Şimdi Ara

En iyi premium antivirüs programı hangısı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the_night

Soruna norton yetkilileri de çözüm bulamıyor anca silip yeniden kurduruyor kısaca pc açılışında norton başlayamıyor 15 20 dk sonra hata penceresi çıkıp onarmaya çalışıyor tray icon kısmında iconu falan kayboluyor format öncesi sonrası farketmiyor windows 7 ve 8.1 de denedim sonuç hep aynı

win8 de babamın pc de denk geldim buna ama bir kez win 7 de karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

quote:

Orijinalden alıntı: calıskan2144

Bi de bilgisyar mühendisi bi abim var ona sordum hiç birini kullanma sürekli crackler silinir sisteme zarar veriyor onlar disk arızaları cıkarıyor dedi bende almaktan vazgeçtim açıkcası

Antivirüsler sistem taraması yaptıkları sırada sürekli crackleri siler demiş mühendis ağbin tamam da örneğin Bitdefender'ın antivirüs ayarlarında istisnalar diye bir seçenek var silinmesini istemediğin dosyaları oraya güvenli diye ekliyorsun taramadan muaf ediyor sen ağbini dinleme Bitdefender satın al. Bak ben 3 bilgisayarımda kullanıyorum sıfır sorun kasma desen hiç yok ben Bitdefender yükledikten sonra bilgisayara format atmayı unuttum.

Bakın bilgisayardan çok iyi anlayan adamlara sorun çoğu antivirüsün gereksiz olduğunu söyler. Saçma sapan sitelere girmediğiniz sürece antivirüs kullanmanıza gerek yok. Sadece 2-3 haftada bir internetten pc taratması yapabilirsiniz....Ben antivirüs kullanmıyorum sadece 2-3 haftada bir Eset den internetten taratıyorum.

• eset smart security kullanıyorum gayet iyi
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan0021 -- 8 Nisan 2015; 23:58:02 >
  • Norton'da nasıl 0 kasma Cpu yu her zaman değil ama bazen (tarama haricinde) çok kullanıyor ve toolbar'ı hantallaştırıyor Chrome'u. Sık sık yaptığı hızlı sistem taramalarıda gereksiz. En önemlisi de yeni türevleri çok geç database'ine ekliyor.
    Kaspersky v15.0.2.361 sürümü itibari ile her yönü ile mükemmel bir program olmuş can sıkıcı bir özelliği ise kendi kendine yaptığı rootkit taraması o da ayarlardan kapatılabiliyor.
  • Yıllarca Norton kullandım 2-3 senedir antivirüs kullanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan0021 -- 8 Nisan 2015; 23:58:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan0021

laflarını işkembeden salladığın kesin. kasperle nortonun kullandığı kaynakları karşılaştırsana. ayrıca sık sık tarama yapsa ne yazar. kaynak tüketimi fazla olmadığından dolayı kasma sıfırrrr. haaa senin sistemin maziden kalma ise bir şey diyemem.

En iyi premium antivirüs programı hangısı ?

Ne dediğimi iyi oku cpu yu aşırı kullanıyor ara sıra diyorum bana tutmuş ekran görüntüsü koyuyorsun. Test sitelerine bak bakim kim performansda en iyi ödülü almış işkembeden mi sallıyorum yoksa testlere göre mi konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 9 Nisan 2015; 0:20:52 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan0021 -- 8 Nisan 2015; 23:58:54 >
  • quote:

başlarım sana da fanboy bebesine de ha. efendi akıllı ol. sen git kıytırık yanlı para verip birinciliği aldırtmaya çalışan test sitelerine bakmaya devam et..... kaspersky fan bebesiiiiiiiiiiiiii

Erhan kardeş sen Kaspersky'e laf atmışsın ama alttaki linkte yer alan testlerden haberin yok galiba ben hem kaspersky hem bitdefender hem de nortonu kullandım norton da büyük bir firma olabilir ama hiç bir zaman bir kaspersky ve Bitdefender olamaz aşağıdaki linkte bunu çok iyi görebilirsin Bitdefender ile Kaspersky tüm testlerde en üst puanları almışlar norton özellikle de performans değerlerinde oldukça geride kalmış.

http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/

• tarik1968 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan0021 -- 8 Nisan 2015; 23:59:15 >
  • quote:

Arkadaşlar mrb bilgisayarım imzamdakidir. Premium bir antivirüs programı almak istiyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor daha karar veremedim ne almalıyım bir defender diyorlar avg diyorlar tek kullanıcı 1 yada 2 yıllık olabilir kullanan ve memnun olanlar yazabilir mi lütfen

arkadaşım dış kaynaklarda sıralamaya baktığında üst sıralarda hep bit defenderi görürüsün kasperky den daha iyi olduğu bazı güvenilirlik ve performans testlerince kanıtlanmıştır kasperky ise genelde ikinci sırada yer alır ve sistemi bit defender e göre daha çok yorar donanım özelliklerin iyi bit defenderi rahatça karşılar özellikler düşük olsa webroot u oneriridim ama bu şartlar altında bana göre yoneleceğin tek anti bit defender olmalı/////////////////////// kişisel fikirlerden öte test ve resmi sonuçlar bana göre daha önde

• quote:

sen bu test sonucuna mı inanıyorsun. baksana ücretsiz antivirüs olan avast birinci olmuş. adamlar babasının hayrına mı beleş yapıp koruma yapıyor. belliki avast para yedirmiş bu siteye. bu tür sitelere ben hiç inanamadım inanmamda sadece bildiğim bir şey var o da dünyada kasper, norton, bitdefender yerini hiç bir antivirüs tutamaz. en babasıda bunlardır. bitdefender herhalde türkleri takmıyor ki bu kadar sürede 2015 versiyonuna Türkçe dil eklemedi korumasına bir şey diyemem ama sırf dil yüzünden bu antiden nefret ediyorum :)

erhan norton un sistemı kasmadığı konusunda haklısın ama guvenirlik açısından yeterli değil ben tam bir yıl boyunca kullandım ama reklam virüsleri ve bazı trojen tarzı virüsleri kolaylık la yutuyor

• Avg İnternet Security

Der geçerim.
  • quote:

sen bu test sonucuna mı inanıyorsun. baksana ücretsiz antivirüs olan avast birinci olmuş. adamlar babasının hayrına mı beleş yapıp koruma yapıyor. belliki avast para yedirmiş bu siteye. bu tür sitelere ben hiç inanamadım inanmamda sadece bildiğim bir şey var o da dünyada kasper, norton, bitdefender yerini hiç bir antivirüs tutamaz. en babasıda bunlardır. bitdefender herhalde türkleri takmıyor ki bu kadar sürede 2015 versiyonuna Türkçe dil eklemedi korumasına bir şey diyemem ama sırf dil yüzünden bu antiden nefret ediyorum :)

ıErhan senin gözlerinde de problem var galiba sen listeye nasıl bakıyorsun antivirüslerin yukarıdan aşağıya doğru başarı sıralamasına göremi sıralandığını zannediyorsun sen o listede yer alan firmaların yanlarındaki yuvarlakların doluluk oranlarına bir baksana Bitdefender ile Kaspersky dışındaki tüm firmaların yuvarlaklarında boşluklar var. Yani yuvarlakları tam olarak dolu olanlar Koruma-performans ve kullanılabilirlikte en başarılı olanlar anladın mı?

• tarik1968 kullanıcısına yanıt
    dostum performans konusunda bitdefender kaspersky ve norton iyidir. ama ben orda korumadan bahsettim. koruma konusunda avast nasıl bitdefender ya da kasper varken nasıl birinci geldi söylesene ? demekki bu testler yalan testler boşversene sen bunları. inanmayın bunlara. para verip birinciliği elde etmeye çalılıyorlar. en iyi antivirüs yine insanın kendisidir zaten antileride yapan insanlar değil mi uzaylılar yapacak değil ya. bitdefenderin 2015 Türkçesi olsa hemen hiç tereddüt etmeden kurarım işte yok maalesef takmıyorlar resmen türkleri
  • quote:

dostum performans konusunda bitdefender kaspersky ve norton iyidir. ama ben orda korumadan bahsettim. koruma konusunda avast nasıl bitdefender ya da kasper varken nasıl birinci geldi söylesene ? demekki bu testler yalan testler boşversene sen bunları. inanmayın bunlara. para verip birinciliği elde etmeye çalılıyorlar. en iyi antivirüs yine insanın kendisidir zaten antileride yapan insanlar değil mi uzaylılar yapacak değil ya. bitdefenderin 2015 Türkçesi olsa hemen hiç tereddüt etmeden kurarım işte yok maalesef takmıyorlar resmen türkleri

Erhan bazı yerlerde dediğine katılıyorum nasıl oluyor da bu kadar ücretli antivirüs firması varken avast free antivirüs koruma konusunda 6 puan alıyor diyorsun tamam ama bu avast'ın satış politikası da olamaz mı? yani önce insanları ücretsize alıştırıp onların beğenisini kazanıp sonrada ücretli olanı insanlara satmaya çalışıyor olamazlar mı? aklıma benim bu geldi dediğin gibi Avast bu sıralamada korumada nasıl üst sıralarda yer alıyor başka da bir sebep gelmiyor aklıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

quote:

Erhan bazı yerlerde dediğine katılıyorum nasıl oluyor da bu kadar ücretli antivirüs firması varken avast free antivirüs koruma konusunda 6 puan alıyor diyorsun tamam ama bu avast'ın satış politikası da olamaz mı? yani önce insanları ücretsize alıştırıp onların beğenisini kazanıp sonrada ücretli olanı insanlara satmaya çalışıyor olamazlar mı? aklıma benim bu geldi dediğin gibi Avast bu sıralamada korumada nasıl üst sıralarda yer alıyor başka da bir sebep gelmiyor aklıma.

işte orası şüpheli :) hepsinin canı cehenneme neyse kardeş iyi günler

• quote:

Bi de bilgisyar mühendisi bi abim var ona sordum hiç birini kullanma sürekli crackler silinir sisteme zarar veriyor onlar disk arızaları cıkarıyor dedi bende almaktan vazgeçtim açıkcası

mühendise selamlar hiç hayatında sistem yönet miş mi acaba?? antivirüs diski bozmaz normal şartlarda norton hariç norton anakartın biosunu bile uçurabilen tek anti virüs piyasada. onun dışında piyasada ne kadar anti virüs varsa hiç birisi ne bios uçurur nede disk bozar. tam 10 senedir gerek panda gerekse kaspersky satış desteğini veriyorum daha böyle bir saçmalık duymadım denkte gelmedim ama norton kullanan sistemlerde çok denk geldim 1 yılda 5 kere komple serverin disklerini değiştirmek zorunda kaldım ve her seferindede norton çıktı sorumlu. en son değişim olayında ise sadece nortonu kaldırdım restart sonrakı diskler uçtu hiç bir şekilde yoktu. kaspersky kurulumunun üzerinden 4 sene geçti 1 kere bile ne çökme nede disk değişimi söz konusu olmadı.

pandada iyi ama sadece iyi.

• erhan0021 E kullanıcısına yanıt
    şüphelenecek bir şey yok özelliklen avast türkiyeden destek almak iste direk ver parayı al desteği diyor o yüzden avast ile ilgili bir özel durumda bayılıyorsun 100 lirayı alıyorsun desteği.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.