Şimdi Ara

en iyi kulaklık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chemisttr

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Sansa nın parasında ondan daha iyi tek bir mp3 çalar var...

Nedir o neşet?

gerçekten sansa dan iyi mp3 ler var forumda bir kişi sansa almıştı hiç beyenmemişti mesela ipod sansa dan çok daha iyi tabi sansa daha ucuz

@Kağaniskovun kurduğu cümleyi bidaha okuyun. Sansadan iyi player tabiki var, daha ucuz olupda daha iyi olan varmı?

tamam özür dilerim dalgınlığıma gelmiş bu arada bu sansalar ne kadar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nedir o neşet?

gerçekten sansa dan iyi mp3 ler var forumda bir kişi sansa almıştı hiç beyenmemişti mesela ipod sansa dan çok daha iyi tabi sansa daha ucuz

@Kağaniskovun kurduğu cümleyi bidaha okuyun. Sansadan iyi player tabiki var, daha ucuz olupda daha iyi olan varmı?

en düüşüğü 2 gb sansa clip 50 ira :D

• quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nedir o neşet?

o zaman sansa clip den başka böyle ucuz bulmak çok zor olur çünkü 50tl altı güzel mp3 yok bence ipod shuffle bile 100tl

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nedir o neşet?

o zaman sansa clip den başka böyle ucuz bulmak çok zor olur çünkü 50tl altı güzel mp3 yok bence ipod shuffle bile 100tl

ben geçenlerde sony mp3 çalar aldım ama berbat çıkdı pilli mp3 çalarların hakkını hiçbişey veremiyor :D

http://www.vatanbilgisayar.com/MP3%20%C3%87alar/sony-nwzb172b-nwzb172b-2gb-siyah-mp3-player/productdetails.aspx?I_ID=59374

• Sennheiser kulakliklara cok alistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nedir o neşet?

ben geçenlerde sony mp3 çalar aldım ama berbat çıkdı pilli mp3 çalarların hakkını hiçbişey veremiyor :D

http://www.vatanbilgisayar.com/MP3%20%C3%87alar/sony-nwzb172b-nwzb172b-2gb-siyah-mp3-player/productdetails.aspx?I_ID=59374

bende 2 sene önce samsung un bir mp3 çalarını almıştım 100tl ye oda çokta iyi çıkmadı ama normaldi sesi o zaman bilseydim sansa clip 50tl sansa clip alırdım ben pahalı sanıyordum sonra boşver bu işleri garanti olsun dedim en azından kalite olsun dedim ipod touch 4g aldım şimdide kaliteli bir kulaklık arıyorum onun içinde akg k420 yi buldum

• Teclast x30 daan bahsediyordum. Yahu İstanbul sokaklarında EX1000 le SM3 le W4 le FX700 le gezen bir tane adam görmedim. Ama techno-fi de milletin kulaklıgı playeri 1000 lira :D Elitin anlamını ya ben yanlış biliyorum ya siz yanlış anladınız. Biraz özel bir forum demek istemiştim.

• Benlen dalga geçmek hoşunuza gidiyorsa geçin dalganızı. En azından hatalı birşey söylemedim. İşiniz gücünüz kakara kikiri arkadaş.

• quote:

Benlen dalga geçmek hoşunuza gidiyorsa geçin dalganızı. En azından hatalı birşey söylemedim. İşiniz gücünüz kakara kikiri arkadaş.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 4 Ağustos 2012; 21:38:41 >
  • Techno-fi'de evet 1000tl, hatta 1000 dolarlık kulaklıklar amfiler mp3 çalarlar kullanan da var, ama x30 kullanan, cx300 takan, ve daha bilimum giriş seviyesinde takılan da. Yani bir genel yok. Ama illa bir etiket gerekiyorsa, elitten ziyade "farkında" diyelim. Mesela sennheiser cx300'ün daha iyisinin cx400 olmadığını, beatsin ölünecek bitilecek sürekli peşinde koşulacak bir şey olmadığını, en son nesil ipod'un en iyisi olmadığını ve daha bir sürü şeyin aslında öyle olmadığını bilen "farkında" kişiler topluluğu.

Ve tabi kimse farkında doğmuyor. Farkında oluyor ;)
  • Sadece techno-fi de üslubun önemli olduğunu söylemeye çalışmistım ama yanlış kelimeler seçmişim. Ben de farkındayım olanların gözü boyananlardan değilim ama gördüğüm muameleye bak. Techno-fi de aşağılayıcı yorum yapamamaktan kudurmuşlar herhalde bana daha mantıklı açıklama gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 4 Ağustos 2012; 21:50:19 >
  • quote:

Techno-fi de aşağılayıcı yorum yapamamaktan kudurmuşlar herhalde bana daha mantıklı açıklama gelmedi.

Ben heryerde aynıyımdır, farketmez benim için. Kimseden de korktuğum yok, bilenler de bilir.

Ergenlik etmenin lüzumu yok. Sağdan soldan duyduğun yalan yanlış bilgilerle millete akıl vermeye çalışıyorsun kendi fikirlerinmiş gibi. Biz de sıfırdan başladık bu işe, anamızın karnında öğrenmedik; ama senin gibi de sağa sola millete yardım etcem maskesi altında kendimizi bişey zannederek yorum yapmadık.

Akıllı ol, ağzını topla. Küçük Emrah ayakları da yapma bana. Sen şimdi gene yok ben en azından millete yardım ediyorum ayaklarına falan yatarsın, yemezler. Git bişeyler tecrübe et, sonra gel karşıma. Millete dediğin gibi forum okuma, bizzat kendin dene.

Kaybol şimdi...

• X30 u denemediğimi nereden biliyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 5 Ağustos 2012; 0:07:54 >
  • quote:

X30 u denemediğimi nereden biliyorsun?

X30 denemekle odyofil mi olunuyor? Havalara bak.

Dinlediğin 2-3 dandik cihaz, bana artistlik yapıyorsun.
  • Önceki gereksiz tartışmmızda da Mahir abı ipini koparan kendini odyofil sanıyor tarzı bir yorum yapmıştı. Ben kendimi odyofil sanmıyorum. Ben size odyofilim dedim mi? Mahir abinin az yukarıda dediğini bir daha oku bence. Param var odyofilim ehe ehe diye hava atıyorsun. Madem odyofilsin gel benden çok yardım et buradaki insanlara. Sinir oluyorsunuz tabii adam kendini bi şey sanıyor da her yere cevap yazıyor. Sizin buradaki araştırmadan konu açanlardan hevesiniz kaçtı. Ben ise tersine hevesliyim ve bundan zevk alıyorum. Kimseye de alacağına pişman oacagı bir ürün tavsiye etmiyorum. arada ufak tefek hatalarım olabilir ki sizin de olabilir. Ben sizin yapamadığınızı yapıyorum. Çok meraklıysanız dh lileri techno-fi ye taşıyalım. Daha da cevap vermeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 5 Ağustos 2012; 10:23:06 >
  • Konu sahibi için yazıyorum;

50-60$'a CX500'den süpper bir kulaklık alamazsın. O yüzden paran cebinde kalsın.

Güzel FLAC çalan bir player almanı ve içini kayıpsız müzikle doldurmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Önceki gereksiz tartışmmızda da Mahir abı ipini koparan kendini odyofil sanıyor tarzı bir yorum yapmıştı. Ben kendimi odyofil sanmıyorum. Ben size odyofilim dedim mi? Mahir abinin az yukarıda dediğini bir daha oku bence. Param var odyofilim ehe ehe diye hava atıyorsun. Madem odyofilsin gel benden çok yardım et buradaki insanlara. Sinir oluyorsunuz tabii adam kendini bi şey sanıyor da her yere cevap yazıyor. Sizin buradaki araştırmadan konu açanlardan hevesiniz kaçtı. Ben ise tersine hevesliyim ve bundan zevk alıyorum. Kimseye de alacağına pişman oacagı bir ürün tavsiye etmiyorum. arada ufak tefek hatalarım olabilir ki sizin de olabilir. Ben sizin yapamadığınızı yapıyorum. Çok meraklıysanız dh lileri techno-fi ye taşıyalım. Daha da cevap vermeyeceğim.

"Param var odyofilim ehe ehe diye hava atıyorsun"

Bana böyle söylediğim/imâ ettiğim bir tane iletimi göster, tüm forum önünde senden özür dilerim.

Atarlanan ergen tripleriyle cevap verme bana, mümkünse sadece bana değil, foruma cevap yazma canem. Ok. Kib. by.

• Neşet istanbula bidaha geliyim, seni bulacam olum

• Uğraşmayın çocuknan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.