Şimdi Ara

En iyi paket tavsiyesi(internet - tl bazlı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden boyle dedilerki cok sacma 1ay once biz aynisini dayima yapdik ve talebiniz olusduruldu dediler ve esaate aradilar 2gb 500dk 1000sms i 24 tlye verdiler . Suanki yetkili kisi sayfadaki bilmiyor galiba pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende salladım şimdi kendilerine fena bir sekilde. Kendileri bilir :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    turkcell e kıyasla şebeke çekim gücü nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğun bölgeye göre değişir. Ben Ankara Cankayadayım hepsi çekiyor zaten bi fark yok hatta turkcell 3g 2 diş çekerken bimcell full çekiyor ve ping çok daha düşük. Evde turk telekom kullanan varsa onla aynı olur çekim gücü

• crossingover35 kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeye nasil gectiniz faturali mi faturasiz mi? Hatti tasiyip gecebilmem mumkun mu ? Veya bir on sart var mi ?

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    fanlık bi durum yok. bimcell, tt, avea hepsini kullandım. turkcell düşmanlığını bırakıp geçerseniz aradaki farkı anlarsınız. bu arada cihazda da sorun yok. onu da söylüyeyim peşin peşin.
    hangi paket? şu saçma salak gece internet kotasını katıyorsan hiç gerek yok.
  • _mia _ kullanıcısına yanıt
    bimcell 6 gb paketi 7/24 kullanabilirsin
    benim burada bimcell ancak bime gidince çekiyor :( metrobüste iken bir videoyu kesintisiz izlemeyecek şekilde idi.
  • Turkcell konusuna gireyim paket bakalım dedik burda bile diğer operatör ler konuşuluyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkyelekom faturalı tahattutlu yeni yil 8gb 29 tl tahattusuz 39 tl 1000dk 1000sms 8gb en avantajli paketlerden

• 28 tl ye sınırsız internet ☺

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'de avantaj 29 paketi var. 4gb + 500 dk + 1000 sms 29 lira. 2 gb internete 35 lira vermeniz enayilik turkcell sizin yuzunuzden yuksek fiyat uyguluyor.

• pakette 2gb internet var fakat, 1gb ve 2gb olmak üzere 2 ayrı hediye internet paketi veriyordu. şimdi sadece 1gb hediye veriyor. o yüzden farklı bir paket bakıyorum. avantaj29 bakayım bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mia

pakette 2gb internet var fakat, 1gb ve 2gb olmak üzere 2 ayrı hediye internet paketi veriyordu. şimdi sadece 1gb hediye veriyor. o yüzden farklı bir paket bakıyorum. avantaj29 bakayım bir.

30 tl yükleyene bipte de 1 gb hediye var. Sadece bip için değil. Gnc kanalindan basvurulabiliyor bir bak derim.

• quote:

pakette 2gb internet var fakat, 1gb ve 2gb olmak üzere 2 ayrı hediye internet paketi veriyordu. şimdi sadece 1gb hediye veriyor. o yüzden farklı bir paket bakıyorum. avantaj29 bakayım bir.

2 aydır kullandığım avantaj29 paketi guncellenmedi, gencaver o 1 aylık olur diyor ona geçtiğim için 2gb 500 dk lik 26tl paketende oldum, şimdi önerdikleri hep gece sukadar net gündüz şu kadar saçmalık 12-06 arası ne kadar internet kullanirki insan

• quote:

Orijinalden alıntı: qesH

quote:

2 aydır kullandığım avantaj29 paketi guncellenmedi, gencaver o 1 aylık olur diyor ona geçtiğim için 2gb 500 dk lik 26tl paketende oldum, şimdi önerdikleri hep gece sukadar net gündüz şu kadar saçmalık 12-06 arası ne kadar internet kullanirki insan

Bende 750 dk 1000 sms 4 gb 32 TL kullanmakta dakikayı az kullanacağım aylar bu 4gb 500 dk lık paketi yapıp hakkım kaybolmasın diye takip eden ay esas 32 TL lik paketi alıyordum sonra baktım netin kalitesi son zamanlarda düştü ve de benim TL lerimden data paketim olduğu halde data kullanımı nedeni ile 8,5 TL çekti.İtirazımda da 3 gün inceleyip size yarısını iade edelim müşteri memnuniyeti adına dediler.Ben de paketim olduğu halde data kullamımı nedeni ile nasıl aldığınızı açıklayın dedim gak guk ettiler datanız rezerve olmuş vs dediler o neyse ve nasıl oluyorsa.Her neyse by by dedim Vodafonda 19 TL ödüyorum 1 gb si hediye 2 gb 1000 sms 750 dakika kullanıyorum yani toplam 3 GB gerekirse de 10 TL ye 2 gb ek paket yapabiliyorum.Net kalitesi umduğumdan iyi bilginize..

• quote:

Orijinalden alıntı: derin07

quote:

quote:

Bende 750 dk 1000 sms 4 gb 32 TL kullanmakta dakikayı az kullanacağım aylar bu 4gb 500 dk lık paketi yapıp hakkım kaybolmasın diye takip eden ay esas 32 TL lik paketi alıyordum sonra baktım netin kalitesi son zamanlarda düştü ve de benim TL lerimden data paketim olduğu halde data kullanımı nedeni ile 8,5 TL çekti.İtirazımda da 3 gün inceleyip size yarısını iade edelim müşteri memnuniyeti adına dediler.Ben de paketim olduğu halde data kullamımı nedeni ile nasıl aldığınızı açıklayın dedim gak guk ettiler datanız rezerve olmuş vs dediler o neyse ve nasıl oluyorsa.Her neyse by by dedim Vodafonda 19 TL ödüyorum 1 gb si hediye 2 gb 1000 sms 750 dakika kullanıyorum yani toplam 3 GB gerekirse de 10 TL ye 2 gb ek paket yapabiliyorum.Net kalitesi umduğumdan iyi bilginize..

Paketiniz nedir acaba? Bir de geçiş var mı ki hala?

• Kardeşimi geçiricem. Turktelekom kullanıyor faturasız. 1000 dk 8 gb tarifesine geçemiyormuş. Bu durumu bilen var mı ? Yada önereceğiniz bir tarife var mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

quote:

Orijinalden alıntı: derin07

quote:

quote:

Paketiniz nedir acaba? Bir de geçiş var mı ki hala?

BITTIKCEDOLAN 2GB tarifesi kullandığım tarife sadece hat taşıyanlara var galiba ama sadece internet üzerinden geçiliyor.Para yüklemeden ilk işlem şifreniz ile bu tarifeye geçiyorsunuz daha sonra para yüklüyorsunuz.
    Ayrıca 3 AY bedava 1 GB hediye var,üç ay sonra 5 TL karşılığı devam ediyor.
    Ayrıca 10 TL ye tarifenizin İnternetini 2 GB olarak doldurabilirsiniz.
    Bunun dışında 30 TL yükleyene 1 GB aylık data hedşyesi ayrıca var.
    İhtiyacınız doğrultusunda şekillendirebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derin07 -- 29 Ocak 2017; 0:20:43 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.