Şimdi Ara

En iyi lastik markası ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
58.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lassa
    pırelli
  • Mercedes, Volvo, Bmw, Audi gibi araclara genelde "W" ya da "Y" serisi lastikler takiliyor.

Michelin'in Pilot Sport 3 Y serisi mesela mumkun olan en iyi lastik, Continental'de yakin kalitede lastikleri var. Bir mercedes te genelde bridgestone, goodyear falan takmak yakismaz.
  • daha dün 4 adet contiental sport contact 3 aldım, 1.400'e
    pirelli p zero düşünüyordum ama ömrü kısa olur dediler caydım.
  • Contiental lastikleri ömrümde gördüğüm en iğrenç lastikdir.9 tane aracım var.araçlarım şu anda 12000 km de ve renault grubu olduğu için araç lastikleride contiental,12000 deki bi aracın lastiği durmadan problem çıkarıyorsa ben bu lastiğe ne diyeceğimi siz karar verin.Normal asfaltta 110 km hızla frene basıyosunuz ve contiental lastiğin dişlileri kavonoz kapağı açılır gibi açılıyo.ben bu lastikten çok çektim ve en sonunda bütün araçlarımın lastiklerini yenilemek zorunda kaldım.benden size tavsiye kesinlikle contiental lastiklerine elinizi bile sürmeyiniz.Bedava verseler yine de almam bu lastiği
  • quote:

Orijinalden alıntı: medusa_48

Contiental lastikleri ömrümde gördüğüm en iğrenç lastikdir.9 tane aracım var.araçlarım şu anda 12000 km de ve renault grubu olduğu için araç lastikleride contiental,12000 deki bi aracın lastiği durmadan problem çıkarıyorsa ben bu lastiğe ne diyeceğimi siz karar verin.Normal asfaltta 110 km hızla frene basıyosunuz ve contiental lastiğin dişlileri kavonoz kapağı açılır gibi açılıyo.ben bu lastikten çok çektim ve en sonunda bütün araçlarımın lastiklerini yenilemek zorunda kaldım.benden size tavsiye kesinlikle contiental lastiklerine elinizi bile sürmeyiniz.Bedava verseler yine de almam bu lastiği

Renault grubu olduğu için niye Continental oluyor ki biri Fransız diğeri Alman, bende Conti kullanıyorum feci şekilde memnunum 110 km ve sonrası hızlarda ve virajlarda çok keyifli ve güvenli...Herkesede tavsiye ederim.

• [size=2]Continental yapılan tüm testlerde hep önde geliyorsa başka söze gerek yok.
    ben de Continental kullanıyorum, yanaklı, yumuşak, sessiz, güvenli, performansı da çok iyi.
    Honda + Continental şamayın...
  • Sessizlik istiyorsan michelin, godyear ve bilimum yakıt tasarruf lastikleri (düşük yuvarlanma direnci ve yumuşak hamurdan dolayı az ses yapar)
    İyi yol tutuş ve uzun ömür istiyorsan Brigestone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekomastik -- 30 Mart 2011; 0:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

En Son önler 255 40 18

arkalar ise 285 35 18 olmak üzere Pirelli PZero almıştım.

Ne bridgestone nede michelin ile uzaktan yakından ilgisi yok

Kuru yol performansı mukemmele yakın diyebilirim. Yaz lastigi yada yüksek performans lastigi isteniyorsa PZero'dan şaşmamalı..

Henüz kullanmadım, ancak PZero'ların başlangıçta çok iyi tutunmaya sahip olduklarını fakat performanslı kullanımlarda aşırı kısa bir zamanda aşındıklarını (4000-5000km) farklı bir forumdaki en az 5-6 kişiden okuduğumu hatırlıyorum (225 40 R18 için). Siz uzun süre kullandınız mı?

Bir de az önce kullanım kitapçığında, birbirinden farklı çaplarda lastik takıldığı takdirde çekiş kontrol sisteminin motor gücünü istenmeyen bir şekilde azaltabileceğin söyleyen bir uyarı okudum (sizinki öyle mi tam anlayamadım gerçi).

• Benim eski aracımın lastık ebatlarıydı verdiklerim 3.000 km kadar kullandım.

birkaçdefa da piste cıktım.. Zaten 5.000 olmadan ben degıstırırdım lastıklerı şayet satmasaydım.

Cogu arkadan itişli aracların lastik ebatları ise on arka birbirinden farklı olur

suan kullandıgım aracın onler 285 arkalar ise 335
  • Marka:Brigstone
    Model:Turanza Er 300
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Benim eski aracımın lastık ebatlarıydı verdiklerim 3.000 km kadar kullandım.

birkaçdefa da piste cıktım.. Zaten 5.000 olmadan ben degıstırırdım lastıklerı şayet satmasaydım.

Cogu arkadan itişli aracların lastik ebatları ise on arka birbirinden farklı olur

suan kullandıgım aracın onler 285 arkalar ise 335

Ben normal binek bir araçtan bahsettiğinizi sanmıştım, meğer gerçek spor otomobillerden bahsediyormuşsunuz. Chevrolet Corvette C6 ZR1 ilk çıkan araç oldu bu ebatları aratınca. Biz de pist hevesimizi Live For Speed oynayarak yenmeye çalışıyoruz işte.. Ankara'da Nurburgring vardı da biz mi gitmedik diyesim geldi :)
  • Valla pek bilinmez ama dunlop çok iyidir. Her ortama uyum sağlar.
  • michelin bridgestone bayagı kalıtelıdır
  • Michelin ilerlemenin en iyi yoludur
  • petlas kullaniyorum, cok mutluyum. en iyisi demek abarti olur ama bence gerekli kaliteye sahip.
  • Düz ve engebesiz yollarda michelin
    Fiyat performans ve Tr yollarında Yokohama en iyisidir.
  • continental diyen arkadaşlara katılıyorum.
  • Brigstone Turanza Er300
  • Michelin Diyorum Ama Bridgestonla Hemen Hemen Aynı Özellikteler Sadece Bridgeston Daha Ucuz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.