Şimdi Ara

En İyi Müzik Telefonu = ????????????? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an Nokia N91 kullanıyorum..
    Ama Sony'nin sesini hiçbirşey tutmuyor..
    Piyasada tek diyebilirim...
  • daha öncede belirtmiştim n91 hacı şakir sabunu gibi tipi bi kere kötü telefon alıyosan birazda tipi güzel olmalı vede w810i gibi olmalı
  • Arkadaşlar sizce çok iddialı olamasada müzik dünlemeyi seven birisi olarak 512kb kartlı 6630 umu güzel bi kulaklıkla kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa çok sevdiğim bu teli satıp n91 mi alayım? görüşlerinizi bekliyotum acileeeen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tristen

Sonyericsson W900i kullandım..

katılmıyo diilim
  • SE W serisi bence n91'den daha üstün seste...Tizler,Midler falan bana daha iii geliyor w serisinde...N91'de bana itici geliyor...4gb gibi küçük bir hafıza için harddisk kullanması ve bunu dünyanın fiyatına satmasında dolayı tabiki...Teknoloji o kadar ilerlemiş 8giglik nand flash diskler çıkacak ama nokia 4gig için harddisk kullanıyor...Bak SE'ye W950i'i hem ince yaptı,hem flash disk yaptı...Kamerası olmayabilir ama sadece müzik benim için önemlidir diyenlere hitap eden bir tel....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

quote:

katılmıyo diilim

gökhan niye katılıyon sen demiyormuydun en kral ses şu anda n91 de çıkıyor kulaklıkta diye yalnışmı hatırlıyorum acaba?

al başka bir kulaklık kafan göre tak dinle.

se w800i bende dinledim n91 de dinledim dosstum w800i gerçekten kaliteli ses veriyordu ama n91 ondan 2 adım daha ilerdeydi ses toktu ve bass patlaması olmuyordu.

sia hala nasıl se daha iyi seste diyosunuz anlamak mümkün değil.

• ABİ ONU BUNU BİLMEM EN İİ Sİ 3310 DİYORUM MANYAK MELODİLER VAR YA AYRICA 3310İ ÇIKIO BUNADA MP3 FALAN YÜKLENİO
  • quote:

Orjinalden alıntı: soner_521

ABİ ONU BUNU BİLMEM EN İİ Sİ 3310 DİYORUM MANYAK MELODİLER VAR YA AYRICA 3310İ ÇIKIO BUNADA MP3 FALAN YÜKLENİO

SEN BUNUMU BİLİYON YANİ

O ZMANA ÇOK ŞEY BİLİYON SEN DEMEKKİ
  • seste gayet iyi n91 ne die tartışıonuzyaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

seste gayet iyi n91 ne die tartışıonuzyaa

ses kalitesi herkese göre değişir...Sana güzel gelen bana kötü gelebilir..Sana WOW güzel gelirken beni rahatsız eder...Anlatabildim mi ?
  • ilk sayfada çıkmayan bir resim var..o resimdeki w550i mi bilmiyorum ama oysa eğer;
    en iyi hoparlör sesine sahip telefon..
    n91,6270..ve diğer nokialar hoparlör sesinde w550i ile yarışamaz..
    kulaklıkta da iyi bir sesi var
  • Sana yuh diyorum ya.N91 gibi bir telefonu sadece müzik çalma özelliği varmış ve başka bi özelliği yokmuş gibi nitelendiyirosu ya.Telefonda wi-fi var ya hot spot bulduğun yerde internete beleş giriyosun.Bu senin o çok övdüğün d500 ünde varmı söyle.4gb disk var d500ünde varmı söyle.mpeg 4 kalitesinde video çekiyor sen nasıol kalkıpta n91 i sadece müzik çalmaktan ibaret bi alet gibi söyleyebiliyosun anlamıyorum.Seni anlamıyorum anlamayorum anlamıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

SES DİYORSAN N 91 AMA BAŞKA HİÇ BİRŞEY YOK.
    BEN OLSAM W 800 İ ALIRDIM HEM TATMİN EDİCİ SES HEMDE ÖZELLİK.

• bence en iyi müzik telefonu motorola rokr e1
    4 tane hoparlör wwar yaw telefonda
    bi araştırn bence
  • hımm eer o telefonların içinde ise tabiki n91
  • Ya bu kadar yana döner olma kardeşim ya.Bi kerede fikir değiştirmeyin.Bi gün ordasın bi gün burda.Safını belirle.Telefonu ilk aldığın zamanlar dış hoparlörde w900 fazla ses veriyor kulaklıkta n91 daha iyi diyen senmiydin?Evet sendin.Şimdi ne olduda bu fikir değiştirdin.Ne değişti o günden bu gün.Sizden ricam sözlerinizin arkasında durmanız.

Bu arada atakansah ın bu sözlerinede içten katılıyorum.
    gökhan niye katılıyon sen demiyormuydun en kral ses şu anda n91 de çıkıyor kulaklıkta diye yalnışmı hatırlıyorum acaba?

se w800i bende dinledim n91 de dinledim dosstum w800i gerçekten kaliteli ses veriyordu ama n91 ondan 2 adım daha ilerdeydi ses toktu ve bass patlaması olmuyordu.

quote:

quote:

katılmıyo diilim

• quote:

Orjinalden alıntı: peacer

hımm eer o telefonların içinde ise tabiki n91

bende bunu anlatıyom yok kişiye göre değişir yav ne değişir kardeşim en iyi hakkında kör muhalefet yapılmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Ya bu kadar yana döner olma kardeşim ya.Bi kerede fikir değiştirmeyin.Bi gün ordasın bi gün burda.Safını belirle.Telefonu ilk aldığın zamanlar dış hoparlörde w900 fazla ses veriyor kulaklıkta n91 daha iyi diyen senmiydin?Evet sendin.Şimdi ne olduda bu fikir değiştirdin.Ne değişti o günden bu gün.Sizden ricam sözlerinizin arkasında durmanız.

quote:

quote:

katılmıyo diilim

ben kesnlkle dedklermin arkasındayım 2 madde onemli zaten muzik telefonunda bi kulaklıkta werdiği ses bide dısarıya dimi

w900 kulaklıkta 10 üzerinden 8 hoparlorde 10

n91 kulaklıkta 10 hoparlorde 4

yani ortalaması w900ün daa ii oldugunu soluo ama ben yinede muzik teli için n91 daa ii derim,4gb hafıza,wi-fi,kaliteli paslanmaz celikten bi kasa benim için cok cok iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Orjinalden alıntı: berdush

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Arkadaşlar yabancı forumlarda yapılan testi var ipodla N91 karşılaştırılmış ve n91 daha üstün ses kalitesi açısından ... Hatta testte bir pda daha vardı yanılmıyorsam... Bu arada ipodun ses kalitesini beğenmeyen tek insan sensin heralde dostum

Burda benim çünkü i-pod un ismi var ama mp3çalar bölümüne girdiğinde böyle olmadığını görürsün.İmzamda 2 mp3çalar var sony nwa1000 ve iriver h320.Zaten iriver ın ses kalitesi tartışılmaz aynı şekilde sony de çok kaliteli ses veriyor(iriver kadar olmasa da) ancak arkadaşımın i-pod minisini dinledim ses avrupa kulak sağlığı standartı var(öyle bir şey) o yüzden gayet düşük ve kalite olarakta yeterli değil.Ancak i-pod un tüm modellerinin içinde tanesi mükemmel ki oda shuffle modeli, o modeli i-pod yanlışlıkla üretmiş.Maalesef insanlar i-pod alırken markaya para veriyorlar.Tabi i-pod kullananlar buna daima karşı çıkarak gerçeği kabullenmek istemiyorlar o da ayrı bir konu.

Dostum sen şimdi gidip hata yapmıssın...5g deneyip de konuşman lazım ipodun ses kalitesi için...Net bir ilerleeme ve shuffle'la aynı düzeyde diyebiliriz...Kaliteli ses'e gelince herkes için değişir bu kavram...Görecelidir..iPod daha çok klasik müzik tarzı hafif tarzlar için birebir...Müzik akustik kulağı rahatsız etmiyor ve hoş geliyor...Sen bir adama klasik müzik dinlemesine rağmen git h320 al wow'uda açarsın diyemezsin...Beni o basslar rahatsız ediyor..iPod tercih edenler ses kalitesinden memnun..O yüzden şunun sesi daha kalitelidir falan demek yanlış olur....

Tabi orası öyle, belli bir aşamadan sonra ses kalitesi değilde ses rengine kalıyor olay, o da farklı markaların farklı kitlelere hitap etmesinden kaynaklanıyor.

Bu arada over and under arkadaşım yanlış alıntı yapmışım, üstteki mesaj yerine seninkini alıntı yapmışım oda dikkatimi çekmedi, farkında değil misin?

• quote:

quote:

Ya bu kadar yana döner olma kardeşim ya.Bi kerede fikir değiştirmeyin.Bi gün ordasın bi gün burda.Safını belirle.Telefonu ilk aldığın zamanlar dış hoparlörde w900 fazla ses veriyor kulaklıkta n91 daha iyi diyen senmiydin?Evet sendin.Şimdi ne olduda bu fikir değiştirdin.Ne değişti o günden bu gün.Sizden ricam sözlerinizin arkasında durmanız.

quote:

quote:

katılmıyo diilim

ben kesnlkle dedklermin arkasındayım 2 madde onemli zaten muzik telefonunda bi kulaklıkta werdiği ses bide dısarıya dimi

yani ortalaması w900ün daa ii oldugunu soluo ama ben yinede muzik teli için n91 daa ii derim,4gb hafıza,wi-fi,kaliteli paslanmaz celikten bi kasa benim için cok cok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 13 Haziran 2006; 15:31:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

quote:

quote:

quote:

quote:

katılmıyo diilim

Nasıl okuyorsun 10 üzerinden 10 yazmış kulaklığa.

edit: en başta arkadaş değiştirmeden önce N91 kulaklıkta 4 mü gülerim ben buna yazmıştı da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 13 Haziran 2006; 15:36:36 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.