Şimdi Ara

***EN İYİ OTO DERGİSİ HANGİSİ ?***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haftalık yada aylık olarak yayımlanan Oto dergilerinden "evet işte buna abone olunur" diyebileceğiniz tavsiye edeceğiniz var mı?

Autohaber dergisi ve AutoShow dergisi hemen hemen hep aynı içeriği yayınlıyor..Nerdeyse haftalık test ler bile aynı..Olaya farklı açılardan da bakmasını bilen editöründen fotoğrafçısına kadar nitelik taşıyan,farklı ve pratik bilgilendirici köşeleri olan bir yayın organı arıyorum..

Bahsi geçen dergileri kötülemeyim ancak sanki üretici firmaları savunur bir tavır içersinde olmaları dikkatimizden kaçmıyor..Testler ekseri olarak AutoBİLD yada La AUTOMOBİLA dergilerinden alıntıların ötesine gidemiyor..Ülkem şartlarını trafik değerlerini daha yakinen tanıyan ve önceliği TÜRKİYE olan bir yayın organı arıyorum..Daha geniş kitlelere hitap etmesi gerekiyor Örneğin LANd Rover 4.6 HSE ile Lincoln Navigatörün kıyaslanması çoğumuzu enterese etmez iken 1.2 ila 2.0 motor hacimli yurdum hafif oto pazarının %65 ini oluşturan alt orta sınıfa yönelik olmasını bekleriz..(Bu sadece bir sahsi görüştür) Ha show amaçlı ara sıra Ferrari, Porsche gibi araçlar da renk katmalı tabiki..Bilinçli tuning köşeleri bunun maliyeti ve "ne nerde bulunur" sayfaları da içermeli..

Herkese teşekkürler..

• hangi otomobil dergisine baksam çoğunlukla lüx araçların testini yapıyor bu da bana hitap etmiyor. bunun sebebide tembellik yabancı dergilerden aldıklarını bire bir kopyalıyorlar. yabancı dergilerde de bizim araçlar olmadığı için dergi sıkıcı bir hal alıyor. öyle değilmi
    daha sık kullanılan otomobillerin özallikleri ve hakkında bilgi veren bir dergi bulursam zaten hemen abone olacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokosit

hangi otomobil dergisine baksam çoğunlukla lüx araçların testini yapıyor bu da bana hitap etmiyor. bunun sebebide tembellik yabancı dergilerden aldıklarını bire bir kopyalıyorlar. yabancı dergilerde de bizim araçlar olmadığı için dergi sıkıcı bir hal alıyor. öyle değilmi
    daha sık kullanılan otomobillerin özallikleri ve hakkında bilgi veren bir dergi bulursam zaten hemen abone olacam
    kardeş Bir araya gelip kendimiz mi çıkarsak? Oldukça birikimli arkadaşlara rastladım burda..Olmaz diye bir şey yok..

Azimle ...çan mermeri delermiş..Biraz kaba kaçtı ama idare edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claymore

kardeş Bir araya gelip kendimiz mi çıkarsak? Oldukça birikimli arkadaşlara rastladım burda..Olmaz diye bir şey yok..

Alıntıları Göster
    Bu forum bile tek başına oto dergilerine 10 basar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claymore

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Claymore

forumdaki yazılanları printlesen yeter valla
    ne tartışmalar oluyo tlgol gibi acaip rating yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: lokosit

quote:

Orjinalden alıntı: Claymore

forumdaki yazılanları printlesen yeter valla
    ne tartışmalar oluyo tlgol gibi acaip rating yapar

Alıntıları Göster
    MODİFİED MAG ..biras pahalı ama hakkını verio

• quote:

Orijinalden alıntı: uzerme jr.

Alıntıları Göster
    oto info Türkiye iyi fakat onlarda fazla güncelleştirmiyorlar oysakia YLIK DERGİ VERİLER SAĞLIKLI DEĞİL bir de kolay bulunmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: okis

oto info Türkiye iyi fakat onlarda fazla güncelleştirmiyorlar oysakia YLIK DERGİ VERİLER SAĞLIKLI DEĞİL bir de kolay bulunmuyor

Alıntıları Göster
    AutoCar aylık bir dergi incelemeni tavsiye ederim daha yeni bir dergi bu ay üçüncü sayısı çıktı.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

Daha profosyonel ve daha ziyade sektöre yönelik diye biliyorum..Amerikan çevirisi değil mi? Yanlış mı biliyorum yoksa..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

%100 katılıorum super dergi..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdede

quote:

%100 katılıorum super dergi..

Alıntıları Göster
    AutoCar'ın Ekim sayısını aldım ve oldukça beğendim. Sıradan oto dergilerine benzemiyor. Sayfa düzeni ve ilginç konuları ile dikkatimi çekti. Tavsiye ederim. Kasım sayısını alamadım ama Aralık sayısını alırım büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

AutoCar'ın Ekim sayısını aldım ve oldukça beğendim. Sıradan oto dergilerine benzemiyor. Sayfa düzeni ve ilginç konuları ile dikkatimi çekti. Tavsiye ederim. Kasım sayısını alamadım ama Aralık sayısını alırım büyük ihtimalle.

Alıntıları Göster
    bana hitap eden dergi TRTUNİNG..

ben daha çok modifiye ile ilgileniyorum standartlardan fazla hoşlanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman_74

bana hitap eden dergi TRTUNİNG..

ben daha çok modifiye ile ilgileniyorum standartlardan fazla hoşlanmıyorum...

Alıntıları Göster
    önceden car dergisi vardı hasta olurdum ona aylıktı ve aboneydim sonra iflas mı etti ne oldu dergi kapandı, hatta üyeliğim devam ettiğinden kalan parayı da geri yollamışlardı. Ama o da daha ziyade spor arabaları test ederdi. Testlerin yarısını Türkler yapardı. Mesela Volkan Işık; Ferrari 360 Modenayı, Mitsubishi Lancer Evo yu filan test etmişti daha var da tam hatırlamıyorum gerçi koleksiyon dolabımda duruyo ama

Geçen sene de Auto start çıkmıştı. Car'a benziyodu ama haftalıktı. Çok beğeniyodum ama bi kaç ay dayanabildiler ve onlar da tırıt oldular. E arkalarında holding yoktu tabii. Bkz. Otohaber-Merkez Grubu-Ciner

Car dergisi o zamanki otohaberden de autoshowdan da çok çok iyiydi. Kağıt kalitesi, canlı ve akılcı fotoğrafları, çok güzel yazıları vardı. Otohaber ve Autoshow o zamanlar daha çok halka hitap eden arabaları test ederdi ama son bi kaç yıldır Mercedes BMW ferrari gidiyolar

Otohaberin geçen haftaki sayısının kapağındaki otomobiller:
    Porsche Cayenne Turbo
    BMW 316i
    Opel OPC ailesi
    BMW xDrive sistemi
    Ferrarinin yeni efsane adayları

Ama B segmentindeki dizel arabaları karşılaştırmaz nedense..

Ayrıca son zamanlarda otohaberde inanılmaz bi Renault sevgisi başladı

Autocar da güzel ama o da süperspor gidiyo. Belki biraz oturunca halka iner İngiliz dergisi ayrıca Stuff'ın kardeşi

• bence en iyisi TRTUNİNG

tasarımlarla ilgilendiğim için.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Lord_18

bence en iyisi TRTUNİNG

tasarımlarla ilgilendiğim için.....
    autostart varken kaçırmazım. adam gibi tek dergi oydu. kapandı, yerli dergi almayı bıraktım. hepsi ÇÖP.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlty2000

autostart varken kaçırmazım. adam gibi tek dergi oydu. kapandı, yerli dergi almayı bıraktım. hepsi ÇÖP.

Alıntıları Göster
    Bence AutoCar şu anda en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxyc

Bence AutoCar şu anda en iyisi.

Alıntıları Göster
    auto info'ya bir bakın bence 2sayıdır takip ediyorum.Genelde orta sınıf kullanıcılara hitap eden güzel bir dergi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gateway

auto info'ya bir bakın bence 2sayıdır takip ediyorum.Genelde orta sınıf kullanıcılara hitap eden güzel bir dergi bence

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_200/tt.htm

buradan başka hiçbir yer yok diyorum

dergi felan aramayın

• quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

http://forum.donanimhaber.com/forumid_200/tt.htm

buradan başka hiçbir yer yok diyorum

dergi felan aramayın

Alıntıları Göster
    orta okul zamanlarımda her hafta manyak gibi alırdım bi kaç tane..

genelde oto haber alırdım..yada harçlıklarımdan biriktirip pahalı olan cars dergisini

bence çoğu aynı..

her önden çekişli bi arabanın testinde mutlaka o araba kafadan kayma yapar..
    her arkadan itişli arabanın testindede o araba arkadan kayar

neyse ama dergiyle pek ilgilenmiyorum artık..kendi testimi kendim yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

orta okul zamanlarımda her hafta manyak gibi alırdım bi kaç tane..

genelde oto haber alırdım..yada harçlıklarımdan biriktirip pahalı olan cars dergisini

bence çoğu aynı..

her önden çekişli bi arabanın testinde mutlaka o araba kafadan kayma yapar..
    her arkadan itişli arabanın testindede o araba arkadan kayar

neyse ama dergiyle pek ilgilenmiyorum artık..kendi testimi kendim yapıyorum

Alıntıları Göster
    eskiden otohaber in autoshow un bir güzelliği vardı ,, şimdi söndüler gittiler. artık bana eski sıcaklığını vermiyor dergiler. belkide yukarlarda bir arkadaşın belirttiğim gibi devamlı lüks arabaları test etmeleri ve editörlerin , onno nun falan gitmesi gibi etkenler nedeniyle böyle düşünüyorum.

ne olursa olsun bena rtık zevk alamıyorum ... almadanda duramıyorum... netcez bilemiyorum :)

autocar' sa evet güzel bir dergi ama yinede eskilerin eyrini dolduramaz. . elimde kasım sayısı var. aralık sayısı ilgimi çekmediğinden almadım.

bence şuana kadar çıkarılmış en iyi dergi auto moto sport adlı aylık dergiydi. 7 sayı falan alabildim sonra ne oldu bilmiyorum. mükemmel bir dergiydi. içeriği çok doyuırucuydu. bu dergiye ne olduğu hakkında bilgisi olan varsa lütfen beni bilgilendirsin..

eyvallah.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.