video:gom player müzik:aimp(skin de yapınca manyak bişey oluyor.)
bendensin.
quote:
Orjinalden alıntı: MeM-Tr
aimp e skin nasıl yapılıyor??
müzik icin kesinlikle jetaudio neredeyse butun playerları kullandım hicbiri bunun gibi ses vermedi cok memnunum divx icinse vlc kullanıyorum cok rahat :)
quote:
Orjinalden alıntı: mokko
quote:
Orjinalden alıntı: MeM-Tr
# en sonunda efsanevi program winamp'ı bana uninstall ettirmiş yeni nesil oynatıcı. winamp'ı silerken gözlerim yaşardı ama hayatın gerçekleri bunlar, yaşasın yeni kral ! *
# winamp'ın tozunu attırmış program. yıllardır bağlandığım, arkadaş gibi sevdiğim, her indirdiğim yeni şarkıyı kendisiyle paylaştığım dostum, en iyi bildiğim program winamp sözüm sana; dostluğumuz bitti, yeni en iyi arkadaşım aimp2'dir. güle güle eski dost, elveda ay elveda feza... en son vlc player'dan ayrılıp gom player'a geçtiğimde böyle olmuştum sevgili sözlük dostları. hayır ağlamıyorum göz nezlesi oldum...sktir git winamp.
#gerçekten bir winamp killer. arayüz basit, anlaşılır, skin olayı yeterli, sistemi hiç kasmıyor, dil desteği de gayet iyi. tag olayı, birden fazla playlisti yönetebilme gibi özelliklerde gayet başarılı. mp3 dinlemek için yeter de artar bile. bunların yanında, playlist ve playlist içerisindeki sıralama varyasyonları itunes' a benzese çok hoş olacak. birde winamp' taki gibi pencerelerin ölçeklenmesi olsa keşke, %100 den ziyade %75 lik hali daha sempatik durur gibi.