Şimdi Ara

EN İYİ KOMBİ (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
54
Favori
598.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    30 kw lik kombi evine uygundur al derim.
    çünkü evin 145 m2.
  • [font="Arial"]Tecrübeli arkadaşlara soruyorum.
    Mersinde yaşıyorum evim 180 metrekare 3 oda ve mutfağa birer salona ise 2 adet petek taktırmayı düşünüyorum.Banyoya ise 5 raflı kurutmalık. Kombi önerileriniz nelerdir bosch ve buderis tavsiye edildi fakat en uygun teklifi Daikin verdi.Tesisatı Daikine yaptırıp başka marka bir kombi de alabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.daikin petek ve tesisat kaliteli midir.
    Not: Mersinde havalar 5-6 derecenin altına pek düşmez.
  • Yaklaşilık 10 senedir kombi kullanıyorum daha önce eca confeo plus hermetik kombi kullandım en büyük dezavantajı gazı fazla yakması ve gürültülü çalışması idi şimdi evi değiştirdim valliant kombi kullanıyorum hermetik kombi çok sessiz alman malı 4.2 m demirdökum plus petek ile günlük 5 -6 m3 gaz yakıyor kombi 24 saat yanıyor yatarken 40 normalde 45 derecede evin içi 23 derece gayet iyi yeni kombi alacak arkadaşlara tavsiyem valliant yoğuşmalı kombi ve kombi altı bağlantıları tam geçişli vana gk olabilir taktırmaları petek olarak demirdöküm plus tavsiye ederim.Yalıtımınız zayıfsa üst alt komşunuz düzgün kombiyi yakmıyorsa Oda termostatına boşa para vermeyin tüketiminiz artar konfor bozulur.Bunun yerine mutfağa hole termostatik vana alın radyatörlere reglaj ayarı yapın hem ısınırsınız hemde az fatura ödersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde unutmadan kombinizi kesinlikle yoğusmalı alın işletici satıcılar yok petek boyu şu olmalı yok ev 140 m2 olmalı bunlara kesinlikle inanmayın yoğuşmalı kombi premix teknolojisi kullanır have yakıtı en ideal şekilde karıştırarak verimli yakar ve yoğuşma yaparak ısıyı en verimli şekilde kullanır.Avrupada yoğuşmasız kombi satışı yasaklanmıştır.
  • up35 U kullanıcısına yanıt
    izmir iklim olarak adanadan çok uzak değil. daikin kombi (3500 liste fiyatı ama indirim yapıyorlar) + dış hava sensörü (1 k ntc (2 tl)) alıp ne ses konusunda, ne servis konusunda ne tasarruf konusunda şikayet etmeden kullanabileceğini söyleyebilirim. daikin kombi sayfasına gözatmanı öneririm. kombi çok yeni ama üstün özellikleriyle rakiplerinden bir (bence on) kaç adım önde
  • oonel O kullanıcısına yanıt
    daikin kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ediyorum.

https://forum.donanimhaber.com/yeni-daikin-kombi-yuksek-modulasyon-orani-1-8--123861034

linkte kullananları vs. görebilirsin
  • Tüketicilere tavsiyem bir ürün alırken ana üretici olmasina bakın işi kombi üretmek ve bu alanda uzmanlaşmış firmalara yönelin yoğuşmalı kombi az yakar petek boylarina dikkat edin aşırı büyük petek hem verimli ısınmaz hemde doğal gazı fazla yakar.Mümkünse kombiyi mutfağa taktırın bu mümkun değilse balkonda kombiye iyi bir dolap ve borulara kaliteli izalasyon yaptırın balkon fayans altından geçecekse iyi bir izalasyon yoksa ısı kaybı olur fazla yakıt yakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydoktor -- 10 Aralık 2017; 11:27:58 >
  • Tesisatı ve petekleri daikin e yaptırıp kombiyi Buderus gb062 alsam nasıl olur bu şekilde daha ekonomik oluyor. Buderus da tavsiye ediken bir kombi yada Bosch condens 2500 kw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oonel -- 10 Aralık 2017; 14:37:57 >
  • Buderus gb62 yada bosch 2500 ikiside aynı iç aksamı tavsiye ederim.

• merhabalar arkadaşlar, istanbul kağıthane bölgesinde, net 80m2 sıfır daireye kombi alacagım. totalde 5m civarı petek olacak. bina ısı yalıtımlı, ara kat. Tavsiye edebileceğiniz kombiler nelerdir acaba?

Şuan oturdugum evde 14 yıldır demirdöküm, ayrıca babamın dairesinde yine 13 yıldır eca kulalnıyoruz şuana kadar servis yüzü görmedi desem yalan söylemem.. Bu sebepten bu firmalara sıcak bakmakla birlikte cevremden sürekli Vaillant ve baymak tavsiyesi alıyorum..

1- Bu firmalar içinden hangi markayı ve hangi modelini seçmeliyim?
    2- 80 m2 ev, 5m civarı petek için yoğuşmalı kombi mi almalıyım yoksa hermetik mi?
    @disintegration

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 21 Aralık 2017; 17:57:44 >
  • vallahi abi ben 1 yıl önce kombiboyler ' den bir kombi aldım kullanışlı ve gayet ekonomik çeşidine göre kombi var diye biliyorum sansırsam işine yarabilir tavisye ederim abi kolay gelsin...
  • Merhaba

Ev yeni izolasyonuda güzel.arakat net 138 m2

Demirdöküm nitromix 24 kw

Vaillant ecofit 24 kw

Bu iki model arasında kaldım sizce hangisi?

Birde eca vardı tam yoğuşmalı modeli hatırlayamadım

• arkadaşlar biz eve geçen yıl maktek döşettik çok memnunuz iyiki maktek almışız daha önce baymak vardı rezillik çekmiştik şimdi derin nefes aldık tüm paramız helal olsun
  • Merhaba Forumdaslar, cok uzun zamandir severek kullandığım Alarko marka kombim artik miadını doldurdu. Degistirmek istiyorum fakat yaklasik 15 senedir kombi derdim olmamisti. Bu ucuncu kombim ve en cok bundan memnun kalmistim o sebepten uzun zamandir kullaniyordum.

Simdi yeni bir kombi alacağım fakat kombi cesitlerinden hic anlamiyorum.

Evim 110 m2 terasli en üst katta, iki cephesi açık, alt kat bos sayilir sahibi pek ugramiyor, yan taraf dolu. Binanin yalitimj vs hersey var fakat iki cepheden (bati-guney) en yuksek noktada oldugu icin onu acik.

6 tane petek var, ikisi orta boy 4 u küçük. Ben sizlerden bu konuda yardiminizi rica ediyorum. Teşekkürler.

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Selamlar üstad katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum

Benim de bir sorun olacak size

Yeni bir ev alıyorum sıfır daire dış cephe yalıtım ev Hatay İskenderun'da 65 M2 alt ,65 M2 üst olmak üzere toplam 130 M2 dubleks daire ,kuzey doğu batı kuzey cepheli ve buralar her ne kadar soğuk olmuyorsa da kışın en üst kat soğuk olabilir .2 ay içinde montaj yapılacak fakat ben şimdiden araştırmalara başladım.

Odalar 20 M2 salon , 20 M2 mutfak ,12 M2 oda ,tuvalet banyo hol vs de 12 M2.aynisi üst katta da var

Dubleks olduğu için üst katada verimli isi iletimi olması lazım.oneriniz ne olurdu üstad ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Merhaba Forumdaslar, cok uzun zamandir severek kullandığım Alarko marka kombim artik miadını doldurdu. Degistirmek istiyorum fakat yaklasik 15 senedir kombi derdim olmamisti. Bu ucuncu kombim ve en cok bundan memnun kalmistim o sebepten uzun zamandir kullaniyordum.

Evim 110 m2 terasli en üst katta, iki cephesi açık, alt kat bos sayilir sahibi pek ugramiyor, yan taraf dolu. Binanin yalitimj vs hersey var fakat iki cepheden (bati-guney) en yuksek noktada oldugu icin onu acik.

6 tane petek var, ikisi orta boy 4 u küçük. Ben sizlerden bu konuda yardiminizi rica ediyorum. Teşekkürler.

naptın bulabildin mi kombi
  • Bosch class 2000 icin oda termostati ne önerirsiniz arkadaşlar? Birde termostatik vana düşünüyorum kuzeyde kalan 2 oda soguk oluyor on taraftaki salon ve otrma odasi daha sıcak arka odalara göre nasıl bir yol izlemeliyim hembtasarruf hemde sıcaklığı dengelemek için? Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Merhaba Forumdaslar, cok uzun zamandir severek kullandığım Alarko marka kombim artik miadını doldurdu. Degistirmek istiyorum fakat yaklasik 15 senedir kombi derdim olmamisti. Bu ucuncu kombim ve en cok bundan memnun kalmistim o sebepten uzun zamandir kullaniyordum.

merhaba , kombi aldınız mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offshoot -- 20 Haziran 2018; 13:50:53 >
  • merhabalar ev dublex 240 metrekare doğu cuney kuzey cepheli 1 cephesi kapalı. kombi us kat balkonda yardımınıza ihtiyacım var
    1- ariston alteas one net 35 (Tercihim bu gibi)
    2- E.C.A. Proteus Premix 35 HM Kombi
    3- vaillant 296 5/5
    4- dd nitromix 35
    5- Buderus logmax 32
    6- bayma nodens extra 33
    7- baymak idee 35
    8- Bosch class 6000
    ilginize tesekkurler iyi günler
  • Herkese merhabalar,

Konusu değil belki ama evimde Buderus u022 kombi var, ancak yaz modundan çıkartamadım. Çıkartması I bilen biri var mı? Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.