Şimdi Ara

en iyi interaktif sözlük hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
6
Favori
7.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

en iyi interaktif sözlük hangisi

(En Son Oy Tarihi: 20.5.2021)
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolffe

COGİTO NE LAN

cogito ergo sum düşünüyorum öyleyse varım sözünden alıntıdır sözlüğün mottosu da scribo ergo sunmdır yani yazıyorum öyleyse varım.sözlük olarak ise ihl sözlük ün kapanmasıyla bir grup yönetcinin yeniden kurduğu küfürün yasak olduğu sözlüktür.yazarlarının çoğu dindar muhafazakar kesimdendir ama ateistinden alevisine sünnisinden selefisine şiisine kadar her kesimden insan vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 24 Eylül 2015; 19:15:00 >
  • İtü en iyisiydi, ta ki instela olana kadar. İnstela olmadan birkaç hafta önce uçurulmuştum, instela olunca adım atmadım. Şuan iyi sözlük yok. Ekşi zaten yazar almıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksi

• sözlüklerin her birinin karakterleri var.bu karakterler sözlüklerin kuralları doğrultusunda şekilleniyor.herkesin bildiği gibi sözlüklerin ekseriyetinde hakaretin küfrün bini bir para.bu yüzden bana en makul gelen karaktere sahip olan sözlük cogito sözlük.küfür ve hakaret etmeden fikirlerin ifade edildiği medeni bir ortam çünkü orası.gece yahut gündüz, günün her saati aktif yazarlar var sözlükte.özetle tavsiye ediyorum katılın siz de
  • Aralarında "edep, seviye ve kalite" ye çok önem vermesiyle gözümde en iyi sözlük cogito sözlüktür. Ekşi'de dini değerlerle fazla dalga geçiliyor, yetmiyor hakarat dahi ediliyor. Bu durum gerçekten çok can sıkıcı. Uludağ sözlük desen olmuş ergen yuvası. "Sözlük yazarların elleri", "sözlük yazarlarının ayakları", sözlük kızları ve erkekleri hakkında açılan nice nobel ödüllü başlıklar ise baş döndürücü boyutta. Ayrıca nitelikli tanım çölde bir vaha gibi. İnstela ise nispeten daha iyi bir yer. Eksi'nin ilk yıllarındaki elit, biraz da bilgilendirici sözlük. Ancak, yeni formatı ve görünümüyle artık kendisine bir sözlük denilebilir mi o ayrı bir tartışma konusu.

• Anket sonucuna ve cogito hakkında yazılanlara inanmayın.Misyonerlik yapıp sözlüklerine adam çekmeye çalışıyorlar.Hala sözlükte entry girince yankı yapıyormuş boşluktan dolayı ben öyle duydum!!!

Bu arada ek$i varken diğerlerinin yanına yaklaşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 24 Eylül 2015; 19:16:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Anket sonucuna ve cogito hakkında yazılanlara inanmayın.Misyonerlik yapıp sözlüklerine adam çekmeye çalışıyorlar.Hala sözlükte entry girince yankı yapıyormuş boşluktan dolayı ben öyle duydum!!!

neden cogito sözlük te dindar insanların yazabilmesi misyonerlik mi oluyor illa ekşi gibi dine hakaret mi edilmesi lazım isteyen ekşiye isteyen cogitoya oy verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Anket sonucuna ve cogito hakkında yazılanlara inanmayın.Misyonerlik yapıp sözlüklerine adam çekmeye çalışıyorlar.Hala sözlükte entry girince yankı yapıyormuş boşluktan dolayı ben öyle duydum!!!

neden cogito sözlük te dindar insanların yazabilmesi misyonerlik mi oluyor illa ekşi gibi dine hakaret mi edilmesi lazım isteyen ekşiye isteyen cogitoya oy verir.

http://cogitosozluk.net/?c=donanımhaber+sözlük+anketi

açtıkları şu başlıktan ötürü "misyonerlik" benzetmesi yaptım.hem ekşide tüm görüşlere yer var.bazı kesimler daha baskın olabilir orası ayrı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İnci Sözlük, Türk mizahının kilometre taşıdır.
    Ama Ekşi diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi alma, fikir edinme üye sayısının fazlalılığı dolayısıyla ekşi diğer sözlüklerin çok fazla önündedir. ama hakaret saygısızlık ırkçılık gırla. uludağ da ekşinin inciyle harmanlanmış versiyonu. ki bence en iticisi. hepsinde üyeliğim var ama aktif olarak cogitoyu kullanıyorum. bunun en öncelikli nedeni saygı. taşkınlık yapmadığınız zaman her görüşe saygı vardır. konuyu açan arkadaş sözlükte karşı görüşlere yer verilmiyor denmiş ama buna katılmıyorum. genelde sağ kesim olduğu doğrudur. fakat sözlükte her düşünceden insan var, entrylere biraz göz atınca anlaşılır bir durum zaten. buraya misyonerlik yapmaya gelmedim. herkes istediği sözlükte takılabilir, biraz beklentiyle alakalı.
  • ekşi sözlüğün hepsinin ateist olduğunu sanmam.bir takım ateistlerin kendi çapında misyoner faaliyetlerde bulunduğu doğrudur ama şu başlığa bakarsanız içlerinde müslümanlarda var
    https://eksisozluk.com/kuranin-insan-yapisi-oldugunun-delilleri--2296348 ayrıyetten cogito sözlükte çok muhafazakar bir yer değil ihl sözlükken daha iyi daha dolu bir yerdi şimdi yazarları yavaş yavaş dağıldı.böyle mi muhafazakar sözlükhttp://www.cogitosozluk.net/?c=ateizm yada böyle mihttp://www.cogitosozluk.net/?c=celaleddin+rumi+ye+mevlana+demek gitgide ekşiye benzemeye başladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIDarkCryII -- 24 Eylül 2015; 20:27:49 >

• quote:

quote:

quote:

http://cogitosozluk.net/?c=donanımhaber+sözlük+anketi

açtıkları şu başlıktan ötürü "misyonerlik" benzetmesi yaptım.hem ekşide tüm görüşlere yer var.bazı kesimler daha baskın olabilir orası ayrı.

ekşidede açılmış.
    https://eksisozluk.com/donanimhaberdeki-en-iyi-sozluk-anketi--4605245

• Bence en iyisi ekşi ama ekşide de çok görüşü kötü olan insanlar var.

• 1)kötü sözlük
    2)meta sözlük
    3)cogito sözlük
    4)youreads.com
    5)instela

diğerleri çöp.
  • inci,ekşi ve uludağ çöp sayılır. düzgün ortam yok.

• ekşi sözlük. Troller de çok ama yazarların kalitesi kendini belli ediyor. Bilgi zenginliği ve tartışma kalitesi olsun ekşi'nin yeri ayrıdır.
  • ekşi farkı taktı sanırım biri başlık açtı orda.
  • Ekşide sagcilari barindirmiyorlarmis. Yukarids deginmisler. Niremle gülem anlamadım. Vallahi gayet de bariniyorlar yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutlik48

ekşi sözlük
    eksileri
    cogitonun tam tersi bunlarda sağ kesimi sözlüğe almıyor.ve sanki insanlar ıslamdan soğutmak için bilebile çalışan masonik bir kadro tarafından yönetilmesi.

den sonrasını okumadım, oraya kadar okuyan kafamı şey ediyim

https://eksisozluk.com/yeni-kutsal-kitap-yazacaklara-tavsiyeler--4916386

çoğu ateist neredeyse yüzde 70 i öyle ateist olamaları son derece normal bişey ama bir dini böyle aşağılamaları yanlış eleştiri tamam ama hakaret yanlış.

ekşide 2 senedir yazarım özellikle ateist olanları kendileri çok zeki zannediyorlar, herkesi anonim bir nikin arkasından aşağıyorlar. kendi gibi düşünmeyenlere saygıları yok. geneli kendini toplumdan soyutlamış tipleri barındıyor.

ekşide artık kalite yok eski yazılanlarla şimdiki yazılanlar arasında bariz uçurum var. 2005-2009 arası her gün ziyaret ettiğim bir site iken şimdi girmiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smsks11 -- 24 Eylül 2015; 21:40:35 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.