Şimdi Ara

en iyi internet security

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • w8 notebookum var hangi antivirüs yada internet security tavsiye edersiniz

• En iyi internet security Linux işletim sistemleridir. Hem bedavadır hem de PC hızdan uçar.

Pardus 2013 veya Linux Mint 17 öneririm.
  • hocam windows 8 işletim sistemim var hangi antivirüs veya int security önerirsiniz diyom sen diyon linux ??? !!
  • Bence Kaspersky Internet Security 2014 şuan en kaliteli programlardan biri.Bende şuan sorunsuz olarak kullanıyorum.Alternatif olarak Norton Internet Security ve beğendiğim bir yazılım olan Emsisoft Internet Security kullanabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilamrıdnab08

hocam windows 8 işletim sistemim var hangi antivirüs veya int security önerirsiniz diyom sen diyon linux ??? !!

Güvenlik ve koruma olarak hiçbir antivirüs linux çekirdekli bir işletim sisteminde bulunan doğal savunma sistemiyle kıyaslanamaz.Linuxa virüs bulaşma ve zarar verme riski çok düşüktür.Linux ve virüsler ile ilgili googlede yeterli bilgi ve kaynak var.Buraya tekrar tekrar yazmanın bir anlamı yok.Bunun dışında yinede windows için istiyorsan son zamanlarda "BitDefender" için olumlu şeyler duydum.Bir bakın derim.
  • Bu arada Bitdefender Antivirus Plus 2015 çıkmış. Dikkatinize..
  • Mcafee ye bi bak derim. En iyisi olduğu soyleniyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç makinede de kullandığım Norton İnternet Security kullanıyorum. Çok başarılı vede internetten dosya tanımlama olayı çok sağlam. Son zamanlar da kullanıcı denetimli dosya güvenme ssitemini de düzeltmişe benziyor ki bazı güvenilen programlar uygulamalar şuanda zararlı olarak gözüküyor. Tabi programı kurarsanız ayarlardan internet erişimini Ekonomi olarak seçmeyi unutmayın. Baya hızlanır internetiniz.
    (En iyisi Kaspersky fakat sağlam donanım lazım. Bazen ağlatıyor bilgisayarı.)
  • birader yaş kaç senin ben w8 işletim kullanıyom sen yine linux diye saçmalıyon ben linux kullanmıyom linux işletim sistemi ben en iyi antivirüs onu soruyom sen ne diyon ya bu arada mcafe herşeyi karantinaya alıyo onun dışında çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilamrıdnab08

birader yaş kaç senin ben w8 işletim kullanıyom sen yine linux diye saçmalıyon ben linux kullanmıyom linux işletim sistemi ben en iyi antivirüs onu soruyom sen ne diyon ya bu arada mcafe herşeyi karantinaya alıyo onun dışında çok iyi

Linux ve virüsler hakkında üstteki arkadaşın anlatmak istediğini açtım biraz.Onun dışında windows içinde öneri yaptım okuman yok mu?Ve en iyi antivirüs diye birşey yoktur.En iyisi olsaydı alternatif yazılım olmazdı hepsinin birbirinden üstün yanları var.Kasperskyın bile kaçırdığı bir virüsü en kıytırık ismini bile daha önce duymadığın antivirüs yakalayabiliyor.Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.

Bu arada yaşımıda sormuşsun, yaşım 20 (Benden yaşça büyük ya da küçük olmanda benden üstün olduğunu göstermez.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.