NFS SERİSİ GTA3 MAFİA SCELL RENAGADE TEKKEN3 WWE RAW SAYGILAR :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
tetris
tom raider all series resident evil all series half life silent hill
Bana en çok keyif verenler.. Halflife(single playerını oynarken bayagı kaptırmıştım) Cs (bu illetten kurtulmanın sanırım bir yolu yok) mafia age of empires II
BEGIN TRANSMISSION..... Fallout 2 Arcanum Morrowind END OF TRANSMISSION....
cs çok bayık bi oyun en iisi half-life heroes 3 shadow of death silent hill 2
senatoryum cok baba oyundu bea. artik boyle tırsitıcı oyun bulmak zor. cunku asil mesele grafik kalitesinde degil senaryoda. grafik kartlari islemciler o kadar gelisti ama hala hic bi oyunda senatoryumdaki filmlerin (stage aralarindaki movie'ler) tadini yakalayamadim.
En Baba En Pislik! En Vahşi Oyun Olan! bu Zamana Kadarki Adventureların Şahı! PHANTASMAGORİA 1 PHANTASMAGORİA 2 A PUZZLE OF FLESH
Varmı Bu Oyunlardan Ötesi!
half-life 2 süper ola cak
FPS bazında....
Quake1 tüm zamanların en iyi oyunu (özellikle multiplayerda). QWCL rulzz!!!
sorada Quake2
Yahu bir Allah'ın kulu Quake 1 yazmamuş deyecektim ki, biri çıkmış... Quake 1 StarCraft WarCraft 2 Tony Hawk Pro Skater 2 Need for Speed 2 :SE Need for Speed 3 :Hot Pursuit Operation Wolf [krl] Diablo 2 : Lord of Destruction Fifa 98 sırada StarCraft 2 var [evlol]
Netfaresi varya tamamen sana katılıyorum nfs ler hariç ama bence fifa 98 den -hadi 99 da olsun- sonra easports aynının tekrarı oyunlar yaptı fifa 96 bence çok zevkli idi. Starcraft 2 bence çok uzun süre sonra çıkar çünkü warcraft3 yeni çıktı bence o da iğrenç warcraft 2nin üstüne o hiç olmadı. Tony hawk 2 de bence çok güzel 3ü oynamadım ama 2 güzel yetiyor. Diabloyada diyecek bir şeyim yok zaten kusana kadar oynadım. Lvl 81 assasinim var isteyenle kapışabilirim. Birde arkadaşım fallout 2 yi oyna 3 çıkacakmış yabancı kalma derim ben. Grafikleri güzel değil ama olsun maceraları yeter.
offffffffffffffff
Strateji SC FPS HL, MOHAA RPG GTA3
ama SC ayrı SC SC SC ...
half life, civ3 ve madal of honor!!! bu arada madal of honr için bi topic açtım ona bi bakar mısınız???çok kötü dürumdayım
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by crow</i> <br />seecanwar niye millet fikrini söyleyince hain hain gülüyon anlayamadaım:) ???? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Haindir O Tanırım Onu [bandt]
evet cok secenekler sunulucağı belli tabi bu topic altında elbette cs eğlenceli half life uutulmaz nfs serileri gelmiş gecmiş eniyi serilerden statejidede diablo nun başarıları unutulmaz ancak pek tanınmayan sadece oynayanların unutmadığı bir oyun thief bence özellikle 1. si beni cok şaşırtmıştı 99 un oyunu dahi olsa bugün halen benzerine rastlamadım
MAFIA ve Metal Gear
Quake1,2, Starcraft, Warcraft3, Worms2, NFS3, fifa99 ve fifa world cup 2002, GTA-VC, Splinter Cell. Saygılar...