Şimdi Ara

***EN İYİ OTO DERGİSİ HANGİSİ ?*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben zamanında hep otohaber alırdım talat şahimin de buyuk etkisi vardı bunda haber açısından en iyisiydi bana göre ama resim kalitesi bakımından car graphics gibi dergiler daha iyi idi

ama artık almıyorum bana hitap edemişyorlar bilgi düzeyim o dergileri aştı gerçi almayalı bilmediğim bir sürü teknolojide çıkmıştır ama

mektup bile yazmıştım derginizden bilgi seviyesine göre bölümler yapın yada bir üst seviye d,için farklı bir dergi çıkarın diye ama cevap bile gelmemişti
  • ee öle dersen tabi cevap gelmez :D eheh direk dergii küçümsemişsin seviyen düşük falan die..
  • Autocar bayaa iyi bir dergi gibi geldi bana, çok fazla okunacak şey oluyor, koca koca puntolarla yazmıyorlar yazılarını, adeta bir kitap gibi saatlerce okunuyor ama tabii konuların da biraz sana hitap etmesi gerekiyor, o zaman çok keyifli bir dergi, istersen bir incelewww.autocardergi.com
  • yıllardır otomobil dergisi alıyorum. auto show ve otohaberi 7bin-10bin lirayken aldığımı hatırlarım. gözlemimin sonucu şudur. haftalık çıkan bir derginin ilgi çekici ve okunabilir olması için lisansör dergiler sayesinde yayınlanan testlerin iyi olması gerekli. auto bild gibi iyi bir lisansör dergiye sahip auto show bu konuda otohaberden oldukça üstün. ülkemizin dergilerinin lisansör dergilere ihtiyacı olmasının nedenlerinin başında imkansızlıklar geliyor. milyon dolarlık veyronu test edebilmek, birkaç yüzbin dolarlık süper spor otomobillerle karşılaştırmalı test yapabilmek kolay iş değil. bizim dergilerin en iyi karşılaştırmalı testleri orta sınıftan üç beş otomobili körfez pistine çıkarmaktır, daha fazlasını beklemek de haksızlık olur zaten.

aylık dergiler haber ve test bulmada çok daha avantajlılar. bu sebeple artık çoğunlukla aylık dergileri, özellikle ingiliz car ve amerikan motor trend'i takip ediyorum. arada da göze çarpan testler varsa auto bild almış gibi olmak için auto show alıyorum.

• doğru sende ii düşünüosun hatta bizden cok daa ii gözlemliosun sonuçta yıllardır alıosun ama yinede katılmıorum modified mag dergisi bence aralarında en iisi zaten kategorileride bi nevi farklı bununda oluşturduğu bir tepki var ama sonuçta ele alınan konu araba.. yabancı dergilere ise ulaşamıorum yani nerden alcağımı bilmiorum tam olarak bu yüzdende elime geçirme fırsatım olmadı o yüzden o dergiler konusunda yorum yapamıycam ama şiddetle tavsie ediorum falan diosan bulmak için uraşırım artıq sıkıcı oluo dergiler onlar biraz deişiklik getirir belkii..
  • ayda 4 hafta var. her hafta 3 milyona bir otomobil dergisi aldığında toplam 12 milyon ödersin. 22 milyona aylık car dergisini öneririm. muhteşem. her şeyiyle okunabilir bir dergi. ingilizlerin top gear programından zevk alıyorsan car dergisini de seversin. bir de road and track ve motor trend var ki bunlar amerikan kökenli dergiler, ben tarzlarını pek sevmiyorum. ama yine de 5-6 tane süper spor otomobili bir arada teste sokabilmek bu dergilerin iyi yaptığı işler.
    yabancı otomobil dergilerini ankarada dünya kitabevi (şimdi piramit oldu), dost kitabevi, remzi kitabevi, d&r da bulabilirsin.
  • Arkadaşlar hepinizin parmaklarına sağlık tşk borçluyum..E tabiki forum kadar olmasada "autocar" şu an için en optimum olanı gözüküyor..Tabiki bireysel bazda tatminkar olamaması doğaldır..Yakın gelecekte forum daha geniş kitlelere ulaştığı zaman muhakkak bir yayın organından başarılı yayına dönüşebilir..

Bu sayısında honda civic kapsamlı incelenmiş..Ön panjur değil komple far tasarlamışlar..

• adresime kadar road and track ve car and driver geliyo(abd den). posta dahil sayı başına yaklaşık 3 lira. dolu dolu. oku oku bitmiyo.

öte yandan incecik, çöp dolu, yalaka, yetersiz yerli dergiler 2.5 lira. ne diyim, yoruma gerek var mı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nlty2000

adresime kadar road and track ve car and driver geliyo(abd den). posta dahil sayı başına yaklaşık 3 lira. dolu dolu. oku oku bitmiyo.

öte yandan incecik, çöp dolu, yalaka, yetersiz yerli dergiler 2.5 lira. ne diyim, yoruma gerek var mı...

Arkadaşım detaylı bilgi verirmisin...Nerden edineceğiz..Tc ye ulaşım şartları nasıl..? Selamlar..
  • ufak bi hort yapıp soralım. eskiden yani lise yıllarında autocar okurdum o dönemde başka bi kaç dergi denememe rağmen aynı tadı vermediler ama zamanla autocar da bozuldu sanki özellikle chris harris gittikten sonra. son zamanlarda pek almıyorum dergi belki hevesimi kaybettim belki eski tadı yoktur.

aranızda var mıdır oto dergi okuyan varsa hangi dergiyi okuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

ufak bi hort yapıp soralım. eskiden yani lise yıllarında autocar okurdum o dönemde başka bi kaç dergi denememe rağmen aynı tadı vermediler ama zamanla autocar da bozuldu sanki özellikle chris harris gittikten sonra. son zamanlarda pek almıyorum dergi belki hevesimi kaybettim belki eski tadı yoktur.

aranızda var mıdır oto dergi okuyan varsa hangi dergiyi okuyorsunuz.

Auto Motor and Sport olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    Autocar çok bozdu, eski tat yok kesinlikle. Testler yabacılaştı, yurtdışından tercüme hale geldi,eski yazarlar gitti samimiyet kayboldu. Bu ara otohaber ve auto motor sport okuyorum ama onlar da pek sarmıyor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.