Şimdi Ara

en iyi kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1 aydır arasrmadgm forum kalmadı halen daha hangi kulaklığı alacagma karar veremedim... sennheiser, westone, koss, shure, CKs serileri... cx500 ten daha iyi belirgin farklı aynı fiyat civarlarnda kulaklık tavsiye edebilecek var mı ? yabancı sitelerde 50-60 dolar civarı fiyatta en iyi performans verecek kulaklık ve birde mp3 player en iyisi olsn ikisi toplam 300 tl olsn

• bu işlerin hepsi görecelidir.
    deneyip alman daha sağlıklı olur.
    yada bol bol inceleme okuyup fikir alman gerekli ki buda sonuca ulaşmanda daha verimli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklsn ama çevrmde deneyecek kimse yk pahalı kulaklık kullanan yok cx200 vardı sony mp3 ile çaldırdım :) ikisinin telafisi için toplam 400 tl lik kulaklık artı mp3 istiym ikiside kaliteli olmalı
  • Her yere yazıyorum :S Biraz araştırsanız yine yazmam gerekmezdi ama forumdan alırsanız 300 lıra bile etmeyen cks90 ve sansa clip daha iyi bir kombine olur.

• http://i.ebayimg.com/t/Philips-SHS3201-Earhook-Headphone-Bass-Pipe-/00/$(KGrHqR,!iIE3Qwy-95PBN+Ep78BKw~~_35.JPG
    ben bu kulaklığı kullanıyorum fakat son ses dinlediğim için her şeyi çok fazla dışarıya veriyor acaba böyle minik kulaklıklardan sesi dışarı vermeyen var mı? bir de kulak girişim küçük o yüzden bu yolladığım gibi kulağa takılmalı olursa çok iyi olur.
  • bence en iyisi sennheiser 16 liraya öylesine bir kulaklık aldım çok memnunum
  • ne tür müzik dinliyorsun? pop/rock türleri ise bası gayet iyi olan kulak içi Panasonic hje-120 yi öneririm fiyat/performans açısından yanına yaklaşabilecek kulaklık yok gibi... fiyatı 29TL. ye teknosada buldum.Amazon'daki yorumlara bakarak almıştım. çeşitli renkleri var ben koyu füme olanı aldım. gayet memnunum. kulak içi kulakları sevmezdim, ama bu rahatsızlık vermedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar koss un kulaklıklarndan kullanan yok mu cks serisi ile karsılaştırablck var mı acaba ... mp3 olarak cowon d2 istyrm sansa ları kmse tavsiye etmiyo fazla
  • Sansa nın parasında ondan daha iyi tek bir mp3 çalar var...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Her yere yazıyorum :S Biraz araştırsanız yine yazmam gerekmezdi ama forumdan alırsanız 300 lıra bile etmeyen cks90 ve sansa clip daha iyi bir kombine olur.

kardeş sen heryere yazıyorsunda ingilizcesi olmayan arkadaş nasıl araştırsın forumda bu sıralar bir garip konu açıyoruz millet bakıyor cevap veren yok .ve zaten ben diyelim akg k420 alıcam araştırıyorum 1,2 tane yer çıkıyor o yerlerde yeterince kaynak sunmuyor tamam mı?anlamadıysan baştan yazayım.
  • gardanadam saolsun her konuda geçiyor K420 :D cks90 ın zaten haddi hesabı yok ooo. Forumda cevap verilmemesinin sebebi ikiye ayrılıyor. Bilmeyen kesim ve bilenlerinde hiç araştırılmadan açılan başlıklardan bıkması. Açılan konuların %80 i gereksiz veya anlamsız. Zaten bilener techno-fi de birleştiler bilen de kalmadı o ayrı.

• quote:

gardanadam saolsun her konuda geçiyor K420 :D cks90 ın zaten haddi hesabı yok ooo. Forumda cevap verilmemesinin sebebi ikiye ayrılıyor. Bilmeyen kesim ve bilenlerinde hiç araştırılmadan açılan başlıklardan bıkması. Açılan konuların %80 i gereksiz veya anlamsız. Zaten bilener techno-fi de birleştiler bilen de kalmadı o ayrı.

evet gardanadam her konuya bakıyor ama bakın bilmiyen kesim araştırmıyor diyorsunuz ama ben çok araştırdım bulamadım.bu arada techn-fi neresi

edit:techno-fi yi buldum sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Carter -- 2 Ağustos 2012; 17:49:38 >
  • Techno finin kuralları sıkıdır ha admin de her gün aktiftir. Dh deki gibi davranma sakın elit bir forumdur. Uye olacaksan uyarayım. Forum kurallarını okumayı ihmal etme çünku klişe değil oradaki.

• quote:

Techno finin kuralları sıkıdır ha admin de her gün aktiftir. Dh deki gibi davranma sakın elit bir forumdur. Uye olacaksan uyarayım. Forum kurallarını okumayı ihmal etme çünku klişe değil oradaki.

yoo üye olmuyacam bir forumun sıkı olması elit olduğu anlamına gelmez bence çünkü gider fakiride üye olur zenginide mesela donanımhaberde bir samimilik var(burda çok yok konu dışında var).bende DH Türkiyenin en iyi forumu uyarılar için teşekkürler ama zaten ordakiler hep pahalı kulaklıklar kullandıkları için sorun yok
  • konumuz techno-fi mii ??? ayrıca forumdan almam bi cks90 dır tutturmussnz bi de sansa clip ikili kombinasynu bu siteden baska tavsiye eden yok... biri kalkıp sennheıser ie7 demedi yanına cowon d2 demedi... varsa yoksa sansa... cks hiçbiyerde en iyi kulaklıklar arasına girmiyo... westone um1 cks serisnden daha iyi cks bass severler için ki cks yerine koss ksc75 ondan hertürlü iyi berrak bi sesi var.. cks ve ckm tavsiye etmyin artık baska şeyler yk mu
  • quote:

Sansa nın parasında ondan daha iyi tek bir mp3 çalar var...

Nedir o neşet?

• quote:

Orijinalden alıntı: chemisttr

quote:

Nedir o neşet?

O değil de Techno-Fi elit bir forummuş, o halde ben de zengin biri sayılırım. Oh be, rahatladım, para var huzur var arkadaş.

• quote:

quote:

Nedir o neşet?

gerçekten sansa dan iyi mp3 ler var forumda bir kişi sansa almıştı hiç beyenmemişti mesela ipod sansa dan çok daha iyi tabi sansa daha ucuz
  • Biz zengin techno-fi üyeleride olsak, burda arada sırada takılmakda güzel oluyor. Tamam burası fakir forumu ama yinede paylaşım oluyor işte :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

quote:

Nedir o neşet?

gerçekten sansa dan iyi mp3 ler var forumda bir kişi sansa almıştı hiç beyenmemişti mesela ipod sansa dan çok daha iyi tabi sansa daha ucuz

@Kağaniskovun kurduğu cümleyi bidaha okuyun. Sansadan iyi player tabiki var, daha ucuz olupda daha iyi olan varmı?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.