Şimdi Ara

EN IYI OYUN ????? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
4.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NeedForSpeed Porche Unleashed
    Red Alert
  • Bence gta serisi tamamiyle oyun piyasında devrim yapti.Bence gta'nın tüm serisi ve MoHAA
  • counteeeeeeeeer
  • Half-Life
  • vallah bu aralar warcraft3 sarmaya basladi.
  • x86 makinalar için deus-ex
    amiga için another world
    c-64 için last ninja
  • yasa guide hocam ve MERT hocam yaa...
    SC ciler burada iste,

eskimeyen, her bilg. da calısan, stratejiye anlam katan, hızlı, guzel grafikli, rock solid saglam hikaesi olan, surukleyici, multiplayer da maks zevk veren, her hareketinin onemli oldugu, dunyada bunca yıldan sonra en cok oynanan oyun sıralamasında halen ilk 20 de olan SC, namı diger STARCRAFT...

ilki o kdar basarılı ki herifler 2.sinde sıcmaktan korkuyo, lafını bile etmiyolar. hem kendisini hem exp. sayısız kez bitirdim, her oynayıs ta ayrı zevk alırım, her multiplayer oyunda apayrı zevk alırım, kocccum SC cok yasa...

HL de oldukca muhtesemdir kendi kategorisinde #1 her senaryosunu (orj. HL, Opp. Force, Blue Shift) 3-4 kez bitirdim, her seferinde bundan da zevk aldım...

ne o öyle hoplayıp zıplayıp birbirini vurmaya calısan herifler, su CS cok komik ya, oyunda hoplyarak ilerleyen bissuru adam var, sonra bi de AOE var o da ne yavaslıktır Allahım, yok cag atlayacam diye 10 dakka bekle dur,

ama SC 1.30 dk.lık oyun olur yaw, onlarca taktik, kitabı var be oyunun, turnuvaları vardı ama digerlerinin de vardır kesin...

yeter bu kadar yazı herkes neden zevk alıyorsa nu oynasın, banane

ben SC yi tek gecerim o kaddar<font size='6'>.</font id='size6'><-nokta

• zamanının en başarılı oyunu STREET FİGHTER serisini oynayıp beyenmeyeniniz varmıydı?
    Ulan ne paralar dökerdim her allahın günü ateriye...:)

Benden olan varmı mesela bence en başarılısı 2'5 tu........
  • Half-Life zaten bir devrim. Unreal Tournament ve hayatım oyunlarında birisi olan Commandos 2
  • 1)STARCRAFT
    2)cs
    3)redalert(niye kimse bahsetmemiş anlamadım)
    4)NFS serisi

benden bu kadar
  • 1)mafia,mafia,mafia,mafia
  • Half-Life 2 yi bekleyin.... küçük dilinizi yutacaksınız
  • HITMAN (2. Versiyonu ilkinin aksine iğrenç ötesi bence)
    MAFIA
    VICE CITY
  • Quake2,gta serisi,nfs,cmr
  • red alert
    gta vice city
    wolfenstein
    soldier of furtune 1 ve 2
  • hll
  • Aras Hade gene iyisi geliyon bodruma :) Su Tüfeğini Al Savaş Yaparız [ban]
    gene :9 azughahah
  • abi tutturdunuz cs cs diye zamanında da quakeçiler vardı böyle ama görüldüğü üzere tarihin tozlu sayfalarında kendilerine yer edindiler. Hiç bir oyun baki değildir ama bıraktığı zevkler bakidir. En iyi pc oyunu fallout 2 seçilmiş bile şimdi link veremiyecem ama sitelerde muhakkak görürsünüz. Starcraft strateji olarak mükemmel 1.8ghz makinam var ama hala starcraft oynarım abi. Starcraft 2 zor çıkar zaten warcraft 2 den sonra 3e resmen sıçıp sıvadılar. 3 tane birimle ne zevk alıcam ben abi. yok level atlıyomuş ne o ya diablo mu oynuyoz ne leveli yaf çıkar adamları yolla üstüne bu kadar. Starcraft 2 yide böyle yapıp rezil edeceklerse hiç yapmasınlar daha iyi. Starcrafttan olsa olsa ancak devasa online oyun olur artık. Generals de fena değil ama anasını satiiim her şeyi 3d çizmiş lavuklar makina kasım kasım kasıyo öyle oyunlar ancak 1 sene sonra değerleri anlaşılıyo ama starcraft bambaşka bir de redalert 1 var 2 ise tam bir hayal kırıklığı idi benim için arada çıkan dune2000 tiberian sun falan filan hariç. Ama en iyi oyun olmaya aday bence tek oyun şimdilik halflife 2 gibi gözüküyor ama fallout 2 yi oynamadıysanız mutalaka oynayın zaten level dergisinde de öve öve bitiremiyolar. Ben derim ki kapatın bilgisayarı alın bir futbol topu en yakın halı veeya çim sahaya girin oynayın daha güzel oyun mu var be bunlar boş işler abi booooooooooooşşşşşşşşşşşşşş.

• leynnnnn ytr be en ıyı yı ıyı oyun moyun yok offff
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.