Şimdi Ara

en iyi parfümler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizce en iyi parfüm hangisidir celvın one kullandım en son önerileriniz lütfen ve sizce en iyiler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben elite gentleman kullanıyorum mesela.

• Ck

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Beyler sizce en iyi parfüm hangisidir celvın one kullandım en son önerileriniz lütfen ve sizce en iyiler..

En iyisi diye bişey yok bu konuyu senin koku ile ten uyumun, mevsimler gibi faktörler etkiler ve nerelerde kullancağın da önemli yani kısaca şuan kullandığım parfümler : Bvlgari black, Tom ford black orchid, Diesel full for life, One million gibi...

Not: bu kokuları gidip açık parfümcüden alma zaten gidip bi açık parfümcüde bak kokusuna bide tekin acardan vs bak anlarsın aralarındaki fark baya baya fazla.
  • Armani Cold sordum abi yok ya 300 tl yuh dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

quote:

Beyler sizce en iyi parfüm hangisidir celvın one kullandım en son önerileriniz lütfen ve sizce en iyiler..

En iyisi diye bişey yok bu konuyu senin koku ile ten uyumun, mevsimler gibi faktörler etkiler ve nerelerde kullancağın da önemli yani kısaca şuan kullandığım parfümler : Bvlgari black, Tom ford black orchid, Diesel full for life, One million gibi...

Not: bu kokuları gidip açık parfümcüden alma zaten gidip bi açık parfümcüde bak kokusuna bide tekin acardan vs bak anlarsın aralarındaki fark baya baya fazla.

Açık parfüm alan yok zaten hocam. Durumumuz az çok var çok şükür. Ck one kullandım en son, ama değiştirmek istiyorum artık..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

quote:

Açık parfüm alan yok zaten hocam. Durumumuz az çok var çok şükür. Ck one kullandım en son, ama değiştirmek istiyorum artık..

Yok alabilirsin ona sözüm yok ama bahsettiğim kokularla aralarında uçurum var eğer hem güzel hemde uygun olsun diyosan One Million al derim sana zaten sıktığın anda müptelası olcaksın 100Ml lik olanını al zaten 2 kere sıkıyosun 1 hafta üstünden çıkmıyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En çok beğendiğiniz bayan?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkesin zevki farklı. gidip kendin deneyerek almalısın ben gio yu çok beğeniyorum kenzoyuda öyle . şimdi diesel only the brave kullanıyorum
  • yillardir one million ve gio kullanirim

• Şu one million çok öneriliyor bi denemek lazım..

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    İzmir'de özel bir lisede okuyorum buradaki kızlar one million kullanan erkeklerin arkasından konuşuyor apaçi/amele parfümü diye.

Tavsiyem Diesel Only The Brave Tattoo
  • Valla dostum hiç kullanmadım enson ck one kullandım şimdi yeni parfüm önerileri alim dedim çoğu bunu one million önerdi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.