Şimdi Ara

En İyi Kablosuz Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu anda modemimle bi sıkıntı yaşıyorum. Yenisini almaya karar verdim. İllallah ettim, kaç paraysa vericem önemli değil. Siz özellikle KABLOSUZ kullanım için hangi modemi öneriyosunuz?
    Bimeks'teki en pahalı ürünler bunlar:
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1042/108681/airties-air-5450-300-mbps-modem-+-external-hdd.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1042&uid=106588
    Yanlarında aparatlar var. Ne işe yarıyor biliyor musunuz?
    Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum..

• 1. verdiğin linkteki AirTies Air 5450 yanında verilen harici harddisk. hediye olarak veriyorlar.

2. si galiba kablolu adaptör değil de sadece USB adaptörle geliyo ki... bu aslında hic de iyi bisey değil bence. çünkü çok sorun çıkartıyorlar. kablolu adaptör de pakete dahilse bişey diyemem ama USB taraftarı değilim.
  • P-660HW-T1 v2 tavsiye ederim. güzel ve fiyatı da iyidir.

seni çıldırtan modem hangisi oldu bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stnzmRetra

1. verdiğin linkteki AirTies Air 5450 yanında verilen harici harddisk. hediye olarak veriyorlar.

2. si galiba kablolu adaptör değil de sadece USB adaptörle geliyo ki... bu aslında hic de iyi bisey değil bence. çünkü çok sorun çıkartıyorlar. kablolu adaptör de pakete dahilse bişey diyemem ama USB taraftarı değilim.

Usb adaptör çok dandik birşey tavsiye eetmem, ama 1. yanında harici harddisk veriyorlarsa kacırma derim oyum 1
  • Kampanyalı fiyatı 5 taksitte 270 tl şuan. HDDyi 100'e sayarsak modem 170'e geliyor. Fiyatı uygun. Ancak kutu içeriğ tam mıdır bilemem.
  • Oyum 1.Kullandım ve gerçekten portatif ve güzel bir ürün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.