Şimdi Ara

En İyi Müzik Telefonu = ????????????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sıkıştırmasız stereo Wav kayıt yapan bir kamera ile telefonun sesini hem dış hoparlörden hem de ses sisteminden kayıt alacağım. Hiç değilse duymuş olursunuz belki ona göre karar verirsiniz. Stereo Wav'ı Mp3 192kbps 48000hz olarak çevireceğim. Sorun teşkil etmez bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

I-pod mini ile En son cıkan ipod modelini karsılastırma sakın.
    5. generation ipod da ses daha berrak ve kuvvetli cıkıyor ozellikle itunes ile sarkıların ses seviyesini ayarlayabiliyorsun
    ve ses sınırı fln gbi sorunlar kalmıyor.
    Orjinal kulaklık deil daha da iyi bir kulaklık kullanıorum kendi kullandıgım için deil gercekten i-pod iyi oldugundan savunuyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: berdush

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Arkadaşlar yabancı forumlarda yapılan testi var ipodla N91 karşılaştırılmış ve n91 daha üstün ses kalitesi açısından ... Hatta testte bir pda daha vardı yanılmıyorsam... Bu arada ipodun ses kalitesini beğenmeyen tek insan sensin heralde dostum

Burda benim çünkü i-pod un ismi var ama mp3çalar bölümüne girdiğinde böyle olmadığını görürsün.İmzamda 2 mp3çalar var sony nwa1000 ve iriver h320.Zaten iriver ın ses kalitesi tartışılmaz aynı şekilde sony de çok kaliteli ses veriyor(iriver kadar olmasa da) ancak arkadaşımın i-pod minisini dinledim ses avrupa kulak sağlığı standartı var(öyle bir şey) o yüzden gayet düşük ve kalite olarakta yeterli değil.Ancak i-pod un tüm modellerinin içinde tanesi mükemmel ki oda shuffle modeli, o modeli i-pod yanlışlıkla üretmiş.Maalesef insanlar i-pod alırken markaya para veriyorlar.Tabi i-pod kullananlar buna daima karşı çıkarak gerçeği kabullenmek istemiyorlar o da ayrı bir konu.

O kadar para verilip alınacak bir iriver çok daha memnun eder kullanıcıyı eminim.

• Olabilir haklısın 60gb hard diskini de kullanıorum ipod un o yuzden bn memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kachar

n91

• ses olarak bilemiyorumda mp3 çalar deigin biraz küçük olmalı n91 tuğla gibi
  • Dostum kusura bakma hep yardım ettima ama bence senin bişe alacağın yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 5 Haziran 2006; 18:04:34 >
  • @Free_Wolf telefon almasanda olur, sen bu form için gereklisin .Keşke herkes senin kadar doğal olsa .Ama N91 resmini resmen abartmışsın. Bu resim Poster bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 5 Haziran 2006; 18:31:47 >
  • ama n91 zaten posterlik olacak kadar kaliteli ve karizma bir telefon zaten öyle değilmi?
  • hocam sen nie tel almıon hakkaten bi aralar n91 alcam diodun
  • quote:

Olabilir haklısın 60gb hard diskini de kullanıorum ipod un o yuzden bn memnunum

Tabi senin şahsi görüşüne kalmış birşey ama iriver ında 40 gb lık hdd sini kullanırdın.
  • nnn91
  • N91
  • quote:

I-pod mini ile En son cıkan ipod modelini karsılastırma sakın.
    5. generation ipod da ses daha berrak ve kuvvetli cıkıyor ozellikle itunes ile sarkıların ses seviyesini ayarlayabiliyorsun
    ve ses sınırı fln gbi sorunlar kalmıyor.
    Orjinal kulaklık deil daha da iyi bir kulaklık kullanıorum kendi kullandıgım için deil gercekten i-pod iyi oldugundan savunuyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: berdush

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Arkadaşlar yabancı forumlarda yapılan testi var ipodla N91 karşılaştırılmış ve n91 daha üstün ses kalitesi açısından ... Hatta testte bir pda daha vardı yanılmıyorsam... Bu arada ipodun ses kalitesini beğenmeyen tek insan sensin heralde dostum

Burda benim çünkü i-pod un ismi var ama mp3çalar bölümüne girdiğinde böyle olmadığını görürsün.İmzamda 2 mp3çalar var sony nwa1000 ve iriver h320.Zaten iriver ın ses kalitesi tartışılmaz aynı şekilde sony de çok kaliteli ses veriyor(iriver kadar olmasa da) ancak arkadaşımın i-pod minisini dinledim ses avrupa kulak sağlığı standartı var(öyle bir şey) o yüzden gayet düşük ve kalite olarakta yeterli değil.Ancak i-pod un tüm modellerinin içinde tanesi mükemmel ki oda shuffle modeli, o modeli i-pod yanlışlıkla üretmiş.Maalesef insanlar i-pod alırken markaya para veriyorlar.Tabi i-pod kullananlar buna daima karşı çıkarak gerçeği kabullenmek istemiyorlar o da ayrı bir konu.

İpod shuffledan bahseden oldu mu ??? Hatırlamıyorum ama neyse

• tabıkı w800
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

hocam sen nie tel almıon hakkaten bi aralar n91 alcam diodun

banamı dedin anlamadım ama BENİM 6630 BİLGİSAYARIN KASA ÜSTÜNE KOYUYORDUM YÜKSEK VOLTAJ YÜZÜNDEN EKRAN ÖLDÜ YANİ RENKLER İŞLENEMİYOR GARANTİYE VERDİM.

ZATEN İÇİM YUARALI BENİM EN SEVDİĞİM TELİMDİ 6630

BEN N91 ALABİLİİM AMA BİRAZ DAHA KASIP N93 ALMAYI DAHA MANTIKLI BULUYORUM AMA FİYAT ÇOK UÇUK OLURSA BELKİ N91 ALIRIM AMA ŞİMDİ BANA NUMBER ONE N93
  • n91 direk 4gb boru deil!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

hocam sen nie tel almıon hakkaten bi aralar n91 alcam diodun

banamı dedin anlamadım ama BENİM 6630 BİLGİSAYARIN KASA ÜSTÜNE KOYUYORDUM YÜKSEK VOLTAJ YÜZÜNDEN EKRAN ÖLDÜ YANİ RENKLER İŞLENEMİYOR GARANTİYE VERDİM.

ZATEN İÇİM YUARALI BENİM EN SEVDİĞİM TELİMDİ 6630

BEN N91 ALABİLİİM AMA BİRAZ DAHA KASIP N93 ALMAYI DAHA MANTIKLI BULUYORUM AMA FİYAT ÇOK UÇUK OLURSA BELKİ N91 ALIRIM AMA ŞİMDİ BANA NUMBER ONE N93

yok yaw ben freewolf a dedm

• quote:

Orjinalden alıntı: pafta_turk

@Free_Wolf telefon almasanda olur, sen bu form için gereklisin .Keşke herkes senin kadar doğal olsa .Ama N91 resmini resmen abartmışsın. Bu resim Poster bile olabilir.

1:1 boyut vermis arkadas. demekki onunda gozu n91 de.
  • Bu tür cümleleri artık birçok kişiden duyuyorum ama merak ediyorum acaba telefonu gerçekte gördüler mi ya da ellerine alıp baktılar mı?
    Resimlerden yorum yapılmamalı. Zamanında 7610, 3230, 6630 çıktığında kimse tuğla demiyordu. N91 de bu saydıklarımla neredeyse aynı boyutta.

quote:

Orjinalden alıntı: levent_erkan

ses olarak bilemiyorumda mp3 çalar deigin biraz küçük olmalı n91 tuğla gibi
  • ben olsam müzik için w810 alırdım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.