valla bırakın artık su cs yı ya cocukmusunuz dıycem deılsınız :) en ıyılerden aklıma gelenler halflıfe ,senatorium(yanlış yazdım buyuk ıhtımal),dıablo eskılerden en sevdıgımde anather world ıdı
ewt oalbilir
AGE OF EMP. TEK GEÇEREİM
Gran Turismo 3 ........
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Kadir59</i> <br />bence en baba oyun ROM oyunlar abicim..hic bir zaman modasi gecmiyor ve buyuk bi zevkle oynuyorum.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> aynen , capcomun 10 yıllık oyunları street fighter,final fight şimdinin grafik harikası çoğu oyununu solluyor. pc oyunlarından ise , iron man vardı, death rally vardı güzel oyunlardı
tabiki Heroes III Shadow of death
bu forum bitmez.Herkesin kafasında muhakkak bi kaç oyun var ama yine de daha belirgin kriterler içinde incelemek lazım diye düşünürüm.Bu arada dünyanın 1 numaralı oynu olarak Hangi ankette hatırlamıyorum ama "Mario" geliyor.Eminim kimileri Mario Brothers serisini oyun olarak bile kabul etmeyecek.
mafia ve tony hawk's pro skater(tum seriler)
Counter-Strike
Diablo2 Starcraft Mohaa Wolfenstein
tony hawk pro Skater ..
strider sana kTILIYORUUM.
Championship Manager :))
Mafia NeedForSpeed hepsi MaxPayne SplinterCell SoldierOfFortune
Benım en cok zevk alarak oynadıgım oyunlar. Ama gercekten krıterlere ayırıp ıncelemek lazım.