Şimdi Ara

En İyi Kedi Maması ? (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
37
Favori
353.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsterseniz yaraların resmini paylaşın.
    Kızan dan çıkınca kısırlaşrırırsınız. Zaten vereriner size bilgi verecektir.
    Konserve mama en iyisini vermenizi tavsiye ederim. Haftada 1 yeter ama schesir gibi bi mamayı haftada 2 kerede verebilirsiniz. Mamalar genelde son kullanma tarihleri geçince bozulmazlar özellikle konserveler hava alırsa son.kul.tar geçmese bile bozulmuştur. Yanlışlıkla yerse %99 zehirlenir ve geri dönüşü yoktur. Konserve mamayı vermeden önce bi koklayın bozulmuşsa kötü kokar
    Kusura bakmayın araya girmiş gibi oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kinadangelencerez kullanıcısına yanıt
    Reflex de mito gibi. Bizim kız yemiş ve direk çıkarmıştı. Almanızı tavsiye etmem. Migros da purina baya indirime giriyor. Ara ara onlardan alabilirsiniz. İnternette de ucuz siteler var. Takip edin.
    Evdeki kediler için nd etli maması var onu deneyin derim ben. Acana da kaliteli bir mama.
    Maalesef seçici kedileri ev yemeklerine alıştırmak baya zor. Yumurta sarısı veya peynir verebilirsiniz. Arada yoğurt da yedirin. Kemikleri için baya iyi oluyor.
    Kedileriniz kısır ise, biz nd bildircinli, balkabakli tahilsiz kısır mama kullanıyoruz ama sizinki tavuk yemiyorsa bunu da yemeyebilir. Farmina ve acananin Türkiye dagitimcilarindan numune mama talep edin. Hangisini severse onu alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SineMelawen -- 2 Ekim 2019; 1:49:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sokak kedileri için 20kg Golosi aldım, hepsi severek yiyor. İçerik-fiyat olarak iyi bir mama bence. Tri Mix olanı %34 "et ve türevleri" içeriyor.

www.golosi-pet.com
    Cibo secco Golosi Food Generation per il gatto
    http://www.golosi-pet.com/catalogo/gatto/tri-mix-adult

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phases -- 15 Ekim 2019; 9:20:55 >

• Sokak kedilerine golosi veriyorsanız bence onlara yapabileceğiniz daha büyük bi iyilik olamaz.
    Bende kış gelince en çok sokak kedilerine acıyorum gece soğuklarda ne yaparlar diye

• Evin arka tarafında bahçe gibi bir alanda yıllardır elimden geldiğince baktığım çok sayıda kedi var sokak kedisi sayılmazlar aslında çünkü mama olmasa bulabilecekleri çöp bile yok dışarıya çıkmıyorlar. Daha yeni üç tane yavruyu yağmurdan kurtarıp sahiplendirdim kutudan evler koyuyorum bazıları hastalıktan, açlıktan ölüyor. Benim dışımda kimse şu hayvanlara acıyıp mama su vereyim demiyor. Evimde de kedim olduğu için mecbur bonacibo, micho gibi mamalar alıyorum onlara ama ara sıra Golosi gibi daha iyi mamalarda almaya çalışacağım artık keşke maddi olarak imkan olsa da daha iyilerini alabilsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phases -- 2 Ekim 2019; 17:16:22 >
  • Bende sokak hayvanlarına 15 kg enjoy alıyorum hepsi severek yiyor.Umarım sağlık sorunları olmaz bütçem buna yetiyor. Bir tanesi hediye olarak kuş yakalamış getirmiş sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAyılmAz59 -- 2 Ekim 2019; 17:48:52 >
  • Purina fitmin castrate 10kg olanından alıcaktım.şu an çoğu yerde yanında mama kabı ve 1.5 kg olan paketinden de hediye olarak satıyolar.dün gece hediye kodu ile birlikte 318 tlye gelen ürün bu sabah 380 küsür civarındaydı.adamlara bildirdim akşam havale yapamadıgım için ertesi güne bıraktım.yanıtı sitemizdeki fiyatlar günceldir oldu.
    ezberlenmiş klişe laflardan bir tanesi.sorunuma yardımcı olmayan düşünülmeden verilen bir cevaptı.neyse işim olmaz o yer ile.(petcanlar)

sonra tekrar nd bıldırcınlı kısırlaştırılmış pumpkin serisiden 5 kg almaya karar verdim ve onu sipariş ettim.
    10 kg nerden baksan nisan mayıs ayına kadar götürürdü.tek kedim var.
    bu 5 kg yılbaşını zor görür gibime geliyor.
    yani anlayacağınız nd bıldırcın kullanıyordum ilkbaharda. sonra yaz ayı boyunca acana sığır etli sonrasında balıklı şimdi de fitmin castrate i veriyordum.castrateden memnun kalmıştım ama fiyat politikalarından dolayı böyle birşey yaptım.

• rerea kullanıcısına yanıt
    Nd nin kısır bildircinli mamasinin 5kg olan paketi nerde satiliyor? 1.5kg dan fazla bulamadım ben sitelerinde de yok?

• SineMelawen kullanıcısına yanıt
    özel mesaj attım.
  • Acana wild prairie alıyorum memnunum, tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: phases

Sokak kedileri için 20kg Golosi aldım, hepsi severek yiyor. İçerik-fiyat olarak iyi bir mama bence. Tri Mix olanı %34 "et ve türevleri" içeriyor.

http://www.golosi-pet.com/catalogo/gatto/tri-mix-adult

20 kg mamayı nereden alıyorsunuz? Fiyatı ne kadar?

• _Köroğlu_ kullanıcısına yanıt
    Markamama'dan 280TL'ye almıştım.

https://www.markamama.com.tr/
    Markamama.com: Kedi Maması, Köpek Maması
    https://www.markamama.com.tr/golosi-sigir-etli-kedi-mamasi-20-kg-15-kg-hediyeli?amp

Golosi Tavuk ve Hindili Kedi Maması 20 KG - Markamama.com.tr
    https://www.markamama.com.tr/golosi-tavuk-ve-hindili-kedi-mamasi-20-kg?amp

Golosi Tri Mix Tavuklu ve Biftekli Kedi Maması 20 KG - Markamama.com.tr
    https://www.markamama.com.tr/golosi-tri-mix-tavuklu-ve-biftekli-kedi-mamasi-20-kg?amp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phases -- 15 Ekim 2019; 9:27:56 >

• 269DEC00 TL bu ne demek anlamadım?
    Bazılarının sonunda 50 yazıyor. Yeni para birimi heralde. Buradan hiç alışveriş yapmadım, üye oldum denemek isterim taze mi mamaları?

Daha önce de alışveriş yaptım sorun yaşamadım. Taze SKT 1 yıl var benim aldığımda.

• 269DEC00 TL bu ne demek oluyor?

Hocam mobilde öyle gözüküyor sanırım hata vardır bilgisayardan giriyorum 269TL yazıyor aklınıza takılan bir şey varsa isterseniz arayıp sorun.
  • Tamam teşekkür ederim, anladım başında yazan rakam doğru o zaman.
    Şimdilik 30 kg kadar var bu ay yeter. Alırken bakarım fiyatlara bir daha.

• Kedi icin bilmiyorum fakat kopegim var ve bayagi arastirmistim zamaninda. Markalar ayni sonucta. En iyi markalar orijen, acana ve n&d turkiye icin. Baska markalarda vardir ama turkiyeye gelmiyor sanirim. Acana orijenin alt markasi kalitesi ayni ama et orani daha dusuk ucuz olmasi icin.

Eger durumun iyise orijen oneririm %90 a varan et orani var. Eskiden orijen-acana ve n&d arasinda gidip geliyordum firsatlara gore indirim kovalayip ama dolar kuru yuzunden o kadar artti ki fiyatlar artik turk markasi olan temizmamanin bonacibosunu kullaniyorum. Malesef tahilli mama ama en azindan etine guveniyorum. Diger markalar hem tahilli hemde etleri kemik vs karisik.

Yazarkenin konunun cok eski oldugunu fark ettim ama dursun mesaj.

• Arkadaşlar toptan pet malzeme işine başladım. Her türlü kedi köpek maması ve malzemesi getiriyoruz ve satıyoruz bilginiz olsun. İnternetten fiyat araştırırken isterseniz birde bize fiyat sorun.
    Özellikle toplu alımlarda özel indirimler yapıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Hocam bu mama hakkında görüşünüz nedir kittenin içindekiler %100 et
    Nature’s protection
    Bu soruya cevap gelmemiş gibi yada ben kaçırdım
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.