Şimdi Ara

en iyi kulaklık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Teclast x30 daan bahsediyordum. Yahu İstanbul sokaklarında EX1000 le SM3 le W4 le FX700 le gezen bir tane adam görmedim. Ama techno-fi de milletin kulaklıgı playeri 1000 lira :D Elitin anlamını ya ben yanlış biliyorum ya siz yanlış anladınız. Biraz özel bir forum demek istemiştim.

Orada pahalı ekipmanların tanıtımı var ama örneğin Section 8 gibi 12 TL'lik kulaklığın da incelemesi var ve hatta forumda F/P kulaklığına da aday görünüyor. Bazı üyeler de almış mesela. Ben de kısa zamanda alacağım.

Techno fi forumundaki açıklamaları önemsiyorum, çünkü DH'de birkaç arkadaşın inceleme ve değerlendirmesi hariç, gözlemler genellikle yüzeysel, örneğin ipod veya beats kulaklığın orada lafı edilmezken burada itibar görebiliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: acsev2003

quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Teclast x30 daan bahsediyordum. Yahu İstanbul sokaklarında EX1000 le SM3 le W4 le FX700 le gezen bir tane adam görmedim. Ama techno-fi de milletin kulaklıgı playeri 1000 lira :D Elitin anlamını ya ben yanlış biliyorum ya siz yanlış anladınız. Biraz özel bir forum demek istemiştim.

Orada pahalı ekipmanların tanıtımı var ama örneğin Section 8 gibi 12 TL'lik kulaklığın da incelemesi var ve hatta forumda F/P kulaklığına da aday görünüyor. Bazı üyeler de almış mesela. Ben de kısa zamanda alacağım.

Techno fi forumundaki açıklamaları önemsiyorum, çünkü DH'de birkaç arkadaşın inceleme ve değerlendirmesi hariç, gözlemler genellikle yüzeysel, örneğin ipod veya beats kulaklığın orada lafı edilmezken burada itibar görebiliyor...

Techno-Fi'yi doğru anladığınız için teşekkür ederim. Sizin de dediğiniz gibi Techno-Fi için önemli olan verdiğimiz paraya değmesi. Bu 12 liralık kulaklık da olabilir 1200 liralık da. Ben şu an o 12liralık kulaklığı kullanıyorum ve mutluyum yani

Beats'e birşey diyemem ama iPod kullanan baya üyemiz var. İhtiyaca bağlı

• Bende ipod kullanıyorum herkese tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

Bende ipod kullanıyorum herkese tavsiye ederim

İmzayı da sıralamışın bakıyom hacı abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

quote:

Ne yazıyor acaba mobilden görünmüyor da

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: H.

quote:

Ne yazıyor acaba mobilden görünmüyor da

Hifiman Hm-801 / Sennheiser Hd600 / İpod video 5,5g 80gb / O2 DIY Amfi
    Audiominor Hybrid Lod / Hd600 Audiominor Kondo Bakır Kablo
    İpad 2 / Samsung Galaxy SIII / Canon 350D

• İyiymiş başkan birde re-272 eklemek lazım oraya

• ya ipod ben de kullanıyorum, ben kulaklığını kastetmiştim, kullanan var mı beyaz ipod kulaklığı
  • Yazacak çok şey var da, susmayı tercih ediyorum bu sefer.
  • @mobile prof. yazın hocam yazın neden sustunuz ?
  • İyi akşamlar. ben cowon d2+ kullanıyorum player olarak. Bütçe olarak 100-180 arası değişebilirim. Kulak içi-içi olanları hiç sevmiyorum. kulak içi olanlarsa bir süre sonra ağrı yapıyor. O yüzden bantlı olanlardan düşünüyorum. Ama onlarda pek kullanışlı değil, o yüzden kulak içi ya da bantlı fark etmez. Herhangi bir marka/model tavsiyesi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.