Şimdi Ara

En iyi premium antivirüs programı hangısı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mrb bilgisayarım imzamdakidir. Premium bir antivirüs programı almak istiyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor daha karar veremedim ne almalıyım bir defender diyorlar avg diyorlar tek kullanıcı 1 yada 2 yıllık olabilir kullanan ve memnun olanlar yazabilir mi lütfen

• kaspersky Eğer bir antivirüse para verecek olsaydım kesinlikle kasper alırdım.
  • Usta kaspersky kullananlar diyor kı kendı dosyasına virüs bulaşınca kendı kendısını çökertiyormuş
  • Para verip alacaksanız Kaspersky İnternet Security den şaşmayın.Bi antivirus ancak bu kadar kullanışlı, kolay ve rahat olabilir.Sistemi yormaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bit defender nasil onun hakkinda düşünceleriniz nedir herkes cok memnun ve digerlerine kiyasla dikkat cekici bi ucuzlugu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calıskan2144

Bit defender nasil onun hakkinda düşünceleriniz nedir herkes cok memnun ve digerlerine kiyasla dikkat cekici bi ucuzlugu var

Kesinlikle Bitdefender bu konuda çok netim senin de kafan karışmasın ayrıca sistemi kasar diyenleri de boşver en son yapılan testlerde Performansta ESET 1. gelmiş onu Bitdefender ve Avira izlemiş ESET'in performansı iyi olmasından başka bir numarası yok testlerde sıralamalarda alt sıralarda Bitdefender ise 2014'de yılın ürünü seçildi sana da tavsiye ederim.
  • Norton
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tarik1968 kullanıcısına yanıt
    Bi de bilgisyar mühendisi bi abim var ona sordum hiç birini kullanma sürekli crackler silinir sisteme zarar veriyor onlar disk arızaları cıkarıyor dedi bende almaktan vazgeçtim açıkcası
  • Norton hakkında hiç bi bilgim yok kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: calıskan2144

Bi de bilgisyar mühendisi bi abim var ona sordum hiç birini kullanma sürekli crackler silinir sisteme zarar veriyor onlar disk arızaları cıkarıyor dedi bende almaktan vazgeçtim açıkcası

Antivirüsler sistem taraması yaptıkları sırada sürekli crackleri siler demiş mühendis ağbin tamam da örneğin Bitdefender'ın antivirüs ayarlarında istisnalar diye bir seçenek var silinmesini istemediğin dosyaları oraya güvenli diye ekliyorsun taramadan muaf ediyor sen ağbini dinleme Bitdefender satın al. Bak ben 3 bilgisayarımda kullanıyorum sıfır sorun kasma desen hiç yok ben Bitdefender yükledikten sonra bilgisayara format atmayı unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 1 Nisan 2015; 0:02:16 >
  • 2008 den beri lisansli kullanirim bana gore en iyisi norton dur

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

2008 den beri lisansli kullanirim bana gore en iyisi norton dur

Norton da kaliteli bir ürün ancak ben kullandığım Antivirüsün dünya bağımsız test firmalarının yapmış oldukları testlerde de başarılı olmasını isterim Nortonun aşağıdaki linkte yer alan testte Bitdefendera göre oldukça zayıf olduğu çok açık Bitdefender 2012-2013-2014 yıllarında yapılmış testlerde her alanda dünya 1.si olmuş bir firma eğer Bitdefender da bu başarı olmasa kimse kusura bakmasın kendisini ölesiye seveyim yinede kullanmam sonuç olarak ben gönlümdeki antivirüs firmasını kullanmaktan yana değilim başarı olması gerekli benim için gerisi fasa fiso.

http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/

• hicam antutu ya ne kadar guveniyorsam avtest e de okadar guvenirim.Soyle bir gercek var dunya genelindeki kurumsal sirketlerin %75i serverlarini nortonla korur.Bu bilgide kulakdan duyma bir bilgi degildir resmi haber kanallarinin yillardir soyledigi birseydir.Yani yer yuzunde aslinda 1 2 premium anti virus kurulusu vardir biri norton digeri karspersky.insanlarin eset avg avast ve bunun gibi firmalarla boyle devasal bir firmayi bir tutmalarina sadece guluyorum.Bilgisizlikten baska birsey degil.Nortonu hic kullanmamis bu bilgisiz insanlar norton coooh gasiyo ya diye atip tutuyorlar.Ben 2007 yada 2008den beri kullaniyorum yok oyle birsey.Şoyle bir ornek veriyim hani telefon dunyasinda apple neyse anti virus de de norton odur.

• tarik1968 kullanıcısına yanıt
    soylede bir ornek verebilirim bit deffender demissin canada gidince ordan alip 2 senelik 5 kullanicili kult5nmistim.Bu neye benziyir biliyomusun.Mesela 3 5 senelik cinli telefon firmalarida suan ortalikta cok ragbet goruyirlar mesela xanomi huwei one plus one vs bu adamalarinda cok aman aman gecmisleri yok ama guzel seyler basariyorlar.Norton karspersky haricindekilerde aynen boyle iste.2007 den beri pc me sadece 1 kez virus bulasti.40 tane internettsn islem yapiyorum savunmami eset avg bit e falan birakmaktansa dunyanin onde gelen sirketlerinin serverlarini emanet ettikleri firmaya birakmayi tercih ederim

• quote:

soylede bir ornek verebilirim bit deffender demissin canada gidince ordan alip 2 senelik 5 kullanicili kult5nmistim.Bu neye benziyir biliyomusun.Mesela 3 5 senelik cinli telefon firmalarida suan ortalikta cok ragbet goruyirlar mesela xanomi huwei one plus one vs bu adamalarinda cok aman aman gecmisleri yok ama guzel seyler basariyorlar.Norton karspersky haricindekilerde aynen boyle iste.2007 den beri pc me sadece 1 kez virus bulasti.40 tane internettsn islem yapiyorum savunmami eset avg bit e falan birakmaktansa dunyanin onde gelen sirketlerinin serverlarini emanet ettikleri firmaya birakmayi tercih ederim

Daha önceki yazımda sana katıldığımı söylemiştim ancak ben senin yazını tam olarak anlamamışım ROUGE44. Sen 2012-2013-2014 yılının en başarılı ürünü ve dünyada 500 milyon kullanıcısı olan Bitdefenderı 2 günlük firma olarak tanımlamışsın ayrıca bazı şirketlerin serverlarını Kaspersky ile Nortona teslim ettiklerinden bahsetmişsin iyi de bu mudur ölçü ona bakarsan bazı bankalarda comodo antivirüs ile sistemlerini koruyorlar ama bu yazılım firmasının yapılan testlerde esamesi okunmuyor onu ne yapacağız ben Nortonu da Kasperskyi de kullanmış biri olarak buradaki ölçünün antivirüs firmalanın kuruluşlarının eskiye dayanıp dayanmaması değildir önemli olan AV TEST İle AV Comperatives test firmalarının yapmış oldukları testlerdir sen aşağıdaki tabloya bak ona göre yorum yap firmanın kuruluşu 2001 yılına dayanıyor diye Bitdefenderı aşağılaman ve diğer başarısız antivirüsler ile aynı kefeye koyman doğru değil ben Nortonu seviyorum onu kullanıyorum diyebilirsin ama Bitdefendera geçmişi yeni 3 günlük firma dememelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

quote:

Daha önceki yazımda sana katıldığımı söylemiştim ancak ben senin yazını tam olarak anlamamışım ROUGE44. Sen 2012-2013-2014 yılının en başarılı ürünü ve dünyada 500 milyon kullanıcısı olan Bitdefenderı 2 günlük firma olarak tanımlamışsın ayrıca bazı şirketlerin serverlarını Kaspersky ile Nortona teslim ettiklerinden bahsetmişsin iyi de bu mudur ölçü ona bakarsan bazı bankalarda comodo antivirüs ile sistemlerini koruyorlar ama bu yazılım firmasının yapılan testlerde esamesi okunmuyor onu ne yapacağız ben Nortonu da Kasperskyi de kullanmış biri olarak buradaki ölçünün antivirüs firmalanın kuruluşlarının eskiye dayanıp dayanmaması değildir önemli olan AV TEST İle AV Comperatives test firmalarının yapmış oldukları testlerdir sen aşağıdaki tabloya bak ona göre yorum yap firmanın kuruluşu 2001 yılına dayanıyor diye Bitdefenderı aşağılaman ve diğer başarısız antivirüsler ile aynı kefeye koyman doğru değil ben Nortonu seviyorum onu kullanıyorum diyebilirsin ama Bitdefendera geçmişi yeni 3 günlük firma dememelisin.

Dostum bana hic av test falan deme.Bunlara kim bagis yapatsa ilk sirada onlar cikar.Bagimsiz falan kuruluslar degil bunlar oncelikle bundan emin ol.Android telefonlarda da antutu benchmark en populerdir koca samsungun parayla yuksek skor cikardigi cikti ortaya iste.Bitdeffendera 2 3 gunluk antivirus dememin sebebi nortona kiyasla yani.Norton en eskilerinden biridir o yuzden dedim saydigin bir cok birmanin mazisi 5 6 sene.Buyuk firmalarin serverlarini servnorton karspersky ile korumalari tabiki bir OLCUDUR ölcu olmuyucakta ne olucak ? Hic bir buyuk kurum da serverlarini oyle comodo falan ile korumaz bir kere yanlis hatirlamiyorsam comodo nun kurumsal bolumu yok.

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Norton'dan sizin gibi bende çok memnundum ancak "8504,104" isimli çileden çıkaran hataları sonrası kaspersky'a geçtim
  • the_night T kullanıcısına yanıt
    bu sorun nedir daha once duymamistim anlatirsaniz memnun olurum

• Soruna norton yetkilileri de çözüm bulamıyor anca silip yeniden kurduruyor kısaca pc açılışında norton başlayamıyor 15 20 dk sonra hata penceresi çıkıp onarmaya çalışıyor tray icon kısmında iconu falan kayboluyor format öncesi sonrası farketmiyor windows 7 ve 8.1 de denedim sonuç hep aynı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

quote:

Dostum bana hic av test falan deme.Bunlara kim bagis yapatsa ilk sirada onlar cikar.Bagimsiz falan kuruluslar degil bunlar oncelikle bundan emin ol.Android telefonlarda da antutu benchmark en populerdir koca samsungun parayla yuksek skor cikardigi cikti ortaya iste.Bitdeffendera 2 3 gunluk antivirus dememin sebebi nortona kiyasla yani.Norton en eskilerinden biridir o yuzden dedim saydigin bir cok birmanin mazisi 5 6 sene.Buyuk firmalarin serverlarini servnorton karspersky ile korumalari tabiki bir OLCUDUR ölcu olmuyucakta ne olucak ? Hic bir buyuk kurum da serverlarini oyle comodo falan ile korumaz bir kere yanlis hatirlamiyorsam comodo nun kurumsal bolumu yok.

Comodoya en güzel örnek Ziraat Bankasıdır ona da dünkü firma demezsin herhalde.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.