Şimdi Ara

En iyi modern strateji oyunu yardımcı olun lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa beyler world in confict oynadım hep görev yaptırıyor free takılamıyorum modlarını da deneyeceğim sizden isteğim rise of nations ve world in confict gibi modern silahların bulunduğu rise of nationstaki gibi free takılabildiğim bir oyun önermenizdir var mı böyle bir oyun
    Şimdiden teşekkür ederim

• Wargame: airland battle veya wargame: red dragon (bunda gemide var sanırım)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

Wargame: airland battle veya wargame: red dragon (bunda gemide var sanırım)

sagol kardeşim Allah razı olsun bunu arıyordum kaç günden beri . Başka bildğin var mı bide Wargame: airland battle ile wargame: red dragon nun farkı birinde gemi olması mmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 252furkan

quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

Wargame: airland battle veya wargame: red dragon (bunda gemide var sanırım)

sagol kardeşim Allah razı olsun bunu arıyordum kaç günden beri . Başka bildğin var mı bide Wargame: airland battle ile wargame: red dragon nun farkı birinde gemi olması mmı

valla benim fazla bilgim yok farkları arasında ancak red dragonda gemi olduğunu ve sanırım çin ve rusyayı konu alan versiyonu olduğunu biliyorum (airland battle avrupa rusyayı konu alıyordu). red dragonu almadım ben sadece airland var bende
  • ya red drogonu denedim raise of nations ve world in conflicte göre harita baya büyük . büyük olmasından dolayı haritayı baya bi küçültmek gerekiyor o zamanda iki boyutlu oyun gibi oluyor ayrıca 15 gblık oyuna göre efektler çok kötü world in conflict 5 gb olmasına karşın efektleri daha iyi . bana göre world in conflict biraz daha geliştirilip free mod eklenirse süper bi oyun olur
  • Hocam World in Conflict Strateji oyunudur, fakat Wargame savaş simulasyonu olarak geçiyor. Bunu ayrı bir tür gibi düşünün. Temelleri R.U.S.E ile atılmıştı ama Wargame çok ileri taşıdı olayı. Çok başarılı oyun bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.