Şimdi Ara

en iyi işlemci (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en iyi işlemci cpu nun yerine 35 lik raki saplanmis olanidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!

quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

quote:

Orjinalden alıntı: Thiefman

quote:

Orjinalden alıntı: skip2mylou

kalplerde amd de beyinde intel

Maalesef şimdilik böle.
    Sırf performans açısından bakarsak intel ama, İntel marka işlemci alırken İsrailde fabrika kurduğunu da göz önüne alsak iyi olur diye düşünüyorum.

bunun yanında amd montaj fabrikasının malezyada oldğunu da hesaba katalım...

Amd nin aciliminin American Micro Devices oldugunu, yonetim binasinin saettle de oldugunu, intelin israilde fabrikasi degil, Ar-Ge calismalarini yaptigi ekibinin oldugunu, savas sirasinda siginaklarda calistiklarini, sadece bir islemci almakla o markanin taraftari olunmamasi gerektigini, en iyi islemcinin en yuksek performans islemcisi olabildigi gibi fiyat/performansi en yuksek islemci de olabilecegini siddetle hatirlatirim.

ben amd nin advanced micro devices olduğunu hatırlıyorum ama yanlışsam söyleyin

• Doğrusu Advanced Micro devices
  • en büyük intel başka büyük yok
  • "Kötü işlemci yoktur,
    Az votka vardır..."

Konfüçyüs,MÖ üçyüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxy10 -- 6 Ağustos 2006; 23:44:17 >
  • Bu ay ki çip dergisine bir bakın isteseniz intelin core işlemcisini en düşüğü amd nin 1000 usd lik işlemcisine overlock ile kafa tutuğunda bahsediliyordu hatta konu sitesinde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iudex -- 6 Ağustos 2006; 23:35:54 >
  • Kazıkçı intel, son kullanıcıya cpu lardan geçiremiyeceğini anlayınca, chipsetlerini fahiş fiyatlara satışa çıkardığı için, conroe'nun anakartları KALIN FİYATLARA satılmak zorunda kalınıyor.

intel, tüketiciyi conroe ların anakartlarındaki fahiş fiyatlı intel chipsetlerle vuruyor...

Çok küçük bir azınlık, yüksek megahertzlerde kullanabildiğini sanmak için intele dönüyor..

Şu anda fiyat/performans mantığıyla düşünen hemen hemen herkes, elindek p3, P4 leri, p4D'leri satıyor çok ekonomik fiyatlarla çok kaliteli 64 Bit AMD sistemler topluyor..

intel çok iyi biliyor ki, Microsoft Vista çıkınca herkes conroe'ları çöpe atacak..

Şimdi intel ne vurduysa kar... Amd'yi terkeden maceracı fareler, yakında kös kös AMD'ye yeniden dönecekler..

Aradaki tek fark, bu geçen sürede, tüketici üzerindeki SEMİRGEN İNTEL'i daha da semirtmiş olacaklar...

Kralı izle Kralı..

Kral=AMD

Pek yakında 65nm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAEDALUS -- 7 Ağustos 2006; 0:09:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim171

Oh be bende kaç zamandır biri böyle bir başlık açsada kavga etsek diyodum.Gerçi ortada kavga edecek amd li görmem zor gibi ama yine de bir kaç tane takılabilir oltaya

İnTEl FoREvER

[

+1

• core 2 alternatifsiz
  • 2-3 aydır donanımda ne bitti ne geldi ne gitti takip edemiyorum. Bu akşam biraz vakitim wardı forumu dolaşayım dedim baktım ki intelin yeni nesil işlemcisi ortalığı kasıp kawuruyor. 1-2 aya kadar sistemi değiştirmeyi düşünüyorum bakalım AMD bişiler cıkartmazsa intel alıcam sanırım. Onunda anakartları oldukca tuzluymuş. Gerçi benim işlemciyle işim olmuyor pek oyun ağırlıklı oldugu için önce ekran kartı Heralde ben işlemci alırsam yine AMD den şaşmicam. Gönülden bağlıyım ben Ya şaka bi yana hangisi ucuz we performanslıysa onu alırım. Bir süre daha forumu incelemeye dewam. Test sonucları falan. Merak ettim bu Conroe yi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DAEDALUS

Kazıkçı intel, son kullanıcıya cpu lardan geçiremiyeceğini anlayınca, chipsetlerini fahiş fiyatlara satışa çıkardığı için, conroe'nun anakartları KALIN FİYATLARA satılmak zorunda kalınıyor.

intel, tüketiciyi conroe ların anakartlarındaki fahiş fiyatlı intel chipsetlerle vuruyor...

Çok küçük bir azınlık, yüksek megahertzlerde kullanabildiğini sanmak için intele dönüyor..

Şu anda fiyat/performans mantığıyla düşünen hemen hemen herkes, elindek p3, P4 leri, p4D'leri satıyor çok ekonomik fiyatlarla çok kaliteli 64 Bit AMD sistemler topluyor..

intel çok iyi biliyor ki, Microsoft Vista çıkınca herkes conroe'ları çöpe atacak..

Şimdi intel ne vurduysa kar... Amd'yi terkeden maceracı fareler, yakında kös kös AMD'ye yeniden dönecekler..

Aradaki tek fark, bu geçen sürede, tüketici üzerindeki SEMİRGEN İNTEL'i daha da semirtmiş olacaklar...

Kralı izle Kralı..

Kral=AMD

Pek yakında 65nm

bence intelin şu an pahalı olması normal. çünkü core 2 işlemci sadece intelde var. bu alanda rekabet edecek firma yok. ama amd yeni girişimlerde bulunursa rekabet kızışır ve fiyatlarda gerileme olabilir diye düşünüyorum. amd aynı teknolojiyi yada 65nm yi üretmeye başlarsa ilk indirim amd den gelir. sonra da performans ustası intel yapar. zaman içinde indirimler birbirini izleyecektir diye düşünüyorum.

• Bence intel core 2 islemcileri hicde pahali degiller. Zamaninda 200$ a amd3000+ venice aliyorduk, simdi 200$ a 3000 venice den kat kat daha ustun performansli islemci alabiliyoruz. Su anki fiyat ve performansina bakinca intelin gercekten cok ucuz oldugunu goruyoruz. Amd iyi bir islemci yapinca fiyatlarini goruyorduk. Opteron 165 ve 170 kac dolardi hatirlayin. Hic yoktan intel performansli islemci yapiyor ama fiyati normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: skip2mylou

yoo amd ciler burda..forza amd, yasasın amd, amd rulez

aynen
  • polemik bu resmen her iki işlemcinin de birbirine benzer ve farklı özellikleri var örn. intel çift çekirdekili işlemcilere daha önce geçti.
    AMD ise 64 bit teknolojisini daha önce sundu diyebiliriz ayrıca AMD intele göre +10 derece daha dayanabiliyor
    intel core2duo lar canavar AMD de yaj-kında K8L kod işlemcisini piyasaya sunacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: DAEDALUS

Kazıkçı intel, son kullanıcıya cpu lardan geçiremiyeceğini anlayınca, chipsetlerini fahiş fiyatlara satışa çıkardığı için, conroe'nun anakartları KALIN FİYATLARA satılmak zorunda kalınıyor.

Kralı izle Kralı..

Kral=AMD

Pek yakında 65nm

+111111111
    BENCE DE ARKADAŞ SON DERECE HAKLI... ÖNCELERİ AMD YE KARŞI OLMAKLA BİRLİKTE ARTIK GÖRÜYORUM Kİ AMD İŞİN HAKKINI VERİYOR. ÖNCEDEN AMD NİN GÜNÜ KURTARMAYA YÖNELİK İŞLEMCİLER ÜRETTİĞİNİ SANARDIM. LAKİN TESTLER VE YAZILAR + KULLANICILARIN MEMNUNİYETİ GÖZ ARDI EDİLECEK GİBİ DEİL. ÜSTELİK DAHA DÜŞÜK FİYATLAT SÖZKONUSU... O/C EDİLMİŞ SAAT HIZLARINA EK OLARAK FSB HIZLARININ DA YÜKSEK OLMASI, SORUNSUZ PERFORMANS GÖSTERMESİ, ÜSTELİK ARTIK SICAKLIK SORUNU YAŞAMAMASI DA AMD NİN AVANTAJLARINA VE SAĞLAM ÖZELLİKLERİNE DAHİL...
    FOREVER AMD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orjinalden al�nt�: kukaraca

quote:

Orjinalden al�nt�: DAEDALUS

Kaz�k�� intel, son kullan�c�ya cpu lardan ge�iremiyece�ini anlay�nca, chipsetlerini fahi� fiyatlara sat��a ��kard��� i�in, conroe'nun anakartlar� KALIN F�YATLARA sat�lmak zorunda kal�n�yor.

intel, t�keticiyi conroe lar�n anakartlar�ndaki fahi� fiyatl� intel chipsetlerle vuruyor...

�ok k���k bir az�nl�k, y�ksek megahertzlerde kullanabildi�ini sanmak i�in intele d�n�yor..

�u anda fiyat/performans mant���yla d���nen hemen hemen herkes, elindek p3, P4 leri, p4D'leri sat�yor �ok ekonomik fiyatlarla �ok kaliteli 64 Bit AMD sistemler topluyor..

intel �ok iyi biliyor ki, Microsoft Vista ��k�nca herkes conroe'lar� ��pe atacak..

�imdi intel ne vurduysa kar... Amd'yi terkeden macerac� fareler, yak�nda k�s k�s AMD'ye yeniden d�necekler..

Aradaki tek fark, bu ge�en s�rede, t�ketici �zerindeki SEM�RGEN �NTEL'i daha da semirtmi� olacaklar...

Kral� izle Kral�..

Kral=AMD

Pek yak�nda 65nm

+111111111
    BENCE DE ARKADA� SON DERECE HAKLI... �NCELER� AMD YE KAR�I OLMAKLA B�RL�KTE ARTIK G�R�YORUM K� AMD ���N HAKKINI VER�YOR. �NCEDEN AMD N�N G�N� KURTARMAYA Y�NEL�K ��LEMC�LER �RETT���N� SANARDIM. LAK�N TESTLER VE YAZILAR + KULLANICILARIN MEMNUN�YET� G�Z ARDI ED�LECEK G�B� DE�L. �STEL�K DAHA D���K F�YATLAT S�ZKONUSU... O/C ED�LM�� SAAT HIZLARINA EK OLARAK FSB HIZLARININ DA Y�KSEK OLMASI, SORUNSUZ PERFORMANS G�STERMES�, �STEL�K ARTIK SICAKLIK SORUNU YA�AMAMASI DA AMD N�N AVANTAJLARINA VE SA�LAM �ZELL�KLER�NE DAH�L...
    FOREVER AMD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben katilmiyorum. Amd bir kere one gecti, opteronlari kac dolardan satti? Simdi bu core2 ler amd nin elinde olsaydi e6300 modelini bile 450$ seviyesinde gorebilirdik ve eger intel core2 leri cikarmasaydi amd nin halen fiyatlari cok yuksekti. Bir islemci aldiniz diye gozlerini kapatip o firma ne yaparsa halkidir diye bakmayin. Benim islemcimde amd. Zamaninda 160$ a aldigim islemci simdi 90$ seviyesinde. 3500+ lara e6300 den daha fazla para veren yok mu? opteron 1xx cift cekirdek serisini hic saymiyorum. Zamaninda amd hep yuksek fiyattan satti ama intele bakin adamlarin hep ayni fiyati var. islemci ister iyi, ister kotu olsun ayni siniftaki islemciler benzer fiyattan satiliyor. O yuzden her zaman en uygununa bakin. Ben zaten forever amd, intel rulez, ati rulez, forever nvidia sozlerini anlayamiyorum neden? Bu sirketler size para mi veriyor? Hadi forever e6600, 7800gtx rulez derseniz tamam bunlar model ama bir markayi benimsemek ne kadar dogru bilemiyorum. intelin israil de Ar-Ge celismalari var diye intel kotu diyenler Abd nin seattle de merkezi bulunan amd den yuksek fiyata dusuk performansli islemcilerini alabilirler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.