Ben Infolan dil okullarına gidiyorum ve çok memnunum.öğrenme garantisi veriyorlar.eğer kendini yeterli hissetmezsen kurunu tekrarlama şansın var.bu şansı hiçbir kurs veremiyor.Bakırköy'de şubesi var gidip bilgi almalısın bence kesinlikle pişman olmazsın.
dil kurslarının fiyatına yada yabancı hocası oluşuna göre bakmak bence mantıksız..çünkü yıllar önce active english e gitmiştim ingilizce öğreten hoca diye anadili arnavutça olan az ingilizceden anlayan hocalar sonuçta hepsi..şu anki ingilizcemle onla başabaş her konuda yarışır geçerim vallaa:)anadili türkçe değil diye yabancı hoca diye yutturuyorlar işte..çin mallarınada şimdi ithal deniliyor aynen o hesap:)beginner, elementary, preintermediated olanlara Türk hoca bence daha mantıklı..artı dil öğrenme işi ne kadar çok para ödersen öde ödediğin nispetinde daha kolay değil..Tr de dil öğreneyim diyorsan en ekonomik dil kursuna katıl kendin gayret göster gayet te öğrenirsin..tabiki yurt dışında yaşadığın gibi asla olamaz.ama türkiyede dil kursuna gideceksen en ekonomik hatta bedava olan varsa ona git derim:)) çünkü bir dil öğrencisinin beginnerdan başalayıp kulak dolgunluğunun olması yurt dışında bile 4-5 ay alıyor.Yurt dışında dil kursu olursa kesinlikle türklerin olmadığı yada çok az olduğu (çünkü Türkün olmadığı yer yok arasanda bulamazsın...:)) biryerler seçip oraya dalıp ordada eğer yapabiliyosan bi kızla haşır neşir ol yada aile yanında kal muhakkak faydası olacaktır..bir pakistanlıyla muhabbet edersen sana soruyu şöyle sorar what happining there? ingiliz sorarsa are there any riot? yani bir cümlesinden bişey kaparsın bu riot neydi la falan dersin..yada yurt dışında gramere dikkat edip kulağını açık tutarsan hergün one la bu neydi la aha vallaa bunu anldaım derken zamanla mecbur bişeyler öğrenniyorsun ..gramerede dikkat edersen kendşini hertürlü idare edersin.. Türkiyede öğreneyim o kurs mu daha iyi bu kursmu daha iyi diye uğraşmak bence çok paralar ödemek yanlış birşey..cebindeki paradan rahatsızsan bas parayı öde..sonuca bak sonuç çalıştığın speaking writinge devam edip katıldığın gayret gösterdiğin kadar öğreniyorsun..yani olay insanın kendisinde bitiyor.. Tr de..Yurt dışındada aynı grameri olan bir adam zorlayarak hertürlü öğrenir ..ama ingiliz hatun yapamazsan oda bir yere kadar..
Dünyanın en iyi ve en büyük dil kursu Berlitz'dir. İngilizce kursu, Almanca kursu ve Toefl - Ielts kurslarını verir.
Ayrıca dünyanın 72 ülkesinde yer alır. Türkiye'nin de en eski dil kursudur, Atatürk tarafından tebrik belgesi almıştır.
Üstelik İstanbul'da olamayanlar içinde online dil eğitimleri de sunmaktadır.
IOS - Andriod ve Blackberry uygulamaları ile de rakipsizdir.
yazıdığım mesajlar siliniyor. Reklam verenlerini teşhir ettiğim için sanırım.
1. Mucha, Berlitz çalışanı, Ağaoğlu reklamındaki gibi milleti yönlendirmeye çalışıyorlar. Sanki kursiyer gibi konuya yazıyor.
2.Berlitz te öğretmen olmak için ingilizce konuşulan bir ülkede bir dönem bulunmuş olmanız kafidir. Her milletten olabilir. Karşınızda Mısırlı bir hoca bulabilirsiniz ama Amerikalı bulma şansınız çok çok az.
3.Berlitz sistemi ögretmen formasyonu vs hikaye havalimanında indiğinizin ertesi günü derste bulabilirsiniz.
4.Derslerin hepsine girdiniz aa ben ögrenemedim derseniz o sizin hatanızdır çünkü onların öğretmenleri iyidir.
Siz silin ben yine yazacam.
Sen neden sildirdiğini. Söyle önce
merhabalar infoLANG dil okullarını öneririm umarım sizin için faydası olur.
ben üniversite okumaya istanbula geldiğimde ingilizce sorunumu aşmam gerektiğini gördüm. ve derin bir araştırmadan sonra infolang dil okullarına yazılma kararı aldım. bu kararı almamadaki faktör de kesinlikle londradaki franchise şubesi ve verdiği meb onaylı sertifikaydı.
Arkadaşlar, güncel ingilizce kursu fiyatları için burayı tıklayıp detaylı bilgi alabilirsiniz ingilizce kursu fiyatları
Arkadaşlar, güncel ingilizce kursu fiyatları için burayı tıklayıp detaylı bilgi alabilirsiniz en iyi ingilizce kursu
Arkadaşlar, en iyi ingilizce kursu seçimi hakkında makaleleri incelemek için burayı tıklayabilirsiniz en iyi ingilizce kursu
Arkadaşlar normalde kur öğrenme+toefl hazırlık için kursa yazılcaktım.Şimdi karar değiştirip kendi kendime intermediate kuruna gelip kursa direkt toefl hazırlık için yazılcam.Bana intermediate kuruna gelmek için tavsiye edebileceğiniz kaynak kitap vs. varmı? Şu an daylight eğitim setinden çalışıyorum ama tek başına yeterli olmuyor.
Parasını vereyim kurs bilgileri beynime aktarsın diye bir şey yok.. bunlara kanıp paranızı ziyan etmeyin..
Olay tamamen sende bitiyor
tembellik yapmayacaksın
kurs dışında seyredeğin film, okuyacağın kitap hep ingilizce olacak
ingilizceyi öğrendikten sonra bıraktın mı gider bunu unutma
haberleri Türkçe sitelerden değil ingilizce olanlardan okuyacaksın
o cep telefonunda dilini ingilizceye çevir
aldığın dvd lerin dil seçeneğini ingilizceye ayarla, alt yazıda ingilizce olsun
British Time Bakırköy şubesinde 5 kurluk hakkımın 3 kurunu devretmek istiyorum.İngiltere'de 1 haftalık eğitim de kurların bitiminde hediye olacak.Yurt dışına yerleşeceğimden dolayı devam edemeyeceğim, kurs eğitim olarak birçoğundan iyi.Her seviyeden başlanıp 3 kur alınabilir, ben 2500 liraya almıştım, 1500 liraya devredeceğim.İlgilenen olursa mail yoluyla bana ulaşabilir. mltmaksu1907@hotmail.com
Arkadaşlar önümüzdeki 2-3 ayda teofl sınavına girecek olan varsa ben de voucher numarası var. 185 dolara satın almayın sınavı. bu numarayla girebilirsiniz. ben girmiycem sınava. devretmek istiyorum. bana haber verebilirsiniz.
arkadaslar su an deulcom ınternatıonal ankaraya gıdıyorum ve paketlerınden almıstım 4 kur 1600 lıra ıs nedenıyle sehır degısıklıgı yapmak durumundayım 1 kurunu tamamladım 3 kur hakkım daha var ama baska sehıre aktaramıyorum eger ankarada yasayıpta gıtmek ısteyen arkadaslar varsa bana ulassın 3 kur ıcın 900 lıra dusunuyorum normal bı sekılde kayıt olma durumunuzda bır kur 800 lıra bılgınıze, istedıgınız dıl ıng olmaz zorunda degıl ıspanyolca almanca seceneklerıde var sevıye testıp sınavına gore kurunuzdan baslamak uzere 3 kur hakkı devretmek ıstoryorum
gittiğim her iş görüşmesinde ingilizcemin yetersizliği karşıma engel olarak çıktı,kendi çabalarımla bir yere kadar gelebiliyorum.kursa gitmeden istediğim seviyeye gelemiyorum malesef.bir çok kursu araştırdım İnfoLang dil okullarında karar kıldım.oldukça başarılılar.meb onaylı sertifakları veriyorlar ve londrada bile franchise şubeleri var.kesinlikle tavsiye ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: FENOL06
dil kurslarının fiyatına yada yabancı hocası oluşuna göre bakmak bence mantıksız..çünkü yıllar önce active english e gitmiştim ingilizce öğreten hoca diye anadili arnavutça olan az ingilizceden anlayan hocalar sonuçta hepsi..şu anki ingilizcemle onla başabaş her konuda yarışır geçerim vallaa:)anadili türkçe değil diye yabancı hoca diye yutturuyorlar işte..çin mallarınada şimdi ithal deniliyor aynen o hesap:)beginner, elementary, preintermediated olanlara Türk hoca bence daha mantıklı..artı dil öğrenme işi ne kadar çok para ödersen öde ödediğin nispetinde daha kolay değil..Tr de dil öğreneyim diyorsan en ekonomik dil kursuna katıl kendin gayret göster gayet te öğrenirsin..tabiki yurt dışında yaşadığın gibi asla olamaz.ama türkiyede dil kursuna gideceksen en ekonomik hatta bedava olan varsa ona git derim:)) çünkü bir dil öğrencisinin beginnerdan başalayıp kulak dolgunluğunun olması yurt dışında bile 4-5 ay alıyor.Yurt dışında dil kursu olursa kesinlikle türklerin olmadığı yada çok az olduğu (çünkü Türkün olmadığı yer yok arasanda bulamazsın...:)) biryerler seçip oraya dalıp ordada eğer yapabiliyosan bi kızla haşır neşir ol yada aile yanında kal muhakkak faydası olacaktır..bir pakistanlıyla muhabbet edersen sana soruyu şöyle sorar what happining there? ingiliz sorarsa are there any riot? yani bir cümlesinden bişey kaparsın bu riot neydi la falan dersin..yada yurt dışında gramere dikkat edip kulağını açık tutarsan hergün one la bu neydi la aha vallaa bunu anldaım derken zamanla mecbur bişeyler öğrenniyorsun ..gramerede dikkat edersen kendşini hertürlü idare edersin.. Türkiyede öğreneyim o kurs mu daha iyi bu kursmu daha iyi diye uğraşmak bence çok paralar ödemek yanlış birşey..cebindeki paradan rahatsızsan bas parayı öde..sonuca bak sonuç çalıştığın speaking writinge devam edip katıldığın gayret gösterdiğin kadar öğreniyorsun..yani olay insanın kendisinde bitiyor.. Tr de..Yurt dışındada aynı grameri olan bir adam zorlayarak hertürlü öğrenir ..ama ingiliz hatun yapamazsan oda bir yere kadar..
Evet active english öyle bir yerdir kitabı, sistemi iyidir ama bir yabancı hoca diye çok yüksek ücreti vardır ama gidersiniz Taylandlı, Rus , İranlı çoğu yüksek lisans veya gezmeye gelen tiplerin ders verdiğini görürsünüz ve sınıflarda çok fazla Türkçe konuşulur ama anadili ingilizce olan bir öğretmenden yabancı dil öğrenilmeli Ankara'da bir iki yer var hala böyle eğitim yapan
Perfect English'e gitmeyin Ankara Selanik meşrutiyet şubesindeki Perfect English dil kursuna üds hazırlık için gittim.ingilizce bilmediğimi söylediğimde orta seviye ing. bilmem gerektiği söylendi. ön hazırlık kursuyla başlamam gerekiyormuş. başladıktan sonra 3 hafta içinde hafta sonları 12 tane tens ve modallar işlendi.Bu kursun bana uygun olmadığını düşünüp kaydımı sildirmek istedim.İngilizce bilmeyen biri için bu kadarlık bir süreçte bu konuların öğrenilemeyeceğini onlar da itiraf ettiler ve mağduriyetimi düzeltmek için bana sıfırdan ingilizceyi öğrenerek devam edeceğim başka bir program sundular.Özür dilesek herşeyi unutabilir misiniz dediler. Güvenim kalmadığı için ayrılmak istediğimi söyledim,kamera kayıtlarını istedim.Kurs idarecisi bahar hanım kayıtların silindiğini söyledi.mağdur olmama rağmen tazminat ödettiler.Maddi manevi zarara uğradım.Atatürk bulvarındaki şubenin kurucu üyesi asistanı RABİA hanıma gidip sıkıntımızı anlattık o bizzat kamera kayıtlarını alıp İstanbul kurucu üyelerine göndereceğini ifade ederek benden 1 gün mühlet istedi.1 gün sonra bahar hanım arayarak beni samimi arkadaşıma şikayet etmişsiniz diyerek adeta benimle dalga geçti.Rabia hanım ise 1 gün sonra aradığında istanbulu aradığını fakat selanik şubesinde bahar hanım yetkili olduğu için bir şey yapamadığını söyleyerek telefonu kapattı.Kamera kayıtları olsaydı benim haklılığım ortaya çıkacak ve bu tazminatı ödemeyecektim fakat olmadı.Şunu anladım ki Perfect English bir eğitimhane değil ticarethaneymiş.Benim yaptığım hatayı başka bir arkadaşım yapmasın
Ankara da NETACADEMY var, hakkında bilgisi olan var mı? callan method ile eğitim veriyorlarmış önerirmisiniz?
ingilizce kursları çok mesele olmaya başladı artık, çünkü ne yazık ki okulların verdiği eğitimler pek iç açıcı değil. fakat 3 kur fiyatına tek kur almak da pek akıl karı değil bence. bu konuda infolang dil okullarının çok güzel kampanyaları oluyor.
Merhaba,
Ben kendi adıma şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. Üds kursu olarak birkaç kurs denemişimdir ama Ankarada en beğendiğim yer Eskuda Akademi oldu. Bi iletişim kurup bilgi almanızda fayda var.
Umarım ihtiyacınıza cevap bulabilirsiniz. Kolay gelsin.