Şimdi Ara

En iyi MMORPG YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Ben mmorpg oyun delisiyim ve şuana kadar piyasadaki 10 oyundan 6 sını oynamışımdır fakat en son Guild Wars 2 ye başladım 1 yıl oynadım ve çok pişman oldum.Sizden ricam bana piyasaki oynanması gereken mmorpgleri söylermisiniz buna benzer bir konu forumda vardı fakat arkadaslar neverwinter allods gibi wow guildwars 2 gibi oyunların tırnağı olamıyacak oyunları önermişler.Benim aradığım özellikler şunlar paralı olabilir zaten ücretsiz oyunlardan çok birşey çıkmıyor indirme sorunu yok ölene kadar bekleyebilirim en önemli kısmı bu arkadaşlar oyunda metin2deki gibi parayı basan kral olmıcak tabikki paranın önemi olucak ama öyle 10 yaşındaki çocuğun 2-3 milyar basıp benim emeklerimi almasını istemiyorum son olarak arkadaşlar lütfen kaliteli oyunlar söylerseniz çok sevinirim şu anda archage2 Skyrim online ve Blade And Sould u çok istiyorum ama hangisine baslıcam tartısılır neyse :D önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilseaaa -- 10 Mayıs 2014; 18:48:50 >

• Elder Scrolls Online
    Wildstar
    Archeage
    Guild Wars 2
    WoW

Bence piyasada oynanabilecek düzeyde olanlar bunlar.
  • Kesinlikle haklısın ama wildstara baktım gerçekten çizgi flim gibi yapmışlar wow için çok geç kaldığımı düşünüyorum guildwars 2 zaten oynadım bıraktım the elder scrolls online abi oyun için 150 tl istiyorlar yanlış hatırlamıyorsam ve ek olarak aylık ücret vericez galiba + olarak oyun içinde bir karakteri açmak içinde para istiyorlarmış çok paraya mal olur gibi geliyor bana acheage 2 yi hala beklemekteyim blade and soulduda yıllardır bekliyorum ama gelmedi hala avrupaya birde diablo 3 reaper of souls kafamda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilseaaa -- 10 Mayıs 2014; 19:23:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilseaaa

Kesinlikle haklısın ama wildstara baktım gerçekten çizgi flim gibi yapmışlar wow için çok geç kaldığımı düşünüyorum guildwars 2 zaten oynadım bıraktım the elder scrolls online abi oyun için 150 tl istiyorlar yanlış hatırlamıyorsam ve ek olarak aylık ücret vericez galiba + olarak oyun içinde bir karakteri açmak içinde para istiyorlarmış çok paraya mal olur gibi geliyor bana acheage 2 yi hala beklemekteyim blade and soulduda yıllardır bekliyorum ama gelmedi hala avrupaya birde diablo 3 reaper of souls kafamda var

WoW için neden geç kalmış olasın ki hiçbir şey için geç değil :D
  • bence oynanabilir 2 mmorpg var biri wow diğeri final fantasy 14
  • Final fantasy 14 araştırıcam şimdi ya şimdi wow yıllar yıllar oldu çıkalı birde birsürü ek paket falan filan var yani hiçbirşey bilmiyorum nasıl alıcam falan filan ek paketler falan filan wowu kafamdan sildim heralde arkadaşlar peki archeage 2 the elder scrolls online blade and sould ve tera ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
  • Wowa metin2 mantigiyla bakmayin.wowa her zaman baslayabilirsiniz.evet paketler var ama abartmaya gerek yok.topu topu iki paket.almasi da oynamasi da lwl yapmasi da kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya bende guild wars 2 yi ondan bıraktım zaten 5 günde herkes 80 1 haftada exoticler tamam 1 haftada www guestleri tamam herşeyi çabucak bitiriyoruz oyundaki tek zor şey legendary item yapmaktı o kadar mmo dediğin birazcık zor olucak abi okadar kolay bir oyun istemiyorum internette araştırdım ama bulamadım detaylı bir açıklama the elder scrolls online tera online aion online archeage ve blade and sould ile ilgili ne düşünüyorsunuz bekliyormusunuz bu oyunları yoksa şu oyun varken bunları oynamam dediğiniz oyunlar varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilseaaa -- 10 Mayıs 2014; 23:37:40 >
  • Wow kesinlikle diğer mmorpgler gibi geç kalınacak bir oyun değildir. Birkaç ay önce bir arkadaşımı başlattım, ben oynamayı bıraktım adam hala devam ediyor Ufak bir senaryo tavsiyesiyle bence rahat rahat oynarsın hocam, hiçbir şey için geç değil.

Ayrıca konuda geçmişken diğer arkadaşlara da sorayım; Guild Wars 2'ye nedense internetteki birçok oyuncu PvP olarak WoW'dan daha iyi demiş. Arkadaşlar da başladı ısrarla dünkü indirimden al al diye tutturdular. Bir türlü ısınamadım oyuna almadım Sizin fikriniz neler hangi özellikleri wowdan daha iyi hangileri daha kötü?
  • Arkadaşım wow oynamadım ama oynayan arkadaşlarım çok var guildwars 2 yide 1 yıl oynayıp 4 tane max lvl karakter kasıp %100 map bitirmiş birisi olarak söylüyorum guild wars 2 grafikleri bakımından wowdan çok daha iyi oyuna başladığım anda rüyadayım gibi hissettim ve wowdan daha farklı seçenekleri var mesela oyun içinde kendi hikayemiz var onu oynuyoruz ve kendi karakterimize göre özellik seçiyoruz mesela asura denilen küçük akıll karakterler var karakter açarken küçükken yaptığımız bir buluşu soruyor ona göre cevap verip oyun başından sonuna kadar onun peşindeyiz bu birinci özellik 2. olarak www evet guild wars 2 wwwde gerçekten çok büyük bir devrim yarattı şimdi şöyle düşün o küçük bilgisayar ekranında 1500 kişinin birbirine aynı anda dalması gibi birşey hayal et :D gerçekten inanılmaz zevkli ve sadece dalma öldürme değil wwwde her svnin kendi bölgesi var kaleleri var karşı kalelere saldırıp kendinize almaya çalışıyorsunuz gerçekten çok sarıyor (Neden bıraktın lan o zaman anlatıcam şimdi) pvp sistemi dersek zaten oyun içinde hiçbir karakter birbirinden üstün değil sadece oyununcunun parmaklarına kalıyor iş tek bir dodge ile vsyi kazanabiliyorsunuz ve eğer pveden sıkılırsanız kendi becerilerinizi ve reflekslerini geliştirmek için pvpye girdiğinizde herkes 80 lvl olarak başlıyor ve oyundaki en iyi itemleri takıyor herkes ve eşit olarak vs yapılıyor.Wow da varmı bilmiyorum ama oyun haritasını bitirme diye bir özellik var değişik olarak sıkıldığınızda maptaki jungle puzzleleri yapıp eğlenebiliyorsunuz.Daha wowdan üstün olduğu özellikleri çok var ama çok uzun oldu şimdi neden bıraktığımı söylicem. Şimdi guildwars 2 ye başladığımda neredeyse ağlıyordum ve çok heves alarak almıstım o kadar güzelbir oyun gözüktüki gözüme ama o masumiyet 4-5 ay geçtikten sonra kalmıyor oyunun diğer yüzlerini görebiliyorsunuz ben 2 ayda kendi hesabımı 80 yapmışken millet etraftaki buglar sayesinde 3 günde karakterini 80 yapabiliyor www görevlerini 1 haftada %100 yapabiliyor oyundaki herşey çok kolay mmorpg dediğin birazcık zor olucak kendine bağlıcak oyundaki tek zor şey legendary item yapmak o itemde zaten sadece görünüşü etkiliyor o kadar aynı özellikteki itemi pazarda bulabiliyorsun kısacası 4-5 ay geçtikten sonra yapıcak hiçbir şey kalmıyor ve çok sıkılıyorsun www ye girdiğin zaman istediğin kadar iyi pc olsun 10 fps oluyor oyundan atıyor wwwde oynanamaz hale geldi millet buglar yüzünden zengin oldu oyunda ve herkes yavaş yavaş bırakıyor benim gibi ve herkes yeni bir mmorpg araşıyında bende bunun için bu konuyu açtım şu anda tek çözüm yolu Skyrim online Archeage 2 ve blade and sould gibi görünüyor ama tera aion gibi oyunlarıda denemek lazım eğer fikirleri olan varsa gerçekten paylaşsınlar sıkıldım artık lütfen

• Eve online dışında hiç bir mmoya başlamak için geç kalmış olamazsın. WoW da senin de dediğin gibi durmadan yeni raid ve expansion gelmesi aslında yeni oyuncular için iyi bir şey çünkü yeni bir raid geldiğinde mesela 10 yıldır oynayan adam da 2 haftadır oynayan adam da aynı itemlar için uğraşıyor. Guild wars'ın WoW dan iyi bir çok yanı olduğunu söylemişsin kesinlikle bir iki tane vardır ama nerdeyse 10 yaşında olan WoW 10 senedir yanlış sistemlerini düzeltip en iyiye ulaşmaya çalışıyor bu yüzden her oyun WoW un mekaniklerini kopyalıyor. MMORPGlerin hepsi WoW un başarısına ulaşmayı hayal olarak görüyor ikide bir bu WoW'u bitirecek denen yeni oyunlar çıkıyor hepsi de çöp gibi oluyor bunun en yakın örneği elder scrolls.
  • Arkadaşlar wowu çok övüyorsunuz biliyorum belki deneyebilirim hangi paketleri almak lazım yardımcı olurmusunuz
  • Battlechest ve Mists Of Pandaria paketlerini alman yeterli. Battlechest zaten önceki tüm paketleri kapsıyor.
  • devilseaaa kullanıcısına yanıt
    PvP seviyorsan birlikte oynayabi,leceğin arkadaşlarında varsa WoW derim.Helede lore'a bir daldınmı bitmez WoW
  • GW2 ye verilen para çöpe atılıyor bence, bu arada seçenek GW2de değil WoW'da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilseaaa

Arkadaşlar wowu çok övüyorsunuz biliyorum belki deneyebilirim hangi paketleri almak lazım yardımcı olurmusunuz

İyide sana ne önerseler birşey bulmuşsun, napcaz yoktan oyunmu var edicez? WoW diyor işte 10'da 7'si daha neyin tatavası çözemedim ben.

• Kardeşim tatava lafını görmezden gelip konuşucam.Ben şu anda piyasadaki en iyi oyunun wow olduğunu zaten biliyorum ama wow oynayamam diyorum çıkıcak olan archeage 2 theelder scrolls online ve blade and sould ile ilgili öneriler istedim bu 3 oyundan birisine başlıcam öneri istedim o zamana kadar piyasadaki wow dışındaki sağlam olan oyun önerisini istedim ben
  • devilseaaa kullanıcısına yanıt
    Her türlü wow diyorum hocam, ayrıca guild wars 2 açıklaman için de çok teşekkürler. Oyunun oynanışına baktım da o kadar yıl wow oynadıktan sonra çok gereksiz geldi İlla wow oynamam da başka bir şey dersen de elder scrolls online derim ama fanboy olduğum için. Skyrim yüzünden sevgilisinden ayrılmış adamım
  • Wow forumlarinda wow harici oyun onerisi istemek oda ilginc

• Peki wow bölümünde konu açmaya iten nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.