Şimdi Ara

EN İYİ KOMBİ (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
54
Favori
599.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: disintegration

vaillant eco tec plus 296-5-5

akakce.com
    Vaillant EcoTEC Plus VUW 296/5-5 Hermetik Yoğuşmalı Kombi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/kombi/en-ucuz-vaillant-ecotec-plus-vuw-296-5-5-fiyati,3838877.html

modülasyonlu oda termostatı kullanmam derseniz viessmann vitodens 50w

akakce.com
    Viessmann Vitodens 050-W 24 kW Hermetik Yoğuşmalı Kombi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/kombi/en-ucuz-viessmann-vitodens-050-w-24-kw-fiyati,3158465.html

buderus gb12 yaklaşık 1900liraya satılıyor bu paraya çok rahatlıkla çok daha iyi cihazlar & premix yoğ kombi alabilirsiniz örneğin bosch condens 2500w

Hocam çok teşekkürler cevap için, bugün birkaç yere gittiğimde evin yoğuşmalı için uygun olmadığını söylediler. Borular, petek boyu vs. Uygun değil dendi. Yani daha doğrusu alacağınız verim vereceğiniz parayı karşılamaz dediler. Sizin önerebileceğiniz yoğuşmalı olmayan en iyi kombiler hangileridir? Fiyat olarak 2000 lira civarında olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Proph kullanıcısına yanıt
    Mevcut petek metrajıyla kış boyunca max 55c ve altında ısınabildiğiniz sürece premix yoğ kombi olır anlatılanlara inanmayın
    2000liraya kaliteli premix yoğ kombi alınır,2000liraya hermetik kombi çok fazla
    1900-2000lira premix yoğ kombi
    Bosch condens 2500
    Baymak duo tec
    Eca Scot
    Buderus gb62
    Airfel digifel premix

Hermetik kombi:
    Eca confeo plus
    Bosch class 6000w ( buderus u72 aynı kombi)
    Airfel integrity (5yıl garanti)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. ben boluda ikamet ediyorum. ev aldım güney-doğu-batı cephe ara kat.net oturum 115 m2.ama petek boyunu bilmiyorum. müteahhit demirdöküm petek kullanacak.kombi balkonda olacak.tesisatı öyle düzenlemiş.dış cephe yalıtımı var. kombi ve termostat markası önerir misiniz?şimdiki evde buderus kombi ve termostat var memnunum ama yeni eve e.c.a almak istiyorum. konuya hakim arkadaşlar değerlendirmede bulunursa sevinirim.buradan edindiğim bilgiye göre e.c.a 6 yıla kadar ücret karşılığı garanti uzatıyor. yoğuşmalı confeo premix 30kw olanı benim için yeterlimi?teşekkürler şimdiden.
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

42kW baymak duo tec önerinizi gördükten sonra sordum. Ustada tavsiye etti taktırdım. Evimde toplamda 17 tane radyatör peteği var. Bir denemek için açtık hepsini çok güzel bir şekilde ve çok süratli ısttı eskiden sadece 10 ısıtabiliyordu. İlk izlenimlerim çok olumlu yönde inşallah kışın da tüketiminden memnun kalırım. Dediğiniz gibi bütün radyatör vanaları termostatik. Usta özellikle ECA önerdi. ECA ve Siemens dışındakilerde ayarlayamadığını gördüm ECA al abi dedi ki ben önceden zaten almıştım sadece montajını yaptı.

EN İYİ KOMBİ

Bu eski kombimin içi. Ahı gitmiş vahı kalmamış.

Adam abi kombi resmen çürümüş ve parçalanmış diyor ki resimlerden de görülebiliyor.

EN İYİ KOMBİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifgokcen -- 9 Ekim 2016; 1:06:24 >

• Disintegration hocam ben gb062 kombiyi rc 10 ile kullanmaya başladim.benim sorunum şu;evim ayarladığim dereceye geldikten sonra peteklerdeki su soğuyor.ama devirdaim pompası sürekli çalışıyor.anlatmak istediğim kombi soğuk suyu neden tesisatta sürekli dolaştırıyor.evin derecesi düşmediği için soğuk su tesisatta dolaşıp duruyor.termostattan 1 veya 1,5 derece düşürürsen kombi ozaman duruyor.bu arada kombi ve rc10 sıfır.ben termostattan bu şekilde müdahele yapmazsam kombi saatlerce çalışıyor.şimdiden teşekkürler

• Merhabalar,ankarada yeni evime taşınacagım,ev 90 m2 petekler 6-7 m2 arası sanırım,yoğuşmalı düşünmüyordum ama yorumları okuyunca acaba dedim,bu iş araca lpg taktırmak gibi geldi bana yılda 15bin km yapıyorsan amorti edıyor,yogusmalı kombiler nerden baksan 1000 tl daha pahalı acaba bu fark kaç yılda amorti eder onu düşünüyorum.yorumlardan çıkardıgım sonuç bosch class 6000
    Buna alternatif yoğuşmalı bi kombi alsam karım ne olur ve kaç yılda amorti eder kendini tşkler.

• arifgokcen A kullanıcısına yanıt
    42kW baymak duo tec hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 9 Ekim 2016; 9:37:36 >
  • fastforyou kullanıcısına yanıt
    merhaba şahsen önerdiğim premix yoğ kombiler fiyat/performans kategorisinde ve hermetik kombilerle fiyat farkı en az olan kombiler bazılarında nerdeyse 200-300tl oynuyor
    yoğ kombiyi kış boyunca maximum 55c ve aşağısında kazan sıcaklığında kullandığınız sürece kesinlikle tasarruf yaparsınız en az %15 civarında
    bunu termostatik vanalar ve oda termostatı ile desteklediğinizde tasarruf biraz daha artar
    bosch class 6000w gerçekten iyi bir kombi komponentleri kaliteli, hermetik kombiler içinde sessiz bir cihaz ilave olarak kullanım suyunda ön ısıtma modu var ve de modülasyonlu oda termostatıyla oda sıcaklığına göre modülasyon özelliğinde çalışabiliyor:bosch cr10
    bosch class 6000wnin fiyatını referans alırsak 1350lira, premix yoğ kombiler ise 1600liradan başlıyor 2000liraya kadar olan dilimde en uygun fiyata satılanlar satılıyor
    2000liranın üstündekiler pahalı cihazlar bence o kadar paraya almaya gerek yok çünkü hepsi aynı performansta çalışıyor

• Bayraktar84sedat B kullanıcısına yanıt
    çalışmasında sorun yok,tesisatta suyu minimum bir şekilde döndürüyor on-off oda termostatı taktırsaydın kombinin dur-kalk sayısı aşırı derecede artacaktı
    yani on-off oda termostatları yolda 80km hızla giden arabanın aniden durması gibi kombiyi durduruyor,zamanla da pompa deforme oluyor
    özellikle aç-kapa termostatlarda kış ortasında full alev modülasyonunda çalışan bir kombi sırf set edilen dereceye geldiği için full çalışırken durduruluyor
    bir de kış ortasında kombi daha stabil çalışacak daha kış başlamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 9 Ekim 2016; 9:48:55 >
  • quote:

merhaba şahsen önerdiğim premix yoğ kombiler fiyat/performans kategorisinde ve hermetik kombilerle fiyat farkı en az olan kombiler bazılarında nerdeyse 200-300tl oynuyor
    yoğ kombiyi kış boyunca maximum 55c ve aşağısında kazan sıcaklığında kullandığınız sürece kesinlikle tasarruf yaparsınız en az %15 civarında
    bunu termostatik vanalar ve oda termostatı ile desteklediğinizde tasarruf biraz daha artar
    bosch class 6000w gerçekten iyi bir kombi komponentleri kaliteli, hermetik kombiler içinde sessiz bir cihaz ilave olarak kullanım suyunda ön ısıtma modu var ve de modülasyonlu oda termostatıyla oda sıcaklığına göre modülasyon özelliğinde çalışabiliyor:bosch cr10
    bosch class 6000wnin fiyatını referans alırsak 1350lira, premix yoğ kombiler ise 1600liradan başlıyor 2000liraya kadar olan dilimde en uygun fiyata satılanlar satılıyor
    2000liranın üstündekiler pahalı cihazlar bence o kadar paraya almaya gerek yok çünkü hepsi aynı performansta çalışıyor

Tşkler yorumunuz için peki 200-300 tl farkla önereceğınız yoğuşmalı kombi hangisi olur veya 2000 tl altı dıyelım

1550-1700lira
    Baymak lambert lpy 24fi
    Termoteknik logic
    Altus alr 25 premix (arçelik)

+200-300 tl daha yukarda
    Eca scot
    Bosch condens 2500w
    Airfel digifel premix
    Buderus gb62

Hocam dediğinizi anladim teşekkürler.ama evin derecesi düşmedigi için pompa sürekli soguk suyu çevirdigi için ilerde bozulma riski yokmu.yani hiç durmdaan çalıştıgı için.

• Bozulan ve prosestaı değişen ve tine aynı arızayı veren kombiden kurtulmaya karar verdim.ben sadece kombi değiştirecek acaba hermetiğin değişmesine gerek var mı.bide tekrar proje falan çizdirip başkent gaza bildirmem gerekiyor mu?
  • fbm333 kullanıcısına yanıt
    Ankarada kombi değişimlerinde proje çiziliyor

• çok teşekkür ederim disintegration

ucuza kapatanın yolu yok gibi kombiyi ucuza alsak projeye dünya para verecez.yolunmaktan başka bişey değil bu proje.
  • quote:

1550-1700lira
    Baymak lambert lpy 24fi
    Termoteknik logic
    Altus alr 25 premix (arçelik)

+200-300 tl daha yukarda
    Eca scot
    Bosch condens 2500w
    Airfel digifel premix
    Buderus gb62

Hocam tavsiyeniz üzerine baymak lambert lpy 24 fi almaya karar verdim ama 1700 tl lere yok gibi
    akakce.com
    Baymak Lambert LPY 24 FI Hermetik Yoğuşmalı Kombi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://m.akakce.com/p/?3106101

Burada 1700 küsürlere var ama ne kadar güvenilir bilemedım,koçtaş,tekzen vb yerlerde bu fiyata yok baymak bayisine ulaşamadım pazar olduğu için ankarada yönlendircegınız yer varmıdır acaba

siteler hakkında fazla bilgim yok belki pazarlıkla 1700e alabilirsiniz,google dan burayı buldum
    www.basaranisi.com
    Adres, telefon bilgisi - 444 1 935 | Başaran Isı
    https://www.basaranisi.com/iletisim

bir de baymak dolcevita dpy var lambert lpy ile %100 aynı kombi isim farkı var o kombiyi bulursanız alabilirsiniz

http://www.baymak.com.tr/tr-TR/urun-detay/dolcevita-dpy-serisi-premix-teknolojili-yogusmali-kombiler/136

baymak'ta baymak duo tec,baymak falke condense,baymak lambert lpy,baymak dolcevita dpy,baymak brötje novadens kombileri %100 aynı kombilerdir
    duo tec ve novadens daha pahalıya satılır,baymak falke condense ise en ucuzdu ama çok sattığı için baymak üretimden kaldırdı
    baymak dolcevita dpy piyasada fazla bulunmuyor baymak lambert lpy ise bulunuyor

baymak lambert lpy
    https://forum.donanimhaber.com/m_105911328/tm.htm

• fbm333 kullanıcısına yanıt
    kombinin yeri değişmeyecekse tadilat projesi para kaybından başka birşey değil türkiyede bir tek istanbul ve kocaelinde proje çizilmiyor

bunun yaygınlaşması gerekir
    aynen sadece kombi değişecek.o zaman son çare olarak bide başka bir ustaya baktırmak lazım o çözerse sorunu kurtulmuş olurum.
  • BANA DA CEVAP YAZABİLİRSENİZ SEVİNİRİM.
    merhaba. ben boluda ikamet ediyorum. ev aldım güney-doğu-batı cephe ara kat.net oturum 115 m2.ama petek boyunu bilmiyorum. müteahhit demirdöküm petek kullanacak.kombi balkonda olacak.tesisatı öyle düzenlemiş.dış cephe yalıtımı var. kombi ve termostat markası önerir misiniz?şimdiki evde buderus kombi ve termostat var memnunum ama yeni eve e.c.a almak istiyorum. konuya hakim arkadaşlar değerlendirmede bulunursa sevinirim.buradan edindiğim bilgiye göre e.c.a 6 yıla kadar ücret karşılığı garanti uzatıyor. yoğuşmalı confeo premix 30kw olanı benim için yeterlimi?teşekkürler şimdiden.
    e.c.a scot modelmi?bulamadım internetten?
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.