Şimdi Ara

en iyi işlemci (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyisi intel. düşünsenize kendi işlemcimizi yaptığımızı şöyle 3.6 ghz falan. dünyada ilk 10 a gireriz valla.
    hem üzülmeyin ben size tahtadan yaparım adı da dantel olur.

• 4 çekirdekli işlemcilerin devri başlayana dek intel.....
  • oyun için bence amd tasarım vb. için intel çünkü oyun oynarken amd kolay ısınmıyo
  • şu an için eğer coero2 alacaksan intel ama farklı bir tercih yapacaksan amd en iyi terecih olur
  • Hele bi şu core2duo otursun, şu anakartlar bi çoğalsın, intelin sorunlarıyla iyice bi uğraşalım [6 yıldır intel kullanıyorum] güzel güzel patchler bi çıksın sonra bide yeni mal diye pazarın kaymağını bi toplasın bakalım intel, ondan sonra yeni bi karşılaştırma yaparız...

Ama şunu eklemek gerek ki; testlerde [intelin yaptığı testlerde ve sakın ama sakın bunlar tarafsız testler demeyin] intel amd yi eziyo,

Gerçi bende intelin yerinde olsam, para var ekip var, reklam piyasasını bende kontrolüm altına alırdım, yani kızmıyorum intele

Neyse, herşey olması gerektiği gibi gidiyo, 6 yıllık bi intel kullanıcısı olarak kendimizi pek fazla kaptırmayalım, yani kendi iyiliğimiz için diyorum ben isteyen istedini diyebilir bana ama dost acı söyler.

En iyi işlemci = en iyi fiyat/performans oranını veren ve en sorunsuz işlemcidir.
    En kötü CPU tüketicisi = Ben intelciyim abi, ne verirse alırım ben, yada ben AMD ciyim abi ne verirse alırım ben.

Kolay gelsin...

• Şu anda intel conroe lerden iyisi yok.tabi şu anda..
  • İntel in coni sini amd ye borçluyuz. Uzun zamandır böyle performansı ikiye katlayıp fiyatları 3/1 oranında düşüren işlemci çıkarmamıştı intel.
    Diğer taraftan Thiefman arkadaşıma katılmamak elde değil. Sizin yere göğe sığdıramadığınız coni işlemcileriniz israilde üretiliyor olabilir.
  • Conroe,Pentium D ve sayısız kahraman adına üç defa...
    INTEL!
    INTEL!
    INTEL!
  • AMD 3500 venıce
    en iyisi budur abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

AMD 3500 venıce
    en iyisi budur abi

+1
  • intel
  • kaç senedir AMD önde. intel çıkardı bir conroe aldı gitti ama AMD'nin dönüşü uzak degildir yakında cıkarır bir seri görersiniz intelin conroyunu! ayrıca belirteyim ki intel de AMD'nin yolundan gidip conroyu cıkardı 3.0 ghz'den oteye gecemeyecegini anladı ve AMD'nin yoluna geldi simdi sıra AMD'de kendi yolunda daha iyisini cıkaracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 6 Ağustos 2006; 11:59:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thiefman

quote:

Orjinalden alıntı: skip2mylou

kalplerde amd de beyinde intel

Maalesef şimdilik böle.
    Sırf performans açısından bakarsak intel ama, İntel marka işlemci alırken İsrailde fabrika kurduğunu da göz önüne alsak iyi olur diye düşünüyorum.

bunun yanında amd montaj fabrikasının malezyada oldğunu da hesaba katalım...
  • benım hala gonlum amd de ve onu k ullanmaya dewam eedıcem
  • amd 65nm çıkarana kadar intel
  • 1.000.000 luk intel ordusuna karşı 1.000 amd ordusu yeter
  • İntel Conroe X6900
  • tabiki ilerde çıkacak olan amd 65nm
  • quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

quote:

Orjinalden alıntı: Thiefman

quote:

Orjinalden alıntı: skip2mylou

kalplerde amd de beyinde intel

Maalesef şimdilik böle.
    Sırf performans açısından bakarsak intel ama, İntel marka işlemci alırken İsrailde fabrika kurduğunu da göz önüne alsak iyi olur diye düşünüyorum.

bunun yanında amd montaj fabrikasının malezyada oldğunu da hesaba katalım...

Amd nin aciliminin American Micro Devices oldugunu, yonetim binasinin saettle de oldugunu, intelin israilde fabrikasi degil, Ar-Ge calismalarini yaptigi ekibinin oldugunu, savas sirasinda siginaklarda calistiklarini, sadece bir islemci almakla o markanin taraftari olunmamasi gerektigini, en iyi islemcinin en yuksek performans islemcisi olabildigi gibi fiyat/performansi en yuksek islemci de olabilecegini siddetle hatirlatirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.