Şimdi Ara

en iyi interaktif sözlük hangisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
6
Favori
7.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

en iyi interaktif sözlük hangisi

(En Son Oy Tarihi: 20.5.2021)
Giriş
  • Ekşi her anlamda hepsinden daha iyi. Bi kere üye sayısı ve girilen entry olarak çok üstün. Bazı görüşler daha fazla da olsa her türlü düşünceye sahip insan mevcut ve her şeyden öte gerçekten sözlük gibi kullanıcaksanız ekşi sözlük tdk dan bile daha iyi denilebilir. Yine izlediğiniz ve izleyeceğiniz film veya dizi hakkında bir sürü yorum mevcut. Bilimsel konularda o konuyu cidden bilen üyelerin yazdığı entryler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

ekşi farkı taktı sanırım biri başlık açtı orda.

Başlığa gerek yok Ekşi bilgi,tanım,kültür,çeşitlilik diğer sözlüklere her şeyde farkı takar.

İnci : Küfürbaz ergen mekanı
    Cogito = Akp (http://cogitosozluk.net/?c=fethullah+g%C3%BClen )
    Instela ve Uludağ ise tanım ve çeşitlilikten sınıfta kalıyor.
  • ben inci sözlüğü tanıyorsam bu anketi patlatır. binlerce kişi oylar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içerik bakımından tabii ki ekşisözlük ilk açıldığı zamanlardaki formatı sayesinde birinci sırada denilebilir, hala birçok yerde bulunmayan bilgiler orada bulunabiliyor.
    ama mevcut muhabbetler ve seviye sebebiyle önce interneti dibine kadar araştırıp eğer hiç bir yerde bilgi yoksa ancak o zaman ekşiye bakıyorum.
    cogitoyu ekşi ile kıyaslacak olursak içerik o kadar geniş değil tabii ki, ancak seviyenin çok daha yukarıda olduğu da aşikar.
    küfür ya da herhangi bir görüş ya da inanışa hakaret yok, birbirine çok daha anlayışlı bir ortam var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutlik48

ekşi sözlük
    eksileri
    cogitonun tam tersi bunlarda sağ kesimi sözlüğe almıyor.ve sanki insanlar ıslamdan soğutmak için bilebile çalışan masonik bir kadro tarafından yönetilmesi.

den sonrasını okumadım, oraya kadar okuyan kafamı şey ediyim

https://eksisozluk.com/yeni-kutsal-kitap-yazacaklara-tavsiyeler--4916386

çoğu ateist neredeyse yüzde 70 i öyle ateist olamaları son derece normal bişey ama bir dini böyle aşağılamaları yanlış eleştiri tamam ama hakaret yanlış.

Bu başlıkta hakaret yok. İnsanlar inanmadıkları dinlerle dalga geçiyorlar sadece. Sadece İslamla değil, hepsiyle. Hakaret olmadığı sürece insanların neyle dalga geçtiği kimseyi ilgilendirmez. Ben nasıl bazı Atatürk düşmanlarının Atatürk ile dalga geçmesini umursamıyorsam(çünkü ne düşündüklerinin zerre önemi yok benim için), kimse dinle dalga geçilmesini umursamamalı. Sonuçta Allah varsa cezasını verir, size düşmez.

• Sözlükte küfür olması daha iyi, bi senden nefret ediyorum demek var bi de sövmek var.Küfürler dilimiz yetersiz kaldığında kullanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven

quote:

ekşi farkı taktı sanırım biri başlık açtı orda.

Başlığa gerek yok Ekşi bilgi,tanım,kültür,çeşitlilik diğer sözlüklere her şeyde farkı takar.

İnci : Küfürbaz ergen mekanı
    Cogito = Akp (http://cogitosozluk.net/?c=fethullah+g%C3%BClen )
    Instela ve Uludağ ise tanım ve çeşitlilikten sınıfta kalıyor.

http://cogitosozluk.net/?c=recep+tayyip+erdo%C4%9Fan

bu başlığın son sayfasına baktım akp den çok mhpli var kanımca sonuçta muhafazakar bir yer ama akpli bir sözlük olsaydı bu kaadr eleştirmezlerdi.

• Oyumu cogito sozluk lehine kullandim. Neden mi? En onemli nedeni sozluk de kaliteli insanlarin olmasidir. Kufur ve hakaretten uzak, eksi sozluge bakarsaniz ne demek istedigim cok acik sekilde gorulur. Insanlarin birbirlerine hakaret ettigi, kendi gorusunde olmayan insanlarin asagilandigi ve teroristlerin propaganda ve dezenformasyan yapabildigi bir sozluk nasil olurda 1.inci sirayi almis hayret ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurte -- 26 Eylül 2015; 0:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutlik48

ekşi sözlük
    eksileri
    cogitonun tam tersi bunlarda sağ kesimi sözlüğe almıyor.ve sanki insanlar ıslamdan soğutmak için bilebile çalışan masonik bir kadro tarafından yönetilmesi.

den sonrasını okumadım, oraya kadar okuyan kafamı şey ediyim

https://eksisozluk.com/yeni-kutsal-kitap-yazacaklara-tavsiyeler--4916386

çoğu ateist neredeyse yüzde 70 i öyle ateist olamaları son derece normal bişey ama bir dini böyle aşağılamaları yanlış eleştiri tamam ama hakaret yanlış.

Bu başlıkta hakaret yok. İnsanlar inanmadıkları dinlerle dalga geçiyorlar sadece. Sadece İslamla değil, hepsiyle. Hakaret olmadığı sürece insanların neyle dalga geçtiği kimseyi ilgilendirmez. Ben nasıl bazı Atatürk düşmanlarının Atatürk ile dalga geçmesini umursamıyorsam(çünkü ne düşündüklerinin zerre önemi yok benim için), kimse dinle dalga geçilmesini umursamamalı. Sonuçta Allah varsa cezasını verir, size düşmez.

ne yazarsanız yazın yüzlerce yıl sonra bile size inanacak sürüyle şebek olacağını unutmayın. çok kasmanıza gerek yok.

yazmış biri müslümanlara ve hristiyanlara direk maymun demiş bu hakaret değil mi 29 sayfa yazı yazılmış islamla dalga geçilmiş sadece 5 tane müslüman yazar var ve cevap vermişler o 5 müslümanı da yakında sözlükten atarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 24 Eylül 2015; 22:25:14 >

• Ekşi sözlük yazar nerdeyse almıyor.2 sene önce çok daha iyiydi.En sevdiğim yönü cahil insanların azınlıkta olmasıydı.Bu sene pkk li yuvası oldu iyice o yüzden girmeyi bırakıp bu forum da dolanmaya başladım.Burda her türlü insan var ama en azından pkkli yok.Ve seviye çok altlara düşmüyor. Cogito da ekşi nin akpli versiyonu gibi bir şey.Fazla samimiyetiz gibi.İnstela iyi ama çok fazla yararlı bilgi yok.Uludağ inci olma yorun da ilerliyor. İnci ise ne kadar yöntemlerini beğenmesem de eğlenceli arada bir gülmek için girip çıkmalık.

• 2 şey oluncaya kadar ekşi sözlüktü

1. Çay reklamıyla bütün incici ergenler gelene kadar

2. Vatan hainliği sponsorluğunda toplum mühendislerinin algı operasyonları.

Bu ikisi haricinde çok sağlam yazarlar var marjinallik yapma çabasına ateizm ve aykırılık ironilerini es geçiyorum çünkü artık onlarda sıradan oldu b.ku çıktı çünkü

Herneyse ekşi diyorum 99 dan beri sadece okurum hiç üyelik açma gayetim olmadı çünkü ekşide yazarlık yapmıyarak marjinal oluyorum
  • ekşi değildir o ekşi olsa duramazsın
  • ekşi bilgi donanım açısından çok açık fark atar

• Gece sözlük benim için 1 numara . kesinlikle sıralamaya eklenmesi gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misha Collins

Gece sözlük benim için 1 numara . kesinlikle sıralamaya eklenmesi gerekiyor

gece sözlüğü ekle demişsiniz eklendi ama artı ve eksilerini forumda belirtirseniz daha iyi olur çünkü ilk defa gördüm ve realist beyin aylık tanım sıralamasında çıkmıyordu.
  • uludağ>inci>ekşi
  • niye inci ile cogito hep aynı sayıda gidiyo lan inci yine dalgasını geçiyor heralde yoksa çoktan ekşi mekşi de bırakmazlardı.
  • cogito tabiki.

cogito neresi lan
  • Uludağ Sözlük tabii ki. Hem içerik olarak eğlenceli hem de dost canlısı yazarları var. Oyumu da Uludağdan yana kullandım. 13 küsur yıllık internet kullanıcılığı geçmişim var, üye olduğum ilk ve tek sözlük sitesi Uludağdır.
  • arkadaşlar bu başlığı donanım haber yazarları için açtım ama ne yazık ki ekşi ve cogito denilen 2 sözlük kendi sözlüklerinde başlık açarak buraya oy toplamışlardır.

https://eksisozluk.com/donanimhaber-en-iyi-interaktif-sozluk-anketi--4920592?a=popular&p=2
    http://www.cogitosozluk.net/?c=donan%C4%B1mhaber+s%C3%B6zl%C3%BCk+anketi

meta sözlük ve youreads gibi kaliteli sözlükler bu yüzden geride kalmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 25 Eylül 2015; 0:04:02 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.