Arkadaşlar yabancı forumlarda yapılan testi var ipodla N91 karşılaştırılmış ve n91 daha üstün ses kalitesi açısından ... Hatta testte bir pda daha vardı yanılmıyorsam... Bu arada ipodun ses kalitesini beğenmeyen tek insan sensin heralde dostum
Burda benim çünkü i-pod un ismi var ama mp3çalar bölümüne girdiğinde böyle olmadığını görürsün.İmzamda 2 mp3çalar var sony nwa1000 ve iriver h320.Zaten iriver ın ses kalitesi tartışılmaz aynı şekilde sony de çok kaliteli ses veriyor(iriver kadar olmasa da) ancak arkadaşımın i-pod minisini dinledim ses avrupa kulak sağlığı standartı var(öyle bir şey) o yüzden gayet düşük ve kalite olarakta yeterli değil.Ancak i-pod un tüm modellerinin içinde tanesi mükemmel ki oda shuffle modeli, o modeli i-pod yanlışlıkla üretmiş.Maalesef insanlar i-pod alırken markaya para veriyorlar.Tabi i-pod kullananlar buna daima karşı çıkarak gerçeği kabullenmek istemiyorlar o da ayrı bir konu.
Dostum sen şimdi gidip hata yapmıssın...5g deneyip de konuşman lazım ipodun ses kalitesi için...Net bir ilerleeme ve shuffle'la aynı düzeyde diyebiliriz...Kaliteli ses'e gelince herkes için değişir bu kavram...Görecelidir..iPod daha çok klasik müzik tarzı hafif tarzlar için birebir...Müzik akustik kulağı rahatsız etmiyor ve hoş geliyor...Sen bir adama klasik müzik dinlemesine rağmen git h320 al wow'uda açarsın diyemezsin...Beni o basslar rahatsız ediyor..iPod tercih edenler ses kalitesinden memnun..O yüzden şunun sesi daha kalitelidir falan demek yanlış olur....
quote:
Orjinalden alıntı: scarycanary
quote:
Orjinalden alıntı: atakansah
quote:
hocam sen nie tel almıon hakkaten bi aralar n91 alcam diodun
banamı dedin anlamadım ama BENİM 6630 BİLGİSAYARIN KASA ÜSTÜNE KOYUYORDUM YÜKSEK VOLTAJ YÜZÜNDEN EKRAN ÖLDÜ YANİ RENKLER İŞLENEMİYOR GARANTİYE VERDİM.
ZATEN İÇİM YUARALI BENİM EN SEVDİĞİM TELİMDİ 6630
BEN N91 ALABİLİİM AMA BİRAZ DAHA KASIP N93 ALMAYI DAHA MANTIKLI BULUYORUM AMA FİYAT ÇOK UÇUK OLURSA BELKİ N91 ALIRIM AMA ŞİMDİ BANA NUMBER ONE N93
yok yaw ben freewolf a dedm
kusura bakma dostum bende sazan gibi atlamışım valla
quote:
hocam sen nie tel almıon hakkaten bi aralar n91 alcam diodun
ohooo o her teli aldı ya
3250 bnce cok guzel telefon..en azından gordugum kadarıyla w80den cok iyi..
quote:
Orjinalden alıntı: essien
3250 bnce cok guzel telefon..en azından gordugum kadarıyla w80den cok iyi..
O kadar da değil bence.Mp3 ü gayet güzel çaldığını duydun ama fotoğraf kalitesi cidden kötü, video da aynı şekilde.Çok fazla problem çıkarttığını söyleyenler de var.Ama om kadar para verdiğim bir telefonun o derece kötü fotoğraf çekmesini istemem.
Boyut sorun değilse W900i; hafif bir telefon istersen W800i'yi düşünebilirsin. Ama ben olsam W810i alırdım ki haziranın sonu gibi alacağım. Şu aralar her yerde W810i'nin reklamları var.
beyler şu aralar telefon almak ile ilgili bişey söleyemiyorum pazar günü sınavın nasıl geçeceğine bağlı
w800i
N91 tek gecerim ama N80'in speaker ozelligi cok daha iyi bence guzel bi hafiza karti ile o da cok iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: Tora
Bu tür cümleleri artık birçok kişiden duyuyorum ama merak ediyorum acaba telefonu gerçekte gördüler mi ya da ellerine alıp baktılar mı? Resimlerden yorum yapılmamalı. Zamanında 7610, 3230, 6630 çıktığında kimse tuğla demiyordu. N91 de bu saydıklarımla neredeyse aynı boyutta.
quote:
Orjinalden alıntı: levent_erkan
ses olarak bilemiyorumda mp3 çalar deigin biraz küçük olmalı n91 tuğla gibi
ben teknosada aldım elime kurcaladım cihazı biraz gerçekten çok büyük ama mp3 player amacı taşıyan o şekilde lanse edilen bi telefon için büyük yoksa p910la aynı boyda
Benim zaten hangi modeli önereceğimi kesinlikle tahmin edebiliyorsunuzdur o yüzden tekrar dallandırıp budaklandırmiyim.Bu arada tora dostumuzun bu ses kayıt olayını merak ediyorum.
w800 ve 3250 nin aynı fiyata olduğunu düşünürsek(aynı değilse bile çok az fark vardır) helekide 3250 nin ses çıkışının yüksek ve daha kaliteli olduğunuda düşünürsek, symbianlardaki yavaşlığın 3250 de olmadığını düşünürsek kamerasının abartıldığı kadar dandik olmadığını ancak videonun klasik 3 gp çeken modellerden bi artısı olmadığınıda düşünürsek (bu arada kimse w800 ün videosu daha iyi demesin çünkü değil) son olarakta n91 in uçuk bi fiyattan satıldığını ve ona yakın bi ses kalitesini yarı fiyatına elde edebileceğimizi düşünürsek hem symbian- hem en hızlı symbianlı tel- hemde harika bi müzik çalar almak isteyenler için 3250 harika bi seçim olucaktır. baya uğraştım w900 üde test ettim kısa sürelide olsa. bendeki 3250 ile karşılaştırmasını yaptık. bütün eko ayarları full konumda stereo genişletme açık konumdayken denedik ve sonuç: 1-3250(açıkça belli oluyor) 2-w900 3-w800 (bu arada w900 ile 800 arasında fark yok gibi ama daha yeni bi model olduğu için 900 ü öne aldım.) malesef n91 i inceleme şansım olmadı. keşke olsa ve keşke paran olsada onu alsan dicem ama şu anki mevcut piyasada 3250 çok daha mantıklı bi seçim. 3250 nin tek dezavantajı malzeme kalitesi n serisine göre kötü. ama malum se modelleri gibi zırt pırt joystick te sorun çıkartmıyor. nokia malumunuz üzere bu joystick işini biliyor. döner mekanizmada çok sağlam hissi veriyor. benden bu kadar.
SES DİYORSAN N 91 AMA BAŞKA HİÇ BİRŞEY YOK. BEN OLSAM W 800 İ ALIRDIM HEM TATMİN EDİCİ SES HEMDE ÖZELLİK.
arkadaşlar yeri deil ama bişey sorucam bende şuanda 3100 var.3250 3100 a göre çok mu kaba çok bu büyük??şimdi küçük tele alıştım bayaa büyük gibi görünüo da
freewolf un tel öss ye kaldı heralde
oks de olabilir bnce w800i al
Müzik telefonları içinde N91 şuan için bir numara.
N91, karizman yeter
n91 i geçen telefon şu anada yok hem malzeme kalitesi hemde mp3 konusunda number one N91
ne biçim topic bu yaw tartışmasız n91 lütfen sonucu bariz bi şekilde belli olan topicler açmayın