Bildirim
en iyi işlemci
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Oh be bende kaç zamandır biri böyle bir başlık açsada kavga etsek diyodum.Gerçi ortada kavga edecek amd li görmem zor gibi ama yine de bir kaç tane takılabilir oltaya
İnTEl FoREvER
quote:
Orjinalden alıntı: dark_Trainers
sizce amd mi yoksa intel mi işlemci olarak daha iyi
-
en iyi işlemci beyinim gerisini tanımam -
maalesef şu an itibariyle intel görünüyor -
kalplerde amd de beyinde intel -
kALbin düşünme gibi bir fonksiyonu olmadığı için dolayısıyla intel
quote:
Orjinalden alıntı: skip2mylou
kalplerde amd de beyinde intel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwish-Nemo -- 4 Ağustos 2006; 20:42:25 > -
İntel şu an en iyi işlemcileri piyasaya sürdü ve malesef AMD den henüz bir cevap yok. Hadi be yaw çıkar bi işlemci bırak benim alacağım conroe eskisin yeterki rekabet olsun şimdi AMD batarsa tek rakip iranın işlemcisi oluyor ve intelin işi daha uzamadan kökünden halledeceği gibi bir his var. Amaaaan neyse AMD atiyi alsı bakalım bişeyler olacak heralde -
INTELLLL!!!...
ohhh bee hayır amd daha iyi diyen amd ciler ses soluk çıkartmıyor ohhh!..
ama keşke türklerde işlemci yapsada EN IYI IŞLEMCİ BİZİM İŞLEMCİMİZ DESEKK -
amd nin indirime gitmesinden belli. en iyisi INTEL
daima... (kurtulduk şu amdcilerden oh be) -
yoo amd ciler burda..forza amd, yasasın amd, amd rulez
-
Bu forumda bu soru sorulurmu yaw arkadaşım..
Artık 3 gun boyunca her refresh butonuna bastıgımda "üst konu" gibi durur tepede -
iranın ürettiği işlemciii
ne amd si ne inteli
ben kendim yapacağım yakında -
quote:
Orjinalden alıntı: omarr35
iranın ürettiği işlemciii
ne amd si ne inteli
ben kendim yapacağım yakında
Kolay gelsin... -
intel ezer ... -
şu an intel ama ileride ne olur bilemicem conroe çıkmadan öncede amd diyorduk ben kimin işlemcisi iyiyse onu alırım yok amd ciyim yada intelciyim diye kötü işlemci alarak kazıklanmaya merakım yok -
quote:
Orjinalden alıntı: skip2mylou
kalplerde amd de beyinde intel
Maalesef şimdilik böle.
Sırf performans açısından bakarsak intel ama, İntel marka işlemci alırken İsrailde fabrika kurduğunu da göz önüne alsak iyi olur diye düşünüyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: aXy - uGr
INTELLLL!!!...
ohhh bee hayır amd daha iyi diyen amd ciler ses soluk çıkartmıyor ohhh!..
ama keşke türklerde işlemci yapsada EN IYI IŞLEMCİ BİZİM İŞLEMCİMİZ DESEKK
Biz işlemci çıkarsak en yavaş çalışan bizim işlemci olurBizim çıkaracağımız işlemciye XP kurulmaz
-
İNTEL TABİ İMZAMDA DA BELLİ OLDUGU GİBİ . AMA NEDENSE PC KURANLAR HEP AMD BEN Bİ PC KURCAM YAKINDA SÖLE SİZDEN DE ÖNERİ ALACAGIM -
ewt. sıkı durun arkadaşlar..yeni bir geyik muhabbetine hoşgeldiniz..please,mod friends.would you lıke to take thıs topic to gereksız bolum.. -
Türkler işlemci çıkarsa yine bazı türkler? aynı bi zamanlar aselsanın çıkardığı cep telefonuna yaptıkları gibi bu türk malı alınmaz kötü filan deyü karalarlar. tabiki bizimkiler işini doğru düzgün yapıyomu oda ayrı konu. başkası sormadan ben soruyum "yav arkadaşım memleketi sen mi kurtaracan" . zenginin malı züğürdün çenesini yorar. bizde en iyisi şimdilik intel diyecez galiba....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatik -- 5 Ağustos 2006; 11:37:20 >
Benzer içerikler
- ryzen ne demek
- işlemci cache nedir
- intel speed shift technology nedir
- tray işlemci nedir
- pbo enhancement nedir
- amd yeni işlemciler ne zaman çıkacak
- mediatek dimensity 9300+
- exynos 2400
- amd threadripper
- helio g100
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X