Şimdi Ara

En iyi NAS Ağa Bağlı Depolama cihazları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şirket içi sağlam sessiz ve sorunsuz NAS Ağa Bağlı Depolama cihazı arıyorum bu konuda deneyimli ve sağlam ürün önerecek varmıdı?

• Merhaba,

Siz şirket için arıyorsunuz, ben de ev için başlangıç değil ama orta seviye bir nas düşünüyorum.

Synology DS2XX serileri iyi sanırım ama başka bir önerisi olan olur mu?

• DS220J kullanıyorum, içinde de Seagate Ironwolf 4 TB diskler mevcut. Gayet memnunum.

@sluupy iş için NAS arayışında kaç kişi eş zamanlı bağlanacak, ne kadar kullanım olacak, kapasite ihtiyacı nedir ..vb bir çok bilgiye sahip olmak lazım. Eğer basit bir dosya sunucusu olarak çalışacaksa benzer 2 yada 4-5 diskli modeller sizin de işinizi görür. Ancak uygulamalar ..vb de buradan beslenecekse profesyonel bir sisteme geçmek lazım. Onun için de bilgi vermeniz gerekiyor ki doğru yönlendirme alabilin.

• şirket içi kullanılacak aynı anda 4-5 kişi bağlanacak şirket içi kullanılacak. video çekimleri ve resimler yedeklenecek devamlı ve ordan veri kullanılacak gerektiğinde ve yedekleme çok önemli devamlı yedek alması gerekiyor ilerde sorun olmaması için sağlam bir ürün arıyorum tabiki kurulumda zor olmasın. aşağıdaki cihaz nasıldır tam olarak

ASUSTOR LOCKERSTOR 6 Gen2 (AS6706T)

• sluupy S kullanıcısına yanıt

Bilendenal.com 'dan ve kendi sitesinden baktığım kadarıyla modüler bir sunucu gibi yapılandırıp doğru kurgulandığında söylediğiniz senaryoda işi görür. Servis ve garanti ihtiyacı olursa ne kadar iyi bir ağı var ona da bakmak lazım. Eğer üzerinde tutulacak verilerin kaybedilmemesi kritikse NAS'tan hem USB üzerine hem de Cloud'a senkronizasyon yapmayı unutmamak lazım.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

bana önereceğiniz bir cihaz varmıdır istediğim özelliklerde.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

bana önereceğiniz bir cihaz varmıdır istediğim özelliklerde. ve aşağıaki iki cihaz arasındaki farklar nelerdir.

https://www.asustor.com/tr/product?p_id=65

https://www.asustor.com/tr/product?p_id=78

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.