Şimdi Ara

En iyi lastik markası ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
58.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • goodyear'ın üzerine lastik tanımam
  • 1-Michelin
    2-Goodyear
    3-Bridgestone
  • continental in modelleri iyi...
  • Skoda servisindeki ustam bana Continental ve Michelin dedi. Şu an arabada bridgestone var...
  • nokian sessizdir,araçlarında yol sesinden şikayetçi olanlar düşünebilir.
  • ONNO USTA SÜREKLİ NOKIAN LASTİKLERİNİN SESSİZLİĞİNİ ÖVEN YAZILAR YAZDI ORADAN BİLİYORUM. YOL VE LASTİK SESİ ALAN JAPONLARA İYİ GİDER BENCE
  • Continental var benim arabada fena deil iyi gibi
  • michelin
  • 1. Nokian
    2. Michelin
    3. Continental
  • ARKADAŞLAR DOĞRU SÖYLEMİŞ BENDE 2000 CİVİC VAR bridgestone KADAR ADİ LASTİK GÖRMEDİM. michelın ve goodyear DAN ŞAŞMA.
  • arkadaşım eğer araç otomobil ise michelin eğer kamyon ise bridgestone
  • michelin için genelde yumuşak lastiktir çabuk aşınır diyorlar.
    kötü yol tutupta daha az aşınacağına iyi yol tutsunda varsın çabuk aşınsın.
  • geçenlerde bir gazetenin oto sayfasında lastik testleri vardı; bu testlerde özellikle HANKOOK marka lastikler sessizliği, ile ön plana çıkmışlar, bu arada bu kış, bir arkadaşım yeni MİCHELİN lastikleriyle Çanakkale'den Ankara'ya gitti geldi 4 tane lastiğde balon yaptığı için değiştirdi, yanaklardan balon yapmıtı lastikler ve garanti kasamına alınmadı, MİCHELİN'le çukurlu yollara dikkat edin
  • GOODYEAR EAGLE... 205/55 R 16 VAR BENDE GAYET MEMNUNUM...
  • öyle diyolar ama binek arabadada gidiyo walla
    walla bende geçen sene 23 milyara almıştım şimdi 19.5 milyara satıyorum.daha 25.000 km'De garanti kapsamında tek parça boyası var
    quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Toyo performans lastiği değil midir? Yani binek arabaya gitmez bence.

Bu arada MeganeII'ler o kadar düştü mü yaw? 19,5 milyar noluyoruz ya?? Biz geçen sene 11 milyara Siena'yı iyi satmışız, bir de beğenmiyoduk

• megane 2 mizde michelim pilot primacy var..
    şuana kadar gördüğüm en iyi lastik bence

clio m da da dunlop sport01 var .. o da fena değil
  • MİCHELİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: CorollaD-4D

peki michelin ve bridgestone arasında bir tercih yapmak gerekirse ??? p.tesi teslim alacağım arabamın üstündeki lastikler bridgestone. forumdaki bazı arkadaşlar bu lastikleri michelin ile değiştirin falan demişler bende bu nedenle bu soruyu sordum. değiştirmeye değermi??? Aldığım araç kullanıcı adımdan da anlaşıldığı üzere toyota corolla

bendede yaris var, üzerinde michelin lastiklerle geldi.. sorum şu; toyota neden tek bir lastik üreticisiyle anlaşıp tüm araçlarına aynı marka lastik kullanmıyo?? hem ölesi daha ekonomik olur.. yani neye göre corollaya bridgestone, yaris'e michelin??
  • quote:

Orjinalden alıntı: porter

quote:

Orjinalden alıntı: CorollaD-4D

peki michelin ve bridgestone arasında bir tercih yapmak gerekirse ??? p.tesi teslim alacağım arabamın üstündeki lastikler bridgestone. forumdaki bazı arkadaşlar bu lastikleri michelin ile değiştirin falan demişler bende bu nedenle bu soruyu sordum. değiştirmeye değermi??? Aldığım araç kullanıcı adımdan da anlaşıldığı üzere toyota corolla

bendede yaris var, üzerinde michelin lastiklerle geldi.. sorum şu; toyota neden tek bir lastik üreticisiyle anlaşıp tüm araçlarına aynı marka lastik kullanmıyo?? hem ölesi daha ekonomik olur.. yani neye göre corollaya bridgestone, yaris'e michelin??

İkisi farklı fabrikada üretiliyosa ondan öyle olabilir.........

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.