğraştı bizimle:)
    ingilizce kursu arayanlar için dünya dilleri merkezi iyi bir seçenek olabilir.
    bide size tavsiyem,şöyle yolda önününüzü kesip elinize zorla broşür tutturan ve kaydınızı şidddetle almaya çalışan kurumlardan uzak durun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: duyguarık

açıkcası bir yaştan sonra ingilizceyi öğrenmek zor gerçekten.bence kadıköyde yaptığım araşatırmalr sonucunda iki üç eli ayağı düzgün kurstan biri olduğunu düşünerek dünya dilleri merkezine yazıldı.açıkçası eğitimlerden de memnun kaldım.diğer gittiğim kurslardan farklı olarak direk kitap üzerinden gitmiyolar.toplam 6 kur demelerine rağmen 3 kurda genel anlamda tüm konular bitmiş oluyo.her ne kadar ben şuan yine konuşamasamda kurs gerçekten iyiydİ
    bide size tavsiyem,şöyle yolda önününüzü kesip elinize zorla broşür tutturan ve kaydınızı şidddetle almaya çalışan kurumlardan uzak durun..

Kusura bakmayın, 3 tane mesajınız üçüde dünya dilleri merkezi tavsiyesi. Bana inandırıcı gelmedi. Kur çalışanlarının mesajlarla üye yönlendirme çabalarına çokca şahit olduğum için.

• Paranız varsa gidin yurt dışında öğrenin şu dili. infolang isimli kursa gittim pişman oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: duyguarık

açıkcası bir yaştan sonra ingilizceyi öğrenmek zor gerçekten.bence kadıköyde yaptığım araşatırmalr sonucunda iki üç eli ayağı düzgün kurstan biri olduğunu düşünerek dünya dilleri merkezine yazıldı.açıkçası eğitimlerden de memnun kaldım.diğer gittiğim kurslardan farklı olarak direk kitap üzerinden gitmiyolar.toplam 6 kur demelerine rağmen 3 kurda genel anlamda tüm konular bitmiş oluyo.her ne kadar ben şuan yine konuşamasamda kurs gerçekten iyiydİ

inanmayın buna. yalancının teki. çalıştığı kurumun reklamını yapıyor. Benim arkadaşım gitti hiç memnun kalmadı.

• uzun yıllar o kurs senin bu kurs benim dolaşmış biri olarak diyebilirimki iyi kurs diye birşey yoktur iyi öğretmen vardır ve siz öğretmenden özel ders almak yerine kursa giderseniz daha fazla para ödersiniz.İngilizce derdim robbie adında bir yabancı hocadan özel ders alarak bitirdim.kendisine 05545326678 numaradan ulaşabilirsiniz.boşuna nasıl bir hocayla karşılaşacağınızı bilmeden kurslara 2 3 katı para ödemeyin.hocalar yabancı ama çoğu macera olsun diye geçinmek için öğretmenlik yapıorlar,kalitesizler işlerine hakim değiller okullarda
  • Şu kursları övenlerden biri de bu forumun adamı olsa.Reklam yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
    Askere gitmeden önce üniversitede hazırlık kursu bitirmiştim ingilizcem fena değildi askerde bayağı unutmuşum önceden aldığım kolay ingilizce kitaplarını bitirince bir kursa yazılacağım adam akıllı kurs yok.En sonunda uğraşmayıp halk eğitime yazılacağım.
  • ielts kursu ariyorum bn de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada bir çok ingilizce kursuna gittim . Forumda da bu konu hakkında epey mesaj yazdım. Sonuç olarak yine tam istenildiği gibi bir kurs yok. Kent english konuşma açısından iyi, yabancı hocaları iyi, ama bir seviye 96 saat e denk geliyo bu bir seviye için yetersiz ,sınıflar fazla karma liseli de var 35 yaşına biri de. kitapları biraz çocuk veya yeni ergen seviyeye uygun bir kitap o yüzden okuma , kelime , deyim , konuşma ve yazma kalıplarını öğrenmek çok zor bunları öğretmeye de 96 saatte zaman kalmıyor bence.İelts veya YDS gibi sınavları düşünüyorsanız hiç yeterli olmaz. Active english kitabı ve sistemleri iyi ama bir iki hoca dışında benim beğenebileceğim bir hoca yoku yetersiz gibi geldiler. Ayrıca 1-2 öğreten dışında ana dili ingilizce olan kimse yoktu. Zaten artık yabancılara Türkçe öğretmeye yoğunlaşmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.