Şimdi Ara

En İyi Kedi Maması ? (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.586
Cevap
36
Favori
355.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar toptan pet malzeme işine başladım. Her türlü kedi köpek maması ve malzemesi getiriyoruz ve satıyoruz bilginiz olsun. İnternetten fiyat araştırırken isterseniz birde bize fiyat sorun.
    Özellikle toplu alımlarda özel indirimler yapıyoruz.

ÖNEMLİ OLAN BU SORU :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar felicia kullanıyordum orta kalitede bir mamadır kendileri..

talep artmış olacak ki son zamanlarda baya zam yapmışlar.
  • Mama tavsiyesine ihtiyacım var arkadaşlar.

Kedim 7 yaşında dişi, kısır. N&D kullanıyoruz ancak yaşından da olabilir sanırım protein oranı vb. içerik olarak ağır geliyor uzun tüylü zaten daha fazla yalanıp kaşınıyor bazen boynunda yara oluyor tüylerine de pek iyi gelmiyor.

İçerik olarak kedime daha uygun bir mama arıyorum fiyat önemli değil ama N&D, Acana, Orijen gibi mamalar kaliteli olsa da hareketsiz ev kedileri için bana pek uygun gibi gelmiyor.

Brit care, sanabelle, profine düşünüyorum sizce hangisi veya daha iyi öneriniz var mı?
  • Farmina dişi kısır kedi maması

• quote:

Orijinalden alıntı: phases

Mama tavsiyesine ihtiyacım var arkadaşlar.

Kedim 7 yaşında dişi, kısır. N&D kullanıyoruz ancak yaşından da olabilir sanırım protein oranı vb. içerik olarak ağır geliyor uzun tüylü zaten daha fazla yalanıp kaşınıyor bazen boynunda yara oluyor tüylerine de pek iyi gelmiyor.

İçerik olarak kedime daha uygun bir mama arıyorum fiyat önemli değil ama N&D, Acana, Orijen gibi mamalar kaliteli olsa da hareketsiz ev kedileri için bana pek uygun gibi gelmiyor.

Brit care, sanabelle, profine düşünüyorum sizce hangisi veya daha iyi öneriniz var mı?
    Benim kedimde dişi kısır ve çok uyuşuk,.sürekli evde. Çok hareketli olduğu söylenemez, ben Veteriner den Vetlife kısır kedi maması alıyorum. Önceden ND ve Hills kullandım. Vetlife severek yiyor. Gelişme dönemi olmasına rağmen kilo alma durumu olmadı.
    Mama Farmina üretimi ve sadece veteriner de satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Farmina dişi kısır kedi maması
    Erkek kediler için ayrı paketi mi var?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _Köroğlu_ kullanıcısına yanıt
    Evet cinsiyete göre değişiyor

• Oha kediler bile Müslüman olmuş

• Aldığımdan beri Royal Canin kullanıyorum. 10 KG bir kere almayı düşünüyorum.

• Peki önerebileceğiniz kıtır ödül krakeri ve ıslak ödül mamaları hangileri olur. Bir iki kere Felix ıslak mama aldım. Kereta çok sevdi ama veteriner verme dedi.

• eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    Ben gimcat kullaniyorum. Tavsiye de ederim. Vitaminleri, puding ve ödül mamalarını bizimki silip süpürüyor resmen :)

• O kullandığınız ödül mamalarını vermeseniz daha sağlıklı olur.

• Merhabalar british shortair yavru kedi sahiplendim şuan anasında süt emiyor 50 gün olsun diye bekliyorum .

Sorum 1-) 5 kardeşler anasına royalın baby mother mamasını veriyolarmış banada onu al diye söylediler , internetten bakınca kararsız kaldım çok kullanan memnuniyet var, yavru diye en iyisini alayım diyorum ama parası önemli değil .veterinerde royal bağımlılık yapıyor diyor.
    2)orijen mi nd mi en iyi mamalar??kullanıp deneyenler tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ..

• Ridvankskn42 R kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun once :)
    Ben şahsen nd kısır kullanıyorum çok memnunum. Hills in kitten mamaları da güzel bildiğim. Bir arkadaş proplan kitten kullanıyor o da memnun. Başka nd kitten biraz ağır gelebilir. Orijen de keza öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SineMelawen -- 11 Kasım 2019; 23:57:36 >
  • SineMelawen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , ağır gelir derken ne tarz

Kullanabileceğiniz en sağlıklı mama orijen kitten.
    Şu an Türkiyede daha iyisi yok. Fitmen kitten da güzeldir. Şahsi fikrim kullanılacak Türkiyede yavru kedi için 3. Bi mama bilmiyorum.
    Hani en iyisi dediniz ya onun için öyle diyorum

• Hocam teşekkürler ,Anladım en azından 1 yaşına kadar orijen kullanayım diyorum kemikleri kuvvetli olsun gelişme çağında iyi gelişsin.benimde araştırmalarıma göre en iyisi orijen peki .aylık ksç kilo yer bir yavru bilginiz varmı? Ve büyüyünce ne kadar yer ? Yaş mama öneriniz?

• Orijen mama (yavru british için uygun olanı ) fiyatlar nedir ??

• En iyi kedi maması

En İyi Kedi Maması ?
    Aylık ne kadar yer. O kediden kediye değişir. Ama ortalama bi yavru ayda 1.5 kg a yakın yer diye tahmin ediyorum

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.