Şimdi Ara

EN İYİ MOTOR YAĞI HANGİSİ ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
123.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Motul 0W30 eco clean
    Hepsiburada 5lt 238₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siteeklemesiteleri

Bu mesaj silindi.
    Sanırım kendi siteniz.
  • Arkadaşlar buraya birçok yorum bırakılmış. Herkes kendi tecrübesini paylaşmış. Çoğu zaman araçtan araca değişiyor tabi yağ'dan memnun olma durumu. Ancak benim size önerim yetkili bir satıcıdan yağ'ı satın almanız. Ben cleanpex (https://www.cleanpex.com.tr/ ) kullanıyorum. Çoğu zaman da iyi kampanyalar oluyor, denk gelirseniz ucuza yakalarsınız. Reklam falan sanmayın, hiçbir bağım yoktur, faydalı olsun diye yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaygısızMurat -- 1 Haziran 2020; 20:8:9 >
  • Suanki 508 aracıma castrol 5 30 edge kullanıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • backoflife B kullanıcısına yanıt

hocam nereden edindiniz bu teknik verileri.

• Shell veya motul tercihim

• shell'in yağı süper

• Liqui Moly,Motul ve Shell derim.

• Arabanın kitapçığını internetten bulun indirin. Orada hangi yağ çeşidini kullanacağınız yazar. Çok ince gelir çok kalın gelir lafları boştur. Kitapçıkta ne yazıyorsa onu kullanın. Marka olayı size kalmış castrol veya mobil 1 Tercih ediyorum ben naçizane olarak.

• 2015 den beridir aracımda mobil 1 esp dpf kullanırım. çok şükür hiç yağ ile ilgili bir problem yaşamadım. diğer yağları kullanmadığım için karşılaştıramayacağım ama mobilden şaşmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shell motor yağı nasıl arkadaşlar kullanan varmı daha önce mobil 3000 5 30 kullandım pek iyi değil gibi araç 1.6 Megan 2017 40 binde lpgli

• mobil’e güveniyorum gerisini merak etmiyorum. Mobil 5w40’tan şaşmadım uzun zamandır.

Mobil olmayacaksa motul ve liqui moly alırım. Ama ilk tercihim her zaman mobil’dir. Castrol saydıklarımdan sonra dördüncü sırada olur.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.