Bildirim
En iyi polaroid makine sizce hangisi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Polaroid makineden kastınız nedir?
Açıklık getirirseniz yardımcı olabiliriz. -
Polaroid kalmadı, 2. El bulursun ancak. Filmleri acayip pahalı ve piyasada yok. Başka birşey bakın bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Polaroid kalmadı '' dan ziyade polaroid makineler eski popülaritesini yitirmiş gibi duruyor.
Ben internette ve fotoğrafçılarda gezinirken fuji'nin instax modelini çokca gördüm fiyat olarak uygun gibi duruyor.
Makine hakkında pek bir bilgim yok ama polaroid filmlerin pahalı olduğunu biliyorum.
Şöyle bir link vereyim makine eski bir makine değil.
http://www.instax.com.tr/Urunler.aspx?id=1 buradan inceleyebilirsin.En azından bir fikir verecektir. -
Polaroid başka fuji instax başka şeyler. Evet polaroid kalmadı, hatta battı ve üretimi bitti. O yüzden filmleri bulunamıyor. Ama şu anda 3. Parti olarak üreten bir firma var, 8li kaseti 23 dolar. Yani 8 adet fotoğraf 80 liraya geliyor.
Ben instax ı polaroid sanıyordum
Peki ne farkı var hocam ? -
İkiside mantık olarak aynı ama farklı makineler. Polaroid ve fuji ayrı markalar. Ama tabi akıllarda selpak mendil örneği gibi şipşak makineye polaroid denmesi kalmış olabilir.
Arkadaşlar , cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bende iki gün araştırıp karar verdim. Günümüzde pek kullanılmadığından almasına alırsınız fakat fotoğraf çekmek bir zaman sonra ızdırap gibi gelmeye başlayabilir gibi dedik ; tek poz 3-4 tlye denk geliyor gibi. Bunu düşünerek lens aldım. Çok farklıdır aslında ve polaroid bir keyiftir, hobidir diyebilmeyi öğrendim.
Konuyu okuyup bilgilenmek isteyen arkadaşlar için konu kalabilir. Tartışmalar , yorumlar uzayabilir. Dilerseniz de konuyu kilit yapıp rafa kaldırabiliriz.. -
peki fujifilm instax makinelerin muadili varmı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X