Şimdi Ara

En iyi mobil reklam ağı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizce en çok kazanç sağlayan ve güvenilir reklam ağı hangisi ?
    Ben admob kullanıyorum fakat tık başına çok az veriyor bende bu nedenle videolu reklam ağlarını denemeye karar verdim vungle denedim o da kazanç bakımında admobun 100 de 1 i etmez 200 video izletmeye 0.02 dolar verdi gerisini siz düşünün...
    Appnext,Revmob,Everyplay vs vs bunları da denemek isterdim ama baya bi pahalıya mal olacak bana . size önerim kesinlikle vungle yi denemeyin bana öneriileriniz nelerdir ? En iyi video reklam ağı hangisi ? Şimdiden teşekkürler...

• admob niye kötü ki ? herkes onu kullanıyo
  • Neden herkes admob kullanyyor çünkü güvenilir öncelikle parany alma garantisi var diyor herkes ve di?er reklam a?laryysa güvenilmez olarak görülüyor developerler hakkynda bir söylenti var .Admob tyk ba?yna para ödüyor di?er reklam a?lary indirme ve görüntüleme ba?yna da para ödüyor ve tyk ba?yna daha fazla para ödüyor ara?tyrdy?ym kadaryyla özellikle startapp ve mobilecore yi seçen çok fazla yabancy developerlar var ve be?eniyorlar bende artyk bunlara geçece?im
  • 252furkan 2 kullanıcısına yanıt
    valla çok zor anladım dediğini harfleri karıştırmışsın ya da dil ayarı bozuk
  • Merhaba sorunuza cevabım yok hatta bir sorum var.Uygulamanız veya oyununuz ne kadar indirilme sayısına sahip ve aylık getirisi ne kadar? Rahatsız olmadıysanız cevaplayabilir misiniz ?
  • arkadaşlar Admob'u 1 ağustostan sonra eklemek isteyenler ya da varolan uygulamayı güncellemek isteyenler artık eskisi gibi plugin koyup yapamıyor. Ben yapamadım oyunumu güncelleyemiyorum şu an. Aynı kodu kullandım fakat cihazımda reklam gösterilmedi. Yeni olarak Google Play Service kullanılıyormuş artık. Bilgisi olan var mı acaba paylaşırsa çok iyi olur. Saygılarımla
  • 252furkan 2 kullanıcısına yanıt
    StartApp mobileCore karma kullanan 1 yildir kullanıyorum gelir hemguzel hem ödemeler zamanında yapiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi wifi/internet planı?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KolayKazan.Net

Eylülün 3ü 130TL Ödeme yapacaklar bene :)

ve Azeri Click Systemi Olan

zklik.biz

Tavsiyem :)
  • Apnext rezalet önerisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.